Halihó!
Most ment el Anya, megnézte a gyerekszobát, ami immár elkészült. Na jó, kéne még bele dekoráció, de majd minden meglesz szépen
Beneildi, látom, Te már szülnél, úgyhogy elnézem Neked, ha a héten megszülsz. Ha mégsem, akkor találkozunk a kórházban
Vicces lenne egy szobában, vagy Zsizell és Katica is csatlakozhatna hozzánk, csak úgy tudom, hogy 3 ágyasok a szobák, szóval majd meglássuk (remélem senki ÁEK-ost nem hagytam ki
)
Nóri, én ma zöldborsót főzök, majd gondolok Rád
Reni, Nekem is bugyborékol enyém gyerek, esténként szokta és egész lent, ahol a feje van, nem tom mi lehet, biztos játszik. Tegnap az UH-n a nyelvét nyújtogatta, meg ásítozott, annyira édes volt
Lassan már el kéne kezdenem feldolgozni, hogy lesz egy gyerekem, de még mindig nem hiszem el...
Kakaóscsiga recept, plíz!!!Annyira rá vagyok kattanva, tudjátok, ha egy terhes nő bekattan
Ja, Bea, én is az energiabomba terhesek fura állatfajába tartozom, szóval nem vagy egyedül
Na megyek ebédet főzni, holnapra valami ötlet? ki mit eszik?
Katica, már akartam írni, csak lyukas az agyam, jobbulást Nektek, nekem kb 4 nap alatt normalizálódott a nátha, szóval kitartás és jobban lesztek.
Lara, a patikában a 70-es alkoholt a 96-ból hígítjuk deszt vízzel, úgy készül, szóval, ha pontosan érdekel a hígítási arány, csak szólj!