Új privát üzeneted érkezett!

jó reggelt!

Reni: nekem is volt, hogy nem reagáltak és egyszerűen megkérdeztem még egyszer vagy céloztam rá, hogy várom a reakciókat. :)

VALAKI reagálhatna, hogy miért lett olyan a zsemlém mint a tehénlepény ... :)
VALAKI reagálhatna, hogy le lehet-e szoktatni a nyugicumiról és hogyan csináltátok? (látod Reni, nekem erre a két kérdésemre nem reagáltak tegnap :)

asszem vicky kérdezte, vagy csipi.. még nem teljesen gyógyult be a köldök

terhesség vége felé járók együtt érzek veletek, én már a 37 hetet is alig bírtam, minden csodálatom a tiétek, remélem aki szülni akar annak hamarosan sikerülni fog, aki pedig ragaszkodik a hasitasijához, annak kitartás, eljön a ti időtök is. Gyerek még nem maradt bent :)

Anyukámnak ma van a névnapja és épp Egerben van továbbképzésen, ebből az apropóból elmeséltem neki az APEH-os viccet (Apeh-os ő is ) és akkora röhögés volt a vonal túlsó végén :D :D tuti reggelinél ellövi a poént :)

dalika: Imádnivaló az orchideád. Nekem is van egy, csak olyan zöldes sárgás a virága. Zuram adta, csak nem tudta, hogy nekem a fehér vagy a rózsaszín jobban tetszik :)

ktc: nyugodtan nyaggas minket a szopis kérésekkel, addig is én is tuti az agyadra fogok menni többedik anyukaként a szopis kérdéseimmel :) Hogy a csudába lehet, hogy tegnap olyan ügyesen szopott cicből, ma meg megint rosszul csinálja Levi? Rosszul áll a szája, nem kapja be rendesen és a fejét se felfelé billenti hanem inkább a mellkasához....Lehet hogy pár nap múlva érdemes megint próbálkozni?

Mi az, hogy nektek kell steril üveget vinni?????? :shock: Nálunk odaadják a steril üveget kis zacskóban...

Jucy: egyet értek, mondd meg nekik, hogy kell a gyerek és kész.
A mai eszemmel én is jobban ragaszkodtam volna, hogy már azonnal hozzák ki a gyereket és akkor talán nincs ez a szopási bénázás

bennettke: remélem igazad lesz és nem lesz semmi gond a színével

csipi: te kérdezted ugye? Nem szedek vasat, de lehet hogy kellene? Én is elég vérszegény vagyok, akkor ezek szerint lehet hogy ettől is olyan halovány? (csak kicsit félek, hogy a vastól meg székrekedésem lesz)
stephie

Gratulálunk Ildinek és Léninek!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Hehe Reni, fogsz te még hangosan ordítani vele. Tegnap szopi imitálás közben én is mérgesen rászóltam. Basszus, olyan éles kis körme van, és az alsó kezével megmarkolta a cicimet és minden szívás után belemarkolt. Nem elég hogy a mellbimbóm fájt, még belém állította a kis körmét is. :lol:

esty

Ja!
Az időjárásról:
Nálunk szakad az eső!!! :evil: :evil: :evil:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Eszter Amióta párod "elvált" Tőled még nem jött. Nem ám azt hiszi, hogy ki akarjuk túrni! Ha már kibulizta magának a saját nicknevet, tessék írni :D !

Stephie Zsemle téren nem tudok segíteni, faggasd az alkotóját! A nyugi cumi nálunk 3-5 hónapig volt favorit. Ha szopizik Levente rendesen (és miért ne tenné), akkor az orális igénye kielégül ott és előbb utóbb elhagyja a cumit. Minél jobban erőlteted, annál előbb. Tehát csak tömködd bele :D ! Mármintha igényli épp. Az enyémeknek is elalváshoz kellett max. meg ha fájt a hasuk. Sétához pl. tudatosan soha sem vittünk cumit. Vas: többen írták, ondták, hogy a Neo-Ferro-Folgamma nem székrekedést csinált, hanem ellenkezőleg...
pammut

Nagy-nagy gratula Ildinek és Léninek!
pammut

Ja, most elment Kanizsára, az egyik gyerekét vitte. Egyébként mondogattam neki, hogy ne irogasson az én nevemben, nem örülök neki. Meg is változtattam a jelszót. Minden hiába. Így - a szokásos megoldás, ha valamit akarok - én váltottam nevet.

