Új privát üzeneted érkezett!

Jöttem Szép estét kívánni Mindenkinek!!!

Megyek zárni, most meg ingadozzik a kedvem és hangulatom-agresszív- lettem :oops: (piri miatt lehet?!?)
Nem bánnám, ha holnap megjönne, mielött még egy negatív tesztel találkoznék-és repülne a kukába mérgembe!!!!

Sziasztok!!!!
csip-csip18

tünde!
van eredményem: krónikus duodenitis, kontamináció, gerd... semmi extra.

zsu!
nem tudom leírni, hogy fáj. ha azt mondom, hogy tompa szúrás... annak van értelme :?: :lol:
egyébként máskor is van ilyen. néhány óra és elmúlik... ha mégsem, elaltatom, és reggelre már nem lesz semmi bajom :lol:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Jó reggelt!

Megtörtént amitől rettegtem és korábban nagyon mély depresszióba estem. 2napja a gyógyszeremet felemelték. Mivel az általam jól bevált típusból nincs olyan kiszerelés, így a korábban használt (amikor rosszul lettem) gyógyszert írták fel és szedtem be. Azt ugye írtam, hogy semmi labor jele nincs a toxémia/hellp/preeklampsziának, ennek ellenére 2nap óta baromi szarul éreztem magam. Hihetetlen fáradt volam, vagyok a vérnyomim nagyon alacsony (tegnap éjjel 90/50/95). A lényeg, hogy este nem tudtam elaludni, nagyon kínlódtam, pörgött a szívem és akkor először kis remegést éreztem, áh mondom, csak fázom. Aztán jött egyre erősebben a görcs. Mondom Gyulának azonnal hozzál 2 magneb6ot és vérnyomi csökkentőt. Mire felért a nyelőcsövemet is elérte a görcs és a szó szoros értelmében küzdöttem azzal, hogy le tudjam nyelni a gyogyit, rohantam lezuhanyozni, mert akkor már tudtam, hogy kórház lesz. Férjemnek meg kiabáltam, hogy készítse nagyon gyorsan a kórházi pakkom. A fürdés borzalom volt, mert a zuhany alatt ugráltam, alig bírtam koordinálni a mozgásomat, a törölközésről nem is beszélek. Egyszer csak jött varázsütésszerűen az utolsó nagy hullám és tudtam hogy inntről kezdve jó lesz. éS TÉNYLEG MEGSZŰNT. a CSOMIM MEG VAN, CSAK A TÁSKÁBA KELL BEPAKOLNI. rETTENTŐEN FÉLEK ÉS NEM ATTÓL HOGY KÓRHÁZBA KELL MENNEM, hanem attól, hogy minden rendben van e odabenn . Én úgy gondolom, hogy ez a gyógyszer mellékhatása volt. Most már fél 9 és be kéne vennem a gyogyit, de nem merem! Pedig ha nem veszem be , akkor meg azért leszek kiütve. Annyira tanácstalan vagyok és megint kezdek a letargiámba csúszni. És örülök, hogy itt meg tudom osztani veletek a kínjaimat, mert ez enyhít a lelkemen, nem tartommagamban. Ha netán nem jönnék akkor legalább tudjátok mi van :(

Kép
Kép
onlány

Sziasztok!

Onlány!
Sajnálom hogy ilyen rosszul lét kap el :?
Mennyit szedsz a dopegyt-ből? Mikor egész szemeket szedtem akkor nekem is nagyon levitte a vérnyomimat, most hogy 2* 1/2-et szedek jó...
Mindenképp beszélj a dokiddal mert valamelyik gyógyszer nem jó neked szerintem :roll:
És ne stresszeld magad minden rendben van a babával odabent!!!!

Susy!
Merre vagy mostanában??? Remélem minden okés!!!

Tünde!
Neked is megy a drukk az uh-hoz, minden rendben lesz!!!! :wink:
Gyere majd a hírekkel!!!

Csip!
Teszteltél??

Juli!
Elmúlt a hasfájás??

