Új privát üzeneted érkezett!

Vicky, az égvilágon semmit. MÉg csak nem is locsolom. A fürdőszoba ablakban van és ott érzi ilyen marha jól magát. Holnapra a harmadik bimbó is ki fog nyílni :)

dalika

Sziasztok!
Zuzmoo- Koszonjuk szepen az erdeklodest, de meg nem az igazi. A konnycsatorna meg mindig nem mukodik, ugyhogy csipasodunk. Felvaltva mosogatom kamilla teaval es fiziologias oldattal, de szerencsere megdagadva vagy bepirosodva most nincs. A dokija cloramfenicolos cseppet irt fel, azt egyelore nem mertem hasznalni...
Eszter- Abel is szivesen engedi belem a kormet, es ilyenkor ram is harap- befele orditok, kifele nyogok, es kozben potyognak a konnyeim. Pedig a szulest nem sirattam meg- szoval vagy tenyleg nagyon faj, vagy azota elpuhultam :roll:
Hat, en epp az ellenkezoje vagyok a barat-oldalnak- engem idegesit, ha megszolal a telefon, es egyaltalan nem igenylem, hogy barki is meglatogasson. Majd kesobb.... Csak az a baj, hogy az en velemenyem senki nem kerdezi, ugyhogy a hetvegen biztos nepvandorlas lesz. Nem baj, legalabb lesz anyamnak programja, en csak a kuszobrol bemutatom a babat es visszavonulok!

Nagy gratula Ildinek Lenihez!!!!!!!!!!!!!!!!
geri79

kisregény lesz, elnézést :oops:

Ildinek nagy gratula Lénihez!!!!

Bea: én is félősebb lettem, már a Battlestar Galacticát sem merem nézni egyedül, csak ha a zapa is itthon van :)

Éjszakai forgolódás: na, látom, mások is így vannak vele, mindenki nagyon jól leírta, én is ezt érzem, mint egy partra vetett bálna. Ha a hátam mögött van a távirányító, vagy zsepi, vagy bármi, amiért nyúlni akarok, akkor inkább kitöröm a karom, de nem fordulok meg, mert az egy élet :)

Háton alvás: ma hajnalban visszaaludtam, és vhogy a hátamon kötöttem ki - arra ébredtem, hogy 'dobog' a hasam, éreztem benne a pulzusom, eléggé megijedtem, hogy elveszem a gyerektől az oxigént! :(

Kakti, pammut: a köldök feszegetést most kezdi próbálgatni a Berci, mióta egy kicsit lejjebb van, nem tom milyen alkatrésze, de jól bele tudja rakni abba a jó kis puha részbe a köldök felett - már aszittem sérvem van :oops:

Edit: a lemászó vonalzó-kutyus :)

Barátok: engem olyan nagyon nem hívogatnak, nem is bánom, mert kiszámíthatatlan, mikor vagyok tökre antiszoci, és olyankor senki nem jár jól, ha felhív :) Viszont készséggel eljönnek, ha hívom őket, bár az is igaz, hogy nekem mindenki pesti, nincs ilyen vársközi probléma.
Csütörtökön egy évek óta Londonban élő, most hazaköltözött barátnőm jött el, 2 éve nem beszétem vele, de ott vettük fel a fonalat, ahol letettük, 4 órát beszélgettünk, tök jó volt :)

Egy ember van, aki nem ért a szóból, egy nagyon régen volt pasim, aki nem tud elfelejteni, pedig azóta megnősült, meg van egy gyereke, de három hetente ír sms-t, hogy megszültem-e már. Basszus, mondom, írd fel a dátumot, vagy matekozz egy kicsit, még nem!!! Minden távolabbi barát és ismerős metudja az iwiw-ről, ha Berci kibújt, miért erőszakoskodik? :evil:

a lapos zsemlékről jut eszembe: NE VEGYETEK MACI ALAKÚ MUFFINFORMÁT! :) sőt, semmilyen alakút, nem lehet belőle kivadászni a megsült muffint, beletörik, és marhára ki is bújt a formából, mert nagyon picik a lukak. Mondjuk én ajándékba kaptam, de csak a port fogja ezek után. Most itt állok egy halom darabokban kiszedett, ronda, de amúgy nagyon finom muffinnal - asszem leöntöm őket vaníliasodóval, hátha úgy még érnek vmit :)

Nóri: apja kompenzál nagyokat a csokival! De így van ez jól :)

zarja, ez most még mindig Eszter, nem Zsolti, ugye? Össze vagyok zavarodva :)

boruska

Nálunk az orchideám azóta virágokban pompázik, hogy novemberben megkaptam a névnapomra. A hálószoba ablakában van, minden nap szellőztetünk, és mégis bírja. Hetente egyszer vízbe állítom 2-3 órára, aztán lecsepegtetem, és ennyi. Több vizet és törődést nem kap. De nagyon szép. :)

Dalika!
Küldöd az adatokat? Mármint a táblázatba valókat? Korábban írtam, mi kell hozzá... :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Viki!

