Új privát üzeneted érkezett!

Lara: hát Pécsen azt mondták, hogy alkohollal kezeljem, erre itt Kaposváron kiakadtak, hogy mit akarok én tenni. Allergizálja a gyermek bőrét, és csak hintőport írtak fel. Azt használjuk kizárólag és szépen gyógyul a seb. Szal ebből kifolyólag szerintem mindegy.

Lara, Kakti: ha elfolyik a magzatvíz tudni fogod. Én se hittem, és hülyének néztem aki ezt mondta, de tényleg ha az folyik összetéveszthetetlen. Egyrészt a hüvelyedben érzed a csorgást. Engem spec egy kicsit csikált is a hüvelyben. Meg nem olyan, hogy kifolyik egy deci aztán annyi. Attól mert megrepedt a burok, attól a te szervezeted termeli még a magzatvizet, tehát ha nem mész be, akkor időközönként kicsorog az utólag termelt rész is. Rendszertelen időközönként elönt a víz. Tehát ha a fürdővízben megy el nincs gond (ha nem lázasodsz be, de ha igen egyből kórház, mert baj van) mert később is csorogni fog.

Anita: tündéri Levi baba.

Itt volt a védőnő: Bulcsú baba szépen gyarapodik, már meghízta két heti adagját. Én is megnyugodtam. Most már nem haragszom rá, szeretgetem. A védőnő szerint akaratos kis jószág lesz. Féltem is hogy bak lesz. Konok akaratos kis zsarnok. És az én egyenes naiv kos lelkem, hogy fogja viselni. A Zsoltit (Halak) meg hülyére fogja venni. Asszem lesz egy két komoly csörténk az élet során. Zsolti ma itthon van szabadnapon, tehát egymás elől kell ellopni a gépet. Ritkábban jövök…

Katica: azért nem írtam, mert tudtam, hogy tudod a címem, minek ismételjem önmagam? Nagyon köszönjük az ajándékot, ki is függesztjük valahova.

zarja

Ildi!
A csutortoki szulest Nori mar nekem igerte, ha jol gondolom, akkor del es ket ora kozott kellene indulnia a szulesnek. (korabban semmikepp, mert 11re van idopontunk Kulcsarhoz).
:D :D
De vegulis en egy ejszakai szulessel is kiegyezek, hetvegi is jo. Mondjuk szombat ejszaka, ne legyen nagy forgalom.
Vendég

Ha valaki kísérletezőkedvű és nem vált be a lépcsőzés, fürdés, töcskölés, és a többi praktika, még itt van a fahéjas bábatea:
Hv.: - 1db fahéj
- 10db szegfűszeg
- 1 kis gyömbérgyökér
- 1 ek Verbénatea (vasfű)
Az összetevőkből 1 l főzet készíthető úgy, hogy 2,5dl forró vízzel leöntjük a verbénát (nem szabad főzni), közben a maradék 7,5 dl vízben 10 percen keresztül főzzük a többi hozzávalót, majd a tűzről levéve összeöntjük a kettőt és a nap folyamán langyosan, kortyonként kell elfogyasztani.
De erre is azt írják, hogy csak 1-2 nap múlva hozza meg a hatását...
(forrás: A bába válaszol c könyv)
Még a mellbimbó stimulálást, a beöntést és koplalókúrát, illetve a természetes prosztaglandinokat (zokni nélküli szex) írja a könyv, de mindezt csak akkor érdemes csinálni, ha "a várandós teste valóban felkészült már a szülésre".

Kattkat

Kép
kattkat

Magzatmozgás: nálunk egész nap csend van, aztán este 8-tól 11-ig beindul, de akkor nagyon..

REni, én még bugyborékolást nem tapasztaltam.

Nóri, apát nem szidni a skorpió volta miatt! Én is az vagyok :D
A vízöntő nem víz jegy? Hanem milyen?

Zajra, csak csurogna már az a víz, akkor legalább nem kéne többet számolgatni a jóslókat, hogy ez-e az, induljunk-e, sűrűsödik-e.

