Nori!
Hat, vegulis boknak veszem, hogy a Big Macrol en jutok az eszedbe.
Majd ha szules utan szembesulok a rajtam maradt x kiloval, akkor rosszabbul fog erinteni ez a nagy Bic Mac imadat.
En imadom a huslevest, de teny es valo, hogyha Feri bevagtatna hozzam egy etelhordonyi forro huslevessel, meg egy illatozo mekis zacskoval, akkor az utobbit valasztanam.
Szoval teljesen megertelek.
Mar delutan is akartam irni, de akkor csak bekukkantgattam es nem volt idom: tenyleg durvan egyformak a lanyok. Ez igy nagyon mokas lesz!
Jaj, mar en is annyira kivancsi vagyok, hogy a fiaim tojasok lesznek-e, vagy epp ellenkezoleg. Merthogy Kristof az apja fele nemetes, svabos, szokes vonalakat orokolte, az en csaladom meg inkabb kreolos boru, barna haju (meg en is, csak ez mar nem latszik). Szoval lehetnek nagy elteresek is nalunk.
Ma annyira jol haladtam, hogy minden kesz lett. Es ez mar nem csak szoveg, tenyleg nincs mas dolgom a hazzal a napi atlag melon kivul. Itt all mar Erik racsosagya, fejvedovel, lepedovel, a ruhai vasalva a gardrodban, Kristof gyerekagya is szinten a helyen feszit parnaval, takaroval, huzattal egyutt. (Igaz, meg venni kell bele egy gyermekagynemut, mert Londonban maradt, de asszem raerunk, mert Kristof meg a mi agyunkban tanyazik.)
A masik szobaban osszerakva a hevero, betolva a fotel az ejszakai babazasomhoz, kitakaritva a babakocsi, osszerakva, lemosva a pelenkazo allvany. A hordozo is tiszta es illatos. Meg a hintat is elokeszitettem, bar az meg nem fog kelleni az elso napokban.
Jah, igen: meg az utazoagy attorlese van hatra. De azt akkor csinalom, amikor mar Erik itthon lesz es ossze is kell rakni. Feleslegesen en nem nyitogatom.
Egy banatom van csak: nem tudjuk felrakni a baldachint.
Kristofhoz vettem fejvedot baldachinnal, egyreszt mert szep is volt, masreszt mert a londoni lakas huzatos volt, igy direkt vastagot valasztottam, hogy a kisagy vedve legyen igy is. Tok jol nez ki egyutt.
Erre most nem tudom felrakni, mert a kisagy a mienk melle kerult a sarokba, ott viszont a teto miatt alacsony a plafon, nem fer el a tartorud sehogysem. Mashova meg nemtom atrakni a kisagyat, mert akkor vagy ablaknal lenne, vagy radiator mellett, vagy kozel a szobaajtohoz, vagy a gardrobban. Egyik sem jo megoldas, asszem.