Új privát üzeneted érkezett!

kattkat: még a nyáron töltöttem le szépen sorban és mivel fekvés közben jobb dolgom nem maradt, azokat néztem :) Van egy jó sorozatos oldal onnan töltöm.

lara: éles egy nagy kattanás volt a fülbelövés

csipi: nagyon ügyes vagy, szerintem lesz még ennél jobb is ha ilyen kitartó vagy. Én nem mertem a szájába adni a csupasz csöcsöm :) mert így is majd letépi bimbóvédővel.

reni: jó kis jóslók...

egy mai kép...olyan kis sárga még mindig.... :cry: Kép
ezen olyan kis édes, mintha mosolyogna
Kép
stephie

Anita, nagyon szép Levente... :)

Nóriboszi, kié lesz a holnapi baba??? és ha nem az enyém, akkor én mikor szülök??? Már nagyon AKAROM!!!

Barbi

KépKép
hbarbi80

Szép ez a Levente babácska! :)

Kattkat

Kép
kattkat

Na mi van baglyok? Hol vagytok? Én már nem virrasztok. Örülök ha alhatok! :-)
Vendég

Sziasztok:-) Zsolti vagyok:-)

Bellereni ha ezek olyan erős fájások hogy nem bírod ki akkor mi lesz a szülőágyon? Lehet a gatyot felkötni:)

zarja

Éjszakai bagoly végre ma fáradt. Idáig olvastalak benneteket meg mailokat írtam (beszámolók a mai napról), de most megyek aludni. Hátha sikerül. Jó éjt! (Bocsi, nem reagálok senkire, ragad le a szemem...)
ktc

kattkat: Persze hogy befaltam, meg még sok minden mást is. :)

stephie: Ez a megvilágítástól is függ. Majd lemegy róla. Barbus már nem sárga. Levike nagyon édes.

Képzeljétek, Barbus fél 10-től 3-ig aludt a táptól! Azt hiszem ezt rendszeresíteni figjuk, bár most már azért elég éhes volt. Persze nem annyira, hogy ne tudott volna lepisilni meg lekaksizni. :) Imádom attól még ezt a csajt.
vicky79
Budapest III. kerület

Viki! Én is most etetek! :-) bár előtte 0:50kor tolt be 70g-ot a drága!
Vendég

Jó evőkéje van, Barbus is 70-eket eszik. Én most fejek, mert már fájt a cicim.
vicky79
Budapest III. kerület

én éjjel nem akarok fejni. De pl előző kajára a napi lefejtből kapott,mert 1órával azelött szívott szárazra. Most is repetázott,de ilyenkor nem mérem. Lassan eléri a születési súlyát,utána nem akarom kajánkent mérni. Azért azt ne felejtsd,h Noncsi ma 3250g-volt. Barbus nagyon szépen eszik! Főleg a súlyához képest.
Vendég

Sziasztok!

Én is adok életjelet magamról… Sajna eddig nem volt alkalmam leülni a gép elé, gyanítom most sem hagy sokáig a nagylányom. Jövő héten már egyszerűbb lesz, mert nem fogok főzöcskézni, hanem rendelek vmi kaját. Tényleg rendelősök, ti honnan rendeltek? Annyi ebédszállító cég van, mint égen a csillag.

Gratulálok minden újszülötthöz, sajna név szerint nem tudom kinek is kell gratulálnom, majd meglesem a gmail-en, úgyis küldöm majd a szülés sztorit – nem lesz túl hosszú :lol:

Ajjaj, Jázmin már nyüstöl, hogy menjek… szegénykém benáthásodott, extra anyás; na meg az sem esik jól neki, hogy már nem csak az ő kívánságait lessük…

Később jelentkezem…

Kép
Kép
szana80

Jó reggelt!
Szana! Ment egy pü!

Hát nálunk szerintem ma tuti nem lesz babázás... Pedig tegnap MINDENT megtettünk az ügy érdekében, ami praktikát csak tudok. De Lili bárónő nem akar még kibújni... Tudom, hosszú még a nap (és jön a front meg a hó), de valami megérzés azt mondja, ma nem lesz ebből semmi! De nem baj! Csak vízöntő legyen! :lol:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Jó reggelt!

