Új privát üzeneted érkezett!

Jaja Babe, hát most kell is nekem naaagyon! :lol:
Majd, ha "vége" ennek az egésznek és baba lesz a pocimban, veszek tetű elleni sampont :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sziasztok Lányok!
Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket az orvosválasztásban. Még nem igazán döntöttem, nehezen szánom magam az újabb megpróbáltatásokra. De csak kellene. A Forgács Intézet? A Kaáli? Biológusokról tudtok valamit?
Köszi
mezsu

köszönöm lányok!!!!
pici szurkálások vannak, olyan mint a beülti, csak negyed olyan erős. de nekem a beülti sem fájt.
nem vérzem, csak azok a cseppek voltak.

úgyhogy most pihenek és elképzelem, hogy bent vannak és péntek jó hír lesz és közben erre azokra gondolok, amiket most írtatok!

Eszter, köszi a biztatást!
Sz azt mondta, amikor régebben kérdeztem, hogy mi t kell ennem ha görcsölök és vérzek, hogy bármi is történik, ne menjek, mert nem tud mit csinálni, bármi bárhogy, szedjek mindent és ne aggődjak. de tenni semmit se tud, péntekig mindenképp várni kell.

annyira jó, hogy nugtattok, nagyon bepánikoltam!
mieza

navared: Az idegi dolgokra gondolsz? Alakulnak a dolgok, de még mindig vannak furcsa álmaim.

muzsi: Az biztos, hogy a meddőségi kezelések utáni terhességet másképp éli meg az ember. Nem éreztem annyira tehernek, mert sokat vártunk rá. Mondjuk végig aggódtam az egészet. :D Ezt a 9 hónapot biztos az itteni kismamák is így fogják megélni. Azért a szülésnél azt mondta a párom, hogyha neki kellett volna szülni, akkor kihalt volna az emberiség. Pedig neki nem is fájt, csak az enyémet látta. És a kezét fájlalta, amit szorongattam.
vicky79
Budapest III. kerület

mieza: tényleg sok pihi és meglátod nem lesz itt semmi baj!
Nekem azt mondta a Z, hogy a megtapadás 6 nap.

Babe: köszi a biztatást, remélem én is hogy csak picurka helyezkedése lehet az oka. Na és nő már a pocid?

Janka

Kép

Kép
janka78

Maccs: Olyan kedves vagy, hogy még a szomorúságod ellenére is mindenkinek osztogatod a varázslásaid :!: :!: :!:
Meglátod holnapra vmi csoda történik a petécskékkel! Én nagyon drukkolok!!!

Janka

Kép

Kép
janka78

Janka,
szerintem nő, meg a nadrágjaim szerint is. 8) 8)
Szóval csütörtökön mész UH-ra? Szorítok értetek. De ugye semmi vérzés meg ilyesmi nincs? Mert, ha nincs, akkor az csak jót jelent. :) :)

Kép

Kép

Babe:)
babe3

Andi:akkor várom az eredményt holnap 8)

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Navared és Muzsika: A holnapi BMC-hez egy kalappal és nagyon szurkolok nektek!!!

Janka

Kép

Kép
janka78

Babe: az szuper, akkor lassan lehet venni nacikat én egyébként keretem 2 rossz ill. kihízott nadrágot és egy varrónővel kivágattam az elejét és vettem elasztikus anyagot és belevarrattam, mert a 20-25 hétig még nagyok voltak rám a kismamanacik a nadrágjaim meg szűkek.
Nem nincs vérzés, remélem 9 hónapig nem is lesz, sajna utána ez bepótolja magát:)

Janka

Kép

Kép
janka78

Janka, köszi, neked is mennek a drukkok, hogy minden renben folytatódjon a terhességeddel!!Csütörtöki uh is mindjárt itt van, és akkor már majd jobban megnyugodhatsz!

Mieza, anyucis hozzáállás, remek!!Kitartás és azért csak ne őrülj meg!! :)

Vicky, remélem apu keze jobban van már :wink: ! Ő is egy kis hős, hogy amennyire lehet, osztozott veled a szülésben!

"...minden nehézség csak álcázott lehetőség..."

M
muzsi

Navared, ment a privi rólunk is!
Megint laptetőd van, hej, hej hejj!!Ez is jó jel!

M
muzsi

Dorkabab:de aranyosat írtál nekem :D

Kép

kiss angyal

Babaragacsos Szép Napot!

