Új privát üzeneted érkezett!

Akkor megy majd a nagy drukk kéthétmúlvára Macsnak és Lujzicinek!!!

Látod navared, van, hogy minden minden sikerülhet. vannak csodák! Pedig te is milyen szomorkásra vetted, amikor a híreket hoztad hét elején, most meg nagymosoly van!

Dorka, sajnos nekem is jönnek fel a kilók, és én elég csini vagyok, illetve lassan már csak voltam. De most úgy vagyok vele, hogy bármekkora lehetek, csak legyen baba! Ide vagy oda hiúság, legyen ez az utolsó.

Vörösmacs, nagyon érdekes amit írtál a fagyasztásról. Nektek mi volt, ami miatt ezt javasolták?
Olyan sok szeretet van benned, hogy mindig küldöd a varázsporokat! Annyira köszönjük!
Hidd el, a következő alkalom már az igazi lesz!

Légyszi valaki -ha nem kell neki- adjon nekem majd péntekre laptetőt :) Én még sosem tudtam produkálni. De addig még ezer lapot teleírunk, akár be is jöhet :)
mieza

Tényleg Csajok,
ez a 800. oldal!!!!!!!!!!! HURRÁÁÁ!!!!!!!!!!!4 :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Babe:)
babe3

akkor ezt pedig a 800 oldal tiszteletére és remélem egy kis mosolyt csalok vele az orcátokra

Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Jaj, de csodaédes!
mieza

Csajok!

Van köztünk olyan valaki ,akinek a fagyis babók maradtak meg?
Én most a fagyasztottra fogok menni és nem tudom, milyen esélyeim vannak?! :roll:
ancsyka

babe: Nekem a 12 hetes uh-n volt hüvelyi is és hasi is. A nyaki redőt a hasin nézte a doki, a többit meg a bentivel.

Drukk a kismamiknak a vizsgálatokhoz. Én is végig aggódtam valami miatt. Ha elmúlik a 12 hetes vizsgálat, akkor jön az afp, utána a genetikai uh a 18. héten. Nekünk ez 4d-s volt, többet nem is sikerült csináltatnunk. De most már itt van 3d-ben, szóval mindegy. :) A 18 hetes vizsgálat után egy kicsit megnyugodtam, mert nekem a cukrot nem a 24. héten nézték, hanem hamarabb. És mire már túl lettem volna a felén, akkor nekem elkezdett nyílni a méhszájam. A 28. héten kerültem kórházba. A 30. héttől már annyira nem izgatott a koraszülés, mert utána már életképesek a babók csak még kicsik. És kibírtuk a 37. hétig, még lehet hogy bírtuk volna tovább is, de már meg kellett szülni a dokim szerint és én nem ellenkeztem vele. Szóval mindig lesz min aggódni, bár itt mindenkinek kevésbé macerás terhességet kívánok. Remélem nem ijesztettem meg senkit, csak azért írtam, hogy ilyen happy endes sztori a miénk.
vicky79
Budapest III. kerület

Kubu: Istenem,de szép gyereked van :D :D :D

Macsek: sajnálom,de 2 hét már nem sok idő,és legalább frisseket fogsz visszakapni :!: :!: :!: az lesz a befutó :!: :!: :!:

Mieza: nagyon ügyes vagy,hogy nem teszteltél ma :wink:

Zt: na látod,hogy beindulnak ezek a fránya tüszők :D :D :D nagyon örülök :!: :!: :!:

Hencsi:nekem pont azokon a helyeken fájt az E.T-nél amit ma írtál...minden stimu alatt (ezt mondta a dr.nő,mert én mondtam neki,hogy nézze meg,hogy miért van ez a fájdalom,mielőtt megcsinálja az E.T-t) mindenkinek lesz víz a pocakjában...ezért is kell sok folyadék,hogy minden kimenjen belőlünk...nekem azért fájt ott,mert volt ott viz...remélem neked mástól fáj :wink:

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Ancsyka: pl.:Mariannának :D :D :D

Kép

kiss angyal

Vicky,
köszi az infót. Akkor lehet Nekem is lesz mindkettő? Na majd meglátjuk.
Szerintem is van mindig izgulni való. De hát egy Anya már csak ilyen. :lol: :lol:

Kubu,
Édes a Pici :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Babe:)
babe3

Zsu: Sztem nyugodtan gyertek, nem lesz belőle gond.

