Új privát üzeneted érkezett!

Héjjj, most elárultad a titkomat, hogy hogy hívnak a barátok, meg a család! :lol:
Köszi, ezt nem tudtam, azt hittem elég csak utána a képaláírásban beírni a zsizellt.

Kép
zsizell

Óóóó Csajok! Annyit ettem, hogy hihetetlen :oops: Csak ettem a töltöttpaprikából, nem bírtam megállni, utána meg majd kínlódok :shock: meg ettem még egy kis szilvalekváros derelyét is :oops: Jah és utána letoltam fél liter limonádét. :lol: Most szerintem lepihenek mert 3-kor én is elkezdem a naaaaagy feladatot. Bozótvágás lesz :lol:

bellerreni
Eger

Hát Reni, arra tényleg rá kell pihenni :D mármint a nagy feladatra.

dalika

Boruska Jobban vagy? A hajolásból felállás után időnként nekem is szokott fájni a hasam. Tán ledőltél egy cseppet mielőtt útnak indultál!?

Csuppancs Micsoda kis férfi Milán baba! Én ennyire szőke picit még nem is láttam. Nagyon szép!

Nálunk a család minden férfi tagja havat lapátol odakint. Irigylem őket :roll: . Ők meg engem :D .

Ebéd után pihentem egy kicsit, de annyira fájt a hátam, hogy inkább felkeltem. Már az éjjel is fájt a gerincem a két lapockám között. És nem találtam olyan helyzetet amiben jó lett volna. Hanyattfekve meg ugye fulladok. Hogy fogok pihenni?
pammut

Klafa. Egyre erősebb a szél. Ez hófúvást ígér. A hétvégén nem kellene szülnöm :? .
pammut

Ildi
Gratulálunk a kiscsajhoz:)

Csilla
nagyon szép a kiskrapek.

megvolt a ctg. gyalog mentem fel az 5,-re. ettem túrós batyut. ennek ellenére birizgálni kellett hogy produkáljunk valamit.
fájás semmi, viozsgálatok sem voltak, úgyhogy nem lettem okosabb. jövő csütörtökön megyek újra ha addig semmi.

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Köszönjük a bókokat! Első nap azt hittük hogy kis kopasz, de nem. Alapból az én génjeim, talán ezért szőke, illetve párom anyukája és tesója is világos hajú. Párom ugyebár fekete, de nagyon tetszik neki a szőke herceg. :lol:

Nóri, csudajó érzés. És még csak nem is bénázok sokat. Bár a köldökcsonk kezelést egyikünk sem szereti, úgyhogy remélem hamarosan megválunk tőle.

Boruska, csak nem készülődik valaki?

Ja, amúgy ma asszem érzelmi hullámvölgyben vagyok. :cry:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Geri Neked akartam írni, hogy nemcsak a 3 hónap fekvés miatt vagy gyenge. nem véletlenül 6 hét a gyermekágyas időszak. Még egy teljesen egészséges terhes is meglepődve tapasztalja, hogy szülés után fizikailag mennyivel kevesebbet bír, mint nagypocakkal - ez alól csak Nóri kivétel, ő a pocakot elhagyva gátfutni akart :lol: .
Szóval csak türelem és fokozatosság. Az érzelmek hullámzása is tök normális, a 9 hónap alatt megváltozott hormonháztartás most rakétasebességgel alakul vissza, ennek nyomai vannak.
pammut

Geri, idő kell, amíg az izmok ismét megerősödnek, bár tudom, hogy bosszantó, de szépen fokozatosan minden helyreáll.

Reni, bozótvágás :D Én is megebédeltem és aztán lefojtottam egy tábla rizses csokival. Ezt kívánta a gyerek :D Nem mondhattam neki, hogy nem kap, ha kérte! :D
lara

Sziasztok!
Apad a tejem.
Küzdünk.
Idáíg qrva sok volt, a mostani mennyiséghez képest.
2 napíg bőgtem emiatt,azért nem voltam itt sem, de most sem olvasok vissza, akinek azóta gyermeke született, annak DRAKULÁLOK!!!