Visszamegy minden a helyére idővel. Nekem most mázlim van, mert kb a 3nap óta minden ok!

Azért mondtam, hogy olyan lesz lent, mintha nem a Tied lenne, csak egy darab hús :oops:

Reparon: én krémet vettem, nekem nagyon bejött. A Mastu nagyon csípett, az nem volt jó. Én meg nem vagyok nagy kúpos...
Vendég

Ezek a Zarja (?????) hsz-ek kezdenek nagyon skizók lenni :lol:

Kép
zsizell

Kakti, elküldtem priviben. Köszi!

dalika

Táblázat frissítve.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Nóri, nevezd meg a soron következőt légyszi', hogy tudjuk ki készüljön, a többi meg addig csendben vár és nem izgul és reménykedik!

Nekem is van ilyen orchideám, pont az imént öntöztem meg, van rajta 6 bimbi :)
lara

Csajok, tök ciki, de nálam már annyira tombolnak a hormonok, hogy elsírtam magam egy pelenkareklámon. Ez már a véééééééééééééééég! :shock: :lol:

Kép
zsizell

Kakti, a Gmail-en van a tábla? ha igen, ott pontosan hol? mert annyi tábla van már fenn, fogalmam sincs, hogy hol van a mindig-legfrissebb.
lara

Gratula LéniBaba születéséhez!

Teszek Nektek egy képet MilánBabáról.
Kép

Nálunk a kórházban csak a legvégső esetben adtak tápszert, de kérdés nélkül semmiképpen. Amúgy kiskanál, pohár az eszköz. Se cumi, se cumisüveg. Komolyan veszik a bababarát kórház jelzőt.

Reni, én is elég gyakran érzem levegőnek magam.
:oops:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Kakti, köszi.

Zarja, a hormonok túlzott túltengése is jelezheti a közeledő szülést :wink:

Reparon: nekem is a krém vált be. Nekem szülés előtt elég durván kilógott...most már ok.

Kép
csipike09

Csilla! Nagyon szép babóca!! Olyan édesek amikor alszanak. Meg amikor nem alszanak, akkor is. :D

Kép
zsizell

Csilla, nagyon édes Milán baba :D teljesen tejszőke??

Kép
csipike09

Csuppancs! De édes Milcsike!
Jól látom, hogy ilyen nagyon szőke?:)
Szerintem az én babám golyófejű lesz és mikor lesz haja az is tejfel, legalábbis eleinte, aztán majd átvált ilyen pocok színűvé, mint az anyjáé meg az apjáé.

Köszi a aranyér kenőcsös válaszokat, közben már Anyós lehet, h meg is vette krém formátumban.

Viki, azt már nem is írtam, hogy reggelre még egy parkoló autó totálkáros lett a hóomlástól..
Anyós teljesen kivan, mert ha az övét cseszi szét a hó, sansza nem lenne ebben az életben új autót (még használtat sem) venni, pedig Ő a sofőr a családban. Bármit bárkinek bárhova kell szállítani őt ugrasztják.
Ilyenkor vajon ki fizeti ki a kárt?

Kattkat

Kép
kattkat

Van ,akinek vannak intimtorna gyakorlat leírásai??? :oops:

Kép
csipike09

Csilla!

Ez a hapsi gyönyörű!!!! Honnan lett ilyen szőke? Nagyon cuki! Milyen újra babázni így lassan 19év távlatából?

Lara!

Én Rád gondoltam... :lol: Akarod? Mert akkor szedd össze magad, mert kedd előtt kell. Editnek akkor indítanak.

