Új privát üzeneted érkezett!

na lecsúsztam a 800. oldalról és a laptetűről is :evil: :D
vayacon

Sziasztok!

Kubus, Hát Teapa nagyon bátor ám! Énapa ( :) ) az mondja, hogy nem tudja, hogy biirná végignézni a szülést. Mert hogy nem akarja látni, hogy nekem fáj...Persze azt is mondta, hogy nem tudna megszúrni, és ennek ellenére ragaszkodott hozzá, hogy minden szurit ő adhasson be.
Álomszép a kisfiad!!!

Heni, remélem már otthon, és pihensz!Én a punkció óta érzek időnként a petefészkeimben szúrkálást, nem túl erőseket és nem túl sokáig. Ha neked nagyok a fájdalmaid, akkor sztem inkább menj be a BMC-be. Remélem a kezed jobban! Bár gondolom kisebb gondod is nagyobb ennél! Hejj, taknyosodsz? Velem is iigy volt, de rendbejövök lassan a sok otthoni praktikától. Az itt felsoroltakon kiivül volt még tojássárgájás, mézes forró tej. Gondolom neked a méz nem jöhet szóba. Amikor hőemelkedésem lett, akkor kezdtem el szedni a homeopátiás Oscillococcinumot.

Vaya, "De most már tényleg nem foglalkozom semmivel, csak arra koncentrálok, hogy sikerüljön" Ez az!!!++++

Csucsu, szerintem nagyon jól döntöttél, hogy inkább otthon maradtál. Pihenj sokat! Megérdemled!

Babe, már a 11. hetet is betöltöttétek?! Úgy rohan az időöőöő...Nyugi, jöv héten is minden rendben lesz!

Vörösmacs, Sajnálom a jelened, de a következő ciklus befutó lesz!!Ennyi stop tábla után már tiétek lesz a főút!!Drukk, addig is!

Janka, remélem a kisfiad combja hamar rendbejön, és nem lesz hosszútávú!

Angyal, remélem fészkelődnek a picúrok!!

Mieza, akkor a holnapi + teszthez hatttttalmas drukk!

Navared, látod, látod!! Minden jól alakul!A pénteki kontrollon meg még jobb hiirek várnak majd!!
Szóval azért kerültük el egymást, mert mi végül csak fél 10re értünk oda. Felmentem egyből az emeletre, de akkor már csak két pár meg egy lány volt ott. Nem ti voltatok. Gondolom ti azért jóval hamarabb végeztetek.

Lujzici, rendbe jön az a sziiv, nagyon szoriitok, hogy ti is kezdhessetek két hét múlva, mint Macs is!

Sajti, nekem a biológus csajszi mondta, hogy este még kell az utró, reggel már nem. Péntekig őszülésmentes izgulgatást kiivánok!!3 babó!! Akkor utána is lesz min izgulni!:) ))))))))))))))))))))))))))++++((((((((((((((((((((((((((

Rodina, nem kell bejelentkezned előre, csak megjelenni a 2. ciklusnapon.

"...minden nehézség csak álcázott lehetőség..."

M
muzsi

Vaya, én benne vok, hogy a 801. oldal is érjen még laptetőt.... :oops:

M
muzsi

Nu, és akkor rólunk:

Utty nész ki, hodzs békáptám a légyet... :lol: :lol: :lol: :lol:

Nu, az volt, hogy bár volt 3 pozi teszt, de én majd széttördeltem a férjecském kézfejét a várakozás ideje alatt az idegesség miatt... Férjecském meg semmit nem érzett ebből a tördelésből, szintén az idegesség miatt...
A vv után rögtön elmentünk a büfébe kajáért, amit persze nem vett be a gyomrunk, de ezzel az akcióval is legalább 8 percet nyertünk. Visszamentünk, várakoztunk, Szűcs doki és aszisztense pár perc múlva a vizsgálóból el, majd Skriba dnő és aszisztense kb fél órára a vizsgálóba be. Hát nem volt kegyes az idő, mert rohadtul lassan telt. Aztán hirtelen kicserélődtek a dokik, és mi hallottuk, ahogy bent a nevemet mondják (valszeg telefonba). Kis idő múlva csoszogás, várón keresztül a biológusnő a vizsgálóba be, majd azonnal ki és szóliitott minket...
Bent pedig Szűcs doki annyit mondott kis papiirvizslatást követően, hogy "Gratulálunk, ön terhes." :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kint kis siirás, majd BMC-ből el.
Jöv hét csütörtökön kell mennünk uh-ra.

M
muzsi

muzsi
akkor mostmár hangos gratula !!!!

péntekre úgy látom lesz egy pár dolog amiért lehet izgulni.

én holnap megyek reggel a nőgyogyómhoz viszem a vv leleteket és az uh lapot máról, ő majd holnap összesít.
a védőnő kért tőlem olyan vv vizsgálatokat hogy azt se tudom eszik-e vagy isszák, szerinte kötelező.

woody, mariann
neked voltak ilyenek hogy: WA, HBsAg, ezek mik szerinted? neked is alá van húzva a kiskönyvedben?