Mindenkinek köszönöm a drukkokat, de telhetetlen vagyok és még-még kérném őket!!! :)
Sz ügynök 6-ot tudott leszívni, abból 5 jöhetett szóba. Az egészből a kézfejembe szúrás és annak kivétele fájt, most érzem a hasam alját, a fészkeimet, de nem vészes. Egyedül jöttem haza BKV-val és már kutyát is sétáltattam. Kicsit kótyagos vagyok, de majd ez is elmúlik.
K2 ügynükkel megjkonzultátuk, hogy ICSI (ugye ez az amikor az übertuti fickót célzottan randiztatják MissPetével) legyen, mert az biztosabb.
A zárókor kiderült, hogy 5-ből 2 érett, a másik három még esélyeske. Holnap 9-kor a védett vonalon többet is megtudok az informátoromtól! 8) :lol:
Hétfőn v. pénteken lesz a Perfect Match.
Ma estétől 3x3 p.nagolyó dukál végig; ill. 4 napig 2x1 Doxycyclin és 1x1 Metypred.
Sz ügynök szerint túl nagyok a fészkeim és nem ajánlja ET előtt a hancúrt (megjegyzem, utána már nem is lehet :( ). Ez va... Azért boldog vagyok ám!!!

Pá Drágáim!
sajt@

ZsuzsiBMC:
Te is ma voltál? :shock:

Dorkabab:
Na ugye, hogy volt értelme Sz ügynöknél átbeszélni mindent! Ez tök jó!

Heni kismami:
Nagy gratula a trióhoz!!! :D
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Andrea:
Annyi pozitív energiát kaptam tőletek, hogy a te hsz-odnál el is pity-pity... Olyan édik vagytok! Holnapra szurkolok ezerrel! :)

Vörösmacs:
Hihetetlen!!! :cry:
Azért a remény hal meg utoljára, én még drukkolok!

VayaZT:
Csak dúljon odabenn nálad a lamúr, éljen a szaporodás!!! :wink:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Na látod, nem csak te voltál fülig rózsaszínben, akkor nem buktál le, jó volt az álca! :)

Mieza:
Nem izgulni, nem feladni!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kiss Angyal:
Tecc a leszólítós sztorid! :lol: Nagyon drukkolok az ikrekhez!!! :D +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Mostmár aztán ne tessék sírni, minden rendben lesz, fogtad?!

Vicky:
Barbus nagyon rendes, hogy szépen alukál. :) Tejcsi is van?

Mezsu:
Én a Forgácsból jöttem ide, nem bántam meg!

Navi:
Éljenek a laptetűk!!! :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Elmegyek pihenni, talán még este később bekukk (vagy nem)...

Pusszantyú!!! :lol: :lol: :lol: Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Sajt:juhéjjjj :D holnap reggel kérjük az informátorod által közölt randevú eredényét :D és igyál nagyon sok vizet :!:

Kép

kiss angyal

Janka, igen szoktam érezni, hogy szúrkál a hasam alja, remélem ez csak jót jelenthet! :D

Holnap telefonálok a bmc-be, hogy nem baj-e, hogy péntek helyett csütörtökön megyünk.

Hányszor kell menni uh-ra, mielőtt elbocsátnak minket a saját dokinkhoz?

Sajti, gratula az 5 petidnek, holnapra mindegyik érett lesz tuti!

Mieza, én a 10.napon csináltam tesztet, a beülti napját nem számoltam bele, és nagyon halvány csíkom (csíkjaim :D ) voltak.

Navared, nagyon drukkolok holnapra! És persze mindenkinek, akinek holnak bmc-s napja lesz!!!
Vendég

Csajok!

Nagyon fontos lenne tudnom, hogy a védettség a lombiknál a munkahelyen, csak a kezelés ideje alatt tart vagy folyamatos???
ancsyka

Sziasztok,

Gyors bekukk, épp csend van a lakásban.

Vörösmacs,
Olvasom, jaj istenem, de még bármi lehet, ugye ?

Vaya,
Hajrá meghülyülés 8) )))))

Mieza,
Gondolom biztos van közte is valami védelem, az azért durva lenne ha nem, mert akkor tényleg egy sikertelen lombik után máris kirakhatnák az embert. De miről is beszélünk.
Jaj csak pihenj és ne járjon az agyad kérlek szépen. Lehet egy ér is !

Angyal,
Nagyon vigyázni Magadra. És no ideg. Gratulálok a leszólításhoz :lol:

Muzsi,
Édesek lehettetek reggel a tesztfigyeléskor. Holnap minden úgy lesz ahogy Ti szeretnétek !!!
Köszönöm tanulgatok, naponta 2 órát próbálok, mindjárt jön a párom és akkor bebújok valamelyik szobába és tanulok. Azt még nem tudom hogyan kell mondani h babát várok, csalhatnék a szótárból, de este megnézem.
Mondjuk csak novemberben fogok felsőfokra menni, de sebaj a vizsgaidőszakban is örömmel fogom mondani ezt a mondatot ha éppen egy-egy szóbelin leszek bent :lol: )))

Csucsu,
Tutira meggyógyultál ? nehogy valami visszamaradjon.

Marianna,
Várom a híreket.