Illetve volt egy olyan megérzésem, hogy Editnek elmegy a vize, miközben anyukáért megy a reptérre. Kibicnek könnyű! :lol:

Tényleg milyen fura, hogy sokáig azért imádkoztunk, hogy ne szüljünk. Most meg azért, hogy szüljünk! Barbi is jól ki lehetett ám nyílva... De ha akkor azt mondják neki, hogy megszül most, vagy egy hét túlhordás, inkább az utóbbit választja!!!
Vendég

Kattkat, szerintem ha van cascotok, akkor a biztosító...

Kép
csipike09

zarja-geri, hát én épp ezért húzok kiskesztyűt a kezére szopi előtt, hogy maradjon is a mellemből valami :) :)
egyébként a másik kedvenc szórakozása Levinek, hogy szopi közben amikor már közeleg a büfi (ezt azért jó tudni, hogy mikor jön) akkor a két ajkával összeszorítja a bimbóm és úgy forgatja a fejét és ficereg....na akkor tudnék anyázni..gondolatban szerintem olyankor annyira megnyújtja a bimbit, hogy a kis nyelvcsapját simogatja belülről :lol: :lol:

vicky: jó kérdés, már engem is foglalkoztatott, csak te merted előbb megkérdezni. Nekem is elég furi (hogyhogy nem emlékszem, hogy a másik két gyerekkel milyen volt utána? ) Olyan wazze, mintha a bejárattól látnád a méhszájat, vagy annyira előre van esve... :shock:
Bea bentmaradós méhlepény sztorija után egy jó ideig hittem, hogy mi van ha az egy kibuggyanni készülő méhlepény darab... :? Pedig én is csinálom a hüvelyizom erősítő gyakorlatot.
Még hüvelysúlyom is van, de azt nem merem betenni :oops:

mindenen sírós : én amióta terhes vagyok/voltam, nem mertem nézni three rivers-t (kórházas, szervátültető központ és a donor-fogadó fél sztoriját bemutató sorozat)

Csilla: de gyönyörű Milán !!! Szép a bőre, a pofija, és milyen hatalmasnak tűnik. Olyan mint valami ausztrál macho szörfös csákó a kiszívott hajával :)
Ez bók akart lenni :lol:

Ildi: hatalmas gratula Lénihez
stephie

Most nézem, hogy az én vonalzóm legalább azzal nem sokkol, hogy 40+1 napos vagy, és nem mászik ki az én esetemben a kölök (Editnél a kutyuli) a képről.
Én úgy döntöttem, hogy vasárnapig még türelmes leszek. :roll:

Kattkat

Kép
kattkat

Nóri, KOMOLYAN??????????? Úristen, netudd meg, most felcsillant a szemem!!! Kedd előtt kell? akkor a hétvégén!!! oké!!!!!!!!!!

Csilla, de kis drága ez a Milán :D
lara

Csuppancs! Nagyon édes Milán! Én is én is én is... :roll: Az intimtornát passzolom, de írd be a gugliba hátha kidob valamit. Mondjuk ez egynek jó lehet: http://babafalva.hu/tornagyakorlatok-gy ... y-idejere/

Nóri! Én vagy vasárnap vagy jövőhéten szeretnék szülni, de nekem a páros napok tetszenek, amúgy mindegy mikor :lol: Kíváncsi leszek bejön-e a mostani boszorkányságod, mert akkor kitűzök egy dátomot... :lol:

Itt volt anyós és hozott töltöttpaprikát annak ellenére, hogy tudja, hogy a paradicsomtól még terhesség előtt is égett a gyomrom, nemhogy most. Mindegy. Majd Zsoltika megeszi.

bellerreni
Eger

Sziasztok!!!
Nst-m tökéletes, és már nem is kaptam több időpontot..18-án kell mennem magzatvízvizsgálatra..Hát hátha már nem kell mennem..
Most hulla fáradt vagyok..1: mivel éjjel nem aludtam ki magam, 2: mert busszal mentem debrecenbe és végig álltam, aztán a villamoson isálltam, meg egy csomót gyalogoltam..vezetni nem szeretek már, Sanyi meg dolgozik, ugyhogymost ez jutott..meg az ilyesmi eddig meg se kottyant.
Valakinek nincs valami ötlete, hogy mit főzzek???ami nem túl macerás, de fini???

