Bea, annyira jól leírtad a fordulást, nekem is ilyen pocakemelgetősen megy már egy ideje.
Beneildinek nagy gratula Lénihez!!!!!!!!!!!!! Vasárnap megyek megint ctg-re, ha ott lesznek még, bekukkantok hozzájuk! De jó, hogy én ilyen gyakran járok a kórházba! Aki előttem szül ott, mindenkit meg tudok látogatni!
De most már inkább arra gyúrnék, hogy Zsizellel és Ágicával egy szobában legyünk. Nehogymár előttem szüljetek!
Stephie, nem lehet, hogy Levi éhes volt és ezért türelmetlen? Sírt már, mikor mellre tetted?
Zuzmooo, hát igen, a baráti társaság rendesen átalakul ilyenkor. Szerintem ne bánd, akivel igazán erősek a szálak, ő megmarad, a többi rostálódik. És igen, lesznek újak is, bár talán tényleg felületesebb barátságok, mint az eddigiek.
Kérek még babaképeket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oh, lányok, a tegnap kijött aranyerem mára már vérzik. Akkor is jó a Reparon krém? Szerintem a kúpot nem bírnám használni, rohadtul fáj. Már ülni sem merek. Szupi.
Ma voltam CTG-n, kisasszony hozta a formáját, előtte a metróban hullámzott a hasam, odaérve bealudt. Pedig ettem csokis tekercset, mielőtt rámtették a kütyüt. Negyed óra után hajlandó volt mozgolódni is. A szülésznő 18 perc után lekapcsolta, mondván ez épp elég lesz, akkor vártam még bő fél órát a dokimra (nagyüzem volt, csomó kismami volt a szülőszobán, 2 babasírást is hallottam kintről), aki elnézve a ctg-t, megkérdezte, hogy ráérek-e még egy kicsit, mert ő biza még egyszer gépre tenne, csak egy picit hosszabb időre. CTG tökéletes lett, bár amíg vártam a dokira, megint akkor volt buli, ott meg ugye lapítás. De a végére ott is kaptunk egy kis mocorgást.
"Fájás"max. 12-ig ment, viszont ma sokat keményedek, szinte egyfolytában, és a hátam, derekam is gyakorta le akar szakadni. Vasárnap újra ctg. Vizsgálat nem volt. Ja , és kedden megegyezünk a végleges dátumban, ha addig nem moccanna a dolog, valószínűleg 23-a lesz belőle. Oh. Szóval ÁEK-sok, lehet, csak látogatni megyek hozzátok!