Dorkabab,
Drukk h mostantól csak jó dolgok történjenek.

Lukácsné,
Holnap minden rendben lesz.

Navared,
Hogy van a lelked ?

Eszter,
Köszi a infót, amikor CTG-re jártam oda lentre, úgy rémlett h aki AFP-re jött tényleg csak időpont nélkül érkezett, csak nem tudtam h változott e valami a rendszerben ? Felhívom azért őket, megkérdezem h nagy gáz e ha a fiamat is viszem magammal ?

Vicky,
Én szülésnél véresre karmoltam az egyik kapaszkodásnál a férjem karját. De volt olyan is hogy ott a doki, szülésznő előtt azt mondtam neki ha közelebb jössz fejberúglak, meg h soha többé nem akarok szexelni. :lol: :lol:

Sajti,
Remek hírek és ezt a + hozzáállást. Holnapi titkosvonalas telefon után kérjük tessék minket informálni !!!
Pihizzél.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kubuspace 2010.02.09 17:06-kor.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Szijjjasztok!

Megjöttem az uh-ról,ami szó szerint babamozi volt,a párom is bejöhetett és 20-25 percen át élvezhettük a kisfilmet :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Dokibácsi mindent alaposan megnézett leméricskélt és megmutatott Nekünk is!
Hihetetlenül fantasztikus élmény volt,mondanom sem kell végig folytak a könnyeim :lol: nem lehetett vissafolytani :lol:
A pici Kincsünk nagyon hiperaktív volt,nem tetszett ám Neki a bökdösődés,de ami a legfontosabb hogy minden a legnagyobb rendben van :!:
Éééééééééés nagyon úgy fest a dolog hogy FIÚ gyermekünk lesz :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Kimondhatatlanul boldog vagyok,Macsek nagyon köszönöm a varázslatot!Szorítok a holnapi JÓ hírekért :!: :!: :!: Kép [/img]

Kép
marianna82

Marianna,
dejódejódejódejódejódejó. Gyönyörű a kisember.
Nagyon örülök h minden rendben van.
Hogy van a kedvenc dokibácsink ?
Vérvételen is voltál ?

kubuspace

Vörösmacska: tudom sokan mondják, de amíg azt nem mondják, hogy nincs tovább addig nem feladni!!!

Sajtocska: jó lenne pénteken talizni. Zurad jön majd veled? Enyém kisemberem ott lesz :lol:

Heni kismami: 3 babót kaptál vissza, nagyon ügyi vagy és mennek a babaragacsok!!!

Zsuzsi.bmc: ismerős érzés, nekem is a pco-nak köszönhetően 21 és 72 nap között bármikor megjöhet. Próbáltad már a cickafark füvet? Reggel éhgyomorra iszom 2dl 8nappal azelőtt mikor szeretném, hogy megjöjjön és így megjön nem mindig 8 napra de max 10re megérkezik.

Angyalka drága: te hogy vagy? szurit bírja még derekad?

Kép
sztyopane

Vicky, igen, idegileg gondoltam! Ha csak fura álmaid vannak az nem gond, majd szépen elmúlnak, ha picit több időd jut magadra és teljesen hozzászoksz, h. anya vagy (szerintem...)!

Janka, köszike! Csüt-ön pedig veletek is minden rendben lesz!!!

Sajti, nekem is így volt, h. 6-ot szívtak le, abból 5 érett volt! De neked nagyon szerencséd lesz, meglásd, mint nekem az elsővel! Nagyon szorítok, h. a 3 kis lusti is belehúzzon! :wink: Aztán majd reggel amikor a titkos védett vonalon hívod K2 ügynököt, vigyázz nehogy lehallgassanak ám :D
Szerintem inkább pihizzél, mint kutyákok után futkerássz!

Zsu és Mindenki drukkjait bezsebelem, holnap feldobom és aláállok :lol:

Kubu, gondolom már kitaláltad, h. sokkal jobban vagyok, de a'sszem félek.... tudom, nem szabadna, de nem tehetek róla, legalább is tudatosan :?
De miért akartad fejbe rúgni? Mert h. még no more sex, az hagyján, de még harcművészet is... :lol:

Marianna, szuper hírek, ügyes a kis kukis, nagyon fantasztikus lehetett! Most már nyugodj meg, minden rendben lesz, ahogy eddig is!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Ancsyka,

http://www.munkaugy.hu/pages/getpage.as ... D22B3460AD

http://pavogy.web.elte.hu/FDSz/KollSzer ... 0_099.html

http://www.lombikbaba.civil.co.hu/modul ... topic&t=25
Orvos válasza: Kedves Katalin! A felmondási tilalom egész pontosan így szól a Munka Törvénykönyvében: "90. § (1) A munkáltató nem szüntetheti meg rendes felmondással a munkaviszonyt az alábbiakban meghatározott időtartam alatt: (...) d) a külön törvény szerinti emberi reprodukciós eljárással összefüggő kezelés (...) időtartama." Arra, hogy a két program közötti kötelező 3 hónapos szünet ideje beleszámít-e a kezelésbe, sajnos sem a törvény, sem annak indokolása nem ad választ. Véleményem szerint, mivel ez is a kezelés szerves része - a kötelező szünet az egészség megóvása érdekében -, kiterjesztően kell értelmezni a szabályt: tehát az esetleges sikertlen beültetés és a következő stimuláció kezdete közötti időszakra is vonatkozik a felmondási tilalom. Amíg a programban részt vesz, a védettség kiterjed Önre. A munkáltató részére történő bejelentést (írásban!, az intézmény igazolásával) mindenképpen javaslom, mivel így adott esetben a munkáltató nem tud arra hivatkozni, hogy nem is tudott az Ön programban történő részvételéről, így nem vonatkozhat rá a tilalom. De remélem, nem kell ezzel foglalkoznia, mert sikerült a beültetés, és onnantól kezdve a várandósokat megillető felmondási tilalom vonatkozik Önre. Minden jót kívánok, üdvözlettel: dr. Laborczy Éva

nem tudom ezek mennyire "friss" adatok

Mezsu,
forgácsból jöttem.

kubuspace

Marianna: nagyon szép a kistökös :lol: Gratulálok!!!

Ancsyka: ebbe nem tudok segíteni, de majd jönnek az okosabbak és elmondják.
sztyopane

Sztyopane és Zsuzsi, a cickafarkfűvet azért ne vigyétek túlzásba, mert ösztrogén tartalmú és az nem biztos h. jó a cisztáknak, sőt szerintem kifejezetten rossz, ahogy a palástfű is, de nézzetek utána... ez az én véleményem!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navared,
hát csak azért akartam a harcművészet oltárán áldozni, mert éppen még reggel zárt volt a méhszájam aztán kaptam gyógyit meg oxitocint meg edát és valahogy minden egyszerre, sok fájdalom, lassú tágulás és a végén egy 4300 gr-os bébi 15.50-kor :-)))))

kubuspace

Kubu, hát elhiszem, h. nagyon brutál lehetett, de kíváncsi leszek, h. én is a Zuramat szidom-e vagy a dokit, aki hozzásegített a bébihez a lombik során? :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Macsek én is reménykedem benne, hogy hátha tévedtek és mégis megindulnak a petikék. Figyu tudom hogy iszonyú szar de ha mégsem akkor ne felejtsd, hogy semminek nincs vége! Bár a szomorkodás jár, menni kell tovább. Azért még holnap reggelig bízom hátha csoda történik a mi kis varázslós Macsunkkal.

köszi a drukkokat 25-ére. hát még marha messze van, de majdcsak eltelik valahogyan ez a kis (?) idő

Babe sajnálom a rosszul végződős disznótoros sztorit. Hát egy időre lehet búcsút kell mondj az ilyen nehéz kajáktól.

Mieza ha mégis tesztelnél holnap, nagy nagy drukk. Az én tesómnak is volt néhány pötty terhesség alatt, ez semmit nem jelent.

Kiss Angyal, mire rájöttem, hogy ki is vagy, sajna már eltűntél. Én ugye nem tudtam, hogy nézel ki, és csak Navi mondta h Ildikónak hívnak. Mellettünk ültetek reggel a fotelokban a pároddal, és szólítottak téged. De mire összeraktam h te vagy, már eltűntél a folyosón. A te párod a cseh fiú ugye? Mert azt láttam még, hogy valami cseh lapot olvasott, és még abból gondoltam, hogy te lehetsz. De most már megkereslek a wiwen, és legközelebb már egyből felismerlek.

Tök jó híreket kaptatok, és még a fagyiba is ment, ez szuper. Sajnálom a kiborulást, és örülök hogy már helyrejöttek a dolgok.

Dorka bocsi a bládit nem neked akartam írni,hanem Zsuzsinak.

Navared nagy szorítások holnapra. Tök jó hogy így megnevettet az arwen tornás néni :D tényleg nem egyszerű a stílusa. amúgy a torna valóban nem könnyű én sem vagyok hajlékony abszolút de nagyon jól átmozgat

Sajt ZT 5 petike szuper, holnapra beindul mind. Megadrukkok. Nem baj h nem lehet hancúr a babáért ez a legkevesebb. Lesz még vagy 40-50 évetek bepótolni :D

Kubu vicceseket mondtál szülés alatt :D nem kicsit lehetett megdöbbenve a párod no meg a doki, szülésznő

Marianna, csodás babó, gratula! ÉN is akarok ilyet!