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Navi, tudod, most szabad tornázni, másrészt az IR miatt szinte kötelező is. Most este is voltam, hogy lemozogjam a tegnap begyűjtött izomlázat és tök büszke vagyok magamra, mert egész jól bírom ennyi hét kihagyás után!

vayacon, én adok neked 800. oldalt, úgy is sokat dumáltam ma

jaj, muszi, olyan részletesen mesélted, hogy tiszta izgatott lettem, hogy jó legyen a történet vége, mintha nem tudnám, hogy tuti babás vagy :) most már hivatalosan is nagy-nagy GRATULA HEGYEK :)

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Muzsi NAGYON HANGOS GRATULA :lol:

Mieza teszteltél? :oops:

Pancsi drukk hogy kitisztuljon a nózid.

Ma nem megy senki a bíemszíbe (továbbfejlesztett változat :P), ugyi? Akiknek holnap mennek a drukkok: Sajti, Navi, Mieza. Remélem nem hagytam ki senkit.

Lányok inszem után mikor érdemes leghamarabb tesztelni? Tudom, hogy még messze van, csak hogy felkészüljek rá lelkiekben..
vayacon

sziasztok öreg+kevésbé öreg motorosok! 8)
napi zugolvasó vagyok, de megérett a helyzet, hogy előmásszak!!!

Muzsikám, hatalmas gratula légyhez !!!!

Sajtocska, remélem most már te is a megfelelő útona sok fingreszelés után (kedvenc Andim után szabadon) :lol:

Macsek, örülök, hogy nem tettek tieket hosszabb időre parkolópályára!

Henikém, te aki mindenkiben mindig tartottad a lelket, most mindent visszaadhatunk neked, rajtad a világ szeme +++

Navared, érted is szorítok, hogy mosmá ne a sznóbord legyen folyton a program :wink:

Hékáim, olyan jó lenne tudni, hogy kik zugolvasnak még? Szöszinek nagaon örültem. Régiek? Lugi? Csézjang? Kakti?

KPN a reszelési szakértő

Zsu, neked még nem is gratuláltam (csak merem remélni, hogy Lukácsnénak azért igen :oops:)

Angyal, Mieza, ágyazáshoz és teszteléshez sok +++++++

:D
kpn

aztán láthatjátok, úgy elszoktam az írástól, hogy az aláírás belekeveredett a mondandó sűrűjébe :roll: :lol:
kpn

Sziasztok!

MUZSI!!!!!
Bakker olyan ideges lettem, azt hittem már magadról nem is írsz!!!! Annyira nagyon gratulálok neked, teljes szívemből, kis ZT m :) Reméljük, hogy én meg rászolgálok a társ névre :wink: Tegnap kapcsoltam, hogy tőled duplán várom a segítséget 19-ére. ZT k is vagyunk, meg neked is akkor van a névnapod, nem?

Kubu!
Tényleg csudacuki a kis Marcid, annyira édes!

Janka!

Drukk a mai napra nagyon nagyon!!!És Norcsinak meg nagyon boldog szülinapot kívánok! Kivi vagyok, hogy tetszik majd neki a járgány, meg a busztorta!! Majd írd meg mit szólt hozzá!!!

Lukácsné!
Annyira örülök a jó eredményednek, minden rendben lesz. Remélem a melót lájtosan nyomod te is, és szeded a leszarom tablettát. Nem akarok hülyeséget mondani, de a HBSAG az nem a vércukorral függ össze,? mintha valahonnan onnan rémlene nekem!!!

Rodina!
Hajrá kezdés!!! Drukkolok neked is nagyon!!!!!

Jelentem én meg jobban vagyok, de még mindig érzem, hogy feszül a hasam, nem szúrkálódik, hanem feszül, de százszor jobb, mint tegnap. Takonyék beköltöztek, Muzsi megnézem azt az Oscillo izét, bár lemásolni is alig bírtam a nevét !!!! :shock: Már ázik a csipkebogyóm is a vízben, abból iszom a teát, meg nyomatom a citromot ezerrel.

Bakker, soha életemben nem eszek többet túrót, tonhalat, citromot, ha ezen túl leszek végre :) :) :)

Zsu!
Te végülis ma mentél UH ra?

Na pussz mindenkinek
Muzsi ZT je :wink:

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Sziasztok!

Itt is vagyok, két negatív teszttel.
Ez van.
Nekem az életben minden apró dologért annyira meg kellett küzdenem, miért is gondoltam, hogy talán ez egyszerű lesz... Még csak az első lombikom volt.

Légyszi ne írjátok, hogy sajnálom, mert azt tudom. Annyian szorítottatok értünk.
Persze még lehet, hogy holnap, egy nagyon minimális esélye lehet, mert ugye volt egy embiró, amit egynaposan kaptunk vissza és elvileg ő még nem biztos, hogy hcg-ben mérhető... de nem adok neki túl sok reményt.