Na mind1 most osztunk-szorzunk, pedig én a szoptatásnál is a természetesség híve lettem volna, no mérleg, és csak a kereslet-kínálatra hagyatkoztam volna, de a sztülésnél is azt terveztem, hogy simán megy majd, hát ott is buktam, miért pont ez menne?? :? :? :?
de már kezdek tullenni rajta

zsó
Kép
pcd1985

Pammut! Nekem is ott szokott fájni a hátam. Én először azt hittem, hogy a tüdőm fáj :shock: Nemsokára hazaér az embőc :lol: De jóóóó. Kíváncsi leszek rá nekem is mit mond majd a dokker. De szerintem semmit. :roll: Na megyek pancsizni. A bozótvágástól már csak a hajmosás a nagyobb feladat, de azt most kihagyom :roll: Hihetetlen amúgy, hogy amióta terhes vagyok 1 hét alatt micsoda dzsungel alakul ki rajtam :x Na eldugultam

bellerreni
Eger

Zsófi! Sajnálom, de nyugodj meg, mert attól nem lesz jobb. Pihenj sokat. A homeos bogyókat próbáltad már?

bellerreni
Eger

Zsófi, miből gondolod, hogy apad? honnan tudod mennyi van? Méred, hogy Mirci mennyiket eszik?
hányszor szoptatod egy nap?
lara

Pamut, Lara- koszi a biztatast, remelem, lassan helyrepofozodom...
Reni- a vege fele az tenyleg nagy feladat- marmint mindketto- en is rakeszultem mindig a hajmosasra, es masnap bozotvagas, egy nap alatt nem tudtam megcsinalni mind a kettot..
Zsofi- ne legy igy elkeseredve, a rossz hangulattol is csokken a tejcsi. Itt annyian vannak, akiknek sok tapasztalata van a szoptatassal, biztos tudnak segiteni, ha elmeseled, mi a baj.
geri79

Bea, annyira jól leírtad a fordulást, nekem is ilyen pocakemelgetősen megy már egy ideje.

Beneildinek nagy gratula Lénihez!!!!!!!!!!!!!
Vasárnap megyek megint ctg-re, ha ott lesznek még, bekukkantok hozzájuk! De jó, hogy én ilyen gyakran járok a kórházba! Aki előttem szül ott, mindenkit meg tudok látogatni! :lol: De most már inkább arra gyúrnék, hogy Zsizellel és Ágicával egy szobában legyünk. Nehogymár előttem szüljetek! :twisted:

Stephie, nem lehet, hogy Levi éhes volt és ezért türelmetlen? Sírt már, mikor mellre tetted?

Zuzmooo, hát igen, a baráti társaság rendesen átalakul ilyenkor. Szerintem ne bánd, akivel igazán erősek a szálak, ő megmarad, a többi rostálódik. És igen, lesznek újak is, bár talán tényleg felületesebb barátságok, mint az eddigiek.

Kérek még babaképeket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Oh, lányok, a tegnap kijött aranyerem mára már vérzik. Akkor is jó a Reparon krém? Szerintem a kúpot nem bírnám használni, rohadtul fáj. Már ülni sem merek. Szupi.

Ma voltam CTG-n, kisasszony hozta a formáját, előtte a metróban hullámzott a hasam, odaérve bealudt. Pedig ettem csokis tekercset, mielőtt rámtették a kütyüt. Negyed óra után hajlandó volt mozgolódni is. A szülésznő 18 perc után lekapcsolta, mondván ez épp elég lesz, akkor vártam még bő fél órát a dokimra (nagyüzem volt, csomó kismami volt a szülőszobán, 2 babasírást is hallottam kintről), aki elnézve a ctg-t, megkérdezte, hogy ráérek-e még egy kicsit, mert ő biza még egyszer gépre tenne, csak egy picit hosszabb időre. CTG tökéletes lett, bár amíg vártam a dokira, megint akkor volt buli, ott meg ugye lapítás. De a végére ott is kaptunk egy kis mocorgást. :D "Fájás"max. 12-ig ment, viszont ma sokat keményedek, szinte egyfolytában, és a hátam, derekam is gyakorta le akar szakadni. Vasárnap újra ctg. Vizsgálat nem volt. Ja , és kedden megegyezünk a végleges dátumban, ha addig nem moccanna a dolog, valószínűleg 23-a lesz belőle. Oh. Szóval ÁEK-sok, lehet, csak látogatni megyek hozzátok! :cry:
ktc

stephie: Tényleg olyan, mintha kilógnának a dolgok odalent.

csuppancs: Milán nekem is tetszik, tényleg aranyos.

geri: Nekem elmúlt a bimbófájás, ezért is sajnálom hogy nem akar szopizni. Megvastagodott rajta a bőr. Nem tudom ez függ-e a garmastanos krémtől, mert az eléggé hámosít.

pcd: Nekem úgy látszik hogy a homeós bogyó (utrica urens) kezd a tejcsire beválni. 160-at le tudok fejni egyszerre, ez két adag. Nem is fejek túl sűrűn.

