Új privát üzeneted érkezett!

Köszönöm lányok a drukkokat! Köszönöm a lóherét is!

Navared!
Most jön az 5. inszemem, és a BMC-ben az első.

Janka!
Gratulálok! 6 mm-es petezsák!! Nagyszerű!!
A lányod tényleg ma 2 éves! Boldog születésnapot neki!

Én is drukkolok mindenkinek, aki holnap megy!

rodina74

Jó éjt Csajócák :D

Holnap minden Bmc-be látogatónak nagyon szorítunk innen a háttérből :!: :D :!: :D :!:

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Vörösmacs, na nézzed csak meg magad a tükörben! Ahogy az avatarod is mutatja, igazi harcos vagy!És ez hozza majd meg a sikert is!!

Navared, megrendeltem a krémet én is. Néha használtam is a beülti után. Azt tervezem, hogy majd az első és második trimeszter határán újra fogom használni rásegiitésnek. Addig az utró megy.
Én két napos babusokat kaptam vissza!!Szal nincs lehetetlen!!
Holnapra nagy drukk a tüszikéidért!

Janka, ez szuper!Kisfiad szülinapján nem is kaphattál kevésbé jó hiirt!!Te sem kaptál képet?Ilyenkor nem szoktak adni?

Heni, remélem jól vagytok és egyre jobban ragaszkodtok egymáshoz a picúrokkal!!

Sajti, holnap lesz akkor a nagy tali!Beporzós hálóing kimosva, kivasalva?:) Nagyon szoriitunk!

Mieza, nagyon drukkolok, hogy a biológusnő holnap veled együtt bent legyen!!Remélem jól vagy!

"...minden nehézség csak álcázott lehetőség..."

M
muzsi

Janka, már látom, holnap kell követelnem rajtad :)

M
muzsi

...mármint a képet az UH-ról... a petezsákocskáról... :)

M
muzsi

Muzsika: Köszike, valóban az egyik legboldogabb nap volt tegnap az enyém. Igen majd ma lefotózom és megpróbálom feltenni. :P

Rodina: Ari vagy köszi, de nem kiscsaj: Norbertnek hívják :P

Janka

Kép

Kép
janka78

Na ilyen se volt még, hogy én kezdjek reggel.
Mindenkinek jó reggelt és nagyon boldog napot :!:

Janka

Kép

Kép
janka78

Sziasztok!

Janka!

Annyira tudtam, hogy minden rendben lesz!!!!! Szívből gratula. Jajj Norcsi biztos nagyon édes volt a bicajjal. Emlékszem mikor gyerekek voltunk, mi még az ágyba is vittük magunkkal aludni az új cuccot :wink: :lol:
Gratula a kis 6 milis zsákokcskához!!!!!

Angyalka!
Azt a kutyafáját mit látok én itt!!!! Nehogymá' most elkenődj!!! Nem érezhetünk semmit!!! Én meg a punkció óta egyfolytában érzem a hasam, akkor én is kenődjek el???? Így még jelnek sem vehetem :)
Jajj a túrót ne is mondd, én sajna édesen nem is ehetem az IR miatt, édesítőporral kutya rossz íze van, így sós formában tolom ezerrel, de már nagyon unom én is. Úgy szoktam, hogy 2 legyet ütök egy csapásra, mert kőrőzöttet szoktam csinálni( hagymára jó sokat tudok inni ) viszont a pofám így meg olyan már, mint egy pumaketrec :shock:

Fogkrémgyár, meg Kubu főnökéék ( wrigley's ék ) belőlem élnek az tutkó!!!!
Szotyi, mogyi, tojás :?: :?: :?: :?:
Fehérje miatt, vagy ez meg minek??? Ezt nem is hallottam még!!!!!
Én ma estétől belökök majd minden nap egy fél deci vörösbort!!! Állítólag + hatása van, egy másik fórumon olvastam.
Max alkoholista kismami leszek:) :) :)

Minden mai akciósnak megy a drukk!!!

Más:
Már megint szakad a hó, a faxom kivan vele :evil: :evil: :evil: :evil:

Stingecském, bújkáló üzemmódban nyomod?