Viszont küldjetek egy hatalmas drukkot Katinak, akivel együtt voltam leszíváson és beültin is. És mivel ő is holnap megy eredményhirdetésre, valószínű, hogy ő is mostanában tesztel. Annyira aranyos és már elég sok megpróbáltatáson van túl (elzáródott petevezetékek, ciszták, endok, műtétek, több leállított stimu...). Ha valaki megérdemli, akkor ő! (Zugolvas minket, - nem sikerült beregisztrálnia mobiltól - ezért tudni fog a drukkokról!)

Mi meg Dorkával és Maccsal várjuk a következő kört...
mieza

F.ngreszelős Jó Reggelt!!! (Anrea szedd a jogdíjat!!! :wink: )

Dorkabab:
Én is jó képzelőkével vagyok megáldva, ismerem az érzést! :lol:

Navi:
Nagyon jól tetted, hogy elmentél fogdokihoz. Én is tavaly csináltattam meg a prótkóm (már ami még megmaradt az évek alatt).

Csajok! Nagyon fontos, hogy az amalgám töméseket ki kell cseréltetni, mert bazi nagy galibát tudnak okozni és az akupunktúrás dokinéni is mondta anno, hogy a babásodás is elmaradhat, ha rosszak a fogak, ill. amalgámmal tömöttek. A többi idióta mellékhatásról ne is beszéljünk...

Pancsi:
Ment a válasz.
Csak rövid ideig voltam kép.esítés nélküli óvónéni, de nagyon imádtam és a porontyok is engem... Ma is tartom velük a kapcsolatot, már kész felnőttek, ez olyan furi...

Kispatak:
Őszinte leszek: nagyon fosnék attól, hogy három bébim szülessen egyszerre... Nekem is peluscsere kéne, az tuti. Félnék a lelki és fizikai, ill. anyagi megterheléstől is. Mondjuk, biztos kapnék jó tanácsokat Tigriskétől, aztán majd esztertől is... De hát két kezem van bakker, akkor 3-at hogy lássak el egyszerre? Meg nálunk a másfél szobás panelban, két kutyával együtt három gyerkőc? Anyagilag nem tudunk új otthonba költözni, az tuti... Szóval biztos megoldanánk, mert muszáj lenne, de én max. két bébit szeretnék egyszerre szülni. De ezt majt odafenn eldöntik és Heninek nagyon igaza van, hogy inkább három, mint egy se!!! :)

Rodina:
Nem kell bejelentkezni, a recin - sorbanállás után - csak annyit mondj, hogy stimut kezdenétek és uhura vagy berendelve.

VayaZT:
A bónusz latető nagyon jó ötlet, támogatom! :)
Örülök, hogy kibékültetek, nem szabad haraggal lefeküdni este. Sajnos ez az egész hercehurca+válság igen megviseli az emberek idegeit. Nálunk annyiból áll a "veszekedés", hogy jól megmondjuk a magunkét, aztán én megpróbálok duzzogni, de mindíg röhögésbe fullad az egész - hát ennyi... :) Sosem bírunk igazán haragudni egymásra, hiszen az összes hibájával együtt szeretjük a másikat, amit elfogadunk. Igyekszünk nem rágódni semmin, hanem a megoldást keressük, mert ezzel előbbre jutunk és a kapcsolatot is erősíti, ha a nehézségeket együtt sikerült megoldania a párnak (Dr.PszihoSajt@ bankszámlájára kérme átutalni a pozitív sugarakat és ragacsokat). :lol:

Muzsi:
Köszi!
Ma reggel már alig bírtam aludni, kipattant a szemem, pedig megfogadtam, hogy nem paráztatom magam és nem törődöm semmivel, lesz ami lesz...
HIVATALOSAN IS GRATULÁLOK MUZSI KISMAMI ÉS MUZSI KISPAPI!!! :)

KPN- reszelési szakértő:
Ez oltári!!! :lol: :lol: :lol:
Hallod csájé, egyszer csak elfogy a f.ng, aztán jösszte ide napi szinten! :wink:

Heni:
Örülök, hogy már jobban vagy! Taknyosék még jót is hozhatnak, Babe is betegecske volt és babás lett! :lol:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok Lányok, reszelősek és nem reszelősek :))))))))

Muzsika, hangosan szóljon az a MUZSIKA.. hogy GRATULA!!!!!!!!!! Téééé csájé, háth békáptád, hát ezt köll csinálni-e???? Jóhogy ezt, hogy csimidázom a babolódat :)))

Heni, Vaya, Angyalka és Sajtocska: Reggelire friss ++++++++ energy megy fénypostával Nektek. :wink:
És persze Mindenkinek aki idejár :)

Rólam annyit, hogy voltam tennap este az endokriminológián .. :shock: :lol:
Meforal 1000-est írt fel, egyelőre napi 1/2-et, majd emelni kell 2x1/2 és végül 3x1/2-re. Mindent elmondott ezzel kapcsolatban, amit már Tőletek is meg a netről mindenfelől olvastam.
Április elejére rendelt vissza kontroll vérvételre, megnézni, hogy hogyan hat a gyogyó.... Dióhéjban ennyi, jövő hétre próbálok konzis időpontot kérni majd a béjemcéjbe...

