Sziasztok!
Húúú, de jó hírre kukkantottam be!
Judit,
Nagy- nagy gratula a manóhoz! Szép nagy baba! Ugye felteszel majd nekünk képeket Róla. És mesélj, mi lett a neve, milyen volt a szülés stb. Bocs a kíváncsískodásért, de annyira szeretem a szüléstörténeteket olvasni, mindig jókat bőgök rajtuk.
És amúgy Veletek mi újság? Zenekedvelő szomszédotokat megtalálta már a párod?
Húúú, mi lesz majd, ha Léna kitalálja, hogy Ő márpedig hegedülni akar
...
(én is hegedültem 7 évig
)
Minden fogfájós gyerkőcnek sok- sok fájdaloműző manót, anyukáknak, apukáknak, testvéreknek pedig kitartást az átalvatlan éjszakákhoz!!! (én ezzel kapcsolatban inkább nem írok semmit, mert egészen biztosan megdobálnátok
) A fogakhoz nagy gratula! Kezdődhet a fogmosi
És alvással, altatással kapcsolatban sem írok.
Nikinek Boldog Névnapot kívánok!!! Jó újra Rólatok hallani! Mesélj többet, mi minden történt Veletek az elmúlt hónapokban!
Buksi,
Játéktippet elküldtem mélben, és köszi a bókot, hogy profi vagyok gyjáték témában. Irultam- pirultam.
Nagy puszi, és tapsi- tapsi Vencelkének a kaszkadőr mutatványokhoz! És már milyen sok fogatok van??? Gratula hozzájuk!
Szerintem az a fekete valami nem is szilvaaaaa
Kajás kép
Ági,
Kicsit több infot szeretnék Daniról!!!
Olyan régen meséltél a mindennapjaitokról
Irigyellek a barkácsolós dolgaidért. Én is lassan elkezdem majd az őszi és a téli képeket készíteni, hogy feldíszítsem vele a lakást.
Hány nap is van hátra karácsonyig???!!!
Szep.félelem: nálunk ez már hónapok óta van, Dorci eléggé bizalmatlan mindenkivel szemben. Sőt, amíg meg nem szokja valakinek a jelenlétét, addig ránézni sem szabad, különben elsírja magát. Viszont mihelyt jól megnézte magának azt az idegent, akivel mi is jóban vagyunk, utána már haverság van, és ölbe is veheti. Én titkon örülök ennek a bizalmatlanságnak.
Tervek: most lettek készen, megnéztük 3D- s ben is, szerintem baromi jó lett, remélem a házunk is így fog kinézni
HicuEmő,
Sajnálom, ami mostanában körülötted történik, biztosan nem lehet ez a helyzet a testvéreidnek sem túl jó. Vigyázz nagyon magatokra, Csöppre, és én izgatottan várom az UH- s felvételt. Tudod már, hogy kisfiú- e vagy kislány???
Gratula és tapsi- tapsi Édua állásához! És a szavakhoz is!
Ines,
Oli nagyon nagyot nőtt, Hanna továbbra is gyönyörű. Gratu Oli mutatványaihoz!
Olvastam, hogy közben Te is nagylány lettél? Gratulálhatok, vagy inkább ne? Jelentem, én még mindig nem vagyok nagylány.
Orsi,
Régen láttam képet Bencéről Irigylem a férjedet, hogy nem tüsszög, nem folyik a szeme stb...
Kicsit lemaradtam: akkor beadták Neki azt az injekciót, és attól múlt el minden gond és baj?
Miért is nem mersz elmenni a KIKAba?
Felénk voltatok szombaton az Árkádnál??? Mi nem is ott lakunk tudod!!!
Osztrák hely: Shopping City Süd. Azon belül mi a Babyone- ba, a C&A- ba, a H&M- be, a Toysss- ba mentünk, de jó a Toys'r'us is.
Szerencsére már nem vagyunk nyűgösek, minden rendben van. Megy az állva tánci- tánci hangos énekléssel együtt. Fel is vettem videora, hogy majd jókat derüljön magán pár év múlva
Bence új szavaihoz nagy gratula!
Bogi,
Ez a "cumi kilövése a kiságyból jó messzire" nekem is ismerős. Mi rutinosan bekészítünk egy másik cumit is a közelbe, hogy ha esetleg nem találnák a kilőtt cumit, akkor is hamar jöjjön a pótlás.
Szerintem nem gáz, hogy Lili még nem ül egyedül. Nem is szabad erőltetni, fogja Ő tudni, hogy mikor akar ülni. Aztán utána majd csak ülve hajlandó bármit is csinálni...aztán csak állva....
Remélem jobban van már Lili!!!
Rebi,
Húúú, tökre sajnállak, hogy mostanában ennyire fáradt vagy. Valahogy, valamikor próbáld magad kipihenni; biztosan nem lehet könnyű így még türelmesnek is lenni.
Gratula a kúszáshoz!!!
Hajni,
Úgy tetszik, amikor minden megjegyzésedet gifekkel illusztrálod!
Ízes beszéd
Az a babás kép fantasztikus. Anne Geddes képei mind nagyon jók!
Fiona,
Nem semmi, mekkorát nőtt Zebi! Gratula hozzá!
Ha jó a dokitok, akkor kérd ki a véleményét Zebivel kapcsolatosan. Szerintem ha folyamatosan végigkíséri a fejlődését, akkor észre kellene vennie mindent, ami esetleg aggaszt Téged.
A sétáláshoz, álláshoz nagy gratula Zebinek!
Nekünk még csak 3 fogunk van, de a nyálzással kapcsolatban: előtte nagyon nyálzott, de a kibújás előtt 1- 2 héttel abbamaradt, s utána jöttek ki a fogak, különösebb nyálzás nélkül.
Ilyen könyvem nekem is van/volt, de nem találták meg a szüleim a pincében a régi könyveim között.
...ééééés sikerült a végére érnem...
Üdv, megyek
(ahogy Hajni írná
)
Vic
Ilyen sokat már rég írtam.