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

sziasztok

bocs hogy tegnap nem jöttem de este 7kor bealudtam.

kubu
köszi a táblát

woody
köszi neked is közben tegnap voltam nőgyogyónál és mondta hogy az első vv ből megvolt ez a WA- másnéven szifilisz....
a másik meg az AFP-vel együtt lesz majd.

12 hetes uh-ot nekem is mind a kettővel csinálták előbb hasi utána hüvelyi majd újra hasi volt.

janka
neked is gratula.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Jó reggelt Mindenkinek,

Vörösmacs,
Még azt akartam írni h amikor gyerek voltam a szomszédunknak volt egy ilyen macskája és mindig átjárt hozzám, szinte többet volt nálunk mint otthon. Annyira gyönyörű a cicód.

Ezt az én selejt vagyok, meg sem hallottam, fenékbillentést küldtem. :!:

Andrea,
Kúúúúúúúúl, éljen a jövő hét szerda.

Dorka,
Éljen az eufória.

Vicky,
Próbálok visszagondolni, de nem megy, de azt tudom h hihetetlenül imádtam ezt az időszakot mert a szülés előtti hetekig alul békén voltam hagyva. Az tény a szülés előtti napokban a vizsgálatokat hááááát szívesen elcseréltem volna bármire.

Angyal,
Nyugi, no szkeptik, jó ?
Ahogy Dorka is írta, lehet totál tünetmentes az ember, én is az voltam, először is meg másodszor is. :!: :!:

Rodina,
Drukkokat elküldtem, kívánom hogy ne legyen gond és kezdhessétek a stimut.

Mieza,
Neked is küldöm a reménydrukkjaimat.

Navared,
Naná hogy drukkok Feléd is úton.

Sajt,
Gigamegaügyeslégy !

Janka,
Jeeeeeeeeee !
Úristen 49 ? hol néztél ennyiért cangát ?
És mit mondtak a bőrgyógyászaton ?

Vaya,
Ez a beszéd, tessék a föld felett lebegni.

Heni,
Ezt a jó kedvet, öröm erre ébredni :lol: )))
Nagyon helyes tessék enni a sok rágót, de vigyi nagy mennyiségben hasmenést is okozhat. :lol: ))

Lukácsné,
Szívesen. Nekem a dokim mondta h már nem szeretne bolygatni ott lent, hááát én meg nem ellenkeztem.

Szakad a hó, kúúúúl, már olyan régen láttam havat. :twisted:

Fiam tegnap olyat csinált amit még életében soha, kivülről felmászott a rácsoságyra, lógott rajta mint egy mánkiféjsz, majd elengedte magát, kb. 70 cm magasból egy az egyben leesett, feje akkorát koppant mint atom. Felkaptam, sírt kb. 15 másodpercig, majd rohant újra az ágyhoz, járkáltam vele, néztem mindenét h műxik e, nem hányt, nem fáradt, semmit nem csinál másképpen mint előtte. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Kis szaros, volt 13 nyugodt hónapom. :twisted: :evil: :twisted: Ma egész szobáját kirakom habtapival. 8)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Jó reggelt!

Gyárból :(

Heni és is ittam a stimu alatt minden este fél dl vörösbort, lehet, hogy attól volt 14 mm-es a 11. napon a mny-ám. Mogyoró, mandula tuti fehérjeforrás! Próbáld ki a túróba egy pici méz és kakaópor, tuti jó ki lightos édesség! Kakaópor is fehérjeforrás!

Janka hatalmas gratula a petezsákocskához!Kép Z ügynöknek mi volt a baja, rossz kedve volt? Hát ez az, így ki vagyunk szolgáltatva a hangulatuknak. Nagyon kíváncsi vagyok a fotóra!!!!