Kubu, Zsu: köszi a bringa tényleg szupi. 3 hónapja voltunk a decatlonban és úgy tepert végig a sorok között vele, hogy alig értem utol, akkor mondtam, bármennyi is megveszem neki szülinapjára. Hát nem volt vmi occsó: 13900,-

Kubu: Nagyon édes pofa:) Gyönyőrű gyerkőc!

Én nem tudok felrakni képeket, mert túl nagy a felbontásuk, nem tud vki. vmi jó tippet, hogyan kicsinyíthetném le őket??

Janka

Kép

Kép
janka78

Heni: a laptetűt ma neked találták ki :!:

Janka

Kép

Kép
janka78

Tőlünk pl. a Mariannának sikerült. Ancsy én úgy tudom, hogy nincs különbség a beaágyazódásnál friss és a fagyasztott beültetés után, sőt azt szokták mondani, hogy ha kibírta a fagyasztást és a kiengedést, akkor az már nagyon kis stram gombóc :lol: :lol:

Mieza, meséltem korábban, hogy a leszívás napján nem sikerült a sperma leadás. Ezért kerültek hűtőbe a petesejtek.
vörösmacska

Heni, szerintem minden ok nálad. Tuti azért van, mivel ott bent megpiszkáltak egy kicsit.
Nagyon drukkolok neked!!!

kubu, Marci nagyon aranyos!
(küldöm a számot) én most beszéltem vele jövő héten szerdán megyek 8:30-ra (akkor leszek 16+2)

Babe, nyugi én is mindig izgulok valamiért.
Mindig egy lépcsőn túl vagyunk és utána jön a következő. Most az AFP, nekem a vércukor és majd a genetika.

Mára ismét küldöm mindenkinek a drukkokat!!!!

Pénteken én is nagyon izgulni fogok, mivel a barátnőm megy eredményhirdetésre a BMC-be. 3 fagyibabát kapott most vissza, nagyon szeretném, hogy nekik is sikerüljön.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Látom megörült a vonalzom! :D :D
De jó lenne, ha ez igaz lenne.
woody

Macsek, igen, így már emlékszem.
Bocsi, csak annyi új info van naponta :)

woody, akkor a barátnőddel hasonlóan fogunk érezni :)
mieza

mieza, ezen nagyon jót nevettem :lol: :lol: :lol: párod motyog magában :lol: én is ezt szoktam mondani neki, sőt én azzal szoktam szegényt sokkolni, hogy jobb, ha megszokja, mert ha egyszer végre úgy maradok, akkor még ilyenebb leszek :lol:
mieza, az elején én is így álltam hozzá a kilókhoz, aztán endokrinológus rám szólt, hogy azért óvatosan a sok plusz kilóval, azóta kicsit jobban odafigyelek

lujzici, mind a sok hormon, mind a babavitaminok sajnos elősegítik a hízást. Nekem ehhez társul egy gyenge IR is, ez tovább fokozza a zsírocskák felszedését és persze egy időre tornát is abba kell hagyni, így aztán ha nem tudom tartani a szigorú diétát (és én bevallom, nem tudtam :oops: ) akkor szaladnak fel a kilók.

navi, klassz vagy, én tudtam követni :wink: jól alakul minden, ez a lényeg

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Woody!

Drukk neked a vércukorterheléshez, nagyon kivi vagyok az eredményedre!!! Barátnődnek is drukk péntekre, majd mesélj mi volt velük!!!
Értem én, hogy nyugtatni akarsz, csak attól ijedtem meg, hogy az előző punkciót + ET t meg sem éreztem. Semmi "fájdalmam" nem volt, pedig kétszer ennyi petesejtem lett. Ha ez a fájdalmasabb lett volna elsőnek akkor meg sem lepődtem volna most, de így az előzőhöz képest, ............ Csak azért fura, mert azt hittem valami baj van, de akkor ezek szerint felesleges izgulnom, mindenkinek volt ilyen feszülés!
Egy lufi kutyaf@sza hozzám képest!!!

