sziasztok!!
itt konkrétan hóvihar van most.... újabb 35 cm-t mondanak...
mikor lesz már ennek vége???
madárcsicsergést, lágy szellőt, 21 fokot, és tavaszi napsütést akarok!!! de most!!!
susytunder gyönyörű pocakod van! nem baj, hogy nem nőtt!!! biztos így is van elég hely odabent, azért nem nőtt!!!
a fánk receptet én is kérem szépen, köszönöm szépen!!!
nem akarlak elkeseríteni, de én a spánielekről is rosszakat hallottam... hajlamosak bekattanni és akkor harapnak...
én a vizslát ajánlanám a három közül, és ha van szép nagy kert, akkor az elég neki futkározni! a golden retrieverre mondják még, hogy nagyon gyerekbarát...
"A spániel nagyszerű munkakutya, atléta és vadász: ha nem engedhet szabad utat a benne felgyűlt hihetetlen energiának, nem lesz boldog, és könnyen szeszélyessé, ingerlékennyé, kiegyensúlyozatlanná válhat."
"Íme, néhány fajta, amely az esetek többségében beválik a gyermekek mellett: a labrador retriever rendkívül intelligens, sokoldalú kutya, békés, roppant jóindulatú és engedelmes.
Az erős, bátor, rámenős, de jóindulatú boxer nemcsak őrző-védőként állja meg a helyét, hanem házi kedvencként is tökéletes lehet. Mindamellett csak azoknak való, akik képesek kielégíteni hatalmas mozgásigényét.
A berni pásztor nagyon könnyen nevelhető, kedves és türelmes: ezen tulajdonságok fontosságát – gyerekszempontból – nem lehet eléggé hangsúlyozni.
Az uszkár rendkívül intelligens, rokonszenves és mulatságos; valamennyi változata nagyon alkalmazkodóképes és teljesen megbízhatóan viselkedik a gyerekekkel szemben."
Joli annyira sajnálom, hogy inzulin kell!
most már nem sok van hátra... kitartás!!!
csip szegénykém... jól megviccel most a piri... a kis szemét!!!
néha én is úúúúúgy rágyújtanék ám! na de sokkal könnyebb megállni, mint ahogy azt képzeltem... azt hittem nehezebb lesz...
gyancsi én továbbra is drukkolok, hogy ne jöjjön meg...
persze nyilván csak egy okból...
Zsu most már türelmetlenül várom, hogy hogyan alakul a ciklusod...
sztem 8-ra megkapod a keresztet...
kírus Kírusnak jobbulást!!! szegénykém...pont jelmezbál előtt...
de reméljük nem romlik a helyzet és el tud menni...
Juli hogy vagy?