Csákány mindenkinek,

andi
andrea-1

Mieza:
Nagy ölelés! De úgyis tudod...
Inkább hiper-mega-giga az ezrediken drukkjaim a kis reménységért!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Pá Drágáim!
sajt@

Anrdrea:
Remélem ügyesen hozzászokik a szervezeted és mindek okés lesz.
Aztán már a portás sem állíthat meg, irány a babásodás!!! :lol:

Húúúzok, mert már most elkéstem!

Mindenkinek küldöm a pozitív energiát! :)
((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))

Pá Drágáim!
sajt@

Jó reggelt Mindenkinek,

Marianna,
Hááát mi soha nem kérdeztük meg h apa bejöhet e 8) ))) jött és kész, na és mint mérnökember pontos elemzést kért mindenről :lol: )))
Húúú sógornőnél is jó sokat kellett várni az infóra. Na azért remélem hogy nálunk hamarabb kiderül.

Nava,
De jó hírek, jó növesztést, növekedést :!: :lol:
Szájhúzás: ezt szeretném én is tudni, tény tudja magát produkálni :lol: ))

Heni,
Remélem jól vagytok.
Figy a boltba nem tudsz egy kényelmes széket, fotelt, campingágyat bevarázsolni ? Tudom álmodik a nyomor.
Nekem is gondom volt első terhességnél az elevittel, most szedek mellé kal-magot is (Lenkei) nincs is semmi baj :lol: ))
Hagymatea.

Vicky,
Nem mondod h 12 hetesen még megpiszkált a doki hüvelyi uh-val :shock:

Janka,
Na kivi vagyok mit szól Norcsi az ajándékhoz. Biztos nagyon örül majd neki.
Én ilyet néztem ki majd egyszer http://www.szelidbicajosok.hu/fabicikli.html
Kép: először le kell 600 x 600-ra kicsinyíteni valami képszerkesztővel h feltölthető legyen.

Woody,
Köszi szépen a számot.
Drukkolunk a barátnődnek, hogy jó híreket kapjon.
Na vonalzóink még mindig nem álltak helyre.

Sajti,
Istenem de jó ahogy írsz. Péntek megagigadrukkolással fog eltelni.
Tegnap 5 órát tanultam eszperantót, a végén prof leszek.
Dögönyözés, ha hagyná magát…… nekem úgy hiányzik egy kis bújós kismanó, de Marci soha nem ér rá, jön-megy, anya haggyá má, ne puszilgassá…
Olvasom, remek hírek K2-től.
Behalok az írásaidtól. Tehát reszelés után fertőtlenítés majd ÖBLÍTÉS :lol: :lol: )

Lujzici,
Drukk h rendben legyen a szíved és kezdhessetek Ti is.

Pancsi,
Bizony bizony karácsonyi baba lett. Már nagyon „pánikoltam” mert nem akartam elrontani a dokim karácsonyát, de biztatott ha kell akkor 24-én szülünk. Aztán végül összeültek a dokibák, 22-én megvizsgált a tanárúr és meghozták a döntést h 23-án megindítják a szülést.

Nem jó h nem vagy jól.
Örülök h normális volt a főnököd Neked is.

Vaya,
Örülök h jól vagy.
Jaja 15 hetesen megtudtam h fiút várunk, éppen kórházban feküdtem, mondtam a páromnak h délutánra fiú utónévkönyvet kérek. Estére kiválasztottam 5 nevet és ő ezt hagyta jóvá.

Muzsi,
Persze persze mindenki más, de amíg lehet legyen bent Veled, rengeteget jelent, és még akkor is választhat úgy h csak a fejednél áll, ergo nagyon semmit sem lát.
Köszönjük a beszámolót a tegnapról, pont így képzeltem el. HATALMAS GRATULA.

Lukácsné,
Nézd meg ezt.
1265875516.998.pdf

Köszönöm Marcikép-dicséreteket.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Mieza,
Ölelés tőlem is....((((( o ))))
Katinak holnapra pedig ++++++++++++++++ :)

Sajti: úgy legyen... Viszont ne száguldozz, szépen lángzám csak... :)
andrea-1

Mieza,
Most olvasom. :( :(
Giga-mega drukk a a kis egynaposnak.

Katinak szintén küldjük a drukkokat.

Andrea,
Cool, akkor híjjad azt a béemcét.

Lilypie Kids Birthday tickers

kubuspace

Macsek, hidd el sikerülni fog. Neked különösképp szurkolok, mert olyan sok varázslást kaptam tőled!

Heni, ez most a legjobb kör lesz, hidd el egy nagyon + os teszttel fog végződni!

Navared, nagy-nagy pihi és ügyin beágyazódnak majd.

Dorka, veled leszek szerintem következő körös 
A többi várakozónak is nagy-nagy drukkok, írjatok majd ha odaértek és szorítunk értetek:
Anchy, Andrea, Lujzici, Rodina, Sting, Zsuzsi.bmc, Csucsu, Sztyopane, Pancsi

Kisangyal, Vayacon, Sajti HAJRÁ!