Babavitamint felére csökkentettem, ez is kezd szorulást okozni nálam. Azóta szenvedek ezzel mióta az IR miatt teljes kiörlésű cuccokat eszem csak, pedig állítólag annk segítenie kellene az emésztést!!!!! :shock: :shock: :shock:

Gondoltam nagy baj nem lehet, anno anyu korában nem is voltak ilyenek, és íme élek!!!!

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Janka

Kép

Kép
janka78

Csajócák!

Nem tudom, hogy olvastátok-e már, de nekem rengeteg kérdésre megadta a választ.

http://www.babanet.hu/tarsalgo/viewtopi ... 55e20568c5 :!: :P

Janka

Kép

Kép
janka78

Csááááá!!!

Pancsi:
Péntektől minden mennyiségben jöhetnek a ragacsok, cím a szerkesztőségben! :wink: Köszi! :)

Dorka:
Köszi a p.golyós infót, mostmár meg :idea: odtam.
2 kiló még nem a világ, azt könnyen le fogod adni! :)

Vicky:
Hogy Barbus milyen huncut?! Jobban tetszik neki az üveges kajcsi... :) Te pedig szépen helyrejössz, no para!

Navi:
Háát nem könnyű az árral, az tuti...
Akkor te is jössz pénteken? Óriási drukkhegyek!!! :)

Szöszi:
De aranyos vagy, köszönöm!:)
Látom még parkolópályán, de remélem nem sokáig. Lelkileg helyrejöttél már? Szívből szorítok értetek!!!

Vörösmacska:
A hókusz-pókusszal már biztos sikerül, igazán köszönöm neked! :)
Nem vagyok oda az álmodtól, talán túl hamar nyomtál rá a print gombra... Óóó, most olvasom K2 infóját, a francba! Viszont 2 hét múlva csupa jót kívánok nektek! Az már nem olyan sok idő, nyggyon drukkolok! :)

Janka:
Köszi a drukkokat! :)

Muzsi:
Ez a job-light verzió sem esett jól, egész nap kótyagos voltam/vagyok... De már csak a holnapot kell átvészelni, mert akkor megyek utoljára dógznyi!!! :lol:

Kubuspace:
Jó okosodást! Most éppen minek gyűrkőztél neki?
Marci tündéri!!! Legszívesebben jól megdögönyözném! :lol:

Heni:
Nem lehet ez az ágyazódás jele? :roll:
Köszi a sok jó sugit! :)
Anyuval az a gáz, hogy ő sokkal többet f@ssa a szót mint én, na elképzelted? :lol:
Hurrá jubileumi laptetűűű!!!! :lol: :lol: :lol:

Vaya ZT:
Nem könnyű átállni a pozitív gondolkodásra, de megéri! A pároddal meg békülj ki! Bizti vmi kis hülyeségen rúgtátok össze a port, mert ugyebár komoly dolgokon minek veszekedni, nemigaz? :wink:

Csucsu:
Nekem nem gáz a BKV, mert 2 vilivel és egy busszal (1 megállót) kell mennem hazáig. Végig ültem.

Lukácsné:
Gratula a csodás méretekhez, kár, h. nincs sztárfotó...
Talán azért nincs, mert olyan szépséges a bébi, h. elvakította az uhu gépet és túl sok fényt kapott. :lol:

Janka:
Norcsinak jobbulást a combocskájára.
Micsoda bringa, ilyet még nem is láttam, biztos nagyon tetszik majd neki, a tortáról nem is beszélve! :)

Mieza:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Nekem ügyesen szúrta, csak fájt, de ma már nem vészes. Mondjuk én nem bírtam kivárni, h. kivegyék és azzal együtt öltöztem fe, nem volt jó élmény. :?