Szülés: én úgy érzem, hogy most hétvégén fog születni.. Ismerősök közül is szokták kérdezni, hogy "Mikor születik?" - Nóri kedvenc kérdése :) és rávágom mindig, hogy 7végén, erre meg néznek nagyot, hogy honnan tudom :D
Szóval 13-a szombat le van stoppolva, esetleg 14-e. De ha valaki velem akar tartani, azt nem bánom!
lara

Kattkat, azt honnan lehet tudni, hogy a "várandós teste felkészült-e már a szülésre"?
lara

Lányok!

Nincs tilalom arra vonatkozólag, hányan szülhetnek egy nap. Csak nem eltűnni mindenkinek a fórumról egyszerre! De én hozok hírt bárkiről szívesen! :lol:

Lara!

Vízöntő levegő jegy... :shock: Gondoltad volna? A skorpió meg víz. Nekem ez sem evidens.

Eszter!

Én bak vagyok, anyám kos. Hát hogy ő kedves és naiv lenne? ÁÁÁÁ Ő makacs, zsarnok és ha nem az van, amit ő akar, addig szadiz, amíg beledöglesz. A bak nem zsarnok. A baknak kurva nagy elvárásai vannak. És ahogy mondtam, kockafaszfej. Amit egyszer a fejébe vesz, az úgy lesz, mert más utat képtelen választani, rettentő mód korlátolt személyiség.
Egyébiránt sokkal jobb kapcsolatom volt anyámmal, mint a vízöntő húgomnak, aki elképesztő mód lázadó. 14évesen hajnalig akart bulizni. Én nem akartam, így neki kellett kivívnia. Minden hétvégén ment az ordítás-sírás otthon.
Vendég

Annyi biztos, hogy a várandós lelke már felkészült :D :D :D
lara

Lara!

Nem szidom én apát! Nincs nekem bajom a skorpióval. Csak ő TIPIKUS skorpió. Ami nem rossz, csak meg kell szokni. Saját maga kezeli az érzelmeit. Ha olyanja van, nagyon kedves, aranyos. De ha akar, akkorát mar az emberbe, hogy ihaj. És erre nincs behatással semmi és senki.
Vendég

Nóri, én is meglepődtem, amikor olvastam valahol, hogy a skorpió víz jegy...De az már végképp furi, hogy a vízöntő meg levegő.

Itthon már van akkor 2 vízjegy (skorpió), van 1 tűzjegy (oroszlán) és van egy bika - az vagy tűz vagy föld jegy (???) és akkor lesz egy levegő :) Hát kell ennél szebb? Így lesz teljes a csapat :D
lara

Mi a tökömet egyek, ami nem fingat meg egy újszülöttet? Ilyenkor tuti borsófőzeléket csinálnék rántott csirkével...

Ja és én még ilyen babakakit nem láttam. Olyan sötét zöld, mint a spenót és kirobban a gyerekből. Ráadásul nagyon híg. :shock:
Még várok pár napot és ha nem jön a kefir-kaka, felhívom a gyerekorvost!
Vendég

Nóri, hát igen a skorpió tényleg úgy viselkedik, amilyen kedve éppen van és kész :?
lara

Belőlünk hiányzik a tűz! :lol:
Vendég

nóri: Én kénytelen vagyokéjszaka is egyszer fejni, mert különben reggelre szétdurran a cicim. Egyszerűbb lenne, ha engem is szárazra szívna a drága, de amikor a mellemet a szájába rakom, mintha meg akarnám fojtani. Úgy kapálózik meg ellenkezik. Pedig tegnap éhes is volt és a tej is csorgott a szájába és mégsem akart színi se nyelni. Barbus tegnap vot 2690gr. Még nem vitte azért túlzásba a hízást. Mennyit is kéne hízniuk hetente?

szana: Én teletálazni fogok szerintem. Azt már ettem terhességem alatt is és elég kiadós és jó minőségű. Míra nagyon édes ezen a képen.

edit: A szüléses videóval kapcsolatban: a sajátodnál a enti dolgokat úgysem fogod látni, csak érezni.

boruska: Apa másnap beviheti a receptes dolgokat.

lara: Jöhetnél hozzánk takarítani. :) A napsütésben még jobban látszik a kosz.

zuzmoo: Mi is ezt a horoszkópot találtuk. Szép kilátások, de legalább nem fogunk unatkozni.

kattkat: A szomjúság nekem szülés után csak rosszabb lett. Most már nem pisi lesz a sok folyadékból, hanem tej. De inni így is felkelek. Mondjuk összekötöm ezt a szoptatással. :D

Horoszkóp: Hát mi azt olvastuk a vízöntőről, hogy nagyon makacs és erős személyiség. Igazi lázadók. Anyu és anyósom is vízöntők, de nem tapasztalom ezeket, bár amit a fejükbe vesznek azt véghez is viszik. Lesz még bajunk ezzel a kiscsajjal. :D

Olyan furcsa, hogy mára voltam kiírva és a babu már 3 hetes.

folyt.köv. kiscsaj nem akar aludni.
vicky79
Budapest III. kerület

Viki!

