Mieza, olyan érzésem van, mintha búcsúzkodnál...
Még azért várd meg a holnapot, sosem tudhatod!!! Írtad, h. holnap még jössz, azztán pihi, utána meg meló, de nem eltűnni!!!
Amúgy, nekem még nem ágyazódnak, csak majd jövő héten
Pancsi, kérlek ne hari, figyelmetlen voltam
Örülök, h. a főnököd nem szemétkedik, biztos elég stresszes így is, h. nem tudhatod, mit várhatsz tőle
Azért én izgulok rendesen, mert a holnapon még sok múlik! Nagyon szeretnék a leszívásig eljutni, ill. természetesen a beültiig! És még tovább is
Rodina, mi is mindig elég korán érkezünk, 7 és max. fél 8 között, mert sietnünk kell vissza. De ha úgy döntesz, h. korán jösz/ttök, inkább célozzátok meg a 7 órát, mert aki negyedkor után jön, ált. már csak kint a hidegben tud megállni
Ebben az időben meg ez kicsit gáz!
Amúgy a hivatalos kapunyitás fél 8, de a külső ajtó nyitva van előbb de nem tudom hánytól...? (Látom Zsu is válaszolt!)
Vaya, köszi a gratut, de még kérem a további drukkokat
Örülök, h. már nincs harci helyzet és szívesen a bókocskát
Sajna (vagy nem sajna?) a Zénurammal sem lehet nagyon veszekedni, mert én mondom a magamét, ő meg meg sem akarja hallani, én meg dühöngök és szerinte mindent elmondok 50x és már baromira unja
Csak az a baj, h. ha én kiörjöngöm magam (ez max fél óra), akkor teljesen megnyugszom, neki viszont jóval több idő kell... hát jól elvagyunk
Muzsi, akkor ezt jól benéztük... mi 9-kor már léptünk is. Előtte lementem a recire, benéztem a váróba, elmentem a vv. helyiség felé is, de semmi. Akkor nem véletlenül...
Hát a lényeg, hogy: Gratulálunk, Ön bekapta a legyet....öööö vagyis terhes
Nem baj, ha kicsit irigykedem....?
Dorka, akkor hajrá torna, amíg még lehet, mert már nem sokáig!!! Én szerencsésnek mondhatom magam, mert nincs rajtam túl sok felesleg... vagyis inkább szinte semmi. Na nem vagyok egy csontváz, de a hasimat is úgy kell gyürködni, h. a sok szurinak legyen hely...
Rájöttem, ha megyek tornázni, ha nem ugyanolyan vagyok... (remélem ez még sokáig így is marad!) azaz nyilván az izmok egy idő után veszítenek a tónusukból, de az ember nem csak azért jár, h. kockahasa legyen, hanem mert jót tesz lelkileg is!
Kpn, épp tegnap gondoltam rád, h. mi van már véééled...?
Na ja, sznóbordozás most jegelve, remélem min. 1-2 évig
Aztán nem reszelgesd sokáig!!!
Heni, nekem ez a nátha nekem felettéb gyanús...
Ha a torkod is fáj, akkor mondok még egy cifrább homeopátiás cuccot, nekem nagyon bejön: Phytolacca Americana (ejtsd: fitolakka amerikána
)
Nagyon vigyázz magadra!!!
Sajti, hát én a nagyon bátor... vagy inkább hülye, éjjel arra ébredtem, h. be van dagadva a jobb felem, ahol jól megtömtek és fáj... reggelre jobb lett, de érzékeny és a harapás sem megy... Hát nem is tudom, hosszú távon bizti jó döntés volt, de ez most jelenleg nem nagyon hiányzik. Lehet, csak amiatt van, h. jól megpiszkált egyszerre két fogat is
Akkor holnap talesz? Ha jókedvem lesz (márpedig az lesz!!!), akkor megkereslek az elfekvőben, mert ti később jöttök gondolom...?
Baromi jó a vonalzód!!! Lehet, én is beújítok
Andi, endokriminológia, ez überszuper
Akkor a tavasz a te évszakod lesz!!!
Csucsu, azért ha tudsz fél 9-ig érjél oda, szerinem úgyis jó, de majd a többiek felvilágosítanak, ha mégsem...
Onnantól számold, amikor már nemcsak barnázik (ha van olyanod), hanem szép piros! Vasárnapra, ha már úgyis muszáj, akkor mensihozó manót felkészítettem...