Marianna:
Gyönyörű mértek, gratulálok! :)

Lujzici:
Szivecskédnek üzenem, hogy gyógyuljon meg! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Rólunk dióhéj:
Egoista leszek és péntekre még-még-még kérnék szépen pozitív energiákat! Kösszike! :D

Szóval, pénteken délelőtt ET.
K2 ügynök ma azzal örvendeztetett meg, hogy egy már megtermékenyült, a többit még bizgatják és 3-at javasol a korom miatt visszaültetni. Szóval én is csüccs voltam a vonal másik végén, mert mi lesz, ha mind sikerül és netán még osztódnak is???? :shock: Persze ő megnyugtatott, hogy szerinte 3 nem valószínű, hogy megmarad. Megbeszéltem a Zurammal és ő is beleegyezett a 3-ba, így visszahívtam K2 ügynököt és közöltem vele a hírt.

Ez azt jelenti, hogy a pénteki színházba anyóspajti és férjuram megy el, addig én itthon reszelem a f.ngot , ahogy andrea mondaná. Nem baj, elleszek, majd tévézek és pihenek. Ígérem nem fogok kutyát sétáltani! :lol: :lol: :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

JAAA!!!

Beülti előtt este még mehet a 3 db p.nagolyó, viszont beülti napján reggel már nem - ugye??? :roll:

Pá Drágáim!
sajt@

A Merckformint viszont bevehetem reggel, nem?

Pá Drágáim!
sajt@

SAJT:én úgy tudom,hogy már beülti előtti este sem kell már golyszli :wink:

Kép

kiss angyal

Sajti!

P.nagolyó mehet este, meg a Met is, de reggel nem kell a golyó, úgyis kiöblítik a puncust, egy zsákot ragasztanak alád, és ez most komoly. Nekünk a drnő külön felhívta a figyelmet, hogy reggel no P.nagolyó ( persze ő Utrónak hívta :) )

Met mehet reggel, és egy laza reggeli is nyugodtan, mert akkor meg nagyon leesik a cukor. De a reggelit javasoltják. persze ne borsót reggelizz, vagy káposztát :)

Drukk a hármaknak :) Jól beszívjuk ha mindhárom velünk marad, mi? :) Bár inkább, mint 1 sem.

heni77

Látom Angyal meg azt írta ne, hát mindegy, én este dugtam még be, csak reggel nem!!!Nekünk így mondta a dr nő

heni77

Jujj de jó vonalzó!!!!

heni77

Angyalkám!

de jó neked, már csak 6 nap :) és megtudod, hogy kismami lettél. Tényleg Muzsicsalád????

heni77

Bocs, pörgök :shock:

Náthára valami tipp? Csak takony, semmi extra.
Tea, meg mi??? Amit kismami is használhat, :wink: és az IR sem veszi zokon!!!! Citromot nyomatom.

heni77

sajti, már mindjárt péntek van és tele leszel kis babókkal! :) Met mehet nyugodtan, azt csak az altatás miatt kell kihagyni leszívásnál. p. golyót tényleg kimossák?!?!? :lol: :lol: :lol: Róbertben ezt úgy oldották meg hogy beültiig szájon át bevevős progeszteron volt és utána indult p.golyó :P

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Nekem azt mondta K2 ügynök,hogy előző este már semmi nekerüljön a hüvelybe... :oops:

Kép

kiss angyal

Heni, Kiss Angyal:
Asszem nekem is a reggeli golyózást mondta felejtősnek, csak már nagyon izgultam és gondoltam tőletek rákéreckedek. . .
Akkor még este digi-dugi (kár, h. nem apucival :? )

Heni:
Ha sok lesz (pl.: 4) én Sztyopikával megbeszéltem, hogy risztelünk!!! :lol: :lol: :lol:
Ha meggondolnám magam, akkor az összes nagymami is szívni fog velünk együtt, az tuti, ennyi "bosszú" :lol: :wink: kijár!

Dorkabab:
Úgy látom ahány ház annyi szokás.

