Új privát üzeneted érkezett!

Kipróbáltam! :)
Műxik!
Vicces, mert az S.O.S.-t morzézza! Vagy az összes ilyen??? Nekünk Álomvirág van.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

zuzmooo: de jó ez a milky bag, még nem is hallottam róla. A tájékoztatóban 1875 Ft van a 20 db zacskóra, az tök jó ár

Nekünk Avent via tejtároló van durván 2500Ft a 10 pohár meg kupak hozzá, de a Medelás tejtároló még drágább.

Levente súlya 3150 ről visszaesett ugyebár a 4 napra 2820 grammra, de most, lassan 4 hetesen 3450 gramm. Az azért nem rossz :)
stephie

Legyek gonosz? :D

Ma megnéztem a Grace Klinika 6 évadjának 12 részét :twisted: :twisted: :twisted: kirááálysááág
stephie

Bezúztál 12 részt egyszerre? Ejha! Hát ezt meg hogy csináltad 3 gyerek mellett?
Nem semmi :lol:
(bár én nem szeressem a Grace-t)
Hű viszont a Bones-t igen és tegnap lemaradtam róla. Már biztos fent van. Megnézem.

Kattkat

Kép
kattkat

Na, azt mondjátok meg, ki volt az a segg, aki a Gray's kilinikát (Meredith Gray ugye a főhős), Grace-nek fordította??? :evil: :evil: :evil: Az ilyenektől a falnak megyek!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk.
Apa elment a nagyobbal bevásárolni.

Szombaton hazajöttünk a kórházból. Mindenki jól van. Szokjuk az új helyzetet.
Regi mint ahogy a kórházban és a szülés előtt is, jól fogadta a testvérét. Mindenben segíteni akar, nagyon kell figyelni mert még nem tudja h az arcát nem simogatjuk erőssen stb.

Nagyon lusta urfi módjára eszik Máté. Van hogy egy etetés eltart 1 óráig, közpen 2* szünet és büfi.
Átlagban 2* kel egy éjszaka.

Kriszti

[/url]

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
bchris

Sziasztok Lányok!

Először is hatalmas gratula a friss anyukáknak a csodaszép babákhoz!

Megvagyunk még mi is. Csak azért nem jöttem, mert először el kellett olvasnom az elmaradásomat.

Hétvégén otthon voltunk Egerben a farsangon. Nagyon jól sikerült. Én apáca voltam a férjem meg spermának öltözött be. :oops: Volt sikere. Nagyon fárasztó volt, de megérte elmenni. Másnap egész nap feküdtem.

Ma voltam ctg-n. Hát náluk semmi. Baba jól van, fájás nincs, méhszáj zárt.

Én is úgy érzem mint Reni, hogy márciusi baba lesz, de bánja a fene csak egészséges legyen. Bár már elég cudar a hangulatom a nagy pocak miatt, de azért még bírom.

Reni egyébként még én is nyákdugós vagyok, szóval nyugi, bár én azt sem tudom mikortól kellene annak elmozdulnia. :roll: Tényleg, már akartam kérdezni, hogy ti merre laktok Egerben. Mikor otthon vagyok mindig eszembe jutsz. Képzeld a fodrászom tesója a dokidnál szült.

Szopihoz sajna én olyan hülye vagyok, de valahogy még most nem érdekel. Attól viszont félek, hogy százféle tanácsot fogok hallani, na de majd hallgatok a mi szopis tanácsadónkra Katicára. :wink:
Vendég

Anita, amikor mi lövettük a fülbevalót, annak nulla hangja volt, nálatok milyen hang volt?

Dalika, én gondolkodtam, hogy miért telik lassabban ez az uccsó pár hét/nap. Szerintem azért, mert ugye tudjuk, hogy elméletileg már mexülethetne a baba, mert már eléggé fejlett, vagyis jöhetne és ezekben a napokban a várakozás miatt már semmibe nem kezd bele az ember, mert mindjárt szülés, nem utazol sehova, nem fogunk nagyobb dologba, meg fizikálisan is képtelenség már nagyobb dolgokat csinálni. Marad a "semmittevés" és a várakozás, ami ugye egyformává teszi a napokat és ezért hosszú..meghát nem tudni, hogy 1 hétig kell még csinálni vagy még 4 hétig, ez a legszörnyűbb..

Csuppancs, üdv otthon!

