Sajt@, te tényleg rászolgálsz a nevedre! Punkció után kutyasétáltatás… Örülök, hogy jól vagy! Holnap az infókkal gyere, addig is és utána is folyamatos szoriitás!A dódozás meg tényleg lájtos legyen ám! Jah, és igen, a lesziivás estéjén már tolni kellett a golyszlikat.
Kubus, hát akkor én jól félreértettem vmit. Azt hittem mostanában mész vizsgázni. Novemberre már a mostani pocaklakód is világra jön. Akkor mást kell kitalálni. Vagy tényleg meg kell tanulnod eszperantóul!!
Apu az első szülés utáni tapasztalatokkal hajlandó lesz a mostanit is végigélni?
Marianna, gratu a kis trónörököshöz!Bizti nagyon csodás lehetett a kisfilm. Örülök, hogy minden rendben van veletek!
Vaya, most van az, hogy az anyagi, lelki dolgok mellett ezt az idegőrlő várakozást is ki kell biirni!! De gondold azt, hogy már csak ez van hátra!! Babaragacs folyamatosan megy!
Mieza, ha az a kis vérzés is abbamaradt, akkor nem lehet gond!Aztán ne késziitsd ki magad aggodalommal (csak szerelemmel!!
) Pihizz és maradj ágyban, ha a hasikád ezt kiivánja!Minden rendben lesz, és mindjárt itt a péntek!
Pancsi, na nee, hogy te is összeszedtél valami francotl…Csak nem a neten terjed vmi viirus?.... Na, de mielőbbi jobbulást!
Vörösmacs, hát ez az álom elég bizarr. Biztos, hogy az érzelmeid, és a történtek alkották meg ilyenre. Szurkolok, hogy a valóság kedvezőbb legyen!
Szöszi, remélem hogy az erőd, erőtök és minden körülmény össze fog jönni egy idei babushoz!(máris itt egy jó kis jel, a laptető!)
Heni, Angyalka, pihenjetek a lehetőségekhez képest!!És vigyázzatok magatokra, kismamik!
Háttérből figyelők: Nektek is csak jókat!! És kitartást!!
Holnap ahogy géphez kerülök jövök, nem tudom mikor lesz, mert a napunk nagy része utazásból és ügyintézésből fog állni. De mindenkinek csak + energiát küldök addig is.
Holnap a BMC-s tesztemhez ti is szoriitsatok majd légyszi!!
Jó éjszakát!