Az éjszaka folyamán elmúltak a fájásaim. A zuhi pedig először rá tett egy lapáttal. Viszont a barnázásom még vissza-vissza tér - remélem ez nem gáz.
Megyek ma UH-ra, csak mivel nincs időpontom, ezért szerintem ott kell ülnöm majd egy csomót, pedig olyan kényelmetlen ott a szék. :?

Kakti: én tegnap már nagyon úgy éreztem, hogy ki fog bújni a baba, erre mára mintha elvágták volna... Kissé őrjítő ez a várakozás, mikor már minden egyes mozzanatra, meg szúró, fájó érzésre azt hiszed, hogy ez már Az. :shock: :D

Kép
zsizell

Jó reggelt!
Most reggeliztem, meg ittam 2pohár kakaót! Most meg jól elkezdett fájni a pocim meg a derekam..Ugyhogy lefeküdtem, ettől el szokott múlni.. :lol:
Mennem kéne a könyvelőmhöz leadni a papírjaimat, de semmi kedvem hozzá, csak hát itt van a határidő a nyakunkon ugyhogy muszály..
Na, senki nem szül ma reggelre?

Kép
Kép
ronci

Rájöttem, hogy ez a családinetes vonalzó (meg amelyikek a napokat számlálják visszafelé) nagyon frusztráló. Minden nap látom, hogy mennyi van még hátra, és ez így nagyon nem jóó... :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Szép jó reggelt...

én nem tudom, hogy most mi van, de a héten reggelente úgy ébredek, hogy majd kiszakad a méhem a helyéből, és ma ultra durva volt... 7 előtt keltem erre, maj 10 percenként iszonyatosan bekeményedett, fájt a hasam, kb fél-1 percig tartott de 4-5 alkalom után elmúlt... na ez most mi akart lenni???
Miután most elmúlt, apjukat elzavartam dolgozni... mjad hívom, ha gáz van.

Barbi

KépKép
hbarbi80

Barbi! ha abba maradt akkor josló.. de remélhetőleg azt jósolja, hogy ma jönnek az igaziak is!!! :lol:
Kakti! utsó hét!!!!!!!

Kép
Kép
ronci

Sziasztok!

Én is bejelentkezem :) Aludnom kéne, mert állandóan álmos vagyok, de mindig találok valami mosnifőznivasalnivarrniporrszívóznirendezgetni valót ;)

Anita, nagyon tündéri ez a Levente gyerek :)

Mi tegnap voltunk dokinál, utsó UH. Állítólag minden OK csak a lepény érettebb egy-két héttel a kelleténél és kevesebb a víz. Úgyhogy a Doki azt mondta, hogy jó lenne, nem túlhordani, úgyhogy inkább egy héten belül szüljek meg. Megbeszéltük, hogy a hétfő, a kedd a rendelés miatt kilőve, a hétvége meg a Dokira tekintettel, szóval marad a jövő hét szerda-csüt-péntek... Ugye milyen jól kitaláltuk? ;)
Szóval belőttük a február 19-et, Zsuzsanna nap, szegénykém, de majd augusztusban tartjuk a névnapját :)
Látom mindenki már nagyon a finishben van, Kakti nagyon drukkolok, hogy legyen végre baba, hátha hatnak a tegnapi praktikák :) Ja és mindenkinek, aki szülne már mennek a drukkok. Én valahogy nem érzem magam késznek és félek, hogy tudni fogom-e mit kell csinálni... Remélem, ez normális...

Ja, észre kéne vennem, ha lenne jóslóm? Mert nekem semmi fájdalmam sincs, persze ennek örülünk ;) csak érdekel, hogy észre fogom-e venni, hogy ez már az. Néha nyomogatja a fejével a kijáratot, de ennyi.

Ja végül azt szeretném kérni, hogy valaki tegye már fel a receptesbe a kakaóscsiga receptjét, mert már hónapok óta szeretnék csinálni, de lusta vagyok visszakeresni. KÖÖÖÖÖSSSZZI!!

Majd még benézek...