Ma bejelentkeztem "felvilágosítás együttszülésről" -re, ugyhogy a hétfőm zsúfolt lesz, reggel vérvétel +uh aztán du meg megyünk ide...várom már nagyon!!!
Tegnap eljutottam fodrászhoz végre, majd teszek friss képet(tegnap csináltuk) :D ,remélem annyira nem unjátok még :lol: :lol: Ja vágattam Kírának is frufrut,sokkal jobban áll így neki...
És akkor egyik képen látszik jól a pelenkázó amit tegnap hoztak meg, a másikon meg a kiságy(a kis babasarok)...
Holnap megyek dokihoz,remélem mindent rendben talál..

Zsu!
Te hogy vagy? Meló akad?? :)

Kép
Kép
Kép
Vendég

onlány!
ez borzalom lehetett :(
nem tudsz valami mást iratni? mert ez nem lesz jó egyikőtöknek sem...
ha pedig félsz, hogy valami nem oké a pocakban, akkor hívd fel az orvost, és nézzen meg... inkább egy felesleges vizsgálat, mint hogy rettegésben teljen a napod!

kírus!
sajnos megmaradt a hasfájás, bár nagyságrendekkel jobb, mint tegnap volt.
ma megyek a háziorvoshoz (metet kell iratni, na meg viszem a zárómat) és kifaggatom, hátha neki van valami ötlete.
a neten is próbálkozom... bár úgy tűnik a talált netes sgítségnek feladtam a leckét :wink:
pocid nagyon csini :) irigykedem, még mindig... mint mindig :D

na, megyek... most kezdek csak neki a napi melónak. eddig féregirtás volt a számítógépemen... és nem volt valami egyszerű egy ilyen őskövülettel, ami totál be van lassulva :o

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok!

bocsi, most nem olvasok vissza, csak gyorsan a lényeg:

Túl vagyunk a 12.heti uh-on!
Előttem kettővel egy csaj zokogva jött ki a vizsgálóból, ezért elég zaklatott lettem, majd megláttam az uh-os dokit és még jobban megszeppentem… ennél undorítóbb embert ritkán látni…
Nem is kérdeztem semmit, képet is elfelejtettem kérni… csak túl akartam lenni az egészen…
Megjegyzem reggel 9-re mentem, és fél 12-kor szabadultam… hajrá magyar eü!!!
És akkor az adatok:
Élő embryo,
C.f.: hátsó fali
CRL: 62,7
NT.: 2,2
BPD 2,27
HC: 6,98
AC: 5,99
Fl: 0,94
HUM: 0,99
Orrcsont ábrázolódik, mért kor 12+4

Magzatvízvétel március 8-án.

További szép napot! Most dódozok egy kicsit!

Kép
gtunde75

Sziasztok!

Kukucs... elveszett bárányka jelentkezik.

Kristóf olyan szinten leköt napközben, hogy egyszerűen nem jutok ide. A napközbeni alvást pedig képtelen vagyok kihagyni, nem is tudom mi lesz velem, ha nem lehet már majd napközben aludnom.

Kitti
Na mizu nálad?

Kírus
Neked már akkora pocakod van, mintha bármelyik pillanatban szülnél. Én is hozok már majd képet igérem.

Lányok a fánk receptje kell még? Jól elfelejtettem. :oops:

Zsu
Te hogy vagy, mi újság nálad, hogy érzed magad?

Onlány
Hát ezek nem túl jó hírek, vigyázz nagyon magatokra!

Tünde
Szuper! Szépen nőttök! :)

Kép
Kép
susytunder

Tünde!
Gratula a jó eredményekhez!! Szépen nő a pocaklakó, csak így tovább!!!! :wink:

Susy!
Használd is ki az alvást amig lehet!!! Kíránál én is majdnem végig aludtam a 40 hetet :lol: :lol: (jó nekem könnyű volt akkor mert nem volt semmire/senkire gondom 8)
Ugy látszik ezek a csajok ilyen álmosítoak!!
Kristófnál nem voltál álmi?
Látom nemsokára szülinapja lesz a nagy legénynek :roll: hanyadikán pontosan? (5 nap múlva??) :roll:
Nekem küldheted még a fánk recit,majd csütörtökön korán reggel fogom sütni :D
Tegnap a fodrász is megjosolta hogy nem fogom húzni áprilisig :lol: anyum meg mindig azt mondogatja hogy lent van eléggé a hasam :shock: na majd kiderül...
Vendég

