Hát újra itt köztettek...
Gondoltam ma még nem elég a szurkálásból, úh. ha már úgyis ilyen jól belejöttem elmegyek fogdokihoz
és betömettem 2 fogacskámat, ill. leszedte a fogkövemet. Az az igazság, h. nem annyira akartam, de mivel mondta, h. terhesség alatt nő a meglévő fogszuvasodás mértéke, ha meg még nincs, akkor az esélye... és terhesség 20. hetéig szurit sem adhat... szal megcsináltattam
Jövö héten már lehet, h. babás leszek, úh. nincs vesztegetni való időm!
Szöszi, gondoltam, h. olvasgatsz bennünket... remélem megoldódik így vagy úgy a helyzetetek, mind baba, mind anyagi téren!
Gyere gyakrabban, még ha nincs is különösebb történés veled...
Kispatak, jól esik, h. vannak háttér emberek is akik drukkolnak, ez is sokat számít!!!
Macsek, ez az álom....
elég durva lehetett! Nekem is vannak érdekes álmaim és ha jól belegondolok, ált. meg is tudom fejteni, mit is akarok magamnak üzenni
Lehet, h. ez nem túl jó vigasz, de jobb így, mintha a pocidban nem maradnak meg és 2 hét múlva tuti jó lesz, frissen, új erővel és nem fagyasztott petikékkel és lehet, h. spermácskákkal, nagyon szorítok!!!
A főnököd egészen megdöbbentő... örülök, h. így reagált, hát csak így marad a drága... Lehet, kicsit eligazította valaki, nem?
Vaya, remélem már szent a béke... nem lehet, h. a feszültség most jön ki rajtatok??? Szeressétek egymást, olyan helyesek vagytok (együtt)!
Dorka, ne vidd túlzásba a tornát, bár én is ilyen vagyok: vagy csinálom rendesen, mindent bele alapon vagy inkább neki sem állok!
Heni, remélem, már jobban vagy és a lányok meg tudtak nyugtatni pocifájás ügyben... valahogy meg kell kezdenie az ágyazódást!
Lukácsné, szerintem sem bírta az uhu a picid szépségének sugárzását
majd legközelebb, a lényeg, h. rendben van minden!
Janka, édes bicaj! Emlékszem , amikor az öcsém kis szaros volt, annyit száguldozott ezekkel a kis lábbalhajtós izékkel, alig győztük csak nézni is!
Marianna, a baba biztos hallja amit mondasz neki és még annál is többet, és érzi, ahogy mi is csak a legjobbakat kívánjuk neki és neked is persze!
Mieza, pénteken tali Sz. ügynöknél???
Iwiw, vagy más ötlet, h. megismerjük egymást?
Remélem, most már megembereli magát minden drága tüszőcském (ami van) és csuda szép nagy petéket "érlel"!
Lujzici, drukk, h. szívecskéd rendben legyen és kezdhessetek végre már!!!!
Kubu, hát édes ez a kölyök! Ezt a szájhúzást kitől örökölte?
Angyalka, hogy vagy? Jelek??? Remélem nincsenek!
Sajti, akkor tali veled is? Bár te dokinéninél vagy, úh. leginkább csak a sorban tudunk talizni...? 3 babó!!!! 1 tuti marad
Én úgy emlékszem, h. p.golyót még aznap reggel is fel kellett dugnom, mondván, ET előtt úgyis kimossák! Sőt tuti így volt... Akkor esetleg kapjuk be!