Kép

Ági
agic83

Jó reggelt!

Sebtében átnéztelek Titeket :D . Aztán megyek. Ma NST-re, de mivel közel az idő még kb. 10 helyre be kéne mennem. Ez ennyi kocsiból ki és be. Nagyon utálom. Az NST-t szeretném a végére hagyni 1. Ott pihizhetek kicsit 2. Hátha nem engednek haza. Egy végszükség cuccot berakok a kocsiba, a nagy pakkomat nem cipelem. Ha kell, majd hozza Apa. Nem mintha valami jele lenne, hogy épp most indul útnak a manó. Néha keményedem, ennyi. Estére meg szerintem legtöbbünk már így is úgy is rosszul van :? .
pammut

Anita Gyönyörű kisfiad van. Ha ez vígasztal, nekem a nagyfiam kb. 1 hónapig sárga volt, pedig 38 hétre született és nem volt egyéb gondja. Ha csak a bőrük sárga az nem baj, a vérében legyen jó az érték. Nálatok az meg jó volt.
pammut

Sárgaság...
tudom, hogy ez nem ugyanaz, de az unokatesóm fél éves korában annyi sárgarépát, meg sütőtököt kapott, hogy besárgult a kis orra, meg a kezei... :D Nagyon édi volt... :)

Barbi

KépKép
hbarbi80

Jó reggelt mindenkinek!

Simán aludtam az éjjel, jó fel voltam egy párszor, meg kicsit néha fájdogált a hasam, de semmi extra. Most is kicsit keménykedek :lol: de ennyi. Nem tudom mi lehetett tegnap, de nagyon durván fájt. Mi lesz velem ha szülni kell :shock: Most még jobban elkezdtem félni a szüléstől... :cry:

Olyan nagyon lusta vagyok, mint tegnap. :roll: Szerintem én ki sem kelek egész nap az ágyból... :roll:

Na megyek csinálok valami reggelit magamnak

bellerreni
Eger

Ami még kimaradt:

Levi nagyon édes kis babuci (én is szeretném már a kezemben fogni a kis királyfimat)

Szerintem az én kisfiam még nem illeszkedett be a helyére, mert tegnap este még matatott odalent és ugye ha a feje van ott akkor nem tud matatni :roll:

Ki szeretne ma szülni? Kinek küldjem a drukkokat? :lol: Kakti? Barbi? Más egyéb? :P Majd Nóriboszi megmondja ki lesz a következő. :lol:

bellerreni
Eger

Éjszaka: persze az egész napos rendszeres 15-20 perces jóslók, mit ad isten megint elmúltak éjszakára, azonban én h.lye megittem 4 dl málnalevél teát vacsira, igy éjjel csak 6-szor kellett pisilni, igy nem igazán aludtam, 01:30-tól fent vagyok...kész vagyok :-(

Kinek lesz a mai nap szerencsés? Vagy ez a mai nap is várakozós lesz? Valaki törje meg a sort és induljunk szépen sorban a kórházba!!!!

Viki, én is 70%-osra emléxem, hát akkor veszek egy üveggel aztán kész, köszi.

Anita, hát Levente, nagyon nagyon szép baba!!

Szana, én Teletálas vagyok, a többit nem próbáltam, de ez bejött, igy nem is akarok váltani.
lara

Lányok!

Decemberben ugye végig táppénzen voltam, ez két táppénzes papírt jelent, amit január elején adott le a munkáltatóm. Szerintetek lehet az, hogy az OEP ezt két részletben (a két papír szerint) utalja? Mert most annyi pénzt küldtek, mint novemberre, amikor fél hónapot voltam táppénzen. :?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Annyian készültünk ma szülni a jól hangzó dátum miatt, tiszta ciki lenne, ha senkinek nem jönne be. :lol:

Kép
zsizell

Lara!

Az alkoholt elvileg a gyerekorvos által felírt receptek közt megtalálod majd. Igaz, én is megvettem az alkoholt, meg a hexaclorophenes hintőport, mert azt vinni kell a kórházba, viszont a receptet csak a gyerkőc születése után lehet kiváltani...