Köszi a seggberúgást, nagyon aranyosak vagytok :lol: :lol: :lol:

Mennek a mai drukkok!!!!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Kép
vörösmacska

Tehát, akkor leírom másodszor is, mert lefagyott a gépem előbb, biztos nem akarják ott fent h elküldjem ezt :shock:

Őssejt
1., dokim elmondta hogy miért igen, miért nem, szóval ő semmire sem beszélt rá és le.
2., szakember aki az egyik ilyen intézetben dolgozik, rengeteget beszélt és nagyon jót, a végére totál összezavarodtunk, de a lényege leginkább az volt ha akarjuk vetessük le, de nincs bizonyítva h ez valaha is működni fog, persze megadhatjuk azt a 0,000001% esélyt, amikor a mi esetünkben igen.
3., genetikus barát: jelen pillanatban remek pénzkiadási lehetőség a családoknak. Főleg a fiatal, első gyermeket váró párok esetében. Szóval nagyon pénzszagú a dolog, és kihasználják ezt az állapotot, hogy a fiatal pár érzelmileg igencsak befolyásolható a babavárás időszakában. Tudom durván hangzik.
Mi is le akartuk vetetni, persze ekkor még nem beszéltünk senkivel, aztán a 3. beszélgetés végére egyértelműen azt mondtuk hogy nem.
Szóval világviszonylatban tudunk 7-10-15 esetet amikor sikerrel használták az őssejtet, persze a sikertelen több száz, ezer esetről nincs híradás.
Továbbá az orvostudomány jelen állása szerint nagyon nincs messze az az állapot h akár egy szövetből is tudnak olyan sejtet nyerni ami segítség lehet.

Lilypie Kids Birthday tickers

kubuspace

Ja és én is kipróbáltam a Hencsi tonhalas tésztját!! Húú isteni, a Zuram is megnyalta mind a tíz ujját! :D
vörösmacska

Macsek!

Sós mogyoró is jó?? ( arra lehetne inni, mint állat ) Vagy csak ez a mikuláscsomagba való?

Örülök, hogy ízlik a tonhalas balhé, lehet este eszem én is, bár nem bizti, mert Attila süt főz ma(is) Lehet inkább holnap, akkor úgyis egyedül vagyok!
Ma ropogós kacsasült lesz párolt lilakáposztával, meg krumplival ( krumpli nélkül eszem az IR miatt ) káposztát meg óvatosan, pedig imádom, de akkor aztán "reszelhetem a fingot" másnap :)

Kubu!
Hasmenést nem bánnám :)

heni77

Sziasztok!

olvasok vissza!!!!!!

Kép
sting1982

Janka, Zsu nagyon-nagyon gratulálok a petezsákhoz!!! :D :D :D

Rodina, drukkolok nagyon a kezdéshez és persze a sikerhez is, hiszen te is elkezdted a met-et, tehát elsőre sikerül mint nekem!

vayacon, én a 14. nap reggelén teszteltem 10-es érzékenységű teszttel és nagyon halványan már 2 csíkos lett. Szerintem előbb nem igazán érdemes.

kubu, nagyon köszi, hogy leírtad, mivel mi is gondolkozunk rajta, de még nagyon bizonytalanok vagyunk (és szerintem sokba kerül), szerintem sincs orvosilag bizonyítva a dolog még.
woody

Sziasztok Lányok!

Kicsit most elveszítettem a fonalat, ki hol tart a dolgokban, de majd próbálom bepótolni...
Mieza eredményét lehet végre tudni???
ancsyka

Woody!

tényleg, most jut eszembe, Met cimbim óta nekem is ez az első próbálkozás, gondolod befolyásolja a sikerességet?

heni77

heni77

Hát én nem sós olajos mogyorót szoktam enni, mert attól tiszta ragya leszek, hanem héjasat (persze megpucolva) vagy az Auchanba lehet kapni kimért mogyorót sótlant és nem is olajos az sem. és ezek a magvak segítenek a kaksiban is, mandula egyébként is full egészséges...

kacsasült... :D :D :D hhmmmmm nyami :lol: :lol: :lol:
vörösmacska

Heni, szerintem javítsd légy szíves az Eszternél, hogy 1. lombik volt neki a tripla siker, neki is csak leálított volt előtte.
vörösmacska

Hencsikém: igazi lökött tyúk vagy Te is :D Pumaketrec :?: bakker minden napra írsz valamit amin egész nap tudok rötyögni :D
igen,szotyi,mogyoró mandula..sok fehérjét tartalmaz...na én a túrót alanatúúrrreee eszem..pokoli...mert nem akartam még plusz kalória bombát bele,de ma felmentem magam és rakok bele vaniliás cukrot és citromot...vörösbort is kortyolgatok...sőt aszpirin protectet is nyomok,csak azért hogy mgnyugtassam a lelkemet,hogy mindent megtetszek az ügy érdekében...viszont feküdni nem nagyon tudok...szerintem ennyi víz fogyasztása mellett képtelenség is...van úgy,hogy akár 30 percet is kibirok pisilés nélkül :?