Egyébként meg jön a védőnő kb 2 percet beszélünk Bulcsúról, minden rendben, gyarapszik, ok, és utánna ők még 2 órát beszélgetnek a Zsolti gyerekeiről. :twisted: :twisted: :twisted:

esty

Gratulalok a kis Lenahoz!!!

Kép

Kép
editmk

Zuzmoo: a blog háttérképét hogyan csináltad?

esty

Lassan lemaszik a kutyus a vonalzomrol...

Kép

Kép
editmk

Edit Olyan mintha a kutyusod szégyenkezne :lol: .
pammut

Jó reggelt!

Az éjszakai forgást én is szörnyen utálom, de azért ennyire nem "munkás", még jön velem a pocak pakolás nélkül is. Viszont gyakran maradok háton, mert olyan jól esik a derekamnak és csak hosszú percek után jut eszembe, hogy ezt nem kellene.

Asszem ma megyek utoljára jógára. Remélem jó lesz, mert az utóbbi két alkalommal többet dumáltunk, mint jógáztunk és végülis nem azért megyek. (én kidumálom magam a témában veletek ;) )

Titeket is elfelejtettek a barátok? Olyan rossz :( Mivel ugye nem egy városban lakunk és eddig mindig én mentem át Debrecenbe, most hogy korlátozottan vagyok "kimozdulás-képes", jó ideje senkivel nem találkoztam, de még csak telefonon sem keresnek :cry: (Na, jó, egy kivétellel, ő képes volt átjönni és olyan jól esett beszélgetni is)
A múltkor felhívtam egy másik barátnőmet, kb a 3. kérdése az volt, hogy mikor megyek át Debrecenbe. Hát, mondom én 37. hetesen már sehova nem megyek vonattal, de jöhetnének ők. Erre elkezdte sorolni a kifogásokat, hogy milyen szörnyen elfoglalt (nagyon szarul esett) :cry:
Na, abbahagytam a nyafogást! :) Csak jól esett kiírni magamból.
zuzmooo

Stephie, fogalmam sincs mi lelte a zsemleidet, de vigasztaljon a tudat, hogy en tegnap sutottem almas sutit, es valamit jol elcsesztem, mert meg csak nem is hasonlit ahoz, amilyennek lennie kene... Majd legkozelebb jobban sikerul.

Kép

Kép
editmk

Nagyon gratulálok Ildiéknek a kis Lénához!!!!
zuzmooo

Pammut, hat szegyelhetne is magat, mar 7. napja hordom tul a gyerekem :)

Kép

Kép
editmk

Eszti:
Innen töltöttem le: http://darabka.blogspot.com/
A bal oldali oszlopban részletesen le van írva, hogyan kell beilleszteni.
zuzmooo

Zuzmoo, nalam pont forditott a helyzet, egyfolytaban csororg a franya telefonom, meg jonnek a smsek, es mar attol orulok meg. Igaz latogatom nem sok van mert itt nincs sok ismeros, Londonbol meg ugye nem olyan egyszeru feljonni ide. Bar nalunk kicsit mas a helyzet, mert mar mindenki tukon ul, hogy mikor szulok. Jelen pillanatban ugy erzem en gyerekem lesz az elso aki bent maradt. Oh vilaghires leszek.

Kép

Kép
editmk

En ma reggel szot fosok, el is dugulok gyorsan, megyek keszulodom, minnnya indulni kell a repterre.
Szep napot mindenkinek!!!

Kép

Kép
editmk

Jó reggelt!

Dalika, nálunk is az ilyen színű orchidea nyílt most ki.:)
Olyan szép.

Nóri, írtad a Reparont (aranyér elleni kencefice). Vagyis ez a kérdés, hogy kúp vagy kenőcs inkább szerinted?