ktc: Nekem a kúp is jó volt annak ellenére hogy fájt az aranyerem. Szerintem van benne valami fájdalomcsillapító. És nyomta is vissza az aranyeremet. Mi 26-án megyünk csípőszűrésre. Meglátogatunk, ha akkor bent leszel. :D Ez a többi ÁEK-sra is vonatkozik persze.

csoki: Én tömöm magamba zsák számra, nem mondhatnám hogy tartanám a diétámat. Már a hazajövős súlyomhoz képest híztam 1 kilót. Jó, még mindig -7 kilóban vagyok a terhesség előtti súlyomhoz képest. Nem kéne vissza híznom.

Barbus 20 dekát hízott 1 hét alatt! Nem sok ez egy kicsit? Mondjuk van elég koszos pelus és alszik is nyugodtan.
vicky79
Budapest III. kerület

Hahó!

Na, megjártam anyuékat, visszafele hoztak kocsival, csak odafele gyalogoltam - nem hinném, hogy készülődik vmi, csak leszállt a hasam, és amiatt nyomódok alul. Meg mostanában inkább székrekedéssel küzdök, az is súlyosbítja a helyzetet :oops:

Szilvi, ezen a hordónénin percekig röhögtem :)

Zsó, sajnálom a tejkérdést - a depi vszeg nem segít rajta, de ezt a homeos cuccot sokan mondják, hogy beválik!

Most van egy olyan érzésem, hogy túl fogom hordani 3 nappal, és 26-án fog születni, mint az anyukája, csak nem abban a hónapban... :)

megyek menteni a muffinból, ami menthető - ha több tejjel csinálom a pudingot, akkor működhet öntetként? Sodo-port nem találtam :(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boruska 2010.02.12 16:09-kor.

boruska

Még nem is ettem a paradicsomból, de máris úgy ég a gyomrom, hogy csak na!!! Val.szeg a big mac a ludas :cry: Dehát tegnap is ettem egyet, akkor semmi bajom sem volt. Lehet azért mert a big mac után tejbegrízt vacsiztam? Mindjárt haza ér az uram, hoz nekem málnalevél teát, meg renniet, mert az előbb ettem meg az utsó darabot.
Hát mikor száll már le a pocim???????

Kép
Kép
ronci

ronci, én úgy érzem, leszállt, de még mindig tud égni a gyomrom! Nóri is panaszolta, hogy utána savasodott csak igazán!

boruska

Boruska! igen, ha több tejjel csinálod akkor híg marad a puding, de egy idő után úgyis elkezd összeállni, kis csomókban! :lol:

Kép
Kép
ronci

Lányok, elfolyt a magzatvíz!!!!!!!!!

Nóri b.szki, ez miattad van :D :D
lara

Lara!

Baszki! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mennek a drukkok! El ne indulj gyalog nekem!!!!! :lol: Basszus!!!!!!

Csajok!

Ha leesett a köldök, akkor mit kell rákenni? Hintőpor nem kell? Vagy rosszul emlékszem? Így jár az, aki pofázik, hogy mindent tud...

Lara, baszki!!!!!!!
Vendég

Pont most ér haza a férjem, úgyhogy indulunk is a kórházba :) :)
Szorítsatok!!!
Juj de izgi :D

Lányok, vigyázzatok a Nórival...veszélyes :D
lara

Lara!!!! Hajrá!!!!!!!

Kép
Kép
ronci

Hajrá Lara, szorítunk!

Nóri, én úgy emlékszem, hogy amíg be nem szárad/gyógyul teljesen a köldöke, addíg ugyanúgy kell ápolni, mint eddig. A hintőpor is szárít.
pammut

Az a súlyos, hogy valakire ráolvasok és 1-2óra múlva jön az eredmény! De ez nem úgy megy, hogy direkt. Hanem jön egy megérzés. És tessék! Anyám, engem elégetnek! :lol:
Vendég

Az a súlyos, hogy valakire ráolvasok és 1-2óra múlva jön az eredmény! De ez nem úgy megy, hogy direkt. Hanem jön egy megérzés. És tessék! Anyám, engem elégetnek! :lol:
Vendég

Na és Nóri, ki lesz a következő??

dalika

Hajrá Lara, hajrá hajrá!!!

dalika

Itthon vagyunk - egyben!
Kiviszem a zebeket, visszaolvasom a termést, és jövök beszámolni!

HAJRÁ LARA!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Lara, Nóri :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lara szorítunk!!!!