Kírus
Kristóffal csak az elején voltam álmos, utána tele voltam energiával, most meg... szétaludnám magam legszivesebben. Ma reggel 3/! 8- kor kelt Kristóf, hát úgy keltem fel, mint ha hajnal lenne. :?
Egészen pontosan 15- én lesz a nagy nap nálunk. Kár, hogy hétfőre esik, mert így apa nem lesz itthon, de egyébként szombaton tartjuk, akkor lesz a buli. :)
Fánk receptet holnap hozom, már leírtam, csak most meg nem tudom hová süllyesztettem le. :?
Hát nálad már nagyon izgi, 32. hetes vagy, nagyon kiváncsi vagyok, hogy milyen napon és melyik hónapban születik a kis Nimród.
Kírus mit szól a kistesóhoz? Várja?
Ki fog majd nekünk híreket hozni rólatok, kit választottál?

Csináltam ma képet.

19+0
Kép

25+6
Kép

Hát én nem sok külöbséget látok, direkt azért csináltam a képet ugyanabban a felsőben. :roll:

Kép
Kép
susytunder

Jó reggelt!

Mi volt itt tegnap,tiszta pangás volt :shock:

Többiek???

Susy!
Kíra mától tp-en van,éjjel belázasodott-csúnyán köhög-fáj a torka..ugyhogy nem is tudom holnap mi lesz a farsangi bálból, persze a fánkot megsütöm ha már megigértem... na meg megvan a ruhája is :roll:
Gömbölyödsz te is, aki azt mondja hogy nem látszik hogy kismami vagy az nem jól lát :lol: , lehet hogy lasabb ütemben növekszik most a pocid de aztán lehet hogy ezután meg gyorsabban fog!! :wink:
Nagyon várja már a kistesót Kíra!!! :D
Igazából nem választottam ugy senkit még, de ha valaki megadja a számát szivesen írok bárkinek a hírekről és még képet is küldök majd amint tudok!!! :D
Ugyhogy aki gondolja priviben elküldheti a számát,írok mindekinek aki szeretné!!! :wink:
Vendég

Ma 18:15-kor megyek dokihoz :shock: jó késön....
Vendég

Jó reggelt Lányok!

Kírus
Hát valami látszik, de Kristóffal ilyenkor már nagyobb hasam volt. Én jövő héten megyek dokihoz, már várom nagyon, este gyere majd hogy mi volt.
Én szivesen megadom a számom és hozok híreket, majd küldök egy privit.

És akkor írom a fánk receptjét.

1 kg. liszt
1/2 l. tej
1 kefír
4 tojás ( ha nagy elég 3 is )
1 élesztő
2 jó nagy marék cukor (legyen édes a tésztája )

Kevés tejbe az élesztőt felfuttatod, a többi hozzávalót egy tálba teszed és hozzá adod az élesztős tejet is. Jól összedolgozod, meleg helyre teszed, hogy megkeljen és kb 2 újjnyira nyújtod, kiszaggatod és forró olajba kisütöd.

Kírusnak jobbulást, mehetne már ez a tél a búsba, nem veszi észre, hogy senki nem kér belőle? :evil:

Kép
Kép
susytunder

Meghülyült a vonalzóm? :shock: Tegnap még 25+6- ot mutatott, ma meg boldog szülinapot. :shock: :roll:

Kép
Kép
susytunder

Jó reggelt Mindenkinek...

