kisregény lesz, elnézést
Ildinek nagy gratula Lénihez!!!!
Bea: én is félősebb lettem, már a Battlestar Galacticát sem merem nézni egyedül, csak ha a zapa is itthon van
Éjszakai forgolódás: na, látom, mások is így vannak vele, mindenki nagyon jól leírta, én is ezt érzem, mint egy partra vetett bálna. Ha a hátam mögött van a távirányító, vagy zsepi, vagy bármi, amiért nyúlni akarok, akkor inkább kitöröm a karom, de nem fordulok meg, mert az egy élet
Háton alvás: ma hajnalban visszaaludtam, és vhogy a hátamon kötöttem ki - arra ébredtem, hogy 'dobog' a hasam, éreztem benne a pulzusom, eléggé megijedtem, hogy elveszem a gyerektől az oxigént!
Kakti, pammut: a köldök feszegetést most kezdi próbálgatni a Berci, mióta egy kicsit lejjebb van, nem tom milyen alkatrésze, de jól bele tudja rakni abba a jó kis puha részbe a köldök felett - már aszittem sérvem van
Edit: a lemászó vonalzó-kutyus
Barátok: engem olyan nagyon nem hívogatnak, nem is bánom, mert kiszámíthatatlan, mikor vagyok tökre antiszoci, és olyankor senki nem jár jól, ha felhív
Viszont készséggel eljönnek, ha hívom őket, bár az is igaz, hogy nekem mindenki pesti, nincs ilyen vársközi probléma.
Csütörtökön egy évek óta Londonban élő, most hazaköltözött barátnőm jött el, 2 éve nem beszétem vele, de ott vettük fel a fonalat, ahol letettük, 4 órát beszélgettünk, tök jó volt
Egy ember van, aki nem ért a szóból, egy nagyon régen volt pasim, aki nem tud elfelejteni, pedig azóta megnősült, meg van egy gyereke, de három hetente ír sms-t, hogy megszültem-e már. Basszus, mondom, írd fel a dátumot, vagy matekozz egy kicsit, még nem!!! Minden távolabbi barát és ismerős metudja az iwiw-ről, ha Berci kibújt, miért erőszakoskodik?
a lapos zsemlékről jut eszembe: NE VEGYETEK MACI ALAKÚ MUFFINFORMÁT!
sőt, semmilyen alakút, nem lehet belőle kivadászni a megsült muffint, beletörik, és marhára ki is bújt a formából, mert nagyon picik a lukak. Mondjuk én ajándékba kaptam, de csak a port fogja ezek után. Most itt állok egy halom darabokban kiszedett, ronda, de amúgy nagyon finom muffinnal - asszem leöntöm őket vaníliasodóval, hátha úgy még érnek vmit
Nóri: apja kompenzál nagyokat a csokival! De így van ez jól
zarja, ez most még mindig Eszter, nem Zsolti, ugye? Össze vagyok zavarodva