Éjszakai fordulás, pisiléshez felkelés állandó kísérője a jajgatás nálam.
Ráadásul ma 2x is arra keltem, hogy fordulni kéne az éppp aktuálisan alul lévő oldalam zsibbadása miatt, de úgy be volt keményedve a hasam, hogy majd be szartam.:roll:

Kattkat

Kép
kattkat

Zuzmooo:
az én "barátaim" is ilyenek. Ha én nem hívom fel őket, ők sosem érdeklődnek felőlem. Még azok sem, akik szintén babát várnak - pedig van 2 ilyen is a csapatban. :? Egy ideig hisztis voltam emiatt, de már túlléptem rajta.
Az az érdekes, hogy a kollégáim többet érdeklődnek, mint a barátaim. Ja! És az egyik középiskolai osztálytársam is naponta érdeklődik. Persze nem személyesen, de azért legalább jól esik, hogy MSN-en vagy Skype-on dobnak egy üzenetet.
Sajnos ez törvényszerű. Más dolgok is foglalkoztatnak ilyenkor minket mint őket. :? És ezt sok ember nem tudja kezelni - szerintem.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Mostmár megharagudtam a dokimra. Azt ígérte, hogy a 3. illetve a többedik babák mindig hamarabb születnek és ő még sosem látott 3.gyerekét váró 40 hetes terhest. Hát ez nem jött be :evil: Aztán 37 hetesen azt mondta, hogy 10 napon belül szülünk..ez sem jött be :twisted: :twisted:

Kakti, de legalább amit lefejsz, biztosan azt kapja a babád, nem az összeöntött tejet vagy tápszert.

Alvás: hát ilyen sz.r éjszakáim szerintem sosem voltak. Sőt, továbbmegyek, délután sem tudok elaludni, hiába vagyok hulla. Már a végkimerültségnél járok...:(

Dalika, hogy hogy te csak vasárnapig leszel egyben? Honnan ez a bizonyosság?

Ronci, a jóslók nekem is olyanok, ahogy leírtad: éppen elviselhető, feszülő érzés.

Beneildi! nagyon gratuálok nektek!!!!!!!!
lara

Zuzmoo, nálam is ez van. Ugyebár én Pestről költöztem ide Makóra. Hát sokan nem látogattak meg... Egy barátnőm, de ő sem pestről ám, hanem Székesfehérvárról :shock:

Bezzeg ha mi megyünk fel, rögtön találkozni akarnak... pedig szerintem ugyanannyi kilométer lenne nekik is, mint nekünk. Egyébként már kb 4 éve lakom itt, de anyukámékon kívül a család sem nagyon jö hozzánk. Persze mindig mondják hogy hiányzunk nekik. Na ilyenkor azért lenyelem, amit mondanék.

dalika

Lara, az elmém győzedelmeskedni fog a testem felett! :lol: Megbeszéltem a lányommal is, hogy most lenne ideális kibújnia :D Szerintem bólogatott :wink:

dalika

Jó reggelt!

Ildi! Gratuláloooook! Jó egészséget nektek, és sok boldogságot!

Forgolódás: csatlakozom. Szörnyű, fájdalmas, jajjgatós hangos, és lassú.

Edit: ne izgulj, nem marad bent. A sógornőm két és fél héttel hordta túl tavaly a babáját. Na, ez inkább volt lehangoló, mint biztató... :lol:

Reni: örülök, hogy nem sértődtél meg :wink:

Én összevissza éltem (Ózd, Barcika, Eger, Bp.), így a barátaim is összevissza vannak, sőt a sulik miatt, még ennél is sokkal összevisszább. Tényleg rossz, hogy nincs senki a közelemben. Vannak persze Pestiában barátaim, de itt már a kerületek valahogy azt jelentik, mint máshol a városok, és hosszas egyeztetés kell, hogy talizzunk. Mióta meg kismama vagyok, már nem lehet velem csavarogni - így hát sokan lemorzsolódtak. :?

Kép
zsizell

Judit: HAJRÁ! FŐ a pozitív hozzáállás! :lol:

Geri: hogy van Ábel szeme? Javult valamit?

Tudunk valamit Editről? Hogy van a férje?
zuzmooo

Zuzmoo! Engem is elfelejtettek a "barátaink". Egy barátnőm ő még csak-csak, fel is jön egy héten 1x, de a másik van úgy, hogy elfelejt felhívni 2 hétig is. De azt elvárja, hogy majd egy 3 hónapos gyerekkel én legyek az ő nyoszolyóasszonya.... :? Jah és ugyanez a lány rögtön szülés után jönne a babát pesztrálni. Jah. Örülni fogok neki, hogy lyuk van a s.ggemen, de őrá vágyom. És amikor mondtam neki, hogy nem biztos, hogy jó ötlet, ó azt a pár percet kibírom, amig feljönnek... Nah mindegy. És visszatérve a nyoszolyóasszonyságra. Mondom neki, hogy mi van, ha akkor lesz éhes a kisfiam amikor mondjuk fényképezkedni kellene. Erre ő... Azt ez 1 órát kibírja! :shock:

Anita! Én már 1x bepukkadtam 2 napra, mert akkor 2x is megkérdeztem valamit és senki nem reagált :oops: de tanultam és legközelebb elsőre S.O.S. felirattal írom ki a kérdéseimet. :roll:

bellerreni
Eger

Nekem is pont most jutott az eszembe Edit! Nem tudja valaki a számát? A táblában nincs benne. Nagyon régen jelentkezett már. Bár biztos vagyok benne, hogy minden rendben van, csak nincs ideje. :wink:

bellerreni
Eger

Túlhordás: nagymamám pont múlthéten mesélte, hogyan járt a nagybátyámmal. Okt. közepére volt kiírva, de a baba nem jött, hát befektették a debreceni klinikára. Mindenféle mahinációt megcsináltak vele, 3 napig éheztették :shock: , de semmi. Erre nagymamámnak elege lett, üzent nagyapámnak, hogy márpedig ő most hazamegy és megszöktek. Nagybátyám november közepén :!: született meg és természetesen nem volt túlhordott baba. Persze akkoriban nem volt még UH meg hasonlók, gondolom csak "durva becslés" volt a szülés dátuma.
zuzmooo

Dalika, ja értem akkor, honnan a bizonyosság! Én holnap reggel fél9-es magzatviz elfolyást beszéltem meg :D Majd meglátjuk, mennyire szófogadó a gyermek :D

Zuzmoo, ha 1 hónapot elnéztek, akkor ez igen igen durva becslés lehetett! Mamád milyen jól döntött, hogy megszöktek! :)
lara

CSak odáig olvastam, hogy megszületett Léna. Egyedül Ildinek mondtam meg emailben, hogy sztem ő fog szülni legközelebb... :shock:
Vendég

ÁÁ, Nóri. Messziről jött jósnő, azt mond amit akar! :lol: :lol: :lol:
pammut

Na Nóri, akkor én kérhetnék szombatra egy : holnap te fogsz szülni üzenetet?

dalika

Na, megpróbálkozom írni Editnek! Hátha lesz ideje válaszolni.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Nóri: akkor mostantól kezdve mindenki várja a privát üzidet a szülést illetően! :D

Reni, a nyoszolyós történetedről jutott eszembe, hogy nálunk is lesz júliusban egy közeli rokon esküvője. A csajszi már tavaly nyár végén megkért, hogy készítsem én a meghívójukat. Mondtam, oké, de szigorúan csak a 2009-es évben, mert januártól már a baba érkezésére szeretnék koncentrálni. Karácsonykor még megbeszéltük, hogy na jó, még januárban hajlandó vagyok összeülni vele, hogy letisztázzuk végre, milyet akar, hát máig nem történt meg, de már két napja hívogatja Zsoltit, hogy most hogy lesz meghívója??? !!! És persze én leszek a szemét... :evil:

Kép
zsizell

Lemenetem a pincébe rakni a kazánra, közben pár méteren kicsit havat is takarítottam :roll: . Itt folymatosan esik, igaz elég aprószemű. De olyan jó volt kicsit mozogni kint. Nagyon szeretem a hó illatát. Ilyenkor olyan jó friss, tiszta a levegő.
pammut

Közben már nálunk is hó esik... :? Vagy havaseső... Ez rosszabb, mint ha nagy pelyhekben szakadna a hó!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Jó reggelt!

Gratulálok Ildinek a kis Lénához!

Kép

Anita, a Tardiferontól sem lesz székrekedésed, sőt...
A játszócumihoz nem tudok hozzászólni.. nekem cumisüvegezett a nagy fiam (pedig 8 hónapos koráig igény szerint szoptattam -mind 2 gyereket) a nagy lányom pedig szopja az ujját...éjszaka még mindig előfordul :? és ugyed ezt nem tudja elvinni a cica...

Dalika, nagyon szép az orhideád - a kedvenc virágom. Nálam még csak bimbóznak, kb 1 hét múlva fognak virágozni :wink:

Nálunk pocsék éjszaka volt...a nagy lányom tegnap a farsangról tök taknyosan jött haza. Alig kapott levegőt, így kérte :!: hogy porszívozzam ki az orrát (már évek óta nem csináltuk). Szegénynek nem jött ki még semmi belőle, így kínlódás volt az éjszaka. Neocitran + strepsils segített vmennyire...

