jó reggelt!
Reni: nekem is volt, hogy nem reagáltak és egyszerűen megkérdeztem még egyszer vagy céloztam rá, hogy várom a reakciókat.
VALAKI reagálhatna, hogy miért lett olyan a zsemlém mint a tehénlepény ...
VALAKI reagálhatna, hogy le lehet-e szoktatni a nyugicumiról és hogyan csináltátok? (látod Reni, nekem erre a két kérdésemre nem reagáltak tegnap
asszem vicky kérdezte, vagy csipi.. még nem teljesen gyógyult be a köldök
terhesség vége felé járók együtt érzek veletek, én már a 37 hetet is alig bírtam, minden csodálatom a tiétek, remélem aki szülni akar annak hamarosan sikerülni fog, aki pedig ragaszkodik a hasitasijához, annak kitartás, eljön a ti időtök is. Gyerek még nem maradt bent
Anyukámnak ma van a névnapja és épp Egerben van továbbképzésen, ebből az apropóból elmeséltem neki az APEH-os viccet (Apeh-os ő is ) és akkora röhögés volt a vonal túlsó végén
tuti reggelinél ellövi a poént
dalika: Imádnivaló az orchideád. Nekem is van egy, csak olyan zöldes sárgás a virága. Zuram adta, csak nem tudta, hogy nekem a fehér vagy a rózsaszín jobban tetszik
ktc: nyugodtan nyaggas minket a szopis kérésekkel, addig is én is tuti az agyadra fogok menni többedik anyukaként a szopis kérdéseimmel
Hogy a csudába lehet, hogy tegnap olyan ügyesen szopott cicből, ma meg megint rosszul csinálja Levi? Rosszul áll a szája, nem kapja be rendesen és a fejét se felfelé billenti hanem inkább a mellkasához....Lehet hogy pár nap múlva érdemes megint próbálkozni?
Mi az, hogy nektek kell steril üveget vinni??????
Nálunk odaadják a steril üveget kis zacskóban...
Jucy: egyet értek, mondd meg nekik, hogy kell a gyerek és kész.
A mai eszemmel én is jobban ragaszkodtam volna, hogy már azonnal hozzák ki a gyereket és akkor talán nincs ez a szopási bénázás
bennettke: remélem igazad lesz és nem lesz semmi gond a színével
csipi: te kérdezted ugye? Nem szedek vasat, de lehet hogy kellene? Én is elég vérszegény vagyok, akkor ezek szerint lehet hogy ettől is olyan halovány?
(csak kicsit félek, hogy a vastól meg székrekedésem lesz)