150-250g között kellene híznia hetente. Ha minden igaz, enyémgyerek már meghízott 200-at mióta hazahoztuk! Rendes lány ez! Bár tegnap kezdett kakilni, mert ugye a 10-20g os kaják az elején nem eredményeztek nagy felesleget! :D
Vendég

Vicky, nem a latvannyal volt a baj, marmint magaval a szuletessel, hanem hogy mit ossze szenvedtek azok a szulo nok, meg kajabaltak ossze-vissza, meg a szulesznovel is. Hat en eleg fegyelmezett tudok lenni, es remelem nem veszitem el a fejem ennyire...

Nalunk anyum vizonto, en bak. Sokat harcoltunk amikor serdultem... Be kell latnom, nem lehettem konnyu eset, rettentoen makacs onfeju gyerek voltam. Anya egyszer azt monta a makacssagomra "kislanyom neked a fejeddel fel lehetne verni a betont" asszem ez mindent elmond. Apam halak, o tenyleg eleg simulekony ember. Viszont a hugom oroszlan... nnna o aztan huzos termeszet. Ennyit a hororszkopokrol mara tolem :-)

No megyek a szulesznohoz, kivancsi vagyok mi az itelet...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára editmk 2010.02.10 11:58-kor.

Kép

Kép
editmk

nóri: Nekünk is ilyen kaka volt még mikor hazajöttünk. Utána jött a sárga.

Én is skorpió vagyok, de az aszcendensem talán rák. Barbusét még nem éztem meg. Apa szűz csillagjegyű nálunk, állítólag nem jön ki jó a skorpióval, de mi már összecsiszolódtunk. :)
vicky79
Budapest III. kerület

edit: Én is féltem tőle, hogy elveszítem a fejem a szülés közben de nem így történt. A mellettem lévő szülőszobában egy csaj már a 4. gyerekét szülte és úgy ordított. Egész megijedtem, hogy ez még ennyivel rosszabb lesz. De nekem könnyebb volt lihegni inkább, mint kiabálni. Nem is vágytam rá, nem csak a szégyenérzetem tartott vissza. Ettől szerintem ne félj.
vicky79
Budapest III. kerület

Bea, én ia csüt-szombat tengelyt tervezem, így nem sértődök, meg ha kilöksz és enyim a pénteki vagy szombati nap vagy együtt szülünk :lol:

Nóri enyim férj bak, osztom a leírásod erről a jegyről :lol:
szerintem minden jegynek vannak szerethető és nagyon bosszantó tulajdonságai, így nem görcsölök ezen... bár nekünk vízöntő babánk lesz, mert a cukor miatt halakra nincs esélyem :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Ja és azt elfelejtettem, aki kivágyik, megértem. Lilluval mi jó időben azért még menni is sétálni is tudtunk, de annyira még nem örültem dm-be menni egyedül kocsival hat hét után a tömegbe fél órára, mint akkor :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

köszönjük a sok dicséretet :) Nekem azért apja is tetszik, de ti diszkréten nem reagáltatok :) :)

A gyerekorvos nálunk, heti 12-15 dekát mondott. A lényeg, hogy a testsúlyát beszorzod, 0.12 vagy 0.15-tel és akkor kijön, hogy mennyit kellene ennie egy nap.