Zsunak, Jankának, Muzsinak, friss pozitívaink, gyertek gyakran, hogy olvashassuk a sikertörténeteket, jó látni, hogy van akinek sikerült, érdemes kitartani!
Lukácsné, babe, Marianna, woody, Eszter vidám nyárvégét!!!
És minden anyut is szívesen olvasunk!!!
mieza

Kubu, kihagytalak, bocsánat!
Neked is minden jót kívánok...

Holnap még jelentkezem, de azt hiszem hétvégén kicsit elutazunk pihenni, természetezni. Jövő héten pedig vissza munkába :(
mieza

Jó Reggelt!

Ki hogy van ma? Megy a drukk és a babaragacs Mindenkinek.

Mi jól vagyunk, minden OK.

Már megint nagyon sokat írtatok.

Kép

Kép

Babe:)
babe3

Sziasztok Csajok!!

Mieza!!Ölellek :cry: :cry:

Vaya!!
Kösziiiiiii!! :lol: Hűű jó sokat kellett várnotok.Akkor Apának is egy napot rákell szánnia. :shock: Látom azért Misibának is jut meló. :) Otthon vagy???

Macsek!!
Azért a rosszban jó is,hogy kezdhettek,nem kell sokat várni.

Muszi Mami!!
Hát akkor hangosan is gratula!!!!!!!

Pancsi!!
Jobban vagy?????Sok-sok tea. :)

Andrea!!
Hajrá BMC!!! :)

Csajok a 3 napi vv-re 1/2 8-ra kell menni???vagy nem baj,ha kicsit később megyek???első napot onnan számolom,mikor már rendesen megvan???
És kérek egy kis menszi megjövő vudukat,nehogy kitoljon Velem mint előző ciklusba,32 napra jött meg,már azt hittük Apácskával,hogy lekll mondjuk a BMC-t.Mióta az eszemet tudom,25-28 napra jön meg.
Vasárnapra várom. :? vagyis dehogy várom..
csucsu99
Budapest

Csucsu,
igen az első nap akkortól számít, amikor már rendes piros vérzésed van. Küldöm Neked a Mensi Manókat. Remélem megérkeznek Hozzád, és minél előbb tudsz kezdeni. Vagy ha nem is érkeznek, akkor legyen annak egy JÓ OKA! :lol: :lol: :lol: Ha érted, mire gondolok.
Végülis VV-re akkor mész, amikor akarsz, Neked jobb, ha előbb mész és nincsenek ezren Előtted. De amikor odaérsz, akkor odaérsz, az is tök jó.
Sok sikert Neked. :lol: :lol:

Kép

Kép

babe3

Mieza :( Csak előre! Pihizzetek, rátok fér. Drukk a barátosnédnak.

Csucsu, azért tudni kell, hogy amikor én voltam inszemen, durván sok beavatkozást csináltak, azért általában hamarabb lemegy a sor. Most éppen itthon vagyok, délután megyek dolgozni. 4 órában húzom az igát, meg mellette maszekolok.

Amúgy inszem után szerintem érdemes otthon pihenni, én aznap elég kimerült voltam. Másnap is itthon voltam, de tettem-vettem, takarítottam, főztem.

Heni örülök, hogy jobban vagy. Ha most más, mint a többi, akkor az jelenthet valamit ;)

Andi köcke a drukkokat.

Sajti ZT hú mindjárt itt a holnap :wink:
vayacon

Babe, te mikor teszteltél inszem után?
vayacon

Én csak a megadott időpontban teszteltem. December 8.-án volt az inszem és december 23.-án kellett reggeli elsőből tesztelnem. Nagyon halvány, DE határozott csík volt ott. Előbb szerintem se érdemes, mert csak idegesíted Magad.
Én az inszem napján még délután pihiztem, meg "rádolgoztunk" Apával, elég rendesen. De másnap már mentem melózni, sőt még a lelekemet ki is futottam a vonathoz, mert otthon hagytam az Utro-t és vissza kellett szaladnom érte a 2. emeletre. Na szóval, ezt csak azért mondom, ha meg akar tapadni a Kis Drága, csinálhatsz "akármit", akkor is megtapad. Ezt az "akármit" idézőjelbe tettem, nem véletlenül.

Vaya, Neked mikor is kell tesztelned? Mennek a babaragacsok. 8) 8)

Kép

Kép

babe3

Mieza, olyan érzésem van, mintha búcsúzkodnál... :? Még azért várd meg a holnapot, sosem tudhatod!!! Írtad, h. holnap még jössz, azztán pihi, utána meg meló, de nem eltűnni!!!
Amúgy, nekem még nem ágyazódnak, csak majd jövő héten :wink:

Pancsi, kérlek ne hari, figyelmetlen voltam :oops:
Örülök, h. a főnököd nem szemétkedik, biztos elég stresszes így is, h. nem tudhatod, mit várhatsz tőle :roll:
Azért én izgulok rendesen, mert a holnapon még sok múlik! Nagyon szeretnék a leszívásig eljutni, ill. természetesen a beültiig! És még tovább is :D

Rodina, mi is mindig elég korán érkezünk, 7 és max. fél 8 között, mert sietnünk kell vissza. De ha úgy döntesz, h. korán jösz/ttök, inkább célozzátok meg a 7 órát, mert aki negyedkor után jön, ált. már csak kint a hidegben tud megállni :shock: Ebben az időben meg ez kicsit gáz!
Amúgy a hivatalos kapunyitás fél 8, de a külső ajtó nyitva van előbb de nem tudom hánytól...? (Látom Zsu is válaszolt!)