Hát lányok nem gyengén lassan telik az idő, és még csak az első nap az inszem után. ma kicsit meg is zuhantam, hogy hogy fogjuk mi ezt anyagilag lelkileg bírni, pedig még nagyon az elején vagyunk. illetve remélem már nem is annyira, mert sikerülni fog. és akkor minden gond letudva..
vayacon

Marianna:
Csodálatos élményben volt részetek, gratula a p@csmáljcsikhoz! :)
Nagyon fotogén - olyan, mintha mosolyogna.

Szytopika:
Persze, hogy jön a Zuram, sőőőt! Anyukám is, kész felvonulás lesz!
Ha pénteken kell mennem, akkor traccsolunk! :*
Anyuval vigyázni kell, mert edzett a gyomra, nem bír kihűlni sosem, annyit dumál. :lol:

Navi:
Holnaptól megyek dódozni, lájtosan.
Most hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem érzékeny baromira a hasam, de holnapra jobb lesz. A kutyákok jólnevelt ebek, ők futkorásznak, én meg nézem... :lol:

VayaZT:
A pénz a legkevesebb! - ezt szó szerint értsd!!! :lol: Mi is jól lenulláztuk magunkat a lombikkal, de lesz.rom. Majdcsak lesz vhogy...
A lelki része igen megterhelő, de gondolj bele, mi itt vagyunk és segítjük egymást kirugdosni a gödörből. Vannak olyanok, akik nem neteznek, semmiféle lelki támaszt nem kapnak (információt sem!!!), na neki aztán tényleg nehéz lehet.
A lélekgyógyászom szerint, bízzam mostmár magam az égiekre/a sorsra = "legyen meg a Te akaratod" elv alapján fussak neki. Most próbálok e szerint nem foglalkozni annyit vele, legyen úgy, ahogy lennie kell.

Ja! Ma reggel a Zuram megkérdezte, hogy szerintem mi hogy fogunk szaporodni?
Nemtom - mondtam.
Válasza: hát osztódással! :lol: :lol: :lol:

Lombikoskák! Nektek is leszívás napjától (estétől) p.nagolyózni kellett? Ez olyan furi... :?

Pá Drágáim!
sajt@

Felébredtem. Annyira stresszeltem, hogy bevettem egy Valeriana-t, ami el is nyomott, eddig aludtam.
Jobb is.
Most már nincs szúrás, azóta sem volt semmilyen csepp...
Viszont nem szereti a pocakom ha mozgok, vagy ha ülök, akkor szúrogat, feküdnöm kell, akkor nem fáj...
Lehet, hogy csak pszichés, este dolgozom rajta :)

Jaj, minden holnapinak nagyon naggggyyy drukkk!
Aztán majd gyertek beszámolni, hogy mi 4falközé zártak ne unatkozzunk annyira :)

Bár csinálok én magamnak programot, ez a nap pl. a sok stressz miatt elég hamar elpörgött.

Képzeljétek, eldöntöttem, hogy viszek egy csomó friss újságot az asztalokra. A lenti várós fotó magazint már 10x olvastam, a fenti ELLE Dekort meg vagy 40-szer :)
Szóval, péntektől akik mennek, olvashatnak is, legalább elmegy az idő!
mieza

Vaya, azt hittem, te lazán megcsinálod az összes gyakrolatot, mert ahogy mondod, gyakran tornázol... majd belejövök én is!
Ne izgulj, nagyon hamar eljön a 25-e, hipp-hopp, addig meg foglald le magad, ne agyalj, csak ha abszolút pozitív dolgok jutnak az eszedbe, különben nem ér!!! :wink:

Sajti, na jól van, akkor kis séta belefér, beülti után úgyis fekvés lesz!!!
Szívesen találkoznék a lélekgyógyiddal, de már én is annyi mindenkinél voltam, aztán igaz, h. sokat fejlődtem, de még mindig nem az igazi, ha ennyire el tudok kenődni... :(
"Legyen meg a Te akaratod!" Ezt már nekem is ajánlották, h. bízzak az égiekben, hisz ők tudják, mi a legjobb nekem! Hát remélem egyezik a két akarat :D

Mieza, de rendi vagy... ÚJságok :D Hát kellne frissíteni, az tuti!
Örülök, h. jobban vagy!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navi:
Nem is a hit a legfontosabb ebben, hanem az, hogy elengedjük a görcsösséget. Hiszem már mindent megtettem, ennél többet nem bírok. A gondolatvilága egyenlő azzal, amikor nem kapálódzol az örvényben, hanem rábízod magad a sodrására (és akkor egy idő múlva kikerülsz belőle). Remélem érthető voltam.

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok lányok

Sajti ez nagyszerű tényleg az égiek fognak dönteni és bizti siker lesz!!! Akkor még a héten visszakapod? Küldöm a ragacsokat :arrow: :arrow: :arrow:

Mieza pihenj sokat és minden ok!!

