Sziasztok!
Kezdem a rosszabbal: Peti szeme begyulladt (kötőhártya) és elkapott valami bacit is, prüszköl, köhécsel, de láza nincs. Úgyhogy szemcseppek, szemkenőcs, orrcseppek, C-vitamincseppek és valami folyékony lötty a hurutra... Szerintem már ezekkel jóllakik
Ami a jobb, hogy ma óriásit csavarogtunk! Végre befizettem az októberben induló spanyol nyelvtanfolyást
Kitty, én a szombat 1x4 órát mertem bevállalni. Hétköznap meg felkészülök. Végülis nem tökidegen nyelv, már tanultam pár éve, meg hát az angol után nagyon könnyű. Jó lenne egy középfokot letennem, mire visszamegyek dolgozni.
Utána pedig bementem a munkahelyemre - Peti velem volt
- pletyizni egyet a csajokkal
Megint babaeső lesz télen-tavasszal, mindenki kismama! Főnököm nagyon vár vissza - ezt csuda jól esett hallanom -, mondtam az még 1 év.
Mariann
Ti már vissza is jöttetek a nyaralásból? vagy ilyen későre toltad az indulást?
Jó a táblázat, azért elmentem, köszi
Bár én a puding próbája elvet alkalmaztam
A banán pedig az első ételünk volt, ő lett az igazi nagynagy kedvenc
No, de kiváncsi vagyok Nádja hogyan fogadja majd az új izeket! Vajh olyan étvággyal, mint a tejcsit?
Mely
Ez jó
Engem pedig szó szerint leteremtett a védőnéni, mert 3 hónaposan banánt adtam Petinek. Kb. 4,5-5 hónapos koráig titkoltam, hogy mindent eszünk, azt füllentettem, hogy igen, napi 4x kap tápot és (akkor még) anyatejet. Azért a túró kicsit túlzás egy picibabának
Peti is anyás lett ám, ezt bebizonyitotta a nyelviskolában...Grrr! Üvöltött, mig ki nem vettem.
Aranyos a hajasbaba Edina. És nagyon tetezsik a kutyusos játszótakarója is!
Ági
Csuda édes a kis 2-fogú Matyika Sárkány
És hogy már áll, nagyon-nagyon ügyes nagyfiú! Az ágylevételhez asztalos kell? Milyen kiságya van matyinak? Nekünk pusztán 4 csavart kellett lentebb venni. Ne késlekedj, mert a rácsokba kapaszkodva biztosan fel tud már állni! Legfeljebb még nem próbálta
Humi
Dejóóó, már ilyenekkel rémisztgetik az ifjúságot? Nemkommentálom, lehet többet ártanak vele
Krizsó pedig nem lusta, hanem kényelmes!
Nohát!
Hátam most éppen nem fáj. Persze, mert kisfiam nem lóg a nyakamon.
Móki
Ti is megkezdtétek a téli gardrób összeállitását?
Irtam egy listát, s elkezdtem kipipálni rajta a begyűjtendő cuccokat
Szerencsére bundazsákot és overallt kaptunk, egy jópofa átmeneti kabátot meg épp ma lőttem a turiban, zsir újnak néz ki, nagyon vagesz! Meleg hálózsák és egy garmada hosszú body hiányzik még
Karmen
Orsi érettebbnek néz ám ki a koránál, annyira beszédes szemei vannak! Ugye idősebbnek szokták Őt nézni?
Hú, jó, hogy mondod az anyatejet, még van egy pár zacsi a fagyiban, ideje kiolvasztanom , mert nem lehet tovább tartogatni.
Anyós azóta ismét alakitott ám, de nem fárasztalak Benneteket vele
Erika
Mit evett Dani ilyen "lelkesen"?
Dehogy kövezünk meg, legalábbis a magam részéről nem. Én főzök ugyan, de felváltva kapja Peti a készkajákat is, szokja csak mindkettőt, mert előfordulhat, hogy nincs kedvem pacsmagolni. Ha csak az otthon főzöttet kapja a baba, úgy hallottam, nem fogadja el a konzervet.
Katca
Próbáld ki szerintem is a szilvát, hátha Mátét nem hajtja meg nagyon. Sajnos Petinél a szilva és a sárgabarack a lakodalmas eb effektust váltotta ki
Banánt szoktam tenni pár karikát a "hajtós" gyümikhez. Anyós jófej?
Jó későre jár, megyek aludni, na nem mintha nem érnék rá reggel sokáig alukálni.
Teszek ide egy képet az álló Petiről. Nagyon szeret igy a kezembe kapaszkodva ácsorogni. Nézelődik, forgatja a fejét és szövegel közben. És rugózik a kis popsijával. Csak nehogy olyan csámpás legyen ettől a korai álldogálástól mint a Zannya
Puszi mindenkinek, szép álmokat!
Szilvusék