Korán hidrogénperoxidot használtunk a köldökre mert jobban elpusztítja a bacikat, itthon pedig azt mondta a doki, hogy az alkohol csípi neki, úgyhogy én baromi ügyesen szoktam lekezelni. Most már csak a begyógyulás van hátra

Nálunk Imi meg én tűz jegyűek vagyunk, néha elég nehéz összeegyeztetni
Anita: nyilas
Imi: kos
Eszter: bak,
Szandi:mérleg,
anyám: bak
Levi: bak

apám volt vízöntő, nagyon nehéz természete volt, reméltem, hogy nem lesz vízöntő a fiam, sikerült is :)
Amit a bakról írtatok az is tuti. Egész életemben anyám elvárásainak kellett megfelelnem, és az ő higgadtsága az én érzelmi döntéseimmel nehezen volt összeegyeztethető. De mivel az aszcendensem bak, és állítólag 30 fölött az lesz domináns, így szerintem én is most már reálisabb higgadtabb döntéseket hozok és két lábbal a földön állok
stephie

Halihó!

Most ment el Anya, megnézte a gyerekszobát, ami immár elkészült. Na jó, kéne még bele dekoráció, de majd minden meglesz szépen :)

Beneildi, látom, Te már szülnél, úgyhogy elnézem Neked, ha a héten megszülsz. Ha mégsem, akkor találkozunk a kórházban :) Vicces lenne egy szobában, vagy Zsizell és Katica is csatlakozhatna hozzánk, csak úgy tudom, hogy 3 ágyasok a szobák, szóval majd meglássuk (remélem senki ÁEK-ost nem hagytam ki :oops: )

Nóri, én ma zöldborsót főzök, majd gondolok Rád ;)

Reni, Nekem is bugyborékol enyém gyerek, esténként szokta és egész lent, ahol a feje van, nem tom mi lehet, biztos játszik. Tegnap az UH-n a nyelvét nyújtogatta, meg ásítozott, annyira édes volt :) Lassan már el kéne kezdenem feldolgozni, hogy lesz egy gyerekem, de még mindig nem hiszem el...

Kakaóscsiga recept, plíz!!!Annyira rá vagyok kattanva, tudjátok, ha egy terhes nő bekattan ;)

Ja, Bea, én is az energiabomba terhesek fura állatfajába tartozom, szóval nem vagy egyedül ;)

Na megyek ebédet főzni, holnapra valami ötlet? ki mit eszik?

Katica, már akartam írni, csak lyukas az agyam, jobbulást Nektek, nekem kb 4 nap alatt normalizálódott a nátha, szóval kitartás és jobban lesztek.

Lara, a patikában a 70-es alkoholt a 96-ból hígítjuk deszt vízzel, úgy készül, szóval, ha pontosan érdekel a hígítási arány, csak szólj!

Kép

Ági
agic83

Kattkat, nekem is nagyon száradt a szám, de a párásító sokat segített, azóta 'csak' a bőröm vakarom, de ez a vattát köpő érzés elmúlt

Reni: bugyborékolást még nem éreztem :) Üt, kapar, feszít, de nem bugyborékol :) bár most egyiket sem csinálja, a reggeli 'akció' óta nagy a csend...

Bea: most én is ilyen tevős-vevős napokat élek, de vannak olyanok is, amikor totál le vagyok lassulva - leginkább a napsütéssel tudom összekötni - ha nincs napfény, becsukom a szirmaimat és bepunnyadok. Úgyhogy ma vidámak vagyunk :)

Csillagjegyek nálunk: mindketten nyilasok vagyunk, de nem is lehetnénk különbözőbbek, és a nyilas dolgok rám sem nagyon jellemzőek, hát még a férjemre - semmi outdoors, meg energikusság, inkább a szgép előtt ülős csendes :) Az én aszcendensem mérleg, az még illik is vmennyire, apáét nem tudom.

Megyek rendet rakni meg mosogatni, eddig nem került rá sor, és jönnek anyémék, nem akarok égni a csatatérrel.

boruska

Ja, Ronci én is uuuuttttállom ezt a hülye Micimackót, már gondolkoztam rajta, hogy virtuálisan és fájdalmasan ki kéne nyírni! :twisted:

Kép

Ági
agic83

Ja, tényleg hülyülök... Szóval ki lenne az én szülés kontaktom? Tudom, hogy eddig nem voltam valami nagy társasági lény itt, de igazából az vagyok, szóval ha valaki, aki nem bánná, ha írnék sms-t szóljon... :oops:

Kép

Ági
agic83

Vendég

Nóri, hálám örökké üldöz :D

Kép

Ági
agic83

hú, ehhez a csigához én is kedvet kaptam! hétvégén lehet, hogy csinálok!