Kép

kiss angyal

Csajok:lehetetlenség mindent megjegyezni!annyit irtatok hogy még...

Mindenesetre gratulálok:Jankának és zsunak a piciért! :lol: :lol:

Henikém:apa főz,de rendi egy emberke!mizus veled?minden ok?

Andikám:jövő hét szerda?húúúúú remek!akkor te is márc kezdés! király!!!!!!!

Woody:Szia- mia!!!!! :lol: ugye jól vagytok?

Lukácsné:puszika neked is! :lol: :lol:

Angyal:örülök hogy kicsit összekaptad magad!nyugi drágám jó????? :lol: :lol:

Rodina:hajráááááááááááá!!!!!!!!!!!!!

Mieza: :shock: elindult ugye az a picur??!

Kép
sting1982

Heni, a dokinő szerint (Mensmentis), alig volt esélyem Met nélkül. Ő mondta, hogy kezdjem el szedni és 6-8. hét után mehet a próbálkozás. Ezért is nem mentünk a fagyibabákért még októberben. Utána meg dolgoznom kellett, és nem tudtam eljönni 10 napra a beülti után. Így maradt az inszem és a 6. héten megcsinálta Skriba, rá 2 hétre terhes is lettem. Tehát a 8. héten miután elkezdtem szedni. Mi azt mondjuk a férjemmel, hogy tuti a dokinőnek volt igaza, és ha nem találunk rá a Met-re, akkor a mai napig nincs pocaklakó!
Tehát a lényeg én azt mondom, hogy így már nagyon-nagy esélyed van rá. Hiszen a cukrod is szuper!
Tuti siker lesz a tiéd is!!! :D :D :D

Sting, köszi nagyon jól vagyunk! Már várom a következő uh-t, az lenne a legjobb, ha minden héten lehetne menni. :)

Code snippet: HTML, Used for some forums.

Lilypie Second Birthday tickers
woody

mi az a met és mire szedtétek?????? :oops:

Kép
sting1982

Sziasztok!

Woody, Heni:
Látom szóbakerült ez a Met téma.... Hát én ugye mégcsak most, szerdán kezdtem el szedni, és pont arról beszéltünk az urammal, hogy bár mehetnénk esetleg márciusban a következő inszemre, lehet ki kéne hagyni, és csak majd áprilisban nekifutni, amikorra már "hathat" a gyogyó... :?: :?: :?:

Kiváncsi vagyok majd szerdán mit mondanak erre a béjemcéjben... :?: :?: Merthogy valaki kérdezte már (bocs, hogy nem vágom, most hogy ki... de kicsit zavaros vagyok ma), hogy mit is megyünk szerdán konzultálni.. hát azt, hogy ..... kivel és főleg mikor és hogyan tovább, most hogy fény derült végre erre az IR dologra...

andi
andrea-1

Sting, IR-re (nekem nagyon enyhe volt) a BMC-ben azt is mondták, hogy ez semmi, ettől még lehetne baba. Viszont elmentem magánba szakorvoshoz és ő már nem ezt mondta. És ahogyan leírtam neki lett igaza. Azonnal terhes lettem, ok nálunk volt még az összeférhetetlenség is. Ezért kellett igazából az inszem.
Te voltál ilyen vérvételen? (terheléses cukor)

woody

Woody:voltam de egy szót sem mondott a dokim hogy valami gáz lenne :roll: :oops: :roll: :roll: :roll:

Kép
sting1982

Csajszik: megpróbáltam feltenni az uh-s képet, de túl nagy a felbontása és nem sikerült, nem tudjátok, hogy tudom lekicsinyíteni?

