Új privát üzeneted érkezett!

Móni, szted én normális vagyok, már én a fiúneveken töröm az agyam nap mint nap, és mindig kérdezem a férjem, hogy szted???? ez a név jó lenne vagy az a név??? :oops: :oops:

Kép
pgsuska

Monic,
akkor elárulom: álmomban a tesóbabát Dávidnak hívták... ilyenkor mindig úgy megborzongok.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Dita,
Sinlacot olyan 4 hónaposan már kaphatja Miló, de kizárólagos táplálásra nem alkalmas. Lehet hígra csinálni, hogy cumisüvegből megigya, de kár, mert el lehet vele kezdeni a kanalaztatást, ha kicsit sűrűbbre csináljuk. És nagyon finom édes, még én is meg szoktam nyalogatni :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Boni mami,

nagyon sajnálom :cry: :cry: Mieőbbi jobbulást a nővéredne (bár gondolom nem lesz egyerű ennyi sérüléssel)! :cry:

Linácska,

na, most én is megborzongtam, futkos a hátamon a hideg!
Ha lesz még gyerekem akkor nyugodtan elárulhatod előre a megálmodott nevet, akkor nem kell legalább gondolkodnom :wink: :lol:

Zsuzska,

jól teszed, így legalább szuggerálod a kisfiút, hogy foganjon meg minél előbb. :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Csajok,

Danika az előbb evett és véres lett a kenyér, belenéztünk a szájába, és jobb fent áttört egy rágófoga :shock: Minden nyűg és előjel nélkül, annyira büszke vagyok rá :lol: :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Monic, gratula a fogacska gondtalan megjelenéséhez, jó lehetett! Végre egy kis könnyebbség:)

Linácska, ez tényleg hátborzongató, hogy megálmodtad a baba nevét és a nemét is. De annak idején neked ha jól emlékszem Levi is misztikusan érkezett, ingával jósolták meg. Jól rémlik? Ilyenkor hisz az ember a megérzésekben, az álmokban, a jóslatokban. Te lehet, hogy médium vagy.

Képzeljétek, hogy a tejtermelésre rá kellett segíteni. Kipróbáltam a More Milk kapszulát, ami tök jó, mert nagyon sok tejem lett tőle, csakhogy a baba iszonyúan felpuffad tőle. Már másodszorra figyeljük ezt meg. Nagy hasa lesz tőle a picinek. Szóval, konkrétan nekünk mégsem jó a More Milk. Pedig tényleg sok-sok tejet csinál és sajnálom és kár érte:(
Vendég

Jó reggelt!

Bonikám!
Kép
Sajnálom a balesetet! Nővérkédéknek gyors jobbulást!

Zsuzska!
Te Moncsinak keresel neveket, v. magatoknak? :lol:

Moncsi!
Nekem a Zoltán név is nagyon átjön. Bár elfogult vagyok, mert aput is így hívják.

Úgy néz ki Lackóm is követ a megfázásban. :cry:
20150601134430

sziasztok

BONI
sajnálom a balesetet. gyors felépülést kívánok neki.

MONIC
Miló hajszál híján Dávid lett. Még 19 évesen találtuk ki a vőlegényemmel. (akkor érdekes még nem érdekelt annyira a neme ez a dilim csak később jött) Végül azért döntöttem a Milán mellett mert jobban lehet becézni valamint tavasszal van a névnapja. A december 31 egyrészt szilveszter és nagyon közel is lett volna a szülinaphoz.

SUSKA
Ennyire vágysz már a tesóbébire? Akkor húzzatok bele! :wink:
Neked milyen nevek jönnek még számításba?

VIKI
Nektek is jobbulást.

TWIST
A kórházban is volt egy lányka aki More Milket használt, öregem folyamatosan ment a mellszívója már az idegeimen játszott vele mert annyira nyekergett és vagy 3 napig ezt hallgattam éjjel-nappal. Olyan mennyiségű tejeket fejt le vele, nem is tudom hogy hová tette mert ekkora mennyiség az egész szobának elég lett volna. Nem akarok hülyeséget mondani de amit nem ivott meg a gyerek én úgy láttam hogy kiönti, azért gáz mert látta hogy nekem nincs tejem és tápit kap Miló én a helyében biztos felajánlottam volna a felesleget ha már nem tudja tárolni sehol.
Éjjelre mondjuk beadta a csecsemősöknek amit lefejt, nem hozták ki neki szoptatni mert tiszta sebes volt a mellbimbója.
Na én az ilyenekből kimaradtam.

dita75

[color=blue]Viki mami[/color],

az én apum is Zoltán :lol:
Jobbulást neked és Lackónak is!

Dita,

Dávid dec 30-án van. Nekünk azért jó, mert ha júliusban születik, akkor épp megfelel neki egy téli névnap :wink:
Meg nekem különösen tetszik, hogy a fiaimat DÁnielnek és Dávidnak hívják 8)

Twist,

Danikát még a szoptatós tea is nagyon felfújta, ha érzékeny Dorka az ilyesmire akkor azt sem ajánlom. Úgy fájt tőle a hasa, hogy azt hittem itt a világ vége, hiába csinált nekem sok tejet a tea...

Zsuzska,

engem is érdekelne, hogy milyen fiúnevekben gondolkodsz :wink:

Kép}
monic80

Monic, jó, hogy írod, hogy Danikát is felfújta a tea, nem vagyunk egyedül ezek szerint. Még kipróbálom a cuccokat azért, aztán kidobok mindent. Pedig én is hogy örültem, hogy mennyi tejem lett, büszke voltam:)) De aztán nagy pocakja lett Dorkának, egész kiállt oldalt mindkét irányba szegénynek.
A másik a Gripe Water volt, amit nem bír. Gondoltam, hogy a szélgörcsök ellen adok neki csak fél kanállal. Hát, azt sem bírta. Úgy látszik, hogy csak a natúr anyatej a kedvenc, semmi más nem játszik nálunk...

Dituli, ezek szerint annak a csajszinak is bejött a More Milk. Szóval, te a tej-fejőtől nem tudtál pihenni a kórházban? Nekem meg az első éjjel császár után lett volna lehetőségem aludni egyet (utoljára, mert azóta sem alszom), de az én szobatársnőm egész éjjel zajosan szoptatta a babáját, mert