Vaya épp ezért ne agyalj ennyit. Mesefilm és romantika kicsit kényesztesd magad hiszen babás vagy!!!

Nava nagyon drukkolok neked holnap. Hogy birod a 6 merionalt? Nem vagy rosszul töle? És mennyi a gonalod most? Eszed a propoliszt? Olvastam mennyi jó hormont tartalmaz. Én is most vettem.

Heni Babaragacsot :arrow: :arrow: :arrow: nincs más dolgod csak pihi. Köszi az infót

Kubu nem semmi a gyerköc mérete elsőre. Milyen kis dundi baboca lehetett kis édi. Ti is jövőhéten mentek baba mozira?
Köszi az infót amit kimásoltál. Holnap megyek a darázsfészekbe remélem nem lesz semmi gáz :wink:

Csucsu hogy vagy? Most váltottalak tisztára meg vagyok fázva remélem csak ez. Te gyógyulgass!!Látom te is mész dolgozni :cry: :cry:

Babe jó hogy itt vagy te is már hiányoltalak. Mi ez a disznó tor balhé. Csak nem vagy kívános? Csak ovatosan!! :D :D

Macs nagyon sajnálom bizti már pihizel hogy nem tudtál aludni este. De még nincs vége addig ne is gondolj ilyenre még ki nem mondták. Tudod vannak még csodák.

Holnapiaknak drukkokat :arrow: :arrow: :arrow:

Ha valakit kihagytam, márpedig bizti kihagytam valakit akkor
pusszantom

Kép
Kép
pancsi76

Na pá drágáim holnap jövök. Mindenkinek nyugodalmas jócakát :D :D

Kép
Kép
pancsi76

navi, csináltam én is az arwen tornát, csak az elején olyan nehéz, aztán tök hamar megszokja a szervezeted a fura figurákat. Bevallom én már később untam baromira

mieza, nekem mikor már ilyen para voltam az uccsó napokban, azt mondta doki, szedjek 3x1 MagneB-t egyrészt oldja a görcsöket is, ha van, meg finoman meg is nyugtat. 3 csepp meg semmit sem jelent, főleg ha még a rendes mensi tüneteidet sem érzed.

sajti, ebből még bármi kisülhet és számoljunk csak, ha mondjuk hétfőig hancúrkodnak a kicsik a csészében, akkor szerintem egy hancur-light, már nektek is belefér otthon apával. Nekem mikor 8-ból 6 volt jó, akkor akik az elején kis rakoncátlanok voltak, a végére feladták és a kis lustikák voltak a győztesek. A p.golyót azért kellett tolni már leszívástól, hogy mire visszakapod a babókat, pont ott tartson a szervezeted, mintha első perctől kezdve bent lettek volna, szóval csak pakolgasd befelé szépen a kis golyócskákat, ha már mástól el vagy tiltva...….

marianna, én béna vagyok ezekhez a képekhez, de itt tökre úgy néz ki, mintha egy kisherceg fejecskéje lenne oldalról, klassz kis srác

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

muzsi: Apa keze már jól van, csak a gyűrűjét kellett levennie, mert beleszorítottam a mellette lévő ujjába. Egyébként végig velem volt, a köldökzsinórt is ő vágta el. És mindent végig nézett, amikor ott volt velem és nem a gyerekkel a fürdőzésnél.

sajt: Van valamennyi tejcsi, de most már naponta egyszer tápot kell kapnia. Nem akar ciciből szopizni, csak üvegből kell neki a tej. Így viszont nincs meg a ciciknek az inger és egyre kevesebb neki a tej. Nekem ugyanannyi jön, csak a kedves egyre többet eszik. Tessék pihizni sokat.

kubuspace: Én is féltem hogy majd kikelek magamból, de nem volt rá szükség. Apa nagyon ügyes volt, nem volt útban és sokat segített. Én is kaptam oxit és edát, pedig Barbus csak 2480 volt.

marianna82: Nagyon édes a kisfiatok. :D

navared: Az volt igazából a baj, hogy ezek inkább halucinációk voltak és nem álmok. Emlékszem rá, hogy mit csinálok és nem azt látom, ami tényleg ott van. De már legalább rájövök, hogy ez nem a valóság. Apa helyén a babát látom és mindig olyan érzésem van, mintha le akarna esni, vagy ilyesmi. Még mindig vannak ilyenek, de már rájövök hogy fel kell ébrednem. Szerintem is csak hozzá kell szoknom a helyzethez és kialudnom magam, bár Barbus elég jó baba, lehet mellette aludni (bár nem azt a 8-10 órát, amit én képes vagyok végig aludni).
vicky79
Budapest III. kerület

Miezo!
Még nem olvastam a mai napi termést végig, de még ne gondolj rosszra! lehet, hogy csak az utró mar fel. Ja, és mikor terhes lettem - de ezt már ezerszer leírtam, lehet, hogy unjátok is - a tesztelés előtti este olyan mensiszerű görcsöm volt, hogy le kellett feküdnöm, mert nem bírtam. MÁsnap + teszteltem! Szóval nem elkenődni!

rodina74

Sajti, igen értem persze... tudom, ha vki vmit nagyon akar, azt nem bevonzza, hanem inkább elűzi magától, de olyan nehéz csak lazán akarni és nem görcsölni, de gondolom nem kell ezt itt senkinek sem részletezni :roll: Sodróni kell, nem az árral szemben úszni!