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Jó reggelt!

Eseménytelen estém volt, semmi fájdogálás, ill. más jel, hogy Berci vaaha el akarná hagyni a jelenlegi fészkét :? Apja mondta, hogy majd iskolába is így vihetem :)

Vicces, mert a héten siettetem, hátha még elcsípi a dokiját síelés előtt, a jövő héten meg erőlködünk, hoghy bent maradjon a terminus végéig.

Ezért (ja, csak ezért:) ) elcsábítottam a zapát egy kis 'görögdinnyére' ma reggel - egyelőre semmi hatása. Nem akart leszállni Hatvannál, úgyhogy maradt az esőkabát - nekem mondjuk oly mindegy :)

Ma jönnek anyukámék, és hoznak nekem finom ebédet, meg eltetvészkedek itthon, semmi komolyat nem tervezek.

Nagyon ígérték a havat, de egyelőre semmi jele - BUdapest melyik országrésznek számít? Mert nyugatra havat mondtak, keletre esőt...

Most én is jósnőset játszom, és az az érzésem, hogy ma meg holnap csend lesz, aztán elindulnak a babák a hét vége felé. Nem tudom, miért gondolom, megálmondtam :)

boruska

Naggggyon jo kepu Levente baba!!

Ma megyek az utolso vizsgalatra a szulesznohoz. Kivancsi vagyok mit mond majd.

Tegnap ment egy dokumentumfilm, a szulesrol es bar nem akartam nezni, nem tudtam megallni. Pfffffff, inkabb nem megyek bele reszletekbe, de bar ne neztem volna...

Kakti, milyen volt a furdo? Nalam semmit sem inditott be. Neha a praktikak alkalmazasa utan 1-2 nappal jelentkezik a vart hatas, ugyhogy meg nem bizti hogy nem hasznaltak. Ugy latom nem csak en orulok, hogy vizonto lesz a gyermek :-).

Ktc, jobban vagy mar?

Zsizell, ezek mar jo jelek, barmikor elindulhat a babad. Drukkolok ezerrel.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára editmk 2010.02.10 09:07-kor.

Kép

Kép
editmk

kakti - nekem is ez a bajom a receptekkel! A szülésznő azt mondta, hogy hozzak magammal fürdetőt, meg hintőport.

Azt gondoltam, hogy majd ha meglesz a baba, a kórházban van gyógyszertár, és gyorsan kiváltatom apájával.

boruska

én egy kicsit szomorkodom, hogy vszeg nem lesz vízöntő vszeg :(
a halakról semmit nem tudok, egy kicsit uncsinak tűnik :( (jaj, remélem, nem sértek meg senkit :oops: )

boruska

Hát Edit...
A kádban fürdés épp annyira mozgatta meg Lili mehetnékjét, mint a keksz... :?
Hiába minden próbálkozásunk... :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Bori: az én férjem Halak, egy cseppet sem uncsi, sőt! Azért nem csak ezen múlik, hanem például az aszcendensen, meg a géneken, meg a nevelésen stb. Szóval nem ám elkeseredni, ha nem Vízöntő lesz a baba. Az egyik exem vízöntő volt, ugyan együtt montiztunk profi versenyzőkként (ennyi élet volt benne max.), de sokkal unalmasabb személyiség volt, mint most a halak Zsoltim. :wink:

Kép
zsizell

kakti!!!
Attól függ ki a kifizetőd! Nálunk úgy van, hogyha nem érkezik be az államkincstárhoz 20-ig a táppénzespapír akkor csak azt fizeti ami addig bement, a többit köv hónapban.. meg nem tudom, hogy voltál-e már előtte is táppénzen, azaz, hogy a 15napig járó magasabb összeget kaptad-e először, vagy már az is simán táppénz volt...

Kép
Kép
ronci

Idegbajt kapok micimackótól mostmár!

Kép
Kép
ronci

Ronci: az első 15 napra magasabb összeg jár? És azt nem tudod véletlenül, hogy e TGYÁS ehhez képest mennyi?