Kép
Kép
ronci

Ronci, tükör tojás + sült krumpli? ez elég gyors!
lara

Ronci! Én, ha ilyen fáradt vagyok, de mégis kell főzni valamit vagy egy tésztát dobok össze vagy kiveszek a fagyasztóból hurkát meg kolbászt és azt sütöm meg :lol:

bellerreni
Eger

Köszi az ötleteket lányok.. csak az a baj, hogy nincs a fagyóban hurka és kolbász, sőt még krumpliért is boltba kell menni.. :lol: :lol: Mondjuk van egy rakás minden a fagyóban, de valahogy semmihez sincs kedvem..Holnap megyünk nagy bevásárlásra, akarok egy csomó fagyasztott dolgot is venni, hogyha majd nem lesz időm, akkor is tudjak majd valamit gyorsan főzni.. Párom azt mondta, hogy együnk kolbászt, meg szalonnát /jó diétásak :lol: / sütve vagy tojással vagy nyersen.. De lehet azért még elszaladok mindjárt a boltba..de mit is vegyek? :lol: /látszik, hogy kaptam magamtól ma is egy big macet debrecenben, ugyhogy nem vagyok éhes..az ajándék big macet meg elraktam páromnak..ja a mc-is csaj megkérdezte, hogy kérem az ajándék szendvicset??? mondom szerinted? van aki nem kéri?????/
Blanka annyira nem alszik most..folyamatosan kidugja valamelyik alkatrészét a jobb oldalamon..ami azért furcsa, mert mostanában mindig a bal oldalamon hancúrozott..

Kép
Kép
ronci

Ja és Reni! Én is gondoltam tésztára, de tegnap rakott tésztát csináltam, ugyhogy lehet már kicsit sok lenne..pedig egy jó kis úros csusza jó szokott lenni. :lol:
Na közben kezdek felébredni, már nem vagyok annyira szét csúszva. :lol:

Kép
Kép
ronci

Annyit emlegettétek itt a tésztát, hogy én ma szerintem összedobok egy sajtmártásos tésztát.

Kép
zsizell

Zsizell! Én tegnap pont azt csináltam. Azt ettem ma a töltöttpaprika helyett, de valahogy nem esett jó. Csak fél adagot ettem, pedig éhes voltam. Bezzeg utána a fehércsoki :lol:

bellerreni
Eger

Reni, hát az édesség azért, az édesség! Nálam is jöhet mindig - meg is látszik rajtam, lesz mit lefogyóznom :oops:

Kép
zsizell

Lara!
A g-mailen, a piszkozatokban van a táblázat. Onnan le tudod menteni. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kattkat!

A ház biztosítása kell hogy fizessen az összetört autókért. A közös képviselő kötelessége kitáblázni, vagy leszedetni a havat, jégcsapokat. Ha nem volt tábla, hogy ne állj oda, akkor a ház a felelős!!!!
Vendég

Na, elmosogattam, meg kicsit takarítottam a konyhában... nem kellett sok mindent csinálni szerencsére, nem volt mit..látszik, hogy itthon vagyok! :lol:
El kell szaladnom a gyógynövényes boltba, már megint elfogyott a málnalevél teám.. nem tart ki 1hétig 1 zacsi../pedig már nem akartam többet venni, hogy nehogy itt maradjon a nyakamon potyára.. :lol: :lol: /

Kép
Kép
ronci

Nálunk ma túrós tészta volt az ebéd. (Apa így eszi: túró, tejföl, kristálycukor, reszeltsajt! :lol:)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Uhh Kakti! Azt a tésztát még egy terhes asszony gyomra is megirigyelhetné :lol: Merthogy még a túróhoz meg a tejfölhöz ok a cukor, de a reszeltsajt... :roll:

Ronci! Nekem is ez van, hogy nincs mit csinálni. Kitakarítottam, de majdhogynem felesegesen, mert tisztaság volt, csak azért takarítottam, hogy csináljak valamit. :roll: Megyek porszívózok :lol:

bellerreni
Eger

Kakti, köszi! Húh, elég érdekes túróstészta :) Ennél az unokatesóm kedvence jobb: zsíros kenyér kristálycukorral bőven megszórva...no comment...