Bár most inkább orálba nyomnám, mert nagyon érzékeny a cuncim.
Pedig a jobb matatóujjam műkörmét csurig reszeltem, de maga a hüvely érzékeny.
Tegnap az elsőnél bénáztam, mert lefertőtlenítettem az ujjam és nem öblítettem rá... Gondolhatjátok... Mintha ecetet öntöttem volna a cuccosba, úgy csípett! Sat@ - nagy gratula magadnak!!! :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

sajti, bakker szétrötyögöm magam az írásaidon, meg amiket p. golyóval művelsz! :lol: :lol: :lol: elég vizuális típus vagyok... :P

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Hát újra itt köztettek...
Gondoltam ma még nem elég a szurkálásból, úh. ha már úgyis ilyen jól belejöttem elmegyek fogdokihoz :D és betömettem 2 fogacskámat, ill. leszedte a fogkövemet. Az az igazság, h. nem annyira akartam, de mivel mondta, h. terhesség alatt nő a meglévő fogszuvasodás mértéke, ha meg még nincs, akkor az esélye... és terhesség 20. hetéig szurit sem adhat... szal megcsináltattam :D
Jövö héten már lehet, h. babás leszek, úh. nincs vesztegetni való időm! :lol:

Szöszi, gondoltam, h. olvasgatsz bennünket... remélem megoldódik így vagy úgy a helyzetetek, mind baba, mind anyagi téren!
Gyere gyakrabban, még ha nincs is különösebb történés veled...

Kispatak, jól esik, h. vannak háttér emberek is akik drukkolnak, ez is sokat számít!!! :D

Macsek, ez az álom.... :shock: elég durva lehetett! Nekem is vannak érdekes álmaim és ha jól belegondolok, ált. meg is tudom fejteni, mit is akarok magamnak üzenni :wink:
Lehet, h. ez nem túl jó vigasz, de jobb így, mintha a pocidban nem maradnak meg és 2 hét múlva tuti jó lesz, frissen, új erővel és nem fagyasztott petikékkel és lehet, h. spermácskákkal, nagyon szorítok!!!
A főnököd egészen megdöbbentő... örülök, h. így reagált, hát csak így marad a drága... Lehet, kicsit eligazította valaki, nem?

Vaya, remélem már szent a béke... nem lehet, h. a feszültség most jön ki rajtatok??? Szeressétek egymást, olyan helyesek vagytok (együtt)! :wink:

Dorka, ne vidd túlzásba a tornát, bár én is ilyen vagyok: vagy csinálom rendesen, mindent bele alapon vagy inkább neki sem állok!

Heni, remélem, már jobban vagy és a lányok meg tudtak nyugtatni pocifájás ügyben... valahogy meg kell kezdenie az ágyazódást! :D

Lukácsné, szerintem sem bírta az uhu a picid szépségének sugárzását :D majd legközelebb, a lényeg, h. rendben van minden!

Janka, édes bicaj! Emlékszem , amikor az öcsém kis szaros volt, annyit száguldozott ezekkel a kis lábbalhajtós izékkel, alig győztük csak nézni is!

Marianna, a baba biztos hallja amit mondasz neki és még annál is többet, és érzi, ahogy mi is csak a legjobbakat kívánjuk neki és neked is persze!

Mieza, pénteken tali Sz. ügynöknél???
Iwiw, vagy más ötlet, h. megismerjük egymást?
Remélem, most már megembereli magát minden drága tüszőcském (ami van) és csuda szép nagy petéket "érlel"!

Lujzici, drukk, h. szívecskéd rendben legyen és kezdhessetek végre már!!!!

Kubu, hát édes ez a kölyök! Ezt a szájhúzást kitől örökölte?

Angyalka, hogy vagy? Jelek??? Remélem nincsenek!

Sajti, akkor tali veled is? Bár te dokinéninél vagy, úh. leginkább csak a sorban tudunk talizni...? 3 babó!!!! 1 tuti marad :D
Én úgy emlékszem, h. p.golyót még aznap reggel is fel kellett dugnom, mondván, ET előtt úgyis kimossák! Sőt tuti így volt... Akkor esetleg kapjuk be! :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Heni, igyál hagymateát vagy csak a felaprított hagymát zsebkendőbe "zárva" tedd a mellkasodra! Sok fokhagyma, esetleg, ha szereted!

Muzsi!!!???

