Janka!
Annyira drukkolok, hogy holnap minden rendben menjen. V V ed is lesz? Hogy emelkedett e a HCG?
Muzsi ZT!!!
Csináltál tesztet ma is?? Annyira várom már, hogy meglásd te is a biológust a dokinál!!!!! Kezem lábam csuriban, már bizti véredet vették!!!!!
Sajti!
Engem is a vénás böködés viselt meg legjobban a punkciónál. Mondanom de kell, hogy harmadszorra találták el csak, olyan a karom, mint egy igazi, vérbeli drogosnak!!!Kék-zöld-lila, de már sárga színekben is játszanak
Legalább mostmár elmondhatom magamról, hogy színes egyéniség vagyok
Drukk a többi Misspetikének, küldöm az érlelősugikat és a randisugikat is , na meg az osztódósugikat is
Hát igen, no sex, már Apa is pedzzegeti a témát, mondtam neki, nyugi, már csak 1 évet kell várjon rám kb
Na kb ilyen volt az arca, mint ennek az emotikonnak
Triótól nagyon fosok, de inkább 3, mint 1 sem!!!
Szerintem volt kitől örökölnöd a gyomorkinemhűlést
Ez érdekes, p.nagolyó nekem csak másnap reggeltől ment, direkt rákérdeztem mégegyszer, hogy holnap reggeltől mehet a 3x3??
Te mit dolgozol?
Zsu!
Most, hogy olvaslak, lehet nekem is azért feszül a bendőm???
Bár szerintem ez még nagyon korai, még a beágyazódás jelének is, ma vagyok a punkció + 5 napon!!! Isten adja, hogy ezt érezzem, akkor azt se bánom, ha leszakad valami alkatrészem
Ancsyka!
Szerintem folyamatos a védelem, kezelések alatt, és között is!!! De bizti van aki jobban tudja, mint én!
Marianna!
nem csodálom, hogy nem bírtad ki bőgés nélkül!!!! Tuti én sem bírnám!!! Csodálatos híreket kaptál, további boldog pocakos hónapokat. Csudi szép a kis "tökösötök"
Navared!
Drukkolok, ne félj minden rendben lesz ma!!!
Vaya!
Ne agyalj, és NYUGI!!!!!! Minden rendben lesz. Hidd el tudom mit érzel, de NYUGI, nyugi, nyugi!!
Szöszikém!
De jó itt látni téged, de magadról nem írtál, hogy vagy? Hogy álltok anyagilag tudtok mostanában valamiféleképpen kezdeni? Mesélj egy picit!!!
Kispatak!
Neked is köszi a háttérzugdrukkokat!!!
Macsek!
Annyira nagyon sajnálom, de az álmok általában a visszájára sülnek el, szóval ne add fel!!! Telóztál már?
Kubu!
Imádom olvasni a soraidat. Az aki korán kel babát lel mondás remélem még érvényes, mert ma is 4 kor keltem, holnap is akkor fogok!!!
Csucsu!
Na elhiheted, hogy nem csinálok semmit a boltban, sz@rok a vevőkre, mármint átvitt értelemben, ülök, pihizek
Babe!
Gratula a nacihoz, és a 11.héthez!!! Ne aggódj már mindig mindenen!!! Ezzel ártasz a babónak. Eszembe jutottál reggel, hogy bammeg jelfigyelgetős lettem, de ezt a szúrkát, feszítést nem lehet nem észrevenni. De szerintem még korai beágyazódásos feszülésnek nevezni, bár ÁMEN, Úgy legyen!!!!! Akkor kibírom
Remélem ha borsóék kijönnek a "vendégségből" azért jobb lesz picit! Ha érted mire célzok
Na pussz mindenkinek!!!