Heni: Nagyon köszönöm! Hát igen, a kisfiamat alig tudtam ágyba csábítani és ma reggel fél 7-től nyúzza a bringát, a reggelijét is a bringán ette meg :D

Kubu: Köszike! A neten néztem a fabringát,
http://likeabike.hu/forest
A bőrgyógyiról eljöttünk, mer 32-en voltak előttünk, borzalmas volt, a Heim Pált nem ajánlom senkinek-

Maccs: köszönöm a hatalmas gratulációt. Nem ismertem Z-re, nem tudom mi volt vele. De azt persze kihangsúlyozta, hogy 2 hét múlva találkozunk utoljára. Gondolom miért :roll: :evil:

Woody: nagyon köszi!

Janka

Kép

Kép
janka78

látjátok:ilyenkor komolyan mondom az ember a haját tépi,hogy mondanak itt valamit és az ember hitetlen és elmegy máshová megnézetni magát és KIDERÜL A BAJ!
megüt a guta.... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
sting1982

Nem tudod kikérni a leletet? És megírni az értékeket.
Nálam még a BMC-ben nem is nézték meg, mivel 48 kg voltam a sima cukor is jó volt. A sikertelen nyári lombik után mentem el, mivel itt több embernek akkor derült ki. És nagyon jó döntés volt!

woody

Csajszik: Most tudtam meg, hogy a fagyibabákat 5 évig örzik ill. fagyasztják. Az tök jó, utánna lehet rendelkezni arról, hogy felajánljuk.

Sting: Köszike! Te, hogy vagy? Nagyon eltűntél.

Janka

Kép

Kép
janka78

Nem értem:az emberek azért járnak erre a helyre mert gyereket szeretnének!

nekem pl hosszú évek teltek el mire ide jutottam mondhatni hogy "utcsó"lehetőség.és itt szarakodnak az emberrel!
nagyon dühös vagyok most....
feleslegesen dobja ki az ember a pénzét....

nah jó ez nem minden esetben de sok példa volt már rá!!!!!!!!!!

Woody:szerintem felhívom őket!
gyere majd még a fórumra és megirom mert most pillanatnyilag szétvet ettől is az ideg....

Kép
sting1982

Sting: szerintem terheléses cukrot neked nem csináltak a BMC-ben...Nekem sem csináltak,mert nem vagyok túlsúlyos,pcos...azt mondták,hogy nem indokolt....Tuti,hogy neked sem csináltak csak sima cukort néztek...én elmentem magánba,de tényleg nem volt semmi baj a értékeimmel..

Kép

kiss angyal

csak mert kb én is 50kg vagyok ...

Kép
sting1982

A terheléses cukor vizsgálatát nem felejti el könnyen az ember..ittál kökemény cukros vizet? vesznek vért,aztán meg kell inni egy nagy adag cukros szirupszerű valamit és aztán megint vv..Volt ilyen????

Kép

kiss angyal

Angyal:szerintem igen:volt egy vv lötyi elött volt egy mikor megittam a 75g glükózt és utánna megint vv.ez nem terheléses cukor volt?

Kép
sting1982

igen majdnem ki is hánytam...még kaktikámmal ittam aki már kismami...

Kép
sting1982

Helló-bello fórumtársak!

Nógrád jelenleg: szitáló hó...10 perccel ezelőtt: hatalmas pelyhekben esett, fél órával azelőtt: eső esett...Elég szutyok iigy az időjárás.

Heni, lehelleted miatt legalább kevesebb lesz a vevő! :) Jó taktikat!! :) Egyébként nekem is a körözött vált be. Azt igazából még magában is tudtam tolni, szal akkor is ha nem voltam éhes.
A sógornőmnek a doktor "iirta fel" a vörösbort. De ez már ilyenkor is jó?Ha jól emlékszem, sógornőm már a második trimeszterben volt.
Sztem inkább nem sózott magvakat egyél.

Kubus, még jó, hogy nem állt meg a sziived a kisfiad eksönjére... Gondolom többet nem fogja csinálni! Tényleg, akartam kérdezni, hogy mondjátok neki, hogy jön a kistesó? Mennyire tudatosul nála?
Köszi az őssejtről leiirtakat!!