Kriszti, ha csak 2x ébred fel éjszaka Máté, az tök jó!
lara

Kriszti, üdv itthon!

Na, ez a 'nem kezdünk bele semmibe' hangulat nagyon jól leirja a mai napomat :)

Tök haszontalan voltam ma, megnéztem egy teljes DVD-nyi Szívek szállodáját, és álmos vagyok :) Mire apja hazaér, már kb. bealszom :)

4-kor bezabáltam egy adag tojásos galuskát, és még mindig tele vagyok vele... Ennyit a leszállt pociról, meg a nagyobb gyomortartalomról :)

Kik is aktuálisak mostanában? Editmk nagyon csöndben van, csak nem? :)

boruska

A következők a sorban:
Edit, Kattkat, Barbi, Benettke, Andee, Beneildi aztán már én jövök!!! Áááááááááááááááááááááááááááááááááááá!
Én inkább buktát sütnék!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

kakti, begyorsulnak az események, mi?

Ahogy feküdtem, és bentről rugdosott a gyerek, még mindig nem tudom elképzelni, hogy nemsokára kívülről fog rugdosni :)

boruska

Kakti: én is buktát akarok sütni. :D

Dobtam fel egy pocakfotót a gmail-re. Szerintem nem mozdult a hasam semmilyen irányban.
Vendég

Kismaki!
Megnéztem a képed. Lehet, hogy a póló miatt, de a pocakodon nem látszik annyi változás, mint mellben. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti!
Nálam még annyira nincs semmi, hogy engem akár meg is előzhetsz simán.
Egy kis rövidülésen kívül semmi. Zárt vagyok. Csütörtöktől 2 naponta nst és amniocentézis. De ha nem nyílok addig, az amnio lehet, h elmarad, mert nem akar szadizni a dr bácsi.

Kattkat

Kép
kattkat

Beultem egy kad jo meleg vizbe, gyermekem ficankolt rendesen. Remelem tetszett neki.

Kakti, mar nincsenek sokan elotted, de engem mar ne is szamolj, tuti mindenki beeloz :-)

Kép

Kép
editmk

Edit! (Te miért nem szerepelsz a táblában???)
Ne szomorkodj!
Írtam vmelyik nap, amit a dokim mondott: egyik kismamája beton 3000-es méhszájjal, nulla előjellel ment vizsgálatra reggel 10-kor, és délután 3-kor megvolt a bébi. Szóval még minden lehet!
Amúgy ma én is még terveztem egy jó meleg kárfürdőt. Remélem, nem maradok a kádban, ki fogom tudni tornázni magam onnan! :)

Nóri!
Azt hiszem, ha nem jön be a holnap, felmondok neked jósnői mivoltodban! :lol: :lol: :lol:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Még Juci is Editről kérdezett... Szegénykém... :roll:
Én is tojásos nokit ettem fejes salátával!

Ronci, csak hogy puncsoljak kicsit a mentősöknek: szüléskor a legjobban az fájt, hogy 20percig nem találták a vénámat. Szét is durrant, körözött a tűvel bennem én meg ordítani tudtam volna. Félrement az infúzió, akkor végre kiszedte, de így két helyen is brutál lila a karom. Még most is fáj! :shock: Erre Laci mondta, hogy a balesete után, amikor már tűpárna volt én nem találtak rajta vénát se a nővér, se az orvos, behívtak egy MENTŐST hogy szúrja meg, mert azok a "szarból is tudnak vénát varázsolni" hát neki sikerült is! :lol: :lol:
Vendég

Kakti, ha őszintén kéne jósolnom kéne, azt mondom, lesz baba holnap, de nem Nálad... :oops: :oops: Most így érzem! :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.09 19:38-kor.
Vendég

Kattkat!
Te hol végezted az óvónőit?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Megnéztem a kiskönyvem és oda a védőnő a febr.14-et írta be, mint szülés időpontját.
Pedig bármilyen korong és um szerinti szülési kalkulátor a 11.-ét dobja ki.
Lehet, hogy mégis neki lesz igaza...
Én nem hiszek az újholdban.
Nem is találtam rá vonatkozólag még csak népi hiedelmeket sem, hogy beindítja a szülést (mondjuk nem mélyedtem el annyira a témában)
A holnapi és utáni kettős frontban bízom.