boruska

Már itthon is vagyok ultrahangról. Ez a nőci, aki csinálja eddig sem volt valami szimpatikus, de most nagyon felhúzott. Először elkezdett kekeckedni, hogy miért nincs időpontom. Mondom hétfőn este voltam a dokinál, ha tegnap kértem volna, kaptam volna mára? Aszondja nem. Hát akkor miről vitatkozunk???!!! Aztán, hogy mit pánikol a dokim a méhlepényem miatt, mikor teljesen normális ebben a hétben a III. érettség, és elkezdte szidni a dokit :shock: De ami a legjobban felhúzott, hogy pont ugyanazokat a méreteket írta rá a papírra, mint múlt hétfőn. És még "viccesen" megkérdezte, hogy tényleg én mértem ezeket másfél hete? Kérdezem, hogy ez normális, hogy másfél hét alatt semmit nem nőtt meg hízott a babám??? Erre, hogy mit pánikolok már én is, ez így tök normális. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :evil:

Kép
zsizell

Nóri! Anyu bak én kos, megöltük egymást. Én mindig mást akartam újat anyunak meg konkrét határozott elvárásai voltak. És az csak úgy volt jó. Én mindig másképp akartam ugyanazt. Erre kicsi fiam is bak lett. És már most látszik milyen akaratos makacs konok ember lesz. Hiába döntök el én valamit, ő csak azért se azt teszi. Uh, asszem nem kevés csörte lesz. Apjuk tündér simulékony kedves bájos emberke, de sok aktivitást ne várj tőle. Tipikus halak. Elvan a vízben, peace no problem. Ha én nem döntök el valamit, akkor minden marad a régiben. Egyébiránt a mi családunkban visszamenőleg az én nagyszüleimig a nők vagy kosok, vagy bakok, a férfiak vagy bakok vagy halak. Képzelhetitek az áprilist meg a karácsonyt. Ajándékhalmok keresztbe kasul.

Megnéztem aszcendesét, lehidaltam, ennyire földhöz ragadt legyen valaki:
Szal:
Eszter: kos-vízöntő: igazi úttörő
Zsolti: halak-nyilas: igazi hippi
Bulcsú: bak-bika: uh, ennél jobban földhöz ragadt, racionális kevés ember lehet. Most már tuti, hogy bankár lesz.

Agic: ha gondolod, én már itthon vagyok, szívesen kontaktolok.

zarja

Eszter, köszke :)

Akkor elmentem a számodat :)

Kép

Ági
agic83

Na hali!

Ágic:
ha hozzáférsz a táblához, szerintem nyugodtan válassz ki valakit magadnak hírvivőnek.

Ami a gonoszpókokat illeti:
Apa: nyilas - oroszlán
Anya: rák - mérleg

Zuzmooo:
írtad már egyszer: hogyan lehet lelőni micimackót???

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Eszter!

állítólag rosszabb a bak szülő-kos gyerek, mint fordítva. Ha ez biztat valamennyire! :lol: Én megfelelni akartam anyámnak. Csak minél jobban csináltam, annál nagyobb lett a mérce. Mivel nekem lelkileg buksisimi kell a fejlődéhez, ő meg pont nem azt adta, hanem magasabb lécet, mindjárt kudarcként éltem meg a szitut.

Bankár? :lol: :lol: Ezért leszek jó könyvvizsgáló, ha addig élek is. Bak-mérleg, mi lehetnék még? Hentes? :lol:
Vendég

horoszpók:
Én: nyilas-halak
Zsolti: halak-nyilas
Szép mi?

Rám amúgy teljesen jellemző a nyilas. Zsolitra már kevésbé a halak, egy asztrológus azt mondta egyszer, hogy úgy hívják a fajtáját, hogy árnyékhalak.