Reni, tegnap kínomban már én is porszívóztam, pedig nem is volt kosz..
lara

Hát végül is a sajtos-tejfölös tészta sem sokban különbözik... :)
A takarítással én is így vagyok. Most inkább herripottert javítgatok apának, hogy legyen mit olvasnia, ha megy melózni. Aztán majd készülődök, mert menni kell a dokkerhez.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti- kristalycukor??????????? Mondjuk a tobbivel melysegesen egyetertek!
Csilla- gyonyoru ez a szoke legeny!!!
Tegnap merlegeltunk, 3200 g, vagyis majdnem megvan a szuletesi suly+ 500g ! Szoval megis eleget eszik...Es 52 cm, szoval nott 3 cm-t is.
Hat, minden elismeresem, akinek a picur mellett van meg poronty, es meg a haztartast is vezeti. Ma egy kicsit alaposabb takaritast rendeztem bent a hazban, meg az udvaron, de leszakad a hatam. Pedig nem kellett foznom, vagy egy kis orokmozgo utan szaladjak. A 3 honap fekves ost jon ki, gyenge vagyok baromira, es nagyon idegesit.
geri79

Lassan én is nekiállok még sütit sütni a hétvégére. Diós-csokis muffin. Nyami!!

Csak ittragadtam, mert elkezdtem nézegetni a lányom fényképeit. El sem hiszem, hogy volt ilyen csöpp. Milyen fura lesz utána az új picike!

Na megyek, mert takarítani is kell még, meg magamat sem ártana rendbe szedni. Még a végén anyukám megijed tőlem :o

dalika

Vicky- engem ugy osszeoltott a doki, hogy ugy tunik,sokkal kisebb minden odalent, mint volt. :roll:
Egyszer elmulik mar ez a bimbifajas, vagy van, akinek vegig megmarad?
geri79

Ronci, te hogy iszod a teát, hogy egy hét alatt elfogy egy zacsival??? :shock:

Tettem fel pocakképet, rendeztem, nevet adtam neki, de nem akarja az enyémek mögé sorolni. Valaki ránézne?

Kép
zsizell

Nézem már, Szilvi!

Lehet, én vagyok vaksi, de nem is találom! 34 hetes az utolsó képed, ami a képek közt van.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

megvan! és a helyén is!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Igen, és előtted van, amit most tettem fel.

Kép
zsizell

Már a helyén van! :D

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

ahham, látom. köszi. és mit tettél vele, hogy oda került?

Kép
zsizell

Zsizell! reggel, délben, este egy csészével iszom...az 1-1kanál teával pont elfogy..mondjuk én nem kanállal teszem, hanem ilyen kis tea tartóval, amit bele állítok a csészébe 10percre és kész...
közben voltam boltban, hentesnél, zöldségesnél, gyógynövényesnél és még a kutyák kajájáért is befordultam, mert anyukám nincs jól../mert ezt ő szokta hozni../
ugyhogy már fő is a füstőlt csülök/holnap meg a levéből csinálok savanyú krumpli levest, ha addig vesz a párom krumplit/, meg vettem hozzá újhagymát Sanyinak/nekem a hagyma szétégeti a torkom/, magamnak meg egy kis paradicsomot../megnézem, hogy ezt hogy bírom, bár legutóbb ez is szétmart :lol: /és már a kutyikat is megetettem.
ugyhogy most fekszek egy kicsit, mert jó sok mindent cipekedtem.
Ma szül még valaki? hogy érzitek????
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ronci 2010.02.12 13:42-kor.

Kép
Kép
ronci

Csilla, szívdöglesztő ez a kissrác!! :)
Én nem is reménykedek szőkében, sztem az apját örökli, ha lesz haja egyáltalán :)

Lányok, az előbb beágyaztam ( :oops: most jutottam idáig), és az ágynyitogatástól, vagy nem tom mitől úgy megfájdult a hasam, hogy hétrét görnyedtem. Beszarás, mennyire fáj, és nem múlt el percekig. Ez nem olyan, amilyennek egy jóslónak lennie kéne. Ja, meg tök beton a hasam már reggel óta. Most ülök egy takaróval az ölemben, és nem merek felállni.
Berci közben tovább javítja a helyzetet a feje ütögetésével a méhszájamba.

Most akartam elindulni sétálni meg anyuékhoz, hát izé...

boruska

Szilvi!
Annyi a titok, hogy amikor feltöltöd a képet, már annak is az legyen a fájlneve, ami a kép címe lesz (ezesetben Zsizell 39. hét - és nem Hordónéni :lol:). Mert az eredeti fájlnevek alapján tesz sorba. Ezért került hbarbi és én közém. :) Így aztán letöltöttem a képet, átneveztem, a régit letöröltem, és az átnevezettet feltöltöttem. Ennyi. :)
És nem is vagy hordó! Szerintem nagyon helyes formád van! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?