Kattkat

Kép
kattkat

Csak nem bírtam magammal és sütöttem egy kis sütit. A választás lényege az volt, hogy ne kelljen lemenni tojásért a boltba, így morzsás diós süti lett sárgabarackkal és ribizlivel. :D
Kép
zuzmooo

Segond, Nóri!

Örülnék neki, ha EZ a jóslatod nem jönne be, de nem fogok kardomba dőlni, ha Lili még várat magára kicsit.
Szerintetek egy jó meleg kádfürdő segíthet azért?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Azert nem vagyok a tablan, mert teljesen sult hal vagyok az ilyen dolgokban (mint tablazatszerkesztes) es nem akartam beleronditani a tabliba. Ezert kuldtem pocakfotot a gmailra es nem is probaltam a picasara feltenni.

A meleg furdo, tuti jol fog esni, de azert jo ha van aki kisegit a kadbol...

Biztos hamarosan meglesz mar a babocam tudom az eszemmel, csak ez a varakozas... nem kafa...

Antiszocsagom tetofokara hagott, mar rosszul vagyok ha megszolal a telefonom, multkor ki is kapcsoltam, de akkor meg az a rossz erzes, hogy mi van ha pont most tortenik valami fontos...

Kép

Kép
editmk

Kakti, csak szki-t, a Bem Józsefet a Nagyvárad téren.

Kattkat

Kép
kattkat

Kattkat!
Dobok privit!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Ami a fürdőt illeti, majd úgy időzítek, hogy akkor végezzek, mikor Apa hazaér a melóból.

Ja! Az jutott eszembe, hogy hogy veszi észre az ember, ha tegyük fel (tudom, kicsi az esélye) a fürdőkádban ülve hagyja el a magzatvíz? :lol:
(Basszus! Annyira rá vagyok már kattanva erre a szülhetnékre, hogy az kész!!!)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Én hol állok a sorban???

dalika

Huuu, de betolnam az arcomba ezt a sutiket, dios hmmmmm....

Kép

Kép
editmk

Sziasztok!

Itt volt a barátnőm, de jobbnak látta, ha hamar távozik, mert csak fészkelődtem a széken. Elkezdtem fájni. Rendszertelenül, de azóta is fájdogálok, és a hasam is ment. Jesszusom, csak nem eljön az én időm???? :shock:

Megyek zuhizni meleg vízzel, kíváncsi vagyok, hogy elmúlik e. Holnap még UH-ra kellene mennem...

Kép
zsizell

Most én jövök panaszkodni. A fél napom ráment az aranygaluskára (diótörés, darálás, boltba mentem vajért, hogy finomabb legyen). Fél órát kavartam a szószt (2 litert), az is finom lett. Majd leszakadt a derekam, mire elkészült és rendet is raktam. Eközben kicsit elfeledkeztem a kazánról, persze mert rólam szakadt a víz. Erre emberem hazajön, megjegyzi, hogy lehetne melegebb (ja, reggel mínusz 7 fokban egy szál ingben ment el :? ), aztán benyomott két tányér galuskát, azt se mondta ehető volt. ÁÁÁÁ, nem esett kicsit se rosszul. (Csináltam volna inkább lecsót.) Még jó, hogy sarjak lelkesedtek. Nagyon.
Apa azóta is cvíder, utálatoskodik gyerekekkel, velem. Le van ám sajnálva! Ki kéne tölteni sürgősen az adópapírjaimat, Apa csinálná, de előbb sürgősen különféle filmeket kell néznie :? .
Nekem hányingerem van, szakad rólam a víz, kemény a pocakom, fáj a derekam és a hasamalja. Lefexem. Majd szól az én szerelmetes párom, ha rámér. Legfeljebb megbüntetnek :? .

Kattkat Biztos elírtad csak. Az amniocentézis a magzatvíz vétel. Ami Neked kinéz azaz amnioszkópia :D .
pammut

Kismaki! Írd be a telódba a számomat és legközelebb, ha itt vagytok megcsörizel és talizhatunk. Jó lenne valakit személyesen is ismerni. Én mindenkitől messze vagyok :cry:

Csini az a sütike. Kérjük recit a másik topicba :lol:

Dalika! Te velem 1 napra vagy kiírva, utánunk már csak Kismaki van és az hiszem Pammut valami új számolás alapján. Jól emlékszem?