Ja, igen anno a pocakkal én is pont így forogtam :roll:

Kép
csipike09

Csipi!
Takonykórra próbáljátok ki a hagymateát! Mézzel egész iható!
Vagy ha ez nem túl bíztató a lyánynak, akkor csak nyers hagymát! Az orrodat is tiszticcsa! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Nálunk is zuhog a hó... :?

Nekem már elegem van a télből!!!! Ilyen környezetben szeretném tologatni a babakocsit!!!

Kép

Kép
csipike09

Kakti, a hagymateát hogy készíted? Az ala natur hagyma-foghagyma megy nálunk... de ezt a teát meg nem csináltam.

Kép
csipike09

Sziasztok,

először is...
Nagyon gratulálok Ildiéknek a kis Lénához!!!!

Most voltam CTG-n, de semmi... úgyhogy maradok maradon hétvégére, és valszeg mara a jövőhét csütörtöki indítás... túl kényelmes a kuscsaj... :)

Na megyek, mert jöttek anyuék... :)

Barbi

KépKép
hbarbi80

Lányok, mindenütt azt olvasom, hogy szülés előtti jel, hogy néhány nappal megelőzően enyhe hasmenése van az embernek. Nekem ez a harmadik nap... (és nem eszek iszok olyat) :shock:

Kép
zsizell

Szóval nagy gratula Ildinek és Léninek!

Anyám, tegnap ugye Ildi felajánlotta, hogy megcsinálja a képeket a blogsablonhoz. Átküldtem neki. Meg kérdeztem, hogy odaért-e a homeos golyó. Már nem is válaszolt rá, szóval csak remélem, hogy odaért. De ebben az üzenetben írtam neki, hogy sztem ő lesz a következő szülő itt.

Csak mivel kis millióan vannak előtte, gondoltam nem dobom be, mert felkoncolnak! :lol:

Egyébként azt, hogy Juci színházból megy szülni még akkor írtam, amikor nem tudtam, hogy egyáltalán mennek is! :oops: Kezdek félni magamtól. :lol:

Itt bazinagy hó esett. Kocsival közlekedni alig lehet! Annyira gyűlölöm, gyülölöm, gyülölöm a telet már!!!!!!!

Ja! Apa hozott a lányoknak Valentin napi ajándékot. Luca matricás könyvet kapott, Noncsi valami rágható élőlényt. Én meg egy Milka desszertet! :shock: :shock: :shock: Én! Értitek? VALENTIN NAPRA!!!!!! És az sem változtat a tényen, hogy csak 2nap múlva lesz! :lol:
Vendég

Ildi!
Sok boldogságot Lénihez!!!
:)

És az a jó, hogy tegnap ilyenkor még a Lilla melegkiütéseiről írt, most meg már babázik. Nála sem lehetett egy maratoni szülés.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2010.02.12 10:05-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Zuzmoo: a „barátok” többsége ilyen. Nekem is csupán egy van, aki megérti (pedig nincs is gyermeke). Mondjuk ő pont itt volt nálunk, mikor beindult a szülés. De nálunk a csúcsot a családom döngeti. A tesómmal decemberben beszéltem telefonon, és képes volt azt benyögni, hogy ha egyáltalán kíváncsi vagyok, rá látogassam meg. Óh, hogy az a… Persze én akkora hassal autókázzak fel Pestre, neki is pontosan annyi km az ideút, mint nekem az oda. És őt nem akadályozza a nagy has (akkor még nem volt meg a Zsolti jogsija, tehát nekem kellett volna végig vezetnem). Miután megszületett Bulcsú, küldtem smst, semmi reakció, felhívtam, mondta, hogy már beszélt anyuval, mindent tud. (minek is erőlködöm, hiszen anyukám többet tud a gyermekemről, mint én magam, ugye.) És amint tudunk, menjünk fel, hogy megnézzék Bulcsút. Ennyi. Azóta se keresett. Ez a családom. Anyukámról meg már írtam. Neked legalább ott van a családod a hátad mögött. Tudom az más. Én is be vagyok fordulva, nincs senki akivel beszélhetnék csak ti meg a Zsolti. De látom rajta, hogy már neki is elege van belőlem, mert másról se tudok beszélni csak a tejről és Bulcsúról. (mit csináljak? Más nem történik velem). Félek, hogy rám un. Ezért állandóan kérdezgetem: szeretsz e. Persze, hogy ezt már unja. Én meg félek…

zarja

Na, Zsolt, Te csak ne hisztizz Eszter nevében!!!! Elcsórod a felhasználónevét és jössz panaszkodni az ő nevében! :lol: :lol:

(jó, tudom, hogy Eszter vagy)

Szóval tökre megértelek. A pasid találkozik emberekkel. Sőt, később el fog járni a haverokkal. Mert ő mehet. Ha még szoptatsz, akkor Te sanszos, hogy otthon maradsz. Ha nem lesz ki vigyázzon Bulcsira, jó eséllyel 5éven belül nem jutsz el este 8után kezdődő programra. Ha igen, inni nem fogsz, mert mi van, ha indulni kell a gyerekhez, mert baj van! Barátaid nem lesznek. Vagyis lesznek újak a játszótérről, meg a hordozó klubból. De ők csak kompromisszumos barátok. Inkább csak sorstársak.

A "barátaid" meg majd ha egyszer gyerekük lesz, éjjel-nappal Téged fognak basztatni, hogy "jaj, zöld a kakija, mit csináljak". Te meg jót röhögsz a problémáikon! :lol:
Vendég

Hát kemény dolgok ezek Eszter.

Mondjuk én család téren nem panaszkodhatom, de pl a tesómmal (2 évvel idősebb bátyám van) beszéltünk tegnap gmailen és kérdezte a baba nevét, majd közölte, hogy milyen egyhangú név.
Miközben mindenkit megkértem, hogy traktáljanak csak a névötleteikkel, hátha valaki mond valami hűdejót. Persze akkor nem volt okos, csak kritizálni tudta az ötleteimet. Mind1, megszoktam már, hogy csak fikázni tud.

Kattkat

Kép
kattkat

2 közepes fej vöröshagymát kell kb. 1/2 lityi vízben megfőzni. A hagymáról csak a felső (koszos) vörös héját kell leszedni, nem kell tök fehérre pucolni. Ezt a löttyöt kell inni. Mézzel lehet ízesíteni (citromot hanyagolni kéne).
Ha hajlandó a lányod meginni (az én uram pl. kizárt, hgy megigya), akkor hajrá és jobbulást!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

beneildi: Gratulálok!!! Nagyon szép paraméterek.

esty: Arctartás: A barátnőm fia sem úgy tartotta a fejét és mégis 3 napig oxizták, hogy legyenek fájások! Aztán meg megcsászározták, mert hogy a gyerek nem tud kijönni. És mindezt 3 hétnyi túlhordás után. 3 éves lesz Áron júliusban. Még mostanában is van ilyen. Barbus is csikargatta az arcát, úgyhogy én már egyszer levágtam a körmét.

kattkat: Jézusom! Akkor csak óvatosan azzal a hóval. Nekem a reparonból a kúp van. Nekem ez nagyon bevált.

dalika: Mit csinálsz az orchideával, hogy ilyen szép? Én egyet már kidobtam és a másik kóróra is ez vár, ha tovább száradnak a levelei.

zsizell: Ezeknek a rokonoknak soha semmi nem elég? :D Persze dühítő a dolog gondolom, majd megcsináltatja mással a meghívóit, ha már nem gondolkozott időben.

Mi megint jól aludtunk. Fél 2-kor kelt a kisasszony és fél 6-kor. Meg most. Én is akkor olvastam Ildi sms-ét, mikor 9-kor kitöröltem a csipát a szememből.

pammut: Én is nagyon szeretem a havat, de most csak bentről csodálhatom.

Már szült lányok: Odalent olyan még mindig, mintha ki lennének nyílva a dolgok. Ez nálatok is így van? Mikor záródik ez vissza? Én próbálom néha összeszorítani tornáztatás címén, de remélem ez nem marad így. Olyan, mintha a dolgaim is egészen lent lennének. Nagyon furcsa, nem olyan egyáltalán mint volt. Mondjátok hogy max. a 6 hét után ez visszaáll és nem marad így!
vicky79
Budapest III. kerület

Ezek után mondjam, hogy én tavaly március óta nem is beszéltem a testvéremmel?

dalika

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?