Vaya, köszi a gratut, de még kérem a további drukkokat :D
Örülök, h. már nincs harci helyzet és szívesen a bókocskát :lol:
Sajna (vagy nem sajna?) a Zénurammal sem lehet nagyon veszekedni, mert én mondom a magamét, ő meg meg sem akarja hallani, én meg dühöngök és szerinte mindent elmondok 50x és már baromira unja :D Csak az a baj, h. ha én kiörjöngöm magam (ez max fél óra), akkor teljesen megnyugszom, neki viszont jóval több idő kell... hát jól elvagyunk :D

Muzsi, akkor ezt jól benéztük... mi 9-kor már léptünk is. Előtte lementem a recire, benéztem a váróba, elmentem a vv. helyiség felé is, de semmi. Akkor nem véletlenül...
Hát a lényeg, hogy: Gratulálunk, Ön bekapta a legyet....öööö vagyis terhes :lol:
Nem baj, ha kicsit irigykedem....? :oops: :D

Dorka, akkor hajrá torna, amíg még lehet, mert már nem sokáig!!! Én szerencsésnek mondhatom magam, mert nincs rajtam túl sok felesleg... vagyis inkább szinte semmi. Na nem vagyok egy csontváz, de a hasimat is úgy kell gyürködni, h. a sok szurinak legyen hely... :(
Rájöttem, ha megyek tornázni, ha nem ugyanolyan vagyok... (remélem ez még sokáig így is marad!) azaz nyilván az izmok egy idő után veszítenek a tónusukból, de az ember nem csak azért jár, h. kockahasa legyen, hanem mert jót tesz lelkileg is!

Kpn, épp tegnap gondoltam rád, h. mi van már véééled...?
Na ja, sznóbordozás most jegelve, remélem min. 1-2 évig :lol:
Aztán nem reszelgesd sokáig!!!

Heni, nekem ez a nátha nekem felettéb gyanús... :lol:
Ha a torkod is fáj, akkor mondok még egy cifrább homeopátiás cuccot, nekem nagyon bejön: Phytolacca Americana (ejtsd: fitolakka amerikána :D )
Nagyon vigyázz magadra!!!

Sajti, hát én a nagyon bátor... vagy inkább hülye, éjjel arra ébredtem, h. be van dagadva a jobb felem, ahol jól megtömtek és fáj... reggelre jobb lett, de érzékeny és a harapás sem megy... Hát nem is tudom, hosszú távon bizti jó döntés volt, de ez most jelenleg nem nagyon hiányzik. Lehet, csak amiatt van, h. jól megpiszkált egyszerre két fogat is :?
Akkor holnap talesz? Ha jókedvem lesz (márpedig az lesz!!!), akkor megkereslek az elfekvőben, mert ti később jöttök gondolom...?
Baromi jó a vonalzód!!! Lehet, én is beújítok :D

Andi, endokriminológia, ez überszuper :lol: Akkor a tavasz a te évszakod lesz!!! :wink:

Csucsu, azért ha tudsz fél 9-ig érjél oda, szerinem úgyis jó, de majd a többiek felvilágosítanak, ha mégsem...
Onnantól számold, amikor már nemcsak barnázik (ha van olyanod), hanem szép piros! Vasárnapra, ha már úgyis muszáj, akkor mensihozó manót felkészítettem... :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Jó reggelt!

Muzsi, HATALMAS GRATULA!!! :D :D :D

Mieza, én azért még nagyon drukkolok annak az egy kis drágának!
Drukkolok Katinak is!!!

Lukácsné, HBsAg az a Hepatitis, ezt az AFP-vel együtt veszik le a 16. hét után. Nekem a védőnő azt mondta, hogy majd a gyerek születésekor be kell mutatni az eredményt, mivel akkor nem oltják be őt hepatitis ellen.
A WA azt a neten találtam: Wa (Wassermann vizsgálat)
- ezt a vizsgálatot a várandósság alatt általában az első vérvételkor elvégzik,
a vizsgálatot többféleképpen és jelölhetik, ezek a következők lehetnek:
WA vagy VDRL vagy LUES vagy RPR vagy TPHA vagy CARDOLIP vagy PORTNOY.
az eredménye: nem számszerű, hanem – negatív vagy pozitív

Code snippet: HTML, Used for some forums.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Mieza Drága, nem véletlenül mondják, hogy ne teszteljenek a lombikosok, de hisz te is tudod, főleg így, hogy a kisebb gombócod jóval fiatalabb, mint a másik. Tudod Jankának is mit mondtak a vérvételnél. Én a holnapi naphoz küldök szívből jövő varázslatot, ami nagyon-nagyon remélem használni fog: Kép
Úgyhogy a sajnálkozásokat tegyük el egyelőre a polcra, egyelőre nincs rá szükség.