Kép
zsizell

Ágica! Én szívesen leszek a kontaktod, ha megtisztelsz azzal, hogy engem választasz. Olyan jó volt Eszter sms-ét is várni :lol: Nekem még úgyis van időm és most még azt is érzem, hogy csak márciusban szülök úgyhogy nyugodtan szólhat bárki :lol:

Csajok! Én ma olyan kis pityergős vagyok... Felhívtam anyukámat és elpityeredtem magam, pedig totál semmi okom nem volt rá. Nagyon félek a szüléstől a tegnapi jóslók óta. :? Mi lesz velem basszus...

bellerreni
Eger

Bea, azt elfelejtettem azért mondani, ha beelőzöl buktát behajtjuk :lol:

Zsizell, ki volt az uh-on? mondjuk velem baromi rendesek, már annyit látnak a hülye cukrom miatt, hogy sajnálnak :roll:

KépKép

KépKép
beneildi

REni: áááh, ne félj. Az tuti, hogy fájni fog. De én mikor beijedtem a fájdalomtól, kimentem az utcára, és elkezdtem számolni a felnőtt nőket: ő is túlélte, ő is, vazze ő is, ez már ennyi meg ennyi. Ne mán hogy csak én vagyok ilyen nyápic. Na ezen felhúztam magam, hogy nem vagyok én lekvárból, és csak azért is sokkal de sokkal ügyesebb leszek, mint a sok öreg satrafa. Negyed órás séta után így feltöltődve szép volt újra a várandóság.

zarja

Kakti: ha Mozilla firefoxot használsz, akkor töltsd le a Flashblock-ot.
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/433
Ez minden Flash animációt blokkol, de ha mégis látni akarod, csak rákattintasz.
zuzmooo

Ildi: nem tom hogy hívják a nőt, mert férfi név van a leleten, az meg ugye nincs aláírva. Vagy, lehet, hogy ez a Mécsné?? De mindig ő van, gondolom te is hozzá jársz...

Még anya-gyerek kapcsolathoz annyit: anyukám Rák, tipikus fullasztóan szeretgetős tipus, ráadásul cicológus, szóval én aztán szét lettem elemezve rendesen. Ha jobbra dobtam hátra a hajam és nem balra, már akkor hallgathattam a lehetséges lelki okát eme hatalmas tettemnek. Imádom anyukámat - de érettségi után két héttel már nem laktam otthon...

Kép
zsizell

Én mostanában mindig csütörtökön voltam, akkor Kocsisné szokott ultrahangozni. Ő a magasabb, vékonyabb, sötét rövid hajú nő.

Én Mécsnénél és nála is tavaly februárban a babaelvesztős-nem találós bentfekvés alatt voltam először és bár sok rosszat hallottam róluk, velem tényleg nagyon-nagyon emberségesen bántak. Sajnálom, hogy ilyen rossz passzt fogtál ki nálunk, mert ismerem magam engem is rosszul érintene.
Nekem tényleg csak jó tapasztalatom van velük, de azért visszasírom a Lillusos boldog nem cukros békeidőket, amikor csak a dokimhoz kellett járni az utolsó időben, én a kórházban szinte csak szülni voltam...

KépKép

KépKép
beneildi

Reni, ne félj! Ahogy Zarja is mondta, gondolj bele, hányan végigcsinálták már ezt a történelemben. Van, aki nem is egyszer. Túl lehet élni. És közhely, de pár óra múlva - gyerekkel a karodban - már nem is fogsz rá emlékezni mennyire fájt!

Én a szülőágyon azt mondtam a múltkor: SOHA TÖBBET gyereket!

Egy hét múlva: hát esetleg pár év múlva...
Amikor pedig terhes lettem eszembe sem jutott, hogy ez megint fájhat.

dalika

Lara!

[quote]K írta:attkat, azt honnan lehet tudni, hogy a "várandós teste felkészült-e már a szülésre"?

"Ezek a természetes módszerek csak akkor nyújthatnak támogatást a test önsegítő folyamataihoz, ha az valóban felkészült a szülésre, vagyis a méhszáj érett, és a gyermek szülésre kész helyzetben fekszik."

Én kos-szűz vagyok.

Kattkat

Kép
kattkat

Ildi: lehet, hogy én is érzékenyebb vagyok már a kelleténél. :shock: De azért az szerintem akkor sem normális, hogy ugyanazokat a méreteket mérik mésfél hét múlva, és még én vagyok lebaszva, hogy megkérdezem ez normális e?

Kép
zsizell

Szilvi!