Kép
Kép
navared
Szfvár

Na mi van lányok? Mi ez a lapítás? Mindenki vacsizik, fürcsizik?
Cöcöcöcö :lol:
Jajjjj, szurkálódik a petefészkem :shock: mintha szurikáták költöztek volna belém :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Látom, hiába is erőlködöm itten :D
Megyek, én is csinálok vmi hasznosat!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Muzsi köszi a jobbulást holnapi drukkok azért mennek!!!

Kubu nagyon aranyos a kis fiad gratula hozzá. Akkor ő egy karácsonyi baba?Neked is köszi hogy gondoltál rám dögrovásos napjaimon :D Ma egyébként sokkal rosszabb már nem is kapok levegőt az orromon, és horkolok mint egy orrsövényes.

Szösz üdv neked is gyere te is sürübben :D :D

Macs sajnálom :( :( de ahogy a lányok írták 2 hét hamar eltellik és jöhet a lombik!! Csak előre!! :D :D :D
Ja nekem is ma tök normális volt a fönököm. Lehet elővette jobbik énjét. Kértem 26.ára szabit mert hogy mennem kell bmc-be ée az egy péntek. Ráadásnak még a szombatot is oda adta. Én úgy dolgozok hogy két napot otthon kettő munka. Szóval nem bratyizunk de nekem több nem is kell

Mariann Lukácsné nagyon szépen fejlődnek a picurik csak igy tovább és nemsoká ott látjuk a képüket a fali táblán a bmc-ben :D :D

Mieze holnap drukkolok a teszt miatt te leszel nekem a 4. :D :D

Woddy drukk a barátnődnek igy látatlanbol is. Bizti nagyon izgulnak. Hát igazán sorsdöntő ez a dolog :D

Heni neked is a babaragacsok mindig ott vannak nagyon szorítok nektek. Ezek a tünetek a kismamáknál hogy rögtön az immunuk legyengül és itt a nátha. Citrom az nagyon jó és sűrün idd mert hamar kipisiled. Mást nagyon nem tehetsz le fogod gyürni!! :D :D

Sajti ezek csodás hírek. Mindegy mennyi lesz veszed majd az akadályt hisz óvónéni vagy!!! :D Anya fia szinház hát elég ritka helyzet, de milyen édes vagy hogy paszold neki az ajándékodat.Majd legfeljebb elmeséli... :D

Kép
Kép
pancsi76

Sziasztok!

Macsek: hát szorítottam, de ne add fel, pár hét és sikerül. Addig meg akkor dolgozol, igy gyorsabban menni fog az idő!

Zsu: pár nap és uh-ra mész, szorítok, majd várjuk az eredményt

Mieza: holnap különösen rád fogok gondolni, dokihoz jövő héten megyek, már várom.

Sajti: nagyon szorítok, lehet te is hármas ikres mami leszel? A szinházat ne sajnáld, kutyáid majd más sétáltatja őket!

Mindenkinek megy drukk

üdv

kispatak
Vendég

Navared engem kihagytál hát szabad ilyet csinálni??? :D :D
Nagyon aggodtam érted társam. Milyen jó hirekkel érkeztél alig vártam hogy haza érjek és megtudjam mi a szitú!!! Látod nem vagy reménytelen eset hajrá hajrá!! Mennek a drukok tovább és ügyi legyél beszélj hozzájuk ahogy nem tudom ki is mondta?? :D :D

Kép
Kép
pancsi76

még nem tudtam mindent visszaolvasni!

Navi!
Látod, minden rendbe jött! Nagyon örülök, hogy rendben vannak a dolgok! Csak így tovább!

Lányok, a doktornő azaz S ügynöknő a mensi 2. napjára hívott vissza uhura, akkor be kell előtte jelentkezni, vagy megyek reggel és szólók a recepción?

rodina74

Rodina akkor nem kell bejelentkezned csak mennyél. De jó nektek is kezdődik Akkor hajrá!!!!

Kép
Kép
pancsi76

Sajti ment egy pü.

Kép
Kép
pancsi76

reggel korán kell odamennem?

rodina74

Nem tudom mert mi a SZücshöz járunk mi 10-re mentünk mindig ilyen esetben.

Kép
Kép
pancsi76

Rodina, én mindig reggel nyitásra ott voltam, hogy hamar végezzünk, mert később elkezdődnek a beavatkozások!

