Sziasztok,
Nóri én a csütörtöki babát szívesen bevállalom, nem Nekem akarod adni?
Egyébként a bazi erős esti jóslokon kívül nálunk sincs semmi jele a haladásnak. Méhszáj ugyanúgy egy ujjnyira nyitva kivül-belül.
Ágica, ha a sors nem lesz kegyes és Léni nem indul be magától, nekem 18-án indít a dokink.
Én csütörtök péntek szombat akarok szülni
á nem vagyok ám telhetetlen...
Csipike, hajrá kiskanalzás, mi egy hónapig csináltuk, tényleg úgy megy ahogy leírtad, de megérte. Drukkolok nektek is.
Amúgy mi kanalaztunk-szopiztunk-fejtem sorrendben zúztuk az idegeimet.
Katica, mi is elértük Lilla krónikus anyahiányát, éjjel már Apa odaadta neki a helyét, mert már rosszul volt a gyerek
szép remények a kórházi napokra, mi köhögünk
Eszter, én szopi párti vagyok és drukkolok Neked, de úgy látom ideiglenesen el kell fogadnod a tápszert, hogy könnyebb legyen. Szerintem ne add fel, de idegbajt se kapj please. Nekem egyik ismim 3 hetes kortól pótolt, kiidegelte magát, 4 hósra szinte nulla tej, beletörődött és utána lett teje, visszatértek a kizárólagos szopira. Jó ez szinte csodaszámba megy, de a lány saját elmondása szerint csak akkor tudott többet fejni, amikor már szinte feladni készült mindent...
Á én is szülni akarok. Már azt hittem buktát se kell sütnöm, de látom még mindig kell, de már ez se érdekel. Edit, Kattkat ti még megmenthettek
Ja Katica még Neked. ENyim doki sem szeret zárt méhszájról indítani, szinte borítékolható a császár szerinte, bár mondta a hülye kis lelkemnek, hogy ne izguljak, nem először szülök és már nyitva is vagyok. Szóval drukk egy kis nyíláshoz Neked is.