Kakti! Nekem is mindig ilyen dolgok járnak az eszemben, hogy mi van ha... :wink: Egyébként nekem a dokim azt mondta, hogy ne üljek bele kádba csak majd a szülés után. Addig nem szabad ő szerinte, mert nagy a fertőzés veszélye. :roll:

Csajok! Van még valakinek olyan, mintha bugyborékolna odabent a kis drágaság? De szó szerint. Ha odateszem a kezem olyan, mintha bugyogna odabent valami. Nagyon durván mocorgott az előbb meg olyan fájásaim voltak, hogy huhhh. Nem tom mi történt.

Az előbbi nyílásfájásos kérdésemre tud valaki mondani valamit? Mitől fájhat?

bellerreni
Eger

Kakti!
Nekem ugyan nem vizben folyt el, hanem agyban, de szerintem siman eszre lehet venni. Tudod milyen erzes a magzatviz folyas?
(Nem lesz guszta tulsagosan, akit nem erdekel ne olvassa.) Nah, szoval folyik valami a huvelyedbol (egyertelmu, hogy nem pisilsz), olyan, mint amikor mondjuk eros mensis ejszakan allo helyzetbe kerulsz es a fekves miatt a huvelyben osszegyult nagyobb mennyisegu ver a gravitacio miatt egyszerre tavozik. Vagy amikor mondjuk kadfurdo, esetleg nagyobb strandos lubickolas utan nemi bekerult viz kifolyik.
Ezt megerzed akkor is, ha kadban ulsz.
Valamint!
Kristofnak mar be volt illeszkedve a feje, altalaban el is zarta a viz utjat, mint egy dugo, igy nem folyamatosan folyt, de amikor kicsit is megmozgatta a fejet, akkor ujra jott ki valamennyi magzatviz. Merthogy az addig termelodik odabent, ameddig a placenta le nem valik.
Szoval ha nem veszed eszre kadban az elso nagy adagot, akkor eszreveszed a kisebbeket kesobb.
Vendég

Reni!

Szerintem a baba feje nyomja, azert faj. Kristoffal nekem a 37. heten szallt le a pocakom es illeszkedett be a feje hirtelen, meg az aranyerem is kijott. A midwife szerint attol volt, merthogy elnyomott ott lent mindent. Szoval arra tippelek, hogy nalad is ez a helyzet.

Mi van ezekkel a pasikkal most? A front a terhesnoknel burkot repeszt a ferjek viszont megorulnek? Hat ahelyett, hogy babusgatnak a terhes asszonyt, frissen szult feleseget meg ok halatlandoknak?
Nah, mondjuk en az enyemre nem panaszkodom. Ma eppen en vagyok hisztis p.csa, pontositok: nem hisztizek, csak mindenfele celozgatos beszolasokat nyomattam es allandoan fancsali kepet vagtam. De hogy miert??? Fogalmam sincs.
Estere mar eszbe kaptam es elegge lelkiismeretfurdalasom lett. Erre mit kapok cserebe? Meglepi somloi galuskat. :oops:
Vendég

Na, Bea, most rám hoztad a frászt rendesen...

TÉNYLEG NE OLVASSA, AKI ÉPP VACSI ELŐTT VAGY UTÁN VAN KÖZVETLEN!

Én már néhány hete érzek olyat éjszakánként, hogy olyan, mint ha folyna belőlem valami. Folyik is, mert mindig nedves odalent éjjel. Többször fel kell kelnem törölközni. Viszont nem érzek semmi édeskés illatot (szagot), sem másmilyet. De színe és állaga sincs. Szóval nem tudom, mi lehet ez... De most be vagyok tojva... Ja! próbáltam napközben a papírzsepis tesztet is, de nem éreztem olyan mennyiségűnek a dolgot, hogy az aggasztó legyen. Viszont az éjszakai dolgok idegesítenek. Én eddig arra gondoltam, hogy inkontinencia lehet, de talán mégsem??? :roll: :roll: :roll:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

pammut őőhhh...igem, elírtam :oops:
durva lenne egy amniocentézis most (meg amúgy is)

Kattkat

Kép
kattkat

Na, Apa szépített egy kicsit, aszonta írjam alá azokat a nyamvadt papírokat, majd ő holnap kitölti és elintézi.

