Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Csajok,

Szem kipattant, gyors visszaolvasás aztán tanulás 8-ig.

Vaya,
Mindenféle gondolatoknak hess.
Dokitól és szülésznőtől foltozás közben elnézést kértem, mondták nyugi nem én vagyok az első a praxisukban.

Sajti,
Zurad nagyon jó 8)

Mieza,
Kérlek ne stresszelj. Tényleg nem szabad.

Pancsi,
Érdekes de nem volt dundi a fiam, 4300 cm 57 cm, tény a legnagyobb baba volt akkor az osztályon, nem lehetett nem észrevenni, amikor mentem érte a csecsemőosztályra. Úgy hívták h a kis ovis.
25-én megyek magánba a dokimhoz, remélem akkor már látjuk h mi van a lába között :lol: ))

Olvasom h meg vagy fázva, szegény, jobbulást.

Vicky,
Sajnálom h nem megy a szopizás.
Nagyon nehezen bírtam a fájdalmakat, mivel két héttel túlhordtam Marcit, dec 11-én kellett volna megérkeznie és 23-án még zárt méhszáj, tiszta víz, jó szívhang, jó lepény volt így azért parásan mentem be, kaptam egy beindítót, és azért pár óra alatt produkáltam 4 cm-t, hááááát nem volt egy leányálom. De tény, rengeteget jelentett h a férjem végig ott volt, segített, nyugtatott, és most is így tervezzük.
Nem olvastam a másik fórumot, de jó tanács, ha Barbus alszik akkor Te is aludj mindenképpen.

Szöszi,
Sziiiiija. Öleléseket küldök Neked.

Macs,
Éjszaka Veled álmodtam. Nagyon sokat gondolok Rátok.

Muzsi,
Úgy volt h szülés előtt fogok vizsgázni, de nem tudtam h felsőfok egy évben csak kétszer van, így kénytelen vagyok a novemberire menni.
Énapa mindenképpen ott szeretne lenne a második születésénél is. Azt mondta minden férfinak részesének kellene lennie ennek a csodálatos eseménynek. Nagyon nem bánta meg h ott volt, sőt !!!! és nem tudta volna elviselni h mindezt egyedül kellett volna átélnem és látta ő is hogy mennyire szükségem volt rá és ez csak mégjobban megerősítette a kapcsolatunkat és az érzéseinket egymás iránt (na ezt most ő diktálta :lol: ))

Gondolok Rátok, várjuk a híreket.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Helló csajok!

Mindjárt visszaolvasok, csak előbb SOS írnom kell, hátha valaki tud segíteni:

Ma reggel úgy keltem, hogy nagyon feszül a hasam. nem tudom, hogy a petefészkeim fájnak e, mert azt sem tudom hol van az rajtam :oops: de a hasam középen feszül a köldököm alatt, meg ettől balra és jobbra! Gondolkoztam, hogy írjam e ezt le nektek, mert tegnap este rizi-bizit ettem rízs nélkül ( IR miatt tilos ugye a rízs, így kiválogattam a borsót )és azt hittem csak a szelek bántanak esetleg :) de úgy érzem ez nem az. Nem azt mondom, hogy elviselhetetlen érzés, de eléggé érzem.
Volt valakinek ilyen punkció, ill. beülti után?
Aki tudja milyen érzés megérezni a peteérést, na ez kb ugyanolyan feszülés!!!

Nooooóóóóooormális ez vajon? Ha jót jelent nem érdekel mennyire fáj :) Most mi a kuki van???Túlstimu szerintem nincs, mert aszem akkor fulladás is van, különben meg annyit iszok, mint a gödény, és nyomatom a rengeteg fehérjét is.
Nem emlékszem az első lombiknál ilyenre.....

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Sajt ZT köszi a vigaszt próbálok így állni a dolgokhoz. Én is tanulom a pozitív gondolkodást, csak nem mindig megy. :( Tegnap este végül jól összevesztem a párommal, bőgés lett a vége. De most már tényleg nem foglalkozom semmivel, csak arra koncentrálok, hogy sikerüljön. ;)

Többieknek is köszönöm az aggódást és a jótanácsokat, reggelre azért helyrerázódtam.

Osztódással szaporodunk, hihi ez nagyon jó :D

Mieza, jó hogy aludtál egyet. Nyugi, ott van az a pocaklakó :D Köszi az újságokat! Bár én nem sokat szoktam olvasni, mert általában mikor már ott vagyok, izgulok egy picit.

Navi hát már elég jól mennek a gyakorlatok, de mivel nem vagyok én sem hajlékony, sok mindent nem tudok rendesen megcsinálni. Jaj nagyon izgulok érted, remélem, ma jó híreket kapsz.