Pancs, köszike, jól bírom... érzem a petefészkeimet, de nem vészes!
Gonalból most "csak" 150-re csökkentettük... Egyáltalán nem vagyok rosszul, szerencsére! Méhpempőt is eszem rendesen! Tényleg nagyon sokmindenre jó!

Vicky, biztos nagyon részisztőek ezek a hallucinációk, de ne pánikolj be, amikor csak tudsz, pihenj és alukálj, aztán szépen elmúlik minden furcsaság!

Na lépek, jó iccakát mindenkinek!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Vayacon, olvasom, hogy arwen-tornázol, a hasizmos részt ne csináld most, én mikor jártam a tornára, akkor mindig kihangsúlyozta a nő, hogy akik beavatkozáson voltak, azok ne csinálják azt a részt!
Vendég

Vaya, igen-igen egyetértek zsuval, ahol érzed, hogy hasad is dolgozik, azt ne csináld! A többit is lazán csináld, ne most akarj szuper arwen tornász lenni 8)

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Sziasztok!
Üdv. az újaknak és a régieknek is.
A háttérből folyamatosan követem az eseményeket és veletek izgulok mindenért.

Vörösmacs! Ne add fel! A remény hal meg utóljára!!!! Tényleg nagyszerű csaj vagy, hogy ilyen hírek után is tudod a többieket vígasztalni!!!

Sajt@! Nagyon-nagyon szorítok!!!!

Heni! Persze neked is nagyon szorítok, de ilyen eredményekkel csakis jó hírekkel jöhetsz!!!Rád is rád férne már a siker!!!!!

Navared! Neked is csak azt tudom mondani amit Macseknak is, hogy nem feladni!!! A végsőkig bízni kell!!!! Amíg a dokker nem mondja, hogy reménytelen, sőt néha még egy kicsit tovább is!!!Ha sírnod kell, csak sírj, néha jót tesz az ember lelkének.

Kiss Angyal! Neked is nagyon szorítok a pozitív teszthez! Megint jó lenne a hóesés helyett babaeső!!!!!!!

Akiknek sikerült MINDENKINEK NAGY-NAGY GRATULA!!!!A TÖBBIEKNEK PEDIG NAGY-NAGY KITARTÁS ÉS ERŐ, AMI PERSZE NÉHA FOGYTÁN VAN.

Bocsi, akinek nem írtam név szerint, de mindig rengeteget írtok, és tudom, hogy aki ET előtt illetve után van annak mindig jól jön egy kis biztatás, persze akinek sikerült annak is mindig van miért aggódni.
Na eldugulok, azért zugolvasóként szinte naponta itt vagyok.
Puszi mindenkinek és nagyon sok sikert és szép, nyugodt babavárást!!!!
szöszi1977

Sziasztok!

Én is a háttérből szorítok mindenkinek.

Macsek: reméljük a legjobbakat, ne add fel.

Mieza: te már közelbb vagy és reméljük sikerült.

Zsu: Vigyázz magadra!

És mindenki: nem vagytok egyedül, sokan szurkolunk a háttérből, kitartás!

Jó babavárást ill. pocakosodást

kispatak
Vendég

Sajti jó a vonalzód! :lol: :lol: Nagyon drukkolok a beporzáshoz. Küldök érlelő, megtermékenyítő és osztódási varázsport: Kép
Drukkolok a reggeli telefonozáshoz megy a drukk, hogy jó híreket adjon az informátorod :wink: Azért persze reggel én is hívom K2 ügynöknőt, egyébként is beszélnem kell vele a hogyan továbbról, tudjátok K ügynökhöz rajta keresztül vezet az út, ők együtt rendelnek.
Minden holnapi beavatkozáshoz legyen az UH, vérvétel, tesztelés: megy a varázslat: Kép

Marinanna milyen csodás lehetett! De jó a kép! Gratu a kukishoz!!!!
vörösmacska

Szöszi szia!! :lol: :lol: Írjál egy pár szót magadról lécci! Hogy vagy?
vörösmacska