Noncsi feje 36+1 és 38+5 között 1,5mm-t nőtt. Szóval simán lehet, hogy nem változott. Hízni biztos hízott, ne aggódj!
Vendég

beneildi: A dokink úgyis szerda-csütörtök-vasárnap szüleszt ha jól tudom. Ha indítja, akkor ezek a napok esélyesek. Én ma is szellőztetem egy kicsit a csajost. Jó idő van.

stephie: Nekünk már nincs a köldökén seb, már nem is ápolgatom és vízbe is ért már. Nálatok még nem záródott be?

agic: Gyerekszobáról kérünk képet. Hajrá közös szoba. Mi 26-án megyünk Barbussal vizsgálatra, ha valaki akkor még bent lesz, akkor meglátogatjuk. Nekem is nyugodtan írhatsz sms-t, én már nem megyek szülni. :)

zsizell: Én mondjuk csak kétszer voltam a kórházban uh-n, de a csaj mind a kétszer rendes volt. Még a baba nemét is kérdezte hogy tudom-e.

Micimackó: Az enyém nem zenél és így nem idegesítő. Le lehet tiltani teljesen. Én legalábbis le tudom tiltani a beépülő modulokat az operában és akkor nem jön fel egyáltalán.

Gyereket most már tényleg nem értem. Megevett 80 ml tejet és utána kíváncsiságból mellre tettem és a balból is szívott egy kicsit, de a jobbra meg rácuppant! Kiszívott szerintem vagy 30-at még. Ilyenkor persze sosem mérem meg, mert nem számítok rá, hogy cicizni fog. Azért mégis csak van még remény erre a szopizásra. Na hátha.
vicky79
Budapest III. kerület

Tessék nektek egy kis vicc:

Kiküldik a fiatal, agilis APEH ellenőrt a rabbihoz felülvizsgálatra,azon hátsó utasítással, ha lehet találjon hibát.
Átnézi az összes papírt oda-vissza, de minden rendben.
Mielőtt elindul, elkezdi faggatni még a rabbit:
- Ne haragudjon, hogy megkérdezem, de mit csinálnak a megmaradó kenyérmorzsával a szertartás után?
- Összegyűjtjük, átküldjük Weissnek, aki időnként maceszgombócot küld belőle vissza.
- És a lecsurgó gyertyaviasszal?
- Összegyűjtjük, átküldjük Grünnek, aki időnként új gyertyát küld vissza belőle.
- Még egy kérdést engedjen meg utolsóként: a körülmetéléskor keletkező fitymahulladékkal mi történik?
- Természetesen azt is összegyűjtjük. És átküldjük az APEH-nek, akik időnként kiküldenek egy faszt.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

dalika: A szüléssel kapcsolatban én is így voltam, mint te. A szülésznőm még mondta is, hogy dehogy nem fogok én szülni még egyszer. Csak várni kell egy pár évet. Utána újra találkozunk. :D És tényleg így érzem. Majd akarok még egy babát, lehetőleg kisfiút.

zsizell: Én is rákérdeztem volna. Csak nő az a babó.
vicky79
Budapest III. kerület

Oké hogy laptető, de ezt majd a másik babához elraktározom későbbre. :)
vicky79
Budapest III. kerület

Zsizell! Itt az sztk-ban ugyanez a helyzet. 2x voltam ott uh-n és semmit nem mondott a nő és mikor rákérdeztem, hogy minden rendben van-e még morgott, hogy miért ne lenne rendben, ha nem lenne már szólt volna... :shock:

Annyit beszéltetek a kakaós csigáról, hogy lementem a pékségbe venni egyet :lol:

Aranyosak vagytok, hogy próbáltok vígasztalni, de sajnos az az én kis pipogya lelkemet nem nyugtatja meg, hogy milyen sokan túlélték már a szülést és van aki többször is. :cry: Azt is tudom, hogy a picurka majd mindent feledtet, de akkor is... Miért így teremtett a Jóisten, hogy ez ennyire fájjon... :?

bellerreni
Eger

Reni!
Nem csak a picurka fogja feledtetni, hanem a hormonok is! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Köszi a hozzászólásokat. Már megnyugodtam. Biztosan növekszik és jól van a babám. :)

Reni, tényleg ne félj. Tudd, hogy fájni fog, de ne félj tőle. Azt mondta az egyik nődoki, hogy ott rontják el általában a nők a szülést, hogy nem készültek fel a fájdalomra. Na, ezt biztos nem úgy értette, hogy csapkodjam magam ostorral előtte, és megkönnyebbülés lesz a szülés utána :lol:

Kép
zsizell

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?