Woody, mi a 10-es érzékenységű teszt neve?

Lányok, lenne egy kérdésem. A barátnőm férjének kevés a mozgó spermaszáma. Tudtok erre valamit javasolni. Valami természetes étrendkiegésziitőt, vagy igazából bármilyen tanács jól jönne.
Előre is köszke!

M
muzsi

Akkor megcsinálták neked :D ott lesz a BMC-ben kartonodban az eredményed...

Kép

kiss angyal

szerinted is kérdezzek rá????????

Kép
sting1982

Sting: kérdezd meg nyugodtan...szerintem a recin a lányok is megmondhatják...

Kép

kiss angyal

Sting, sajna ez így van, ezt én már két intézettől is megkaptam, hogy ha az alapértékek jók, akkor az elején bizony nem csinálják végig az összes lehetséges vizsgálatot. Kb. én is úgy reagáltam mint te, főleg, hogy nekem a lombik még fizetős is volt. Legjobb, ha magad utána jársz és megcsináltatsz mindent amit lehet. Látom, végül is csak volt valami cukor mérésed. Simán el tudod kérni az eredményt a recin, én ki szoktam kérni minden leletet, hogy nekem is meglegyen.

Andi, a te IR-ed is baromi alacsony, szerintem azzal a március már mehet, a dokid is ezt mondta, BMC-ben sem hiszem, hogy mást mondanak majd.

muzsi, FER14 vitamin, sok tök, tökmag, meg esetleg Maca Vibe + méhpempő pasiknak is jó

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Sziasztok,

most csak egy gyors beugrásra tudok jönni.

Muzsi, nálunk is a kevés katona volt az egyik gond. Ami nekünk bevált: Fer14 - kb 2-3 hónap mire hat, utána is szedje. + Gyuri bácsi teája (felváltva reggel csalán és diólevél tea, zeller, fürjtojás).

Leginkább a Fer a nyerő, nekünk 2x is 5 millió körüliről 20 milkára ment föl.

Drukk, hogy barátnődéknek is hasson.

Csajok, én lehet, csak vasárnap tudok jönni, akkor reagálok a többieknek is.

addig is jó hétvégét mindenkinek
vayacon

dorkabab,Angyal:köszi!már próbálltam telózni de nem vették fel!de ami késik nem múlik...
kikérem...és megírom legalább remélem ti megnyugtattok

Kép
sting1982

Dorkabab: mi az,hogy fizetős volt a lombikod :?: :shock: :?:

Kép

kiss angyal

Heni, folyékony Süssina-t próbáltad már? Én azt szoktam túróba is rakni és annak kevésbé érzem azt a mű ízét, és fahéjjazni szoktam még, az úgy is jó az IR-re

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Angyi, BMC előtt nem OEP támogatott helyen voltam, képzelheted milyen dühös voltam, mikor kiderült az egyénileg megcsináltatott vizsgálatokból, hogy nem sok esélye volt a lombikoknak. Még most is van pár vizsgálat, aminek jó lenne utána menni, csak most kicsit belefáradtam. Talán majd a következő lombik után,ha esetleg az nem sikerül, akkor belefogok

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Dorkabab: nem tudom milyen helyen voltál...lehet,hogy egyenesen Lehúzó Bt karmai közé kerültél...úgy tudom/tudtam,hogy ha magánklinikára megy az ember az 5 lombikot mindenhol támogatja a Tb...viszont,ha saját zsebből fizetted a kettőt,akkor meg kellett,hogy maradjon mind az 5 támogatott lehetőséged...így van,ugye :?: és mennyi volt nektek amit 1 alkalomra kellett perkálni :?:

Kép

kiss angyal

Csajok:

Sajt@ küldött sms-t és megkért,hogy írjam meg nektek a híreit:

Mhnyh: 9mm , bennt csücsül egy 8 sejtes és két 4 sejtes tündérke :D
Ma nem fog netezni..mindenkit pusszant,sok ragacsot kér és küld is akinek szüksége van rá :D :D :D

Küldöm Sajti a babaragacsokat :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Kép

kiss angyal

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?