Kép
zsizell

A 15 nap betegszabimnak már annyi volt akkor. De a két decemberi papíromat január elején egyszerre küldték be. És nem TB kifizető hely a munkáltatóm, így enyhén szólva elhúzódik ez a kifizetősdi...
És ez már előre vetíti számomra a különböző gyermekellátási juttatások kifizetésének tempóját... :?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Ezt találtam az érdeklődőknek: ;)

A Vízöntõ, mint gyermek:

Igen értelmes, okos, minden érdekli. Szívesen olvas, zenét hallgat, tanulmányozza a természetet, de amit éppen csinálni "kell" azt nem. Az iskolában általában sok a barátja, mert segítõkész és figyelmes. Szüleit "eredeti ötleteivel" arra készteti, hogy figyeljenek rá, s ha nem kap megfelelõ képzést, eredetiségre törekvõ hajlamával csak lázadóvá válik. Jó, ha a szülõk tisztában vannak azzal, hogy gyermekük nem tiszteli a szokásokat, hagyományokat, s ne próbálják ilyenre kényszeríteni. Annak, aki megnyerte szívét - õszinte barátjává válik.

A Halak gyermek:

Gyermekkorban szüleihez erõs érzelmi szálakkal kötõdik. Gyengéd, szelíd, ölelnivalóan kedves, kecsesen finom.
Nem valók neki a durva játékok. A vizet, a vízi sportokat kedveli, ezért jó, ha korán megtanul úszni, evezni. Szívesen mesél hosszú történeteket álmairól. Igen fontos számára a jó családi légkör. Állandóan szüksége van törõdésre, szeretetre. Szolgálatkész és barátságos mindenkivel. Szívesen jár szülei, szerettei kedvében. Igazságérzete igen fejlett, s ha méltánytalanságot tapasztal, elkeseredik.

Szerintem mindkettőben van előnyös és hátrányos tulajdonság is (már ha valaki hisz a horoszkópokban) :D
zuzmooo

Kakti, voltam már a gyerekdokinál, fel is írt mindent, már ki is váltottam (a nagyobbik nevére írta fel, azért tudtam már kiváltani), viszont mondtam neki, hogy alkoholt ne írjon fel, mert az van. Aztán most néztem, hogy ami itthon van, az 96%-os :(

Én ma meg fogok őrülni, megint egy semmittevős nap, nem bírom már ez a várakozást! A ház már csillog villog, már nincs mit takarítsak...végem van!
lara

Anita: nagyon édes Levi ahogy mosolyog apával :)

Lara: a 70% alkohol tulajdonképpen csak hígabb mint a 96%. Szerintem a másodiktól sem lenne semmi baja (legfeljebb jobban szárít). De esetleg vizezz fel egy kis adagot deszt vízzel, azután úgyis kiváltjátok a gyerek nevére szóló recepteket.

HAJRÁ mindenkinek aki már szülne! és kitartást a "végének" ! ;)

Azt álmodtam, hogy szoptatom a gyönyörű kisfiamat. Először nagyon fájt, aztán lecuppantottam, visszatettem és minden tök jó volt :D Bárcsak ilyen egyszerűen menne majd élesben is :roll: :lol:
zuzmooo

Zuzmi, igazad van, akkor a 96%-osból felhígítunk egy kicsit, aztán meg majd ha kijön a gyerekdoki íratok fel vele 70-est. Köszi :)
lara

Helló!

Nektek nem szárad ki éjjel a torkotok?
Nekem rettentően.:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Óránként kelek inni és ebből kifolyólag pisilni is.
Remélem ez csak a vemhesség velejárója és elmúlik szülés után!!!
Én is kérek drukkokat!

Szegény Edit :?
Nekem még van egy napom a kilövésig, de már türelmetlen vagyok.
Hát én meg neked szorítok, hogy bújjon már ki a pici lány! :wink:
Hátha a mai vizsgálat "kipiszkálja".

Boruska!
Hajnal óta 80x láttam az időjárásjelentést.
Azt mondják, hogy napközben max hószállingózás és estétől fog hullni a hó tisztességesen, meg holnap, meg pénteken, de akkor már kicsit kevesebb.

Az én férjem vízöntő.
Sokra mentem vele...