Kattkat

Kép
kattkat

Már nem égetnek!
Mehetsz a tv-be jósnak!

Kattkat

Kép
kattkat

lara: Mennek a drukkok! Nóri megmondta. :)

nóri: Mi a leesett csonkot még alkoholoztuk és hintőporoztuk, amíg be nem zárult teljesen. És addig nem is nagyon vizeztük. Ezek a megérzések a páromnál is így van. Csak ő a nemek megjósolására van specializálódva.
vicky79
Budapest III. kerület

Először is: HAJRÁ LARA!!!! (basszus Nóri! :shock: :shock: :shock: )

Na, előbb reagálok, aztán leírom a napom :)

Csipike: intimtorna leírásom nincs, de a Kriston féle videó rajta van a freewebes oldalunkon a movie könyvtárban.

Zsizell: pelenkareklám, hordónéni :lol: :lol: :lol: :lol:

Eszter: ne aggódj! Zsoltinak eszében sincs, hogy megunhatna téged és gyönyörű kisfiatokat! Teljesen normális, hogy kicsit beszűkült a világ körülöttetek ;) De próbáld megállni, hogy ne kérdezgesd, hogy szeret-e, mert azt a pasik többsége nagyon nem bírja... ;) Zsolti: ha ezt most olvasod: Tessék mondogatni a drága kicsi feleségednek magadtól!, hogy szereted! ;)

Nálunk szomorú, esős idő van és hatalmas latyak meg sár mindenhol :(

Zsófi: Kitartás!!! Nagyon szorítok, hogy jól alakuljon a szopi!
zuzmooo

Hát Nóri, most kirázott a hideg :lol: :lol: :shock: :shock:

HAJRÁ LARA!!!!!!!

ez tök izgi....

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Üdv Zsolti vagyok:-)

Lara haaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjrrrrrrrrrrrrrrááááááááááááá:-)

Kép Kép Kép [/img]

zarja

Bocsi, kicsit hosszóú lesz és nem is túl izgalmas. nyugodtan ugorjátok át ;)

Szóval: ma 9-kor indultam el itthonról az utolsó jógára. Sajnos a jógastúdió fölötti két lakást egybenyitják, így a hatalmas fúrás, faragás miatt nem tudtuk megtartani az órát :( Helyette szülős videót néztünk Orgasmic Birth címmel. Annyira nem voltam tőle elragadtatva :roll:
Egész héten pizzát szeretnék enni, de eddig tele volt a hűtő kajával, ami tegnap végre elfogyott. Be is terveztük mára a pizzázást jóga utánra. De Szabi nem tudott elszabadulni a melóból, egyedül meg nem volt kedvem :(
Ezután két órát mászkáltam a városban, mert be akartam nézni a nyíregyházi Babaklubba és ha hazajövök, biztos nem lett volna kedvem visszamenni. Szörnyen elfáradtam, ráadásul bezárt az a háztartási bolt, ahol tepsit akartam venni :( (nincs akkora, amiben ki tudnám próbálni a kakajóscsigát)
2kor bementem a könyvtárba, a játszóházba, de a babaklub sehol. :( Na, gondoltam, ez most már biztos nem az én napom! Azért leültem, hátha mégis jön valaki. 10 perc múlva befutott egy anyuka a hátán mei-tai-ban az alvó kislányával :) Nagyon jót beszélgettünk, ott voltunk kb 1,5 órát, közben persze Mártika is felébredt és nekiállt szétpakolni az összes játékot. Naaagyon édes volt (most 1 éves)! Az csaj mutatott nekem szövött kendő és mei-tai kötözgetést, és nézegettünk mosható pelust és babaerszényt is. Jövőhétre beígért egy rugalmas kendőt és ha már nem tudnék elmenni érte, azt mondta el is küldhetek érte valakit, vagy szívesen elhozza nekem. Azt azért sajnálom, hogy csak ketten voltunk, a többiek nem tudtak eljönni.
Szóval a végén nagyon jó volt, csak szörnyen elfáradtam mire hazaértem.
zuzmooo