Katinak, aki nem tud ide jönni, de nekem volt szerencsém találkozni vele, annak a törékeny kis tündérlánykának mennek a gigadrukkok: Kép
Már éppen akartalak kérdezni Mieza, hogy mit tudsz róla.

Muzsi, hivatalos gratulációm a tiéd! Kismami! Kép

Mennek a babaragacsok: Kép

A további sikeres osztódáshoz: Kép

További tüszőnövelők: Kép

Én meg ma sem mentem a gyárba, nem volt kedvem 2-3 órát ülni a buszon a hó miatt ami az éjszaka esett.
Egyébként már két hét sincs, mire mehetek dokihoz, mert szerintem már a jövő héten meg fog jönni, hiszen majd egy hét eltelt már, persze ez még nem egyenlő az újrakezdéssel, mert szerintem fogigátlóval fog indítani, és nem is biztos, hogy rögtön a következő ciklusban. Na mindegy, majd lesz valahogy.
vörösmacska

Sajtikám amit te a nuncussal művelsz, az csúúúcs! Mivel fertőtlenítettél?
Hát igen utronál nyúlkálni kell, ez a p.na gél egyenlént van töltve applikátorba, bár fogalmam sincs, hogy az mennyire lehet tiszta,ki tudja hányan tapogatják össze, akkor inkább legyena saját matatóújj, :wink: nem?
vörösmacska

Muzsi, nagyon nagy gratula!!! :D

Kpn, nagyon szépen köszi!!

Janka, boldog szülinapot kívánunk Norcsinak!

Mieza, nagy ölelés, és drukkolok Katinak!

Most jöttünk haza uh-ról, ilyen sem volt még, 9re odaértünk és 9.20kor meg már hazafelé indultunk! :shock: Szóval 4mm-es petezsákom van méhen belül!!! :D :D A következő uh 23.-án lesz!
Vendég

Sziasztok!

Navared!
Drukk holnapra, ne aggódj minden rendben lesz!!!!! Hálistennek a torkom nem fáj!!!!! ( kopp-kopp-kopp )

Woody!
Köszi a helyreigazítást HBSAG ügyben, nem tudom honnan vettem, de van valami ilyesmi kódos vv cukor ügyben is :oops:

Mieza!
Nem is tudok mit írni, ölellek, Katinak meg drukkolok ezerrel!!!!!

heni77

heni77

Heni, köszike, próbálok csak arra gondolni, h. nyáron már szépen gömbölyödni fog a pocim!!! :D
Te is ábrándozz ilyenekről!

Zsu, nagyon szuper, gartula! Édes kis 4 mm-es, vigyázz rá nagyon!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Vörösmacs, jól tetted, h. nem mentél... 2-3 óra? Olyan messze laksz a gyáááártól?
Figyu, ha kell is fogigátló, legalább "tisztán" tudtok nekikezdeni!
Szépen kérlek, varázsolj még nekem szép nagy tüszőket, benne érett petécskékkel, mnyh-ra már nem kérek csiribút, így is elég szuper :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Mindenkinek szép napot!

Minannyiotoknak köszönöm a gratukat!!Nagyon sokat számiitott, hogy szoriitottatok!!

:) Dorkabab, nem akartam rád ijeszteni a szófosásommal! :)

Mieza, megy a drukk Katinak!!És neked is holnapra :!: :!: :!:

Kpn, ari vagy, hogy "előmásztál"! Remélem jobban vagy, és az áprilisi inszemet már alig várod!Gondolom a spontánkodás addig is reményt ad!! Hmm...reszelési szakértő?? :roll: Jaaaaaa, Sajti segiitett a megfejtésben. :)

Heniii ZT, Kép
19-e a névnapom nélkül is befutó lenne, de iigy meg aztán 1000% Remélem tényleg kakkantasz a vevőkre!!Azért van ott más is, ugye, rajtad kiivül?Mármint munkatárs? Jobban van már a hasid?Aham, jobban. Ügyi vagy, tényleg nyomassad a citromot meg a teát ezerrel!!A folyadék úgyis mindenre kell most. (Szerintem a takonykór tök jó omen :) )

Sajti, már csak egyet kell aludni, és meg is kapod a drágáidat. Ha mindenki marad, akkor növesztesz egy harmadik kart... Erről az a csupaszpiszolyos jelenet jutott az eszembe, amikor Jane fel akarja pofozni Frank-et, aki viszont a jobb kezet majd a bal kezet is megálliitja az arconcsapásban. És ekkor jön egy harmadik kéz középről, ami jól pofán csapja a hadnagyot...
Tegnap úgy iirtam nektek, hogy a párom kimásolta a fórumon történteket, de hogy kevesebb papiir fogyjon, a vonalzókat kihagyta...Hát nagyon cuki a vonalzód, Sajti!!

Andi, köszi!! :lol:
Az is lehet, hogy még árprilis előtt belevágtok megint? Vagy megvárjátok az áprilisi eredményt?

