Na én tegnap du szépen felöltöztem. egy piros háromnegyedes ujjú rucit vettem fel, kb combközépig ér, barna harisnyával, és barna csizmával. ja, meg vettem rá egy zöld kötött pulcsit.
háát, a seggem az befagyott, de úgy, hogy a lábam végig x-ben volt, amíg vártam a hévet
na szépen beértem a suliba. 3kor kezdődött az óra, persze késtem 10percet.. ajj és itt kezdődött a kálváriám.. kérdezte a tanár, aki mellesleg a diáklányok kedvence, szőke, szép arcú, kék szemű, fiatal belga szépfiú.. ha nem a férjem-típustól jönnék lázba(rosszarcú, borostás
, akkor azt mondanám jó pasi.
szóval megkérdezte, hogy miért nem vagyok rajta a listáján. én meg elmondtam hogy hogy hívnak, erre ő:igen, azt tudja. de normális e az h nem vagyok a listáján. persze mondtam h igen
aztán meg h ez túl komplikált, és majd óra után elmondom mi a szitu.. persze az egész óra tartott vagy 20percig a másfél óra hlyett, mert csak óramegbeszélés volt..
jajj én gyorsan le akartam lépni, persze ő odajött az asztalomhoz, és ahogy elkezdtünk beszélgetni, a többiek abbahagyták a pakolást, és persze mindenki minket hallgatott, amitől én olyan zavarba bjöttemm h fülig lilultam, és ettől a szemem is bekönnyezett. az csak persze tetézte a helyzetet, hogy nem tudtam neki nemhogy elmagyarázni a helyzetem, de onnantól h a többiek bámultak, egy büdi szót sem tudtam magamból franciául kipréselni.. a végén már én se értettem h mit akarok mondani, és a mellettem ülő csaj megkérdezte h segítsen e. mondtam h nem kösz(persze felsőfokú nyelvvizsgám van
) mert magyarul sem tudnám elmondani..
szóval beégtem. nem kicsit, NAGYON..
aztán megmondtam Labeau-nak h majd leírom neki
na ezután még egy csomó időm volt, úgyhogy megvettem a Kismama febr.-i számát, és beültem a Mekibe. Persze két sajtburger kólával meg közepes burgonyával csak lecsúszott..
Ezután 3negyed5re visszamentem a suliba(átmentem a zebrán
) mert kezdődött a következő órám (fordítás). már mindenki ült a teremben, bejött a tanár, és köszöntött mindenkit, a még nem megszületetteket is, és miután megtárgyaltuk, h mikorra vagyok kiírva, és h hogy vagyok, bemuatkozott a többieknek, és elmondta az órai követelményeket, stb. és ez az óra is max 20perc volt
úgyhogy elindultam Andrásék irodájába.háromnegyed 6kor kellett volna indulni az irodából, de a kedves férjemnek még megbszélése volt, így csak fél7kor tudtunk elindulni
a Várban volt az előadás, ez a nemzeti Táncszínház egyik előadása volt a Várszínházban. persze késtünk 10percet.. viszont nekem tetszett a darab, de nem tudnám megmondani miről szólt..
kortárs volt az egész, meg pörgős drum and bass zenékre voltak koreográfiák, de a főszereplő csak annyit koózott benne, hogy már nem tudtam mi az amit behalózik, meg mi a valóság..
a lényeg, hogy láttam a barátnőmet félmeztelenül (hát ezért volt 16-os karikás
)
ezután már hulla fáradtak voltunk, be is nymtuk aznapra a szunyát..