Lara!
Szegénykém, téged is hogy szivatnak ezek a hülye jóslók, aztán meg semmi. :roll:

Kattkat

Kép
kattkat

Sziasztok!
Az en ejszakam nem volt esemenytelen, de nem tortent semmi vegul. Nagyon durvan beindult Erik a ket napos csendespiheno utan, rettenetesen mozgott, de most nem csak a babamozgastol voltak nyilalasaim, hanem a hasam is gorcsolgetett. Komolyan mondom, azt hittem, hogy ejszaka szulesre fogok ebredni. De nem igy tortent, mert a hidegre ebredtem, nem vettuk fel a futest.
Erzesre rossz volt, amugy jo, mert igy nem igazan volt kedvem a konyhaba vagtatni negykor es sutogetni, hanem maradtam a takaro alatt hatig.
Azutan ebresztettem a csaladot, mert jottunk ma Pestre ctg-re.
Ctg-n mar nagy semmi, hiaba gorcsoltem ejszaka, meg utkozben is majd kimaszott a gyerek, ott meg vegig aludt, ossz-vissz ket darab gyenge mozgast produkalt, nekem meg negy kozepes osszehuzodasom volt. De legalabb jot beszelgettunk Vikivel, a szulesznovel. A doki most nem vizsgalt, hiszen a mult penteken nezett mehszajat, nem valoszinu, hogy azota tortent valami.
Elvileg a jovo csutortokon megyek legkozelebb, akkor meg lenne egy uh is, ha nem szulnek meg.
Egyik pillanatban ugy erzem, hogy mar nem lesz ra szukseg, mert egy heten belul tuti szulok, kovetkezoben meg ugy gondolom, hogy iden se lesz ebbol gyerek.
Mert bevallom nektek oszinten, hogy fajo babamozgas ide, vagy oda, de en meg mindig olyan fitt vagyok, mint egy 15 eves tinilany, nagyon nem erzem a terhessegi nyugoket. Jovok-megyek, teszek-veszek, fozok-eszek. Persze, vannak nehezebb mozdulatok, a reggeli elindulas nehezen megy a derekam miatt, ami ejszaka beall, vizesedek is kicsit, de ennyi. Szoval nem erzem annyire rossznak ezt a helyzetet, hogy ne tudnam meg heteken at is elviselni akar, ha szukseg lenne ra...
Van igy ezzel meg valaki, vagy csak en vagyok ilyen perverz allat?
Vendég

Hat, a vizonto exemrol en sem aradozok. Jo ember volt, nem volt vele semmi gond, de nem mondom, hogy eletem legizgalmasabb reszet toltottem mellette...

Kattkat: neked en nagyon-naygon szurkolok, Edittel egyutt megerdemelnetek, hogy tietek legyen a mai nap. Vagy inkabb a holnapit szeretned? :D

Alkohol: nekem nincs semmilyen. Hidrogen-peroxid van. Majd irnak fel a korhazban, ha akarjak, hogy hasznaljam, a gyerekdoki csak akkor ad receptet, amikor hazhoz jon szules utan.
De en nem is ragaszkodom az alkoholhoz, mint irtam mar regebben kint mi csak tiszta vizet es max Hidrogen-peroxidot hasznaltunk es igy is jo volt.
Vendég

Köszi Bea! :D
Inkább a holnapit, mert szerdán valahol máshol ügyködik a dokim (2 magánpraxisa van).De persze jönne, ha hívnák, szal mind1.Csak hát nagyon büszke és elégedett anyuka lennék, ha a kiírt dátum napján születne meg kis Dé. :lol:
Ma szorítsunk Editnek!
Tegnap az nst-n az egyik sorstársam 40+5 naposan láthatóan ölég zaklatottan viselte, hogy még nem jött ki a kölök. Na hát én sem akarok még márciusban is tappancsokra kötve idegeskedni, hogy kos lesz a gyerek, mint az anyja.

Kattkat

Kép
kattkat

Na jó reggelt!