Jelentem vagyok, és ma eléggé magam alatt is :cry:
Bejött a melohelyre és itt szoktam megcsinálni az otthoni elszámolást(csekk)mit kell befizetni stb...és hát eléggé kiakadtam...
1 részt: A párom December óta nem kapott fizut, összesen 20.000.-! Kérdezzem Én melyik számlát adjam fel ennyiből??? :evil: A főnöke leszarta, mikor a Tomi is mondta neki...Hogy kb kitörölhetjük a seggünket...Bocsi...
Aztán már Anyutól is kértem kölcsön, de még mindig van otthon csekk...Lelki ismeret furdalássom is lett, hogy elmentem hétvégén és elbasztam a bútorra-függönyre a pénzt :oops:
Ráadásul Hétfőn kapjuk meg a kulcsot :D és max 1hét múlva költözzünk, szerintem 20 körül addigra mindent ki kell nullázni...
De hogy??? :cry: :oops: :cry: Szívem szerint Én hívnám fel a fönökét a páromnak, és mondanám meg neki a dolgokat!!!!
Ha kérnék még pénzt anyámtól, biztos vagyok benne, hogy lebaszna és beszolna, még egy olyat is(mert kinézzem belöle, hogy hirtelen, ki csúszna a száján), hogy így akarnál gyereket vállani...
Na még ez kellene!!!!
:( :( :( :( :(
csip-csip18

Kép

Sziasztok!

Nálam semmi újdonság nincs, illetve annyi, hogy most már látjátok a hőgörbémet... :wink: továbbra is bizakodó, kitartó vagyok, csak mostanában kevesebbet jövök, de nem is nagy a mozgás erre felé :!: :roll:

Susy
Megmondom őszintén, hogy Én nem látok különbséget a kettő kép között, de sztem terül a hasad, nem hegyesedik, mint a fiúknál :!: A nővérem terhességéhez tudok viszonyítani, mert neki volt kislányos és kisfiús pocakja is és egészen más volt a kettő :!:
Én úgy gondolom, hogy Te az előző terhességedhez tudod hasonlítani :!: :wink:
De mindenesetre szép poci és a melleid is jó nagyon :shock: :wink:

Tündi
Nagyon szép eredményeid vannak, reméljük az amion eredményed is jó lesz, drukkolok ezért nagyon++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kírus
A lánykádnak jobbulást, muszáj, hogy a farsangig meggyógyuljon
:!:
Már mihez késői az időpont :?: Én van, amikor este 9-re kapok időpontot, és olyan is van, amikor Én adok ilyen késői időpontot :!:

Többiek :?:

Csip
Mi újság, vártalak tegnap, de nem jöttél :!: :?: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Susy
Néztem is, hogy mi van most, kinek van szülinapja :shock: :wink:

Csip
Sztornó, már látom, hogy vagy :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Csip
Sajnálom a történteket :!: majd csak rendeződik a helyzet :!: :roll:
Piri :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

ÉS SEHOL SEMMI

SEMMI SEMMI SEMMI PIRI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
csip-csip18

Suzy: Kedvess vagy köszönöm...

Na és akkor nálam :D
Pénteken elindultam innen haza apával, és elkapott a hiszti, semmihez nem volt kedvem, nyügi lettem...Mire hazaértünk s lefeküdtem éjszaka arra kelltem, hogy majd beszarok, úgy görcsöl a hasam...Na mondom irány wc, nehogy nekem itt elázzon az ágy...Gyorsan be egy tampon és irány vissza az ágy...
péntek este beszéltem az egyik barátnőmmel, hogy menjek át hozzá Kedden reggel...
Na reggel felkelltem, megsétáltatam a kuyát és elindultam a barinőmhöz...
Totálissan kiment a fejemből, hogy Én az éjszaka beraktam egy tampont :oops: Azt hittem, hogy csak akartam...
Ott voltam nála és beszélgettünk, s elmentem wc-re és akkor láttam a kis zsinórt... :oops: :oops: (elég ciki)
Na kihúzom és sehol semmi... :shock: :shock: :shock:
Totálissan levoltam döbbenve, hívtam a párom és neki is mondtam, ő neki az volt a válasza, hogy ált.rá 2 napra jönn meg...Hát mondom igen igazad van, mit is érdekel engem, beszélgettünk tovább a barátnömmel...
Aztán du.elindultam haza, vittem barinőmet orvoshoz, ahol kitettem majdnem nekem jöttek...mert nem működött nekik a lápájuk és azt hitte a hülye baromja, hogy neki van elsőbbsége!!!!
:twisted: :twisted: :twisted:
Na mentem a páromért a melohelyére, mert megint le állt a kocsija... Szóval sík ideg voltam tegnap, mégő is mondta, holnap tuti megjönn...
Na hát itt vagyok ma...
csip-csip18

Fordítva akartam :D :D :D
csip-csip18

Zsu
Lehet hogy a hasam helyett a cicim nő. :lol:
Sosem volt kicsi, de most minden melltartó kicsi rám, és nagyon feszül, dől az előtej, minden este, éjjel tiszta ragacsa pizsamám. :? De sajna nem tudok mit tenni.