Reni Én doki által hivatalosan febr. 28.-ra vagyok kiírva. A védőnő és saját számolás szerint meg 25-re.
pammut

Sütirecept a másik topicon! ;)

Kakti: ha a magzatvized csordogálna, szerintem nem csak éjszaka éreznéd. Ez inkább tényleg olyan lehet mint Eszternek volt egyszer.
zuzmooo

Kakti!
Nem hiszem, hogy magzatviz lenne. Bocs, hogy ezzel nyugtatlak, de a magzatviz szerintem nem szivaroghat hetekig "buntetlenul". Elvileg burokrepedes utan mar iszonyat konnyen jut fel baci, fertozes a babahoz, heteken at szerintem ezt nem lehetne veletlenul meguszni, szoval a baban latszana mar valami. A doki is eszre vette volna. Illetve: szerintem tovabb is repedt volna a burok es mar babaznal.
Inkabb csak ez siman folyas.
A terhesseg erdekes dolgokat tud produkalni es ezen erdekesseg egyike a folyas valtozasa. Nekem van, hogy szinte nincs, csont szaraz vagyok, van, hogy kremesebb, van, hogy vizesebb.
Most peldaul mar 2-3 hete vizesebb, lehetne akar magzatviz szivargas is, de tudom, hogy nem az, hanem folyas.
Vendég

A fürdővízben elfolyó magzatvíz sztem látszana. Az azért kicsit véres, kicsit nyákos miegymás...

Ronci!

Az akkor faxa, hogy a kórházban pont Algopyrint adtak? Jaj, nekem annyira elegem van ebből a fájásból! :oops: De nagyon köszi a segítséget!!!!!!! :lol:
Vendég

Most lattam a reklamot: egy Bic Mac-ert kettot adnak a mekiben. Nah nem mintha csak az akcio miatt lenne kedvem hozza, de holnap reggel finoman megprobalok celozni anyosnak, hogy ne fozzon sokat (naluk toltjuk az ejszakat) es Ferivel probalom meghivatni magam mekibe.
Ha addig Erik fiam nem repeszt burkot. Mert negyed oraja probalja bepotolni az elmult ket nap lustasagat, iszonyatosan mozog (foleg labbal). Nem lepodnek meg, ha elontene a viz.

Raktam fel en is ma pocakfotot, mindjart megvizsgalom a tobbit. Az enyem kepen ugy tunik, mintha nem is nott volna, tok furcsa, mert valojaban meg nott sokat szerintem. Meg masok szerint is.
Vendég

Sziasztok!

A mai napom nem semmi volt. Eldöntöttem, ma lesz a napja, hogy pici lányom csak cicit kap, vagy csak kanállal a tejcit...elég macerás kiskanállal etetni 1 ekkora csöppet. Több ment mellé, mint bele :roll: DE ma már 30g-ot szopizott :D :D Igaz, hogy a mellem kivörösödve, fáj, alig haladtam az itthoni dolgokkal, de ez a 30g megérte. Lökött vagyok?
Na, megprószálok visszaolvasni, mert ezzel is elmaradtam...már megint... :oops:

Kép
csipike09

Bea!

Nem hiszed el, de megláttam a reklámot és Rád gondoltam! :lol: :lol: Én már ettem is duplát. Illetve a Laci hozott a kórházba. Az egyiket ő ette meg. Anyós húslevesét meg hazaküldtem... :oops:
Vendég

Na jól van, akkor megnyugodtam... Józanabb pillanataimban én is úgy gondoltam, hogy ez nem lehet magzatvíz... :) Csak most már kezdek zizzent lenni!
Lassan megeresztem a fürdővizemet. Apa 10-kor jön haza.

Nóri!
Kezdődnek a sorozataid! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Nóri!!!
utánna olvastam..a legtöbb helyen azt írják, hogy semmiképpen se, vagy utánna 48!!!órán át ne kapjon tejcsit a baba..de a legtöbb védőnő meg ezt javasolja a neten.. :shock: na most légy okos..én nem tudok.
A magnézium nem segített picit sem?
Én is akarok big macet! már 2napja arra készülök vagy egy nagyon jó gyrosra..

Kép
Kép
ronci

Nori!