Dorka, egy idő után tényleg uncsi az arwen, de sajna nekem szoktak fájdalmaim lenni és úgy vettem észre a gyakori torna enyhíti. Szval akkor erre gondolok. Meg én azt szoktam, hogy felteszek vmi szép zenét, és arra koncentrálok.

Zsu, köszi, hogy szóltál az Arwen torna miatt, ezt nem tudtam. Most egyébként bizti kedvéért kihagyok pár napot, és akkor utána is csak lájtosan csinálom majd.

Szöszi, üdv neked. Mi még sztem nem nagyon ismerjük egymást, bár rémlik a neved. Nálatok mi történt, mért vagytok parkolópályán? Kívánom, hogy legyen hozzátok kegyes a sors, és minél hamarabb kapjátok meg, amire vágytok, egy (vagy több) babát.

Sajti, Macs majd írjatok, miután telefonáltok.

Macs sajnálom az álmot :( Bárcsak a valóság ellenkezőjét álmodtad volna meg.. :roll:

Heni, én nem tudom, mi lehet ez a fájdalom, meg ugye nincs lombikos tapasztalatom, de nagyon szorítok hogy jót jelentsen. Nem hiszem hogy túlstimu, szerintem az elviselhetetlen fájdalommal jár.
vayacon

Sziasztok!!

Vaja!!25-éhez drukk...tolom az időt neked!! :lol: Arra lennék kiváncsi,hogy megy az egész??Reggel Apával kell menni gondolom???

Heni!!
Azért csak óvatosan azzal a munkával.

Angyal!!
Hajráá-hajráá.Pihensz otthon??

Muzsi Mami!!
De aranyosak lehettetek!! :) Gondolok ma Rátok,de tuti jó híreket kaptok.

Dorka!
Örülök,hogy sikerűlt a váltás.És igen ebben a dologban csak úgy lehet együtt dolgozni ha megvan az összhang.

Sajti!!
Izgi-izgi... :) BKV-val haza??Jól vagy???Mindjárt küldöm a receptete.

Mariann!!
Nagy,nagy gratula!!!De szuper a kép.Igazán fotogén a Kishapsi!! :lol:

Pancsi!!
Te szegény,jobbulást,ebben a hülye időben nem csodálkozom,hogy sok a beteg.Reggel megfagysz,délután süt a nap.Én nem megyek dolgozni a héten úgy döntötem.Nem akarok visszaesni,lázam nincs,de még náthás vagyok,és ma is olyan fejfájásra ébredtem.. :cry: :oops:
Kúrálom magam,meg pihi ezerrel.

Macsek!!
Sajnálom az álmot,de hátha..bízni kell.
csucsu99
Budapest

Na jó reggelt Mindenkinek!
Képzeljétek, tegnap megvettem életem első kismami nadrágját, egy tök jó farmert. Az Auchan-ba most nagy leértékelés van és csak 3.500 forint volt. Ma már az van Rajtam. Tök kényelmes.

Heni,
biztos a Babák csinálják a helyet Maguknak. Örülj Neki.

Mindenkinek, akik ma mennek a BMC-be annak sok-sok sikert kívánok.
Babaragacsokat elindítottam.

Mimi,
már megint nagyon eltűntél. Ejnye-bejnye. Gyere már egy csöppet.

Kép

Kép

Babe:)
babe3

Ja, és ma betöltöttem a 11. hetemet, amint az a vonalzón látható is.

Mariann,
nagyon édes a Kispasi. Jó Neked, hogy túl vagy a "nehezén", és minden OK.
Én is már alig várom a jövő hét pénteket, hogy mehessek nyakiredőre. Addig tiszta idegbe vok, hogy minden OK legyen. :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép

babe3

Babe,
kérlek ne parázz már ennyire.

kubuspace

Beszéltem K2 ügynökkel. Helyzet változatlan, nem történt megtermékenyülés, osztódás egynél sem. Azt mondta ő nem gondolja, hogy ez friss ciklusban is így fog történni. Megmondom őszintén, hogy nekem ez meg sem fordult a fejemben. Hiszen voltam már spontán terhes. Apa spermájából még fagyasztottak. Következő mensinél mehetek Uh-ra, nem kell kihagynom a szünetet, mert nem volt beültetés, nem volt stimuláció. Szóval annak az Uh-nak a függvényében megy a folytatás, ez értelemszerűen két hét múlva. Ja és persze nem fogyott még a támogatott lombikomból egy sem.
Ez van.
Már csak a főnökömet kell felhívnom, hogy holnap megyek dolgozni, ki lesz akadva ettől a csiki-csukitól amit művelek.