Kitti
Hát nem semmi dolgok ezek, sajnálom nagyon.

Kép
Kép
susytunder

Susy
és ez most jó vagy rossz, hogy ennyi előtejed van :?:

Csip
És tesztet nem csináltál :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Julcsi
Hogy vagy :?: hasad :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Csip
Értem már, mit akartál írni ezzel, hogy fordítva akartam :oops: :wink: a piris dolog :!:
Hát akkor :?: van még remény :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy: nem csináltam, mert meg voltam gyözödve, hogy megjönn :oops: :oops: :oops:
csip-csip18

Susy
Hova tűnt az avatarod :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Igen azt...
Ja meg félek, hogy negatív lesz :cry: :oops:
csip-csip18

Zsu
Leszedtem, majd teszek másikat. :wink:
Az előtejnek nincs jelentősége a szoptatásnál, magas a prolaktin szintem ezért van, de ez teljesen normális, csak nagyon zavaró tud lenni. :?
Nagyon szórakozott vagyok ma, majdnem elmentem 10- re védőnőhöz, holott csak 11- re kell. :)

Kép
Kép
susytunder

Zsu
Leszedtem, majd teszek másikat. :wink:
Az előtejnek nincs jelentősége a szoptatásnál, magas a prolaktin szintem ezért van, de ez teljesen normális, csak nagyon zavaró tud lenni. :?
Nagyon szórakozott vagyok ma, majdnem elmentem 10- re védőnőhöz, holott csak 11- re kell. :)

Kép
Kép
susytunder

Nem tom miért ment át kétszer. :roll:

Kép
Kép
susytunder

Jo reggelt Lanyok!!

Elek en is, megyek olvasni :wink:

KépKép
gyancsi

Susy
Inkább kétszer, mint egyszer sem :!: :wink:
Van ilyen, ne is törődj vele...de még jó, hogy otthon jutott eszedbe :!: :wink:

Ancsi
Sokat nem kell olvasni :!: :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu
Ugye neked van Beagle kutyusod? Bocsi, ha nem jól írom. :oops:
nagy valószínűséggel kiskutyát fog hozni a kistesó Kristófnak és most azon gondolkodom/gondolkodunk, hogy milyet. Szereti ez a fajta a gyerekeket? Mennyire igényes? Bent nem akarjuk tartani, de kapna egy szuper házikót.
Gondolkodok még Spánielben és vizslában, de a vizslának nagyon nagy a mozgás igénye... bár óriási a kertünk... nem tudom.

Kép
Kép
susytunder

Onlany- :shock: :shock: :shock: Ez nagyon durva, szerintem azonnal beszelj az orvosoddal, hogy nem birod ezt a gyogyszert es masikat szeretnel, nehogy baj legyen.....Szerintem mivel a multkor is ettöl a gyogyszertöl lettel rosszul es igy rettegsz töle, mar pszichesen sem akarod bevenni, igy a tested mindenfele tüneteket produkal....De ez nem jatek, tenyleg beszelj a dokiddal, nem kell, hogy rettegesben töltsd a napjaidat, hogy mikor jön rad egy ujabb roham :!:

Kirus- Jo a serod :D Es mekkora mar a hasad :shock: Nagyon brutal :shock: :D Hat szerintem is ugy nezel ki, mint aki most keszül a szülesre :D Sajnalom, hogy kira beteg, jobbulast neki!!En szivesen megadom a szamom, de az nagyon draga lenne, ha nekem küldenel sms-t :D Majd gyere a hirekkel!

Juli- Mi volt a haziorvosnal??Adott valamit a hasfajasodra?

Tündi- Gratula a 12.heti eredmenyekhez!!!Kar, hogy nincs kep, megneztem volna a kis csöppseget :wink:

Susytunder- Vegre jöttel!!!Mar azt hittem, valami baj van....DE szerencsere nem!!! :wink: Hat az alvast tenyleg ki kell most hasznalnod, amig lehet, megertelek!! :D A te pocid is nagyon szep, olyan kis cuki pocak :lol: Köszi a receptet!!

Csip- Sajnalom, hogy a parod nem kapja meg a penzet!!Beszelni kell a fönökkel, ha valaki dolgozik, annak penz jar, nem jotekonysagi intezmeny :shock: Szerintem tesztelj mindenkepp, legalabb megtudod tutira, hogy mi van!!!Drukk+++++ :D

Zsu- Nagyon igeretes a görbed :D :D :D

Csajok nekem jo par napja ugy görcsöl a hasam napközben, mintha megakarna jönni :shock: Pedig csak hetföre varom pirit, remelem nem zavar be, hogy elöbb megjön, mert kiterek a hitemböl :shock: :shock: Ugye szabit mar ugy vettem ki, hogy hetföhöz szamoltam a napokat :?
Na megyek takaritani kicsit!!!

Pusszantas
Ancsa

KépKép
gyancsi

Susy
Igen jól írtad!
Nagyon imádom a kutyánkat, de nem tudom ajánlani senkinek, mert nagy szemétség lenne ez Tőlem, őszinte vagyok és nem akarok rosszat senkinek :!:
Egy borzasztó fajta, független attól, hogy mi már sok mindenre megtanítottuk vagyis a férjem munkája volt mindez :!:
Nagyon tud szeretni, nem bánt senkit, de nem házőrző és mindent szét szed, kiás, kapar :arrow: most képzeld el, hogy nézne ki a kertes házad egy ilyen vakond után, vagy a rózsáid :?: :shock: hát Én tudom, de erről nem lehet leszoktatni :!:
Lakásba nem való megint csak, mert hihetetlen mozgás igénye van, erre jó a kertes ház, de ott meg túl sok a "munkája" :wink:
Egyszóval csak ezt a fajtát ne :!: :shock: de az az Én véleményem, de azt hiszem Csipnak is volt ilyen kutyusa...még Ő is tudna mesélni róla :!: :roll:

Nekünk régen volt egy nagyon aranyos keverék, kis termetű kutyánk, de nem tudjuk pontosan mi lett vele, egyik napról a másikra lebénult szegény, majd teszek otthonról fel képet róla :!: na egy olyan bármikor ajánlanék, mert lehet vele játszani is, házőrző, nem hamis kutyus és kárt nem csinált soha, tanítható :!:

Ancsi
Az még rosszat nem jelenthet, mert nekem a pozi tesztnél előtt egy héttel úgy görcsölt a hasam, hogy azt hittem megjön és nem :!: még bármi lehet :!: :wink: Én drukkolok, hogy ne keljen szabira jönnötök, csak haza pocaklakóval látogatóba :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Megjöttünk a gyerekdokitól, hát a drágaságomnak torokgyuszija és kezdödő arcüreggyuszija van... de azt mondta a dokker ha nem lesz láza elmehet 1-2 óra hosszát a farsangi bálra :D...
Tablettákat írt ki neki(Kíra választotta) kíváncsi vagyok hogy fogja lenyelni :shock: ..

Zsu!
Nem mondod 9 óra??? :shock: Azta, én már olyankor fordulok lassan a másik oldalamra :lol: :lol: , azért késői nekem ez a negyed 7 mert 8 lesz mire hazaérek aztán olyankor már feküdni/aludni szoktam :D ..
De mindegy lényeg hogy kaptam egyáltalán időpontot...

Susy!
Köszi a receptet!!! :wink:
Hát elég kellemetlen lehet ez a sok előtej :? de tényleg nem tudsz mit csinálni, még pár hétig-hónapig ki kell bírni :)

Ancsi!
Nem vág földhöz ám egy sms, még ha drágább akkor sem :wink: ugyhogy nyugodtan elküldheted a számod ha akarod!!
Bár ott tartanánk már hogy írom a jó hírt :lol:
Jó takarítást neked!!

Csip!
Zajlottak akkor megint az események :shock:
Hát ezt a számlabefizetést meg... ne is mondd :? kivagyok én is tőlük :!:

Juli!
Mizujs veled?? Joliról tudsz valamit?? :roll:
Vendég

Kírus
Szegény Kíra, jól összeszedte ezt a sok mindent, jobbulást neki :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Köszi szépen :!:
Vendég

Jobbulást Kírának :D
csip-csip18

Kirus- Akkor priviben irom a szamom :wink: Cuki vagy, csak azert irtam, mert nem akartam, hogy sok legyen a szamlad :wink:
Kirusnak jo farsangozast es mielöbbi gyogyulast :!:

Zsu- A profeta szoljon belöled :D De szep is lenne......Bar ha belegondolok, eddig ilyet meg tenyleg soem csinalt.....Na jo, nem elem bele magam semmibe :wink:

KépKép
gyancsi

Teszteltem: NEGATÍV :cry: :cry: :cry:
De akkor mért nem jönn már meg???
csip-csip18

Megjöttünk a védőnőtől, Kristóf alszik, én most kivételesen nem. Hát jól elmentem minden papír nélkül, úgy telefonáltam anyósomnak, hogy jöjjön már adok kulcsot és hozza utánam. Én nem tudom mi van velem ma. :roll:
Király a védőnő mérlege, mert csak fél kiló pluszt mutatott, az itthonival ellentétben, ami 3- at. Csak most így nem tudom, hogy melyik az igaz. Amúgy minden rendben.
Volt Kristófnak is 2 éves státusz vizsgálat 92 cm a lelkem és 14. 6 kiló. :shock: Ezt emelgetem napi szinten ezerszer. nagyon száraz a bőre, vinni kell bőrgyógyászatra, tavaly is ez volt, és adtak egy spéci krémet az vált be, csak nem tudom az összetevőit.
Van lúdtalpunk is, úgyhogy drága cipő, drága szandál és nem lehet itthon sem mezitláb. Ezek vannak.

Kírus
Ha van valakinek a környezetetekben bioptron lámpa az jó lenne Kírának az arcüreg gyuszira. Még jó, hogy elmehet a farsangra. Keresztlányom is mindig ilyen programok előtt betegszik le.

Kitti
Sajnálom

Zsu
Nagyon örülök, hogy ezt leírtad, ilyen kutyusunk akkor bizti nem lesz. :) Szerintem a spániel fog maradni, nekünk igazából házőrző nem kell, inkább csak Kristófnak szeretnénk kutyust játszani.

Ancsa
Drukkolok, hogy nehogy már hamarább megjöjjön.

Kép
Kép
susytunder

Csip- Sajnalom a nega tesztet :( De reggeli pisiböl szerintem jobb lett volna.....Hanyadik DPO-n vagy egyebkent??

Susytunder- Nagyon ügyes vagy, hogy csak ennyit hiztal :wink: En fosok azert, hogy majd gurulni fogok, ha ott tartok :D De ez legyen a legnagyobb gond, nem igaz?? :wink:
Kristofnak akkor van sulya :shock: Tenyleg ovatosan akkor azzal az emelgetessel :!:

KépKép
gyancsi

Ancsa
Én ennyi hízás mellett is gurulok. :oops:
De ahogy mondod kit érdekel, majd szoptatás után leadom, leszek én még olyan, mint király lány koromban. :)

Kép
Kép
susytunder

Ancsám:
Pontossan nem tudom, de szerintem 18-20 között lehetet a p.,mert azóta semmien fájásom meg folyásom semm volt...Nem értem Én már ezt az egészet...
Lehet fogom magam és holnap bemegyek az sztk-ba és utána járok...
Mert most már a tököm tele van!!!
csip-csip18

Susytunder- Igy van, ahogy irod,most a baba egeszsege a legfontosabb, bombaformaba lendülni majd raersz a szüles utan is :wink:

Csajeeem- Hat lehet, hogy az a legjobb megoldas, mert ott aztan tutira megmondjak, hogy mi a helyzet....Gondolom, hogy ez a bizonytalansag a legrosszabb :?

KépKép
gyancsi

Basszus, hogy még az sztkban is 2 hetet kell várni, ez aztán nagy kibasszás :evil: :evil: :evil:
Az orvosom vagyis a Honvéd kórház nem kapcsolja a nőgyógyászatot-nem veszik fel...
Meg tudnék őrülni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
csip-csip18

Februárra már nincs időpontja a nőgyógyászomnak!!!!!!!
Na most kimegyek és veszek cigit, mert mentén tépem ki a hajam!!!!!!!!!!!
csip-csip18

Sziasztok!

Nemrég jöttem meg a kórházból. Hétfő óta bent voltam. Röviden összefoglalva.
A három fő étkezés után másfél órával mérnem kell a cukrom. Ezt csinálni kell pár napot, és akkor nekem kell eldönteni a doki által adott instrukciók alapján, hogy mennyi inzulint kell adagolni. Már megkaptam az inzulint, meg vettem vércukor mérőt is. Ja, és aceton volt a pisimben. Mondta a doki, hogy ez már az éhezéstől volt. Azonnal 200-as diétára állított a 150-esről. Mondta, hogy itt már a baba is éhezik. A méhszájam 2000-re rövidült. Holnap megyek a dokim magánjába, majd ő is megnézi, meg akkor nyugodtan tudok vele beszélni, mert a kórházban állandóan rohant csak. Röviden ennyi. Holnap jövök bővebben.

Joli
Kép
Kép
joli83

sziasztok!!

itt konkrétan hóvihar van most.... újabb 35 cm-t mondanak... :cry: :cry: :cry: :cry: mikor lesz már ennek vége???
madárcsicsergést, lágy szellőt, 21 fokot, és tavaszi napsütést akarok!!! de most!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

susytunder gyönyörű pocakod van! nem baj, hogy nem nőtt!!! biztos így is van elég hely odabent, azért nem nőtt!!!
:lol: a fánk receptet én is kérem szépen, köszönöm szépen!!! :lol: :lol: :lol: :lol: nem akarlak elkeseríteni, de én a spánielekről is rosszakat hallottam... hajlamosak bekattanni és akkor harapnak... :( én a vizslát ajánlanám a három közül, és ha van szép nagy kert, akkor az elég neki futkározni! a golden retrieverre mondják még, hogy nagyon gyerekbarát...
"A spániel nagyszerű munkakutya, atléta és vadász: ha nem engedhet szabad utat a benne felgyűlt hihetetlen energiának, nem lesz boldog, és könnyen szeszélyessé, ingerlékennyé, kiegyensúlyozatlanná válhat."
"Íme, néhány fajta, amely az esetek többségében beválik a gyermekek mellett: a labrador retriever rendkívül intelligens, sokoldalú kutya, békés, roppant jóindulatú és engedelmes.
Az erős, bátor, rámenős, de jóindulatú boxer nemcsak őrző-védőként állja meg a helyét, hanem házi kedvencként is tökéletes lehet. Mindamellett csak azoknak való, akik képesek kielégíteni hatalmas mozgásigényét.
A berni pásztor nagyon könnyen nevelhető, kedves és türelmes: ezen tulajdonságok fontosságát – gyerekszempontból – nem lehet eléggé hangsúlyozni.
Az uszkár rendkívül intelligens, rokonszenves és mulatságos; valamennyi változata nagyon alkalmazkodóképes és teljesen megbízhatóan viselkedik a gyerekekkel szemben."

Joli annyira sajnálom, hogy inzulin kell! :( most már nem sok van hátra... kitartás!!!

csip szegénykém... jól megviccel most a piri... a kis szemét!!!
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: néha én is úúúúúgy rágyújtanék ám! na de sokkal könnyebb megállni, mint ahogy azt képzeltem... azt hittem nehezebb lesz...

gyancsi én továbbra is drukkolok, hogy ne jöjjön meg... :lol: persze nyilván csak egy okból... :lol: :lol: :lol:

Zsu most már türelmetlenül várom, hogy hogyan alakul a ciklusod... :shock: sztem 8-ra megkapod a keresztet... :lol:

kírus Kírusnak jobbulást!!! szegénykém...pont jelmezbál előtt... :( de reméljük nem romlik a helyzet és el tud menni...

Juli hogy vagy?

Kép
gtunde75

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?