Egyre jobban húzódnak a reggeli teendőim. 7-kor kelés, szopi, család indítás, reggeli, esti kupi összepakolás, szopi, pelenkázás, fejés, vasalás...jaj szegény fejem. (ja igen, az még mindig fáj - rohadt frontok)

Noncsika nagyon jó baba. Eszik-alszik. Néha vigyorog. Haláli. Érdekes, én pont a vízöntőt nem akartam. Csak ugye nem kívánságműsor. A húgom is az. Tipikus lázadó. Én higgadt, kockafaszfej bak vagyok mellette... :oops: Luca halak. Imádni való, simulékony természete van. Valóban finom lélek, de kislánynál az sztem elég jó. Imádja a vizet. Érdekes, de a vízöntő nem víz jegy... :shock:
Vendég

Sziasztok,
Nóri én a csütörtöki babát szívesen bevállalom, nem Nekem akarod adni?
Egyébként a bazi erős esti jóslokon kívül nálunk sincs semmi jele a haladásnak. Méhszáj ugyanúgy egy ujjnyira nyitva kivül-belül.
Ágica, ha a sors nem lesz kegyes és Léni nem indul be magától, nekem 18-án indít a dokink. :wink:
Én csütörtök péntek szombat akarok szülni :lol: á nem vagyok ám telhetetlen...

Csipike, hajrá kiskanalzás, mi egy hónapig csináltuk, tényleg úgy megy ahogy leírtad, de megérte. Drukkolok nektek is.
Amúgy mi kanalaztunk-szopiztunk-fejtem sorrendben zúztuk az idegeimet.

Katica, mi is elértük Lilla krónikus anyahiányát, éjjel már Apa odaadta neki a helyét, mert már rosszul volt a gyerek :roll: szép remények a kórházi napokra, mi köhögünk :evil:

Eszter, én szopi párti vagyok és drukkolok Neked, de úgy látom ideiglenesen el kell fogadnod a tápszert, hogy könnyebb legyen. Szerintem ne add fel, de idegbajt se kapj please. Nekem egyik ismim 3 hetes kortól pótolt, kiidegelte magát, 4 hósra szinte nulla tej, beletörődött és utána lett teje, visszatértek a kizárólagos szopira. Jó ez szinte csodaszámba megy, de a lány saját elmondása szerint csak akkor tudott többet fejni, amikor már szinte feladni készült mindent...

Á én is szülni akarok. Már azt hittem buktát se kell sütnöm, de látom még mindig kell, de már ez se érdekel. Edit, Kattkat ti még megmenthettek :lol:

Ja Katica még Neked. ENyim doki sem szeret zárt méhszájról indítani, szinte borítékolható a császár szerinte, bár mondta a hülye kis lelkemnek, hogy ne izguljak, nem először szülök és már nyitva is vagyok. Szóval drukk egy kis nyíláshoz Neked is.

KépKép

KépKép
beneildi

Nekem megint bugyborékolt a gyermekem a pocakban. Van még valakinek ilyen? Egyszer már kérdeztem, de senki nem válaszolt :cry: Amúgy nekem is nagyon durván mocorog a gyermek, én csak attól félek, nehogy megforduljon :shock:

Bea! Valamelyik nap én is ilyen aktív voltam, szó szerint felszaladtam a másodikra, mint régen :roll: Aztán elmúlt, most lusta korszakomat élem :lol:

Kakti! Nekem is két részletben fizették a táppénzt.

Az én bátyám vízöntő és imádom :lol: Nagyon durván jó apa, figyelmes, kedves, férjnek is el bírnék viselni egy ilyet :lol:

Ma már 2x is kellett mennem wc-re, de ott ülni sem jó, ahhh semmi nem jó :cry:

bellerreni
Eger

Ja és én is lusta vagyok, így nagyon irigylem a takarító-főző energiabomba kismamikat :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Na most néztem kis családunk aszcendenseit.
Apa: skorpió - skorpió (tipikus!!!!!)
Anya: bak - mérleg (hát ettől az én csodás, simulékony, kedves természetem :lol: Ettől függetlenül nekem a legszimpatikusabb)
Luca: halak - skorpió
Noncsi: vízöntő - mérleg (ez valamit sztem enyhít rajta)
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?