Heni, nekem leszívás utáni estén és másnap úgy fájt a berendezésem, feszített és görcsölt is, hogy azt hittem elpatkolok, alig bírtam menni, ülni, semmi sem volt jó. Aztán jobb lett, de akkora volt a hasam, mint egy 6 hónapos kismamának, de nem az utrótól mert ugye azt nem kaptam, mivel nem volt ET.
vörösmacska

Kubu,
megpróbálok. De egyszerűen nem tudok addig megnyugodni, amíg az Orvos nem mondja, hogy minden OK, és nem beteg a Pici Babám. Ez óriási félelmem. Tuti, már túl spirázom a dolgot, de nem tok mit tenni ellene. Reménykedem, és hiszem, hogy minden OK lesz. :oops: :oops:

Kép

Kép

babe3

Babe gratulálok a 11. héthez. Eszméletlenül repül az idő!!!! Kép
vörösmacska

Janka!

Annyira drukkolok, hogy holnap minden rendben menjen. V V ed is lesz? Hogy emelkedett e a HCG?

Muzsi ZT!!!

Csináltál tesztet ma is?? Annyira várom már, hogy meglásd te is a biológust a dokinál!!!!! Kezem lábam csuriban, már bizti véredet vették!!!!!

Sajti!
Engem is a vénás böködés viselt meg legjobban a punkciónál. Mondanom de kell, hogy harmadszorra találták el csak, olyan a karom, mint egy igazi, vérbeli drogosnak!!!Kék-zöld-lila, de már sárga színekben is játszanak :shock: Legalább mostmár elmondhatom magamról, hogy színes egyéniség vagyok :) Drukk a többi Misspetikének, küldöm az érlelősugikat és a randisugikat is , na meg az osztódósugikat is :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: Hát igen, no sex, már Apa is pedzzegeti a témát, mondtam neki, nyugi, már csak 1 évet kell várjon rám kb :shock: Na kb ilyen volt az arca, mint ennek az emotikonnak :)
Triótól nagyon fosok, de inkább 3, mint 1 sem!!! :wink:
Szerintem volt kitől örökölnöd a gyomorkinemhűlést :) :) :)

Ez érdekes, p.nagolyó nekem csak másnap reggeltől ment, direkt rákérdeztem mégegyszer, hogy holnap reggeltől mehet a 3x3??

Te mit dolgozol?

Zsu!
Most, hogy olvaslak, lehet nekem is azért feszül a bendőm??? :shock: Bár szerintem ez még nagyon korai, még a beágyazódás jelének is, ma vagyok a punkció + 5 napon!!! Isten adja, hogy ezt érezzem, akkor azt se bánom, ha leszakad valami alkatrészem :) :) :)

Ancsyka!
Szerintem folyamatos a védelem, kezelések alatt, és között is!!! De bizti van aki jobban tudja, mint én!

Marianna!
nem csodálom, hogy nem bírtad ki bőgés nélkül!!!! Tuti én sem bírnám!!! Csodálatos híreket kaptál, további boldog pocakos hónapokat. Csudi szép a kis "tökösötök" :)

Navared!
Drukkolok, ne félj minden rendben lesz ma!!!

Vaya!
Ne agyalj, és NYUGI!!!!!! Minden rendben lesz. Hidd el tudom mit érzel, de NYUGI, nyugi, nyugi!!

Szöszikém!
De jó itt látni téged, de magadról nem írtál, hogy vagy? Hogy álltok anyagilag tudtok mostanában valamiféleképpen kezdeni? Mesélj egy picit!!!

Kispatak!
Neked is köszi a háttérzugdrukkokat!!! :) :) :)

Macsek!
Annyira nagyon sajnálom, de az álmok általában a visszájára sülnek el, szóval ne add fel!!! Telóztál már?

Kubu!
Imádom olvasni a soraidat. Az aki korán kel babát lel mondás remélem még érvényes, mert ma is 4 kor keltem, holnap is akkor fogok!!! :)

Csucsu!
Na elhiheted, hogy nem csinálok semmit a boltban, sz@rok a vevőkre, mármint átvitt értelemben, ülök, pihizek :)

Babe!
Gratula a nacihoz, és a 11.héthez!!! Ne aggódj már mindig mindenen!!! Ezzel ártasz a babónak. Eszembe jutottál reggel, hogy bammeg jelfigyelgetős lettem, de ezt a szúrkát, feszítést nem lehet nem észrevenni. De szerintem még korai beágyazódásos feszülésnek nevezni, bár ÁMEN, Úgy legyen!!!!! Akkor kibírom :)
Remélem ha borsóék kijönnek a "vendégségből" azért jobb lesz picit! Ha érted mire célzok :)

Na pussz mindenkinek!!!

heni77

Heni, nekem akkor fájt így beülti után, amikok sokat voltam talpon, miután lepihentem, elmúlt.Szerintem egy 3 napot kellett volna otthon pihenned, mert ahogy ülsz a széken nyomhatja a hasad, azért csak megpiszkáltak belülről!