Na, ahogy ígértem, itt vagyok.
Szóval a CTG-nk tökéletes volt, bár volt egy kis móka is. Mondtam a dokinak, hogy két napja úgy érzem, mintha a kisasszony kimászott volna a tuti kijáratból (azt hiszem, ezt nektek is említettem). Mert hogy két napja reggelente annyit pisilek, mint az elmúlt 7-8 hónapban egyszer sem. Eleinte mosolygott csak, aztán mikor feltették a CTG-t (az asszisztens kezdte, de nem találta a szívhangot, és a doki találta meg), kiderült, hogy elég magasan dobog a szíve (mármint helyzetileg. Így mondta a doki, hogy CTG után rákukkant UH-gal is, hogy most akkor mi van, nehogy már most fordult harántba! Mondom, huhh, de "jó" lenne... Erre azt mondja: nézze a jó oldalát: ha visszafordult, hétfőn tuti kiszedjük - még ha késsel-villával is... Szerintetek miért nem ugráltam örömömben? :)
Na, amúgy minden OK, rendben, fejjel lefelé van a kiscsirke. De azt nem tudom, miért volt fent a szívhang... Azt beszéltük meg a dokival, hogy biztonság kedvéért kérjek egy időpöttyöt keddre, de bízzunk benne, hogy nem lesz rá szükség!
Apa meg azt mondta ma, mielőtt dolgozni ment: "Valentin napra Lilit akarok!" Nóri boszi! Megkapja? Vagy szükség lesz még a CTG-re?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Lara, hajrá!!! Nóri, kezdesz ijesztő lenni :lol:

a szoptatási mizériát átélőknek: csak hogy lássuk, lesz már elegünk is a szoptatásból:

http://velvet.hu/poronty/2010/02/12/palkonaplo_cicifuggo_a_kilenc_honapos_fiam/

zuzmoo, pizzát akarok én is!!
na, majd vasárnap rendelek, akkora úgysincs kaja ötletem :)

boruska

Kakti!

Ha az én rendszeremben kaptatok időpontot, akkor hétfőn szülsz. Nekem csütörtök reggelre volt CTG-n jelenésem. Ott is voltam, csak 2emelettel feljebb!!! :lol:
Vendég

hú, lányok, én már boldog leszek, ha a kiírt napon megszületik Berci, előbb nem is reménykedem :)

kakti, nekem meg tök lent van a poci, mégis kevesebbet kell pisilni, mint eddig - a fene sem érti ezt :?

boruska

Bori!
Szerintem épp azért tudsz kevesebbet pisilni, mert lent van. Mert Bercibuksi nyomja a hólyagodat.

Nóri!
Mi az, hogy a te rendszeredben? :lol:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Eszter, Zsolti: gyönyörű bloghátteret választottatok! :)
zuzmooo

Eszter-Zsolti!
Tényleg nagyon szép - és tavaszias - az új háttér!
És ha megengedtek egy észrevételt: majd a sárga betűket színezzétek már át a régi bejegyzésekben, mert így elég nehezen olvasható! :) Vagy csak én vagyok a vaksi... :lol:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Zsolti vagyok:-) A blog szerkesztés alatt :-) Eszter még este átfogja variálni:-)

zarja

Kakti!

Hát jelöld ki!!!! :lol:
Vendég

Oksi! :wink:
Akkor is szép a háttér! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Hajráááá Laraaaa!!!

Nóri, há' mi van veled??? :shock: :shock: :shock: :shock: Aki tud, az tud. :wink:

Kép
zsizell

Jujjj, mikre jövök :lol:

Hajrá Lara! Kép Kép Kép Kép Kép

Nóri! Komolyan kezdek félni tőled. :lol:

Pizza: Kép

Doktorbácsinál: Aztat mondta doktorbácsi, hogy nagyon valószínű, hogy ebből nem lesz Valentin-napi szülés. Totál zárt a méhszáj. Amúgy minden rendben, Nst is tökéletes, a vasat továbbra is szednem kell, mert a vérképem nem a legtutibb.

És a méretek:

BPD: 9.72 cm
HC: 31.45 cm
AC: 34.75 cm
FL: 7.32 cm
Súly: 3400 g :roll:

Jövőhéten újra randi. Ennyi. Eléggé meggyötört, úgyhogy most kicsit fájnak a dolgaim.

Megyünk a tecsóba, mert nincs itthon narancs és minden este narancsot szoktunk enni. A doki után akartunk menni, csak jöttek tesómék úgyhogy csúszott kicsit a program.

bellerreni
Eger

Lara jupijééééééééé
Kép

Nóri wazze ezért emelt díjas sms-t kérhetnél :)
Kép
Madre Nóri tessék már nekem is egy normálisan szopizó Leventét eszkábálni...

ktc: Levente alszik édesdeden 3 órát, és amikor felkel, ordít mint a sakál az éhségtől....
Most különösen nyugtalan este, 5 órától szoptattam, állandóan bealudt rajta pár percre, majd utána ismét követelte, ez ment 7ig, és közben összesen csak 70 mili csúszott le
stephie

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?