Hat, vegulis boknak veszem, hogy a Big Macrol en jutok az eszedbe.
Majd ha szules utan szembesulok a rajtam maradt x kiloval, akkor rosszabbul fog erinteni ez a nagy Bic Mac imadat. :lol:
En imadom a huslevest, de teny es valo, hogyha Feri bevagtatna hozzam egy etelhordonyi forro huslevessel, meg egy illatozo mekis zacskoval, akkor az utobbit valasztanam. :oops:
Szoval teljesen megertelek.
Mar delutan is akartam irni, de akkor csak bekukkantgattam es nem volt idom: tenyleg durvan egyformak a lanyok. Ez igy nagyon mokas lesz! :D
Jaj, mar en is annyira kivancsi vagyok, hogy a fiaim tojasok lesznek-e, vagy epp ellenkezoleg. Merthogy Kristof az apja fele nemetes, svabos, szokes vonalakat orokolte, az en csaladom meg inkabb kreolos boru, barna haju (meg en is, csak ez mar nem latszik). Szoval lehetnek nagy elteresek is nalunk.

Ma annyira jol haladtam, hogy minden kesz lett. Es ez mar nem csak szoveg, tenyleg nincs mas dolgom a hazzal a napi atlag melon kivul. Itt all mar Erik racsosagya, fejvedovel, lepedovel, a ruhai vasalva a gardrodban, Kristof gyerekagya is szinten a helyen feszit parnaval, takaroval, huzattal egyutt. (Igaz, meg venni kell bele egy gyermekagynemut, mert Londonban maradt, de asszem raerunk, mert Kristof meg a mi agyunkban tanyazik.)
A masik szobaban osszerakva a hevero, betolva a fotel az ejszakai babazasomhoz, kitakaritva a babakocsi, osszerakva, lemosva a pelenkazo allvany. A hordozo is tiszta es illatos. Meg a hintat is elokeszitettem, bar az meg nem fog kelleni az elso napokban.
Jah, igen: meg az utazoagy attorlese van hatra. De azt akkor csinalom, amikor mar Erik itthon lesz es ossze is kell rakni. Feleslegesen en nem nyitogatom.
Egy banatom van csak: nem tudjuk felrakni a baldachint. :( Kristofhoz vettem fejvedot baldachinnal, egyreszt mert szep is volt, masreszt mert a londoni lakas huzatos volt, igy direkt vastagot valasztottam, hogy a kisagy vedve legyen igy is. Tok jol nez ki egyutt.
Erre most nem tudom felrakni, mert a kisagy a mienk melle kerult a sarokba, ott viszont a teto miatt alacsony a plafon, nem fer el a tartorud sehogysem. Mashova meg nemtom atrakni a kisagyat, mert akkor vagy ablaknal lenne, vagy radiator mellett, vagy kozel a szobaajtohoz, vagy a gardrobban. Egyik sem jo megoldas, asszem. :?
Vendég

Bea! Köszi a választ, én is erre gondoltam. :roll:

Képzeljétek megint volt 3 db 2 perces, majd 2 db 4 perces fájásom és most semmi... Miért 2 percesek vannak? Megőrülök és k.vára fáj. Ha a jósló ennyire fáj én a szülést nem fogom kibírni :cry:

Na megyek lefekszem.

Kép

bellerreni
Eger

Friss anyukákhoz egy kérdés: hány %-os alkohollal kell kezelni a köldökcsonkot? 70 vagy jó a 96%-os is? Csak azért mert nekem itthon 96%-os van és most olvastam, hogy 70%-ossal kell. Tényleg igy van? Vegyek 70%-ost?

Kakti, én tegnap vettem kádfürdőt, de nagyon rosszul esett, annyira vert a szívem, hogy már kellemetlen volt :( Közben én is ezen gondolkodtam, hogy honnan venném most észre, ha folyna a magzatvíz :D

Kattkat, UM szerint nekem is 11-e a dátumom, de a védőnő 8-át írt be..az volt tegnap, a doki meg 18-at. Na ezeken menjen el az ember...hmmm

Zsizell, mi a helyzet a zuhi után? Erősödtek?

Csipi, nem vagy lökött, tegyél meg mindent!

Reni, ennyire fájnak a jóslók? Akkor ez már gyanús! Nekem majdhogynem fájdalommentesek, csak feszülést érzek...sajnos...mert ha fájnának akkor legalább reménykedhetnék.
lara

hajrá sorozatok! :-)↲Ronci! Mg szart se csinált. Bevettem a nurofent. Hátha!
Vendég

lara: 70%-os alkoholt adnak a köldökcsonkra. Nem tudom a 96%-os jó-e.
vicky79
Budapest III. kerület

Viki!
Befaltad már a hőn áhított kakaós csigádat? :)

Kattkat

Kép
kattkat

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?