Kispatak, köszi, mindenképp írok majd...
Vendég

Janka, izgulsz már az uh miatt? Érzel valamit?
Vendég

Bocs, de hánykor nyitnak reggel? Eddig összesen 3 alkalommal voltam a BMC-ben és mindig időre kellett mennem. Köszönöm

rodina74

Rodina, fél 8 kor nyitnak, de ekkor már elég sokan szoktak lenni, mi általában 7 körül ott voltunk.
Vendég

Szasztok csajok!

Sajti ZéTé de fasza vonalzód van. Már csak 2 nap, juj de jó!

Csucsu köszi az időtolást. Ma kicsit jobban ment, mert már dolgoztam. Végre nem járt állandóan az agyam, volt meló rendesen. Már rábíztam magam a sorsra.

Inszem: Reggel Apival mentünk. Úgy tudom a csajszik mehetnek később is. Igazából nekik elég odaérni magára az inszemre, ami legkorábban 10-11 körül lehet, mivel a lombikosokat veszik előre. de ahogy láttam a legtöbb nőci már ott volt korán. 8 körül ment Api katonákat produkálni. Utána fölvittek minket az emeletre, ott várakoztunk végeláthatatlan ideig (ja közben elmentünk a büfébe reggelizni). kb negyed 1kor szóltak, hogy mehetünk lefele. Lent a folyosó végén vannak a műtők. Bent bugyi, köntös és papucs le. Utána felfekedüdni előretolni a popsit jó kényelmetlen szituba. Aztán beengedik a fiúkat kicsit fekszel ott. Misi bá megdönt. Nekem picikét fájt de kibirható. Valakinek nem fájt egyáltalán. Utána fent kicsit lehet pihizni én kb fél órát feküdtem, mire feljutottam már volt néhány szabad ágy a lombikosok után. Nekem picikét fájdogált a pocim aznap meg volt egy kis barnázás, de nem vész, tényleg kibírható.

Vörösmacs :( SZerintem álmodban már készültél lelkileg a helyzetre. De 2 hét tényleg hamar eltelik. És most már csak előre szabad nézni valóban. Nem semmi ez a petesejt fagyasztás története. Ezek szerint még tényleg nagyon gyerekcipőben jár ez a dolog nálunk, sajnos :( Na de tényleg ne szomorkodjunk most már ezen hajrá friss petikék :D

Heni most már nyugi van, ígérem ;) azt a laptetűs úristenit.. :D :D

Babe én próbálom nem figyelni a jeleket, mert tényleg bármi bármit jelenthet. De persze nehéz nem foglalkozni vele.

Janka hú de szupcsi bringa :D

Mieza ügyi vagy, hogy nem teszteltél. Holnap várjuk a jó hírt ;)

Navared látod látod?! Annyira tudtam, hogy jó hírekkel fogsz jönni :D gratulácska :)

Csajok szerintem vegyük úgy hogy aki a 800. oldalra ír, kap egy bónusz laptetűt. miccóltok?

Kubu hát ez a kiscsávó nagyon vagány, olyan marcis.. jól eltaláltátok a nevét :)

Angyal köcke a bókot :) akkor most már megismerjük egymást..

Sajti sajna most komoly dolgokon csaptunk össze, anyagiak.. sajna most nekünk a válság miatt elég sz.rul megy pedig most lenne szükség a sok lóvéra. De amúgy párommal nem lehet úgy igazán veszekedni ami az egyik fülén be a másikon ki. meg én sem vagyok hangos csak dúlok fúlok mint egy mérges hörcsög. de nálam is max pár órát tart. Este már nagy egyetértésben néztünk filmet

Navi jól elbeszélgettél magaddal :D jaj elérzékenyültem a bókodon. szeressük amúgy mi egymást naon, ritkán veszekszünk akkor sem sokáig. biztosan a feszültség volt az ami kijött..

ügyi vagy hogy meglátogattad a fogorvosodat

Rodina vagy nagyon korán menj, vagy később mondjuk 11 után vagy kora délután - akkor nem kell olyan sokat várni

na jóéccakát, gyerekek
vayacon

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?