Sziasztok Lányok!
Én is előkerülök lassan, egy része letudva a felújításnak. Hát brrrr, hűűűű, húúúú, jajjajajjj. Kb. így éreztem magam ebben a 3 hétben. A nagyja megvan. Most nagymamám belelkesült, látva, hogy milyen szépek lettünk, így állja az anyagköltséget és megcsináljuk az Ő szobáját is.
Olvasgattam kutyafuttában a fórumot itt a káosz közepette, de írni nem volt időm sem, kedvem sem, energiám sem. Most már igyekszem felvenni a fonalat.
És bevallom, rengeteget gondolok Tahtira,
nagyon elszomorított ami vele történt, de gondolom ezzel pontosan Ti is így vagytok.
Heni, jobban van már a kicsi lánykád? Remélem, minden oké.
Nagyon aranyos vagy a felajánlással, köszönjük.
Nanetto, hát fantasztikusak a képek és milyen gyönyörű menyasszony voltál. Csoda ügyes vagy ezekkel az alkotásokkal.
Geo, Te is kapod a rúgásokat?
Én is ezerrel és annyira imádom. Sokszor én sem tudom eldönteni, hogy azért rugizik, mert valami nem jó vagy pont azért, mert úgy jó. Hmmmm.
BOLDOG NÉVNAPOT!
Konkri, elindultatok végül? Jobb már a kedved?
Mi is szombaton is készültünk szüleimhez, de lezárták a bekötőútjait a falunak, így aznap nem jutottunk ki, tegnap meg nem indult a kocsink, lemerült az akksi, úgyhogy így jártunk. Bár nekem nem olyan nagy tragédia, mert mi itt lakunk egymástól egy köpésre. Elhiszem, hogy nagyon elszomorodtál.
Luna, jaj, úgy bírom, ahogy írod a történeteidet. Most pl. ezt a nyelviskolásat. Eredmény mikor is lesz?
Fiúnévvel hogy állsz?
Hari, azóta hogy megy az alvás? Merre jársz?
Talinn, nagyon édes a bababútor!
Lányok, olyan édesek a pocakok. Én is rakok fel egyet, sajnos a nagy kupi miatt a félidős pont elmaradt, pedig én az elejétől fogva kéthetente csinálok, így most a betöltött 22. hetim van. Sajnos a hízás nagyon gáz és a fejem is nagyon torz (nem is vállalom, mert boralmas), de nem tudok vele mit kezdeni. Én ennél jobban nem tudok figyelni és azt hiszem, eljutottam odáig, hogy már nem is érdekel. GE-NE-TI-KA.
Nekem is vannak közben új szerzeményeim, sajnos eBay-fun lettem,
úgyhogy ajjaajjjjj. Két icipici bőrcipő, hálózsák, kabátka stb. Aztán végül a Nandu kendő mellé egy hőn áhított MeiTai-t is beszereztem. Úgyhogy gyűlnek a dolgok.