Vaya, Angyal, mennek a ragacsszálliitmányok!!Pihizzetek amennyit csak tudtok!

Csucsu, bládi jöjjön meg! Én igazából úgy emlékszem, hogy a 3. napi vv az lent van a kpi laborban. Akkor viszont előbb kéne menned inkább, asszem 7-10ig van a vv. Lányok, megerősiititek, vagy megcáfoljátok ezt, mert nem vagyok 100%ig biztos!

Navared, hát mi voltunk a hibásak, mert eredetileg a 8 órás érkezést tűztük ki célul. Akkor tuti taliztunk volna.
Remélem a fogad hamar lelohad, jó döntés volt, hogy még most megcsináltattad. Folyamatosan szurkolunk a tüszikért, dehát már enélkül is milyen jól beindultak!!
Természetesen irigykedhetsz, de már nem sokáig!!:) :P

Vörösmacs, ha nem nőnének ciszták, akkor nem kellene fogigátlóval indiitani, igaz? Ezért fogok most szoriitani neked!

Pusz, Heni ZT-a :)

M
muzsi

Zsu, most látom a remek hiirt!Képet nem adtak véletlenül??Utty meglesném azt a petezsákocskát!! :oops: :)

M
muzsi

Muzsi!

Imádlak, olyan cuki ez a kis zebra!
Amúgy már tudom milyen 38 percenként pisilni. De én kb a 40 et kivárom. :wink: Ma már megittam 3 liter :shock: ízetlen csipkebogyót, :? és mellé elrágtam 1 citromot :shock:
Gondolhatod csókra áll a seggem már tőle, :lol: :lol: :lol:

Zsu!
Gratulálok a 4 mm es petezsákocskádhoz méhen belül :)

heni77

Heni, csókra áll a segged, hát ez király....elképzeltem :lol:
Igyál csak igyál, és bírd ki a 40 percet :D

Muzsi, okés, akkor megpróbálok nem sokáig irigykedni :D
Most is sokat pihensz még, csak mert írod, a párod kimásolta a szöveget...?

Kép
Kép
navared
Szfvár

Hát ezt a k@rva laptetűt milyen nehéz megcsípni, ha az ember nagyon akarja :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Nem 2-3 óra járásnyira dolgozom, mert normál időben 1 óra háztól-házig, de ha leesik egy kis hó, vagy esik az eső, vagy valami zűr történik az M0 déli szakaszán, akkor itt megáll az élet.
A további tüszőnövelőt neked küldtem, de küldöm mégegyszer a gyönyörű méretű érett tüszőkért és a fincsi nyálkahártyáért gigadrukkok: Kép
vörösmacska

Sziasztok!

Zsu: hatalmas gratula!!

Macsek: lesz ez még másképp is!

Mieza: még van remény, ha esetleg nem is most de lehet még alkalom rá!

Mindenkinek megadrukk ill. gratula

üdv

kispatak
Vendég

Navared, tod, én nem dolgozom, itthon vagyok szinte egész nap, úgyhogy bármikor ledőlhetek, ha megfáradtam. (a nagy semmittevésben :) ) És igazából iigy is teszek. Mondjuk mostmár direkt figyelek arra, hogy legyen mozgás is, szal sétálni is elmegyünk.
De tegnap egész nap talpon voltunk, fél 7kor keltünk és majdnem 7 lett (este), amikor hazaértünk. BMC után voltunk még az OEPnél, nagybevásárlást csináltunk, és elmentünk a férjecském nővéréhez is. Mire hazaértünk eléggé elfáradtam, hasim is szúrogatott. Nem akartam már ülni a gép előtt, mert kb 4 órát autókáztunk is, hanem bedőltem egyből az ágyba.
Férjed elcsiipte tegnap a melót?

M
muzsi

Köszi Mecsesz :lol:
Ééértem... akkor addig nem kellene menned amíg havasak az utak :lol: vajh mit szólna a főnököd? :shock: :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Zsu gratulálok a petezsákotokhoz! Tényleg jó lenne ha tudnál képet mutatni róla!

Kpn, dejó hallani felőled :lol: :lol: :lol:
vörösmacska

Muzsi, tudom, h. otthon leledzel, csak nem tudtam, h. ilyen fárasztóra sikeredett a napotok.
Képzeld már majdnem itthon volunk mire kiderült, h. nem kell bemennie....ááááá.... ha ezt előbb tudjuk, na mindegy :)
Úh. egész nap együtt lehettünk, sőt még a fogdokit is együtt látogattuk meg... halmoztuk az élevezeteket :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Ha már lesózzák, akkor jó. :lol: :lol:

Köszi Kispatak, nagyon aranyos vagy, hogy így drukkolsz nekünk!
vörösmacska

Navi!

Elég furán halmozzátok az élvezeteket!!! :lol: :lol: :lol:

Mimi!
Hogy lehet ennyit kekszelni????? :shock: :shock: :shock:
Vagy merre vagy???

heni77

Heni, tudom ám, h. te is "csak" a laptetőre gyúrsz :lol: :lol: :lol:

Tudod, élni tudni kell :wink:

Kép
Kép