Vörösmacska, sajnálom, hogy így történt, remélem két hét múlva már minden rendben lesz.

Babe, gratula a 11.héthez! Ne izgulj, tuti egészséges a babád! Bár most én is izgulok az uh miatt! :D
Vendég

Igen, Mimiék nagyon pótolgatnak!!!!:)Jól eltűnt a csajszi

heni77

Heni, egyébként simán lehet a beágyazódás is...
Vendég

Drága Macsek,
Annyira sajnálom! :cry: :cry: Mi itt - a többiek nevében is mondhatom asszem - nagyon-nagyon drukkoltunk Neked, de a sors most máshogy szerette volna. :cry: :cry:
Sírd ki Magad nyugodtan, utána viszont csak előre figyelni és minél több ++++ gondolat.
Én aztán tudom milyen szar várni-várni-várni, de most más, okosabbat nem tudok mondani, minthogy hamar eltellik az a 2 hét, megrázod magad és onnantól csak a cél lebegjen majd előtted!
Drukkolok, hogy a főnököd normálisan reagáljon és hogy az a 2 hét múlva esedékes uh is rendben legyen!

Vigyázz Magadra addig is, ölellek ((((( :wink: )))))

andi
andrea-1

Köszi a gratukat. OK, megpróbálok nem izgulni. De szerintem Mindenkibe benne lenne egy fajta egészséges izgulás.

Heni,
figyeld csak a jeleket. Aki nem figyeli, az HAZUDIK. :oops: :oops: :oops:
Pihenj sokat. :lol:

Kép

Kép

babe3

Hú lányok, mire én magamhoz térek reggel és gép elé kerülök, ti már legalább két oldalt termeltek! :shock: Hogy bírtok ilyen korán felkelni?!?! Ma meg különösen elgyötört vagyok, mert tegnap végre mehettem újra tornázni, egyből lenyomtam két órát, ma meg persze minden porcikám fáj, de nincs mese, ma menni kel újra, mert uccsó inszem megint feltolt rám két kilót :(

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Drága barátnéim! Köszönöm mindenkinek a szorításokat, nagyon sok erőt kaptam már tőletek korábban is, és most is. Köszönöm. :D

Anyám anniyra megedződtem vagy franc se tudja, de ma már sírni sem :oops: tudok. :shock: Csak veszem az ajadályokat, mint egy kiborg. Mi lett velem?
Én annyira örülök, hogy jó kezekben vagyok :D , hogy a BMC-be járhatok, és valahogy kinyögök egy-egy kezelést, de bassszus, velem még semmi jóó nem történt amióta ide járok. És mégis szeretem őket... :lol:

Ja, nem is meséltem, hogy amikor "utoljára" voltam hétfőn dolgozni, Főnök olyan normális volt, mint régen, amikor még ember volt. Én el is hittem neki, hogy őszinte volt ekkor, annyira ismerem, mint a rossz pénzt, tudtam, hogy ez az igazi volt, így nagyon fellélegeztem, hogy azért valami megmaradt belőle. Persze Zuram mondta, hogy nagy színész, ne higyjek neki, de én hittem, mert én láttam az arcát.
Az előbb felhívtam Főnököt, hogy - holnap megyek dolgozni. Megint az "ember" volt, azt mondta tegyek úgy, ahogy akarok, ahogy nekem jó, ha még akarok maradni, akkor pihenjek, még szabit sem kell kivennem, semmi, csak maradjak itthon. De ha nekem úgy jobb, hogy menni akarok, akkor menjek, mert szeretettel vár. :shock: :shock:
Na erre mit pipáltok? :o :shock:

Saajti??
vörösmacska

Heni, ha egyre sz@rabb érzés, akkor inkább menj be BMC-be, nem ciki, nehogy túlstimu legyen. Ott azért a fulladást nem kéne megvárni, de tudod, progeszteron is puffaszt rendesen, mert lassítja a bélmozgást és borsó husival azért nem a legkönnyebben emészthető. A stimu miatt meg most még az összes női szerved pufibb ott lent, ahol érzed és így minden más is nehezebben fér el

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

sziasztok

voltam uh-on, minden rendben de sajna nem kaptunk képet mert rossz volt a minősége állítólag....

feje 20mm
ülőmagasság 52mm

tarkóredő 1,8mm

majd később jövök.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

vaya, bevallom én egy idő után a TV előtt csináltam a gyakorlatokat :oops: de igazad van, jó hatása van mindenképp, érdemes csinálni

csucsu, pancsi jól teszitek, ha tényleg otthon gyógyulgattok, amíg minden rendben van, utána a munka is jobban megy, bár tudom,hogy aztán meg szívás, mert kedves kollégák mindig lelkesen félreteszik a mi munkánkat :wink:

babe, tök jó érzés lehet már kismami ruhát is venni :) C&A-ban szoktam én is mindig nézegetni a kismami ruhákat és néha irigykedem is mert olyan jó pofa dolgok vannak ott is :)

macsek, egyik szemem sír, másik nevet :( :) Lényeg, hogy hamarosan indulhatsz újra és majd ott lesznek megint szuper sejtecskék