Délután szunyókáltam egyet és azt álmodtam, hogy fekszem a műtőben szétett lábakkal, meg volt döntve a szék, fenekem az égben,K ügynök a lábamközött, többen sürögnek körülöttem. Misit nem láttam! Láttam a monitoron, hogy bent matatnak, valamit csöveztek a lábamközt, beültetés féle lehetett és néztem az ultrahang gépet, láttam a bogyókat a hasamban. Gondoltam, na ezt megörökítem, volt a monitor alatt egy kék gomb, rá volt írva print, megnyomtam és alul kijött a képecske, de képzeljétek nem látszódott rajta semmi, csak a mákos feketeség, üres volt.
Azt hiszem ez tükrözi a történteket. Rendszerint így visszajön álmomból a valóság.
vörösmacska

Zsu: Engem anno Norcsival a W. doki már az első, azaz az öt hetes ultrahangon már ki is adta az utunkat, írt egy levelet a nőgyógyászomnak.

Sajti: drukk a kiscsibékhez!!!

Marianna: Nagyon édi a picúrka!

Janka

Kép

Kép
janka78

Vörösmacs!
Szia! Ne add fel, hátha még van remény! Holnapig még bármi megtörténhet. Az álmok sokszor az ellenkezőjét jelentik. Ami álomba rosszat jelent az a valóságban ált. jót. Igazából maximálisan megértelek, hogy nem nagyon mersz bízni, mert félsz, hogy a végén megégeted magad. Én legalábbis mindig megéreztem, hogy nem sikerült, de az utolsó pillanatig reménykedtem és vártam, hogy mikor jön az eredményhirdetésre a biológus..... De nálam sajna nem jött. Valamiért még nem jött el az ideje. Csak tudnám, hogy mire vár a sors????? Néha jó lenne a miértekre tudnunk a választ és akkor talán könnyebben feldolgoznánk a kudarcot!

Rólam: Még mindig pihi... és persze halvány, de nagyon halvány remény minden hónapban, hogy hátha valami csoda folytán így majdnem 5 év próbálkozás után talán sikerül spontán.
Egyenlőre még kilátás sincs a folytatásra. De majd egyszer talán én is beállhatok a pocakosok táborába. Most már azért megint érzek magamban annyi erőt, hogy folytatni tudnám. Remélem, hogy azért az idén még én is babás lehetek.
Vigyázzatok magatokra! És ne adjátok fel!!!
szöszi1977

Sajt@, te tényleg rászolgálsz a nevedre! Punkció után kutyasétáltatás… Örülök, hogy jól vagy! Holnap az infókkal gyere, addig is és utána is folyamatos szoriitás!A dódozás meg tényleg lájtos legyen ám! Jah, és igen, a lesziivás estéjén már tolni kellett a golyszlikat.

Kubus, hát akkor én jól félreértettem vmit. Azt hittem mostanában mész vizsgázni. Novemberre már a mostani pocaklakód is világra jön. Akkor mást kell kitalálni. Vagy tényleg meg kell tanulnod eszperantóul!! :) Apu az első szülés utáni tapasztalatokkal hajlandó lesz a mostanit is végigélni?

Marianna, gratu a kis trónörököshöz!Bizti nagyon csodás lehetett a kisfilm. Örülök, hogy minden rendben van veletek!

Vaya, most van az, hogy az anyagi, lelki dolgok mellett ezt az idegőrlő várakozást is ki kell biirni!! De gondold azt, hogy már csak ez van hátra!! Babaragacs folyamatosan megy!

Mieza, ha az a kis vérzés is abbamaradt, akkor nem lehet gond!Aztán ne késziitsd ki magad aggodalommal (csak szerelemmel!! :)) Pihizz és maradj ágyban, ha a hasikád ezt kiivánja!Minden rendben lesz, és mindjárt itt a péntek!

Pancsi, na nee, hogy te is összeszedtél valami francotl…Csak nem a neten terjed vmi viirus?.... Na, de mielőbbi jobbulást!

Vörösmacs, hát ez az álom elég bizarr. Biztos, hogy az érzelmeid, és a történtek alkották meg ilyenre. Szurkolok, hogy a valóság kedvezőbb legyen!

Szöszi, remélem hogy az erőd, erőtök és minden körülmény össze fog jönni egy idei babushoz!(máris itt egy jó kis jel, a laptető!)

Heni, Angyalka, pihenjetek a lehetőségekhez képest!!És vigyázzatok magatokra, kismamik!

Háttérből figyelők: Nektek is csak jókat!! És kitartást!! :)

Holnap ahogy géphez kerülök jövök, nem tudom mikor lesz, mert a napunk nagy része utazásból és ügyintézésből fog állni. De mindenkinek csak + energiát küldök addig is.
Holnap a BMC-s tesztemhez ti is szoriitsatok majd légyszi!!
Jó éjszakát!

M
muzsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?