Jó reggelt Mindenkinek,
Vörösmacs,
Még azt akartam írni h amikor gyerek voltam a szomszédunknak volt egy ilyen macskája és mindig átjárt hozzám, szinte többet volt nálunk mint otthon. Annyira gyönyörű a cicód.
Ezt az én selejt vagyok, meg sem hallottam, fenékbillentést küldtem.
Andrea,
Kúúúúúúúúl, éljen a jövő hét szerda.
Dorka,
Éljen az eufória.
Vicky,
Próbálok visszagondolni, de nem megy, de azt tudom h hihetetlenül imádtam ezt az időszakot mert a szülés előtti hetekig alul békén voltam hagyva. Az tény a szülés előtti napokban a vizsgálatokat hááááát szívesen elcseréltem volna bármire.
Angyal,
Nyugi, no szkeptik, jó ?
Ahogy Dorka is írta, lehet totál tünetmentes az ember, én is az voltam, először is meg másodszor is.
Rodina,
Drukkokat elküldtem, kívánom hogy ne legyen gond és kezdhessétek a stimut.
Mieza,
Neked is küldöm a reménydrukkjaimat.
Navared,
Naná hogy drukkok Feléd is úton.
Sajt,
Gigamegaügyeslégy !
Janka,
Jeeeeeeeeee !
Úristen 49 ? hol néztél ennyiért cangát ?
És mit mondtak a bőrgyógyászaton ?
Vaya,
Ez a beszéd, tessék a föld felett lebegni.
Heni,
Ezt a jó kedvet, öröm erre ébredni
)))
Nagyon helyes tessék enni a sok rágót, de vigyi nagy mennyiségben hasmenést is okozhat.
))
Lukácsné,
Szívesen. Nekem a dokim mondta h már nem szeretne bolygatni ott lent, hááát én meg nem ellenkeztem.
Szakad a hó, kúúúúl, már olyan régen láttam havat.
Fiam tegnap olyat csinált amit még életében soha, kivülről felmászott a rácsoságyra, lógott rajta mint egy mánkiféjsz, majd elengedte magát, kb. 70 cm magasból egy az egyben leesett, feje akkorát koppant mint atom. Felkaptam, sírt kb. 15 másodpercig, majd rohant újra az ágyhoz, járkáltam vele, néztem mindenét h műxik e, nem hányt, nem fáradt, semmit nem csinál másképpen mint előtte. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Kis szaros, volt 13 nyugodt hónapom.
Ma egész szobáját kirakom habtapival.