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

macsek, ha tényleg olyan a főnököd, ahogy párod mondja, akkor azért én résen lennék és baromira örülnék, ha még is emberi arcát mutatja :wink:

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

macsek, ha tényleg olyan a főnököd, ahogy párod mondja, akkor azért én résen lennék és baromira örülnék, ha még is emberi arcát mutatja :wink:

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Szia Heni: szóval a leszívás utáni napon nekem nagyon fájt a hasam és a beültetésnél is, azt éreztem hogy túlstimuztak, mondtam is Z-nek, de azt mondta nem lesz baj és ugyan azt éreztem 6-7 napig mint a Maccs, hogy akkora a hasam mint egy dinnye és szurkált nekem is úgy mint neked, sőt a petefészkeim, amik oldalt vannak a combhajlatodtól 5 centire felfelé, majd le szakadtak. Szerintem jót jelenthet. És kb a 8 naptól feszült és fájdogált a mellem is.

Nem hiszem, hogy lesz vv, mert 10-re kell mennem, de előtte még a kisfiamat a Heim pál kórházba a bőrgyógyra, mert lehet hogy ekcémás a kis combija:(

Janka

Kép

Kép
janka78

Babe: én is mindig izgultam, hogy minden rendben legyen, de ezt te tudod a legjobban, az ember végig izgulja a terhességet, még akkor is amikor nem kéne, mert legbelül tudja, hogy minden rendben van. Teljesen természetes és egészséges dolog! :P

Janka

Kép

Kép
janka78

Köszi csajok!

egy kicsit megnyugodtam, mert most beszéltem a punkciós aki = az ET s szobatársammal is, mert zugolvas minket és írt privit, hogy ő ugyanígy van, pedig fekszik egész nap.Jó, hogy beszéltünk, mert legalább a lelkiismeretfurdalásom is csökkent picikét. "örülök", hogy ő is ilyen szarul van ( bocsi cukigabi ) :) Ja és kezdünk taknyosodni mindketten, és megint nem jelfigyelgetek, de ez tény.Tök kiakadtam, holott tudom, hogy ez jó is lehet, de miért pont most kell kijönnie ennek is. Még a széltől is óvom magamat, vitaminok, teák, erre tessék.

Zsu!
Igazad van, biztosan jobb lenne a fekvés, hidd el ha tehetném megtenném, de sajna tényleg nem tehetem meg, pedig a baba a legfontosabb számunkra, de akkor sem lehetséges sajnos.

Dorka, köszi, de nem egyre szarabb, hanem egyfolytában ugyanilyen szar, de nem emelkedik a fájdalom! Ja, várom, hátha beindul a széllökés a borsó miatt, aztán ha nem jön be senki a boltba az sem érdekel
:lol: :lol: :lol:

Macsek!
Én is így vagyok a BMC vel kapcsolatban. Még úgymond nem értem el velük semmilyen sikert ( nincs gyerekem ) de annyira szeretm őket, és százezer % ban megbízom bennük.
Fel a fejjel, átvészeljük az akadályokat, és bebabásodunk izibe!

Különben az ested kapcsán eszembe jutott valami. Tiszta bulvár"őrült" lettem mostanában, minden sztárokkal kapcsolatos híreket olvasok. Talán ez is a BMC nek köszönhető, mert sorbanállás közbe mindig Story t vagy valami ilyesmit olvastam.:)

Egyből eszembe jutott a Kylie Minogue, hogy ugye neki mellrákja volt, de hogy ne károsodjanak a petesejtjei a sugárkezelések miatt, már előtte levetette a petesejtjeit, és lefagyasztatta, hogy később tudjon majd szülni. Most akkor ilyen rossz a felébredési, ill. megtermékenyülési esélye a fagyasztott petesjteknek? :shock: Akkor úgymond nem sok értelme van, nem? vagy most ilyenkor mi van?

heni77

Köszi Janka!
Reméljük, bár lehet a borsó is bejátszik tényleg. Hülye vagyok, nem gondoltam bele, hogy most esetleg jobban megkínozhat, mint más esetben.

Szegény Norcsi, bizti sokat vakarózik!!
Mit kap a szülinapjára?

heni77

Macsek: Olyan jó ember vagy, és te vagy az, aki már megérdemelne egy kis boldogságot igazán, de meglátod a sok kudarc meghozza a kis tündérkéd a következő alkalommal :P

Janka

Kép

Kép
janka78

Száp napot lányok!

Macsek:sokat gondoltam a petikéidre,hogy aktívkodjanak,de valószínű nagyon megviselte őket a hideg :cry:
Két hét múlva nagyon remélem hogy célegyenesbe kerültök végre...nagyon megérdemelnétek.
Nagy ölelés Neked :!:

Kubu:nem voltam vvt-en,mivel doki szerint 2óráig veszik le,de holnap bepótolom :wink:
Neked a 12heti uh-on nem látszódott a béby neme?

Csajok,annyi szépet írtatok a kisbabámról...megsimiztem a pocimat és elmeséltem ám Neki,miket írtatok,még a szemem is könnyben úszik :oops: :lol:
NAGYON KÖSZÖNÖM :!: :!: :!: :!: :!: De tényleg fotogén a drágám :lol:

Babe:megértem amiért izgulsz,én is nagyon paráztam,persze a szívem mélyén tudtam hogy minden OK! Neked sem lesz másképp...ja és vidd el a párod a babamozira,ezt nem szabad apának sem kihagyni.Az én párom is teljesen elolvadt :lol: :lol:
Benézek én is az auchan-ba!

Sajti:Várjuk a jó híreket!!!!!

Muzsi:Remélem hamarosan Te is talizol a biológussal és megerősítik a jó híreket :)

Heni,Angyal,Vaya kismamik:semmi megerőltető,és csak pozítívan!

Navi:remélem már tudod a punkció időpontját!!!!!!!!!

Janka:megy a drukk holnapta!

Pancsi:mielőbbi gyógyulást!Nekem is napok óta fáj a torkom,és tüsszögök...remélem megúszom ennyivel!

Dorka: Sz. ügynöknek köszönhetem a babám,remélem Neked is szerencsét hoz,én nagyon kedvelem!

Kép
marianna82

Heni: nem vakarózik érdekes, nem tudom mi lehet a baj, de tovább terjed, két féle krémet használtunk, de semmi.

Kétkerekű, pedál nélküli bringát és egy busz tortát. Imádja a buszokat :D Kép bicikli

Janka

Kép

Kép
janka78

Heni, Marianna: Köszönöm, nem mondhatom, hogy nem izgulok a holnap miatt.

Zsu: jössz holnap?

Janka

Kép

Kép
janka78

Sziasztok!

Annyira jó így visszaolvasni, hogy ne aggódjak, tényleg sokat segít! Jól megijedtem tegnap, de ahogy írtátok, hogy nem biztos, hogy rosszat jelent, meg is nyugodtam és újra hiszem, hogy minden renden lesz.

Megbeszéltük párommal, ma még nem tesztelek (ti is inkább arra hajlottatok), csak holnap reggel: az 13 nap leszívástól és 10 és félnap beültitől. Viszont már minden eszköz itt szemezik velem, nehéz nem elcsábulni…

Heni, nem vagyok nagy szakértő, de az, hogy bent beülti után rendeződnek, alakulnak a dolgok, teljesen normális. Én is éreztem egy-két napig, amíg lenyugodott. HA túlstimu lett volna nem ültették volna vissza, azt akkor észrevették volna…
A lényeg, hogy normális, nem figyelni a jelekre, nem pánikolni. Pont én mondom. Tényleg csak akkor foglalkozni vele, ha tényleg fáj. De biztos, hogy véletlen mondják a dokik, hogy 2-3 nap nagypihi. Az ülés nem a legjobb... De tényleg nem akarok beleszólni!

Vörösmacs, akkor a következő fog sikerülni! Az viszont nagyon jó, hogy nem 3 hónapot kell várnod, csak két hetet, az szuper!!! és még minden esélyed meg van!
Hú, remélem az én főnökeim is visszakapják az emberi arcukat 
mieza

Lukácsné:örülök hogy minden renben Veletek,kár a fotó miatt,de majd legközelebb.

Én a nagy izgalomban le sem írtam a méreteket:

Ülőmagasság:61.6mm
Fejátmérő:20,6mm
Nyaki redő vastagsága:1,7mm

Szívműködés:166/min

Mieza:csuriba a kezem a holnapi ++++++++++++++++++++++++++tesztedhez!

Kép
marianna82

Janka, szerintem megyek, még nem sikerült őket felhívnom, bár nem is tudom, hogy a recin tudnak-e válaszolni, hogy mehetek-e egy nappal hamarabb...nagyon szép Norcsi ajándéka, tuti örülni fog!
Vendég

Lukácsné, Mariann!
Nagyon jó, hogy minden OK Nálatok. Bárcsak már Én is túl lennék ezen a nyaki redőcske dolgon. De majd jövő hét pénteken. 8) 8)

Mieza,
nagyon vigyázz Magatokra, minden rendben lesz.

Kép

Kép

babe3

mieza, ha a ma reggelt kibírtad, akkor ma már úgy se nyúlsz a tesztekhez, ugye, hiszen reggeli cucc a legtöményebb... :lol: én jól eldugtam a teszteket, úgy nehezebb kísértésbe esni, meg most már a 3. alatt direkt kerültem az olyan boltokat is ahol van, nehogy vegyek idő előtt 8)

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Ja, Mariann!
Apa tényleg bennt lehet ennél a vizsgálatnál? Ez egy sima hüvelyi UH?
Olyan sokáig nézik? Mondjuk, legalább addig is láthatom a Drágámat! :lol: :lol:

Kép

Kép

babe3

Vayacon, sikerülni fog, ez nem kérdés. Pont.
Egyébként én is próbáltam veszekedni valami szarságon a párommal, de ő nem szállt vitába velem. Mire hallom, hogy magába morogja: „ez nem ő, ezek csak a hormonok”…
és van benne valami, nem kis adagot szedünk folyamatosan…

Sajti, Heni. Nekem a kézfejembe úgy szurták be, hogy már akkor valamit elrontottak. Azóta is fáj, jegelem (2 hete!) 3 borsónagyságú gombócot lehet kitapintani… Pénteken meg is mutatom a dokinak.

Dorkabab, én is így voltam, hogy reggel a wc-ről még kikiáltottam, hogy akkor tuti, hogy nem akarunk tesztelni? De nem... szóval, szerencsére csak holnap lesz legközelebb reggel :)
mieza

Heni,
Hogy vagy?
Én ebben nem tudok segíteni, esetleg telefon BMC ?
Olvasom h zugolók megnyugtattak, cool. Nátha hess.
Dettó így vagyok a Te írásaiddal, és hajrá koránkelés, lesz eredménye :lol: ))

Csucsu,
Jobbulást, helyes h otthon maradsz.

Vörösmacs,
Sajnálom, akkor két hét múlva újra.
Főnök mára kap egy jó pontot.

Babe,
Csak ne feledd h utána jön a 16 hetes AFP majd a 18 hetes genetikai stb. stb. mindig van valami, ez tutira átmegy a babán is.
Azért én azt nem merném így kijelenteni h az hazudik aki nem azt mondja h nem figyeli a jeleket. Nos én soha nem figyeltem = ?
Nincs hüvelyi uh !!!!! hasi van !

Lukácsné,
Remek méretek.

Marianna,
4-ig lehet menni addig rengeteg asszisztencia van és jobban ráérnek.
Hát képzeld úgy takarta magát a drágám h semmi sem látszódott. Vagyis lehet h látszódott h semmi sincs ott :shock: ???? ajaj, lányom lesz :shock: ???????? mindegy majd megtanul dömperezni ő is. :lol: :lol:
Mondjuk Marci esetében 15 hetesen egy kórházbakerüléskori uh-kor derült ki hogy fiú, na jó mondjuk akkora volt ott a pöcök h azt kb. a vak nem vette észre 8) ))))
Jobbulást Neked.

Janka,
Nagyon überpöpec a bicaj, hol és mennyiért vettétek ?

Mieza,
Örülök h jól vagy.

kubuspace

Babe:Hasi uh-ot csinálnak,mivel hüvelyivel már nem lát mindent olyan jól.Szerintem Nálad sem lesz másképp.
Megkérdeztem a dokit hogy a férjem is bejöhetne e,és őt nem zavarta a jelenléte,de bizti hogy a legtöbb hejyen megengedik!

Kép
marianna82

Kubu:lehet hogy kislányod lesz,hiszen ők ennyire szégyenlősek :lol:
A sósornőm csak most tudta meg a 28.héten hogy kicsilánya lesz,addig nem mutatta meg a nuncust :lol: :lol: :lol:
Bezzeg az én drágám,rögtön szétdobta a lábait és büzskén megmutatta anyának és apának hogy bizony fiúcska!

Emlékeztem rá hogy azt mondtad 4-ig vannak,de a doki annyira mondta hogy mostmár ne mennyünk,mert felesleges hogy lebeszélt róla minket.
Holnap bepótoljuk!

Kép
marianna82

Mariann,
akkor hasira készülök. Délután 16:00-ra kell mennem, de azért előbb eljövök a melóból, hogy még otthon le tudjak tusolni, meg egy kicsit rendbeszedni Magam. Bár reggelente is mindig tusolok, de jobb ez így.
Akkor asszem, Én is megkérdezem a Dokit, hogy a Kispapa jöhet-e. Tuti megengedi :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

babe3

Megjöttem, most nem írok külön senkinek, mert át kell engednem a helyemet a Zuramnak, de jövök később és bepótolom!
Velem: növögetnek, van olyan, amelyiknek a duplájára is sikerült, de "csak" a balban... Endo nem nőtt, sőt... :D Pénteken újra uh és vérvétel is, akkor már szerintem meglesz a punci :lol: időpontja!!!
Nagyon köszönöm a biztatásotokat, sokat segített :D És még kérem a továbbiakban is, h. nöjjenek megfelelő méretűre!!!
Sajna Muzsival, a legprecízebb egyeztés ellenére sem sikerült talizni, nem'tom, hol lehettek?

Jövök később, és ígérem nem hagyok ki senki!
Macs, sajnálom :cry:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Vörösmacs: siettem reggel, hogy elolvassam van-e híred - nagyon sajnálom, hogy semmi nem történt!
De olyan jó, hogy 2 hét múlva már kezdhettek! Majd most talán minden klappolni fog.
Ha az én kis buta szívem rendbejön, akkor mi is 2 hét múlva kezdenénk, igaz, inszemet. :-)))

Mieza: holnap meg miattad jövök majd! :-)))
Én is viszek egy rakás magazint legközelebb a várókba! Már legutóbb is akartam, de otthon felejtettem őket.
Jó kis Instyle meg egyéb magazinok. A férjek kedvéért viszek majd autós újságot meg lakáskultúrát. Egy barátnőm adja nekem mindig tovább... én meg majd a BMC-nek.

Dorka: miért jött fel 2 kg az inszem miatt? Ez várható mindenkinél? Éppen fogyizok, nagy nehezen leküzdöttem már 3-at a 12-ből...

Kép
lujzici

Remélem mindenki tudja, miről hadováltam, mert eléggé úgy csináltam, mintha egyértelműen tudnia kellene mindenkinek mindent rólam jelenleg :oops: :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Petesejt fagyasztás: pár éve még csak kisérleti stádiumban volt az egész világon, nagyon bonyolult eljárás, mert a petesejt nagyon hőérzékeny, ezerszer rizikósabb, mint a sperma- vagy a kész babszik fagyasztása. Spéci műszerek is kellenek hozzá és spéci technika, a felengedés sem egyszerű. Ha az osztódási orsó megsérül, akkor annyi neki. Hát nem tudom a Nicol Kidmannnek hányat fagyasztottak, lehet, hogy ha ilyenre készülnek, akkor többet próbálnak nyerni, nekem kényszerhelyzet volt. Meg gondolom ahol neki csinálták, ott még ezerszer előrébb járnak, mint itt Mo-n. Magyarországon K ügynökéknek - még csak/már- 8 ilyen eljárással született gyermekük van (máshol nem is tudják csinálni, csak a BMC-ben).
vörösmacska

Navi, jó hogy jöttél, sokat gondoltam rád délelőtt! Nagyon örülök, hogy jól haladtok :lol: :lol: :lol: ! Az meg, hogy az endo megtorpant az nagyoon teccik! :D :D :D
További tüszőnövelőket küldök: Kép
Biztos hétfőn lesz a puncióó!

Én kétszer vettem az újságosnál bulvárt decemberben, aztán rájöttem, hogy ilyenkor nem is tudok olvasni az izgaolmtól és mindkétszer ott is hagytam. De amikor záróra várunk akkor szoktam lapozgatni, mert akkor nincs miért izgalomba lenni, na ilyenkor már találkoztam olyannal, amit vagy kétszer-háromszor kiolvastam.

Muzsi és Sajti is jöhetne már!
vörösmacska

Macsek!
Kylie Minogue, de nem baj :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
fel a fejjel lesz itt baba hamarosan!!!!! Puszillak

Kubu!
Köszi, de nem jobb, mondjuk rosszabb se. Most 12:30 tól van egy órám, hazamegyek lefekszem utró cimbimmel :)
Hátha..........
De ha ezt kell kibírni, leszarom :) :) :)
Én imádtam dömperezni, meg a lábbal hajtós kis Moszkvicsot is nagyon bírtuk a húgommal :) :) :) Majd fiúsítja Marci, meg persze néha jól el is kalapálja :) :) :)

Navared!
Tutkó jó hírek, hajrá, csak így tovább, küldöm a tüszőnövi sugarakat!!!! :arrow: :arrow: :arrow:
Én nem vagyok endós, de a bal nekem is jobban dolgozott mint a jobb, van ilyen ( háromszor annyira jobban )

heni77

Muzsi, én is várlak nagyon nagyon!!!!!
És persze részletes beszámolóval, Muzsi papa csak megengedi :)

heni77

Na most sz@rom össze magam!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Heni, boldog laptetőt, és mindenki másnak pedig boldog 800.oldalt.

bocs, de most önző dög leszek és megtartom magamnak, ne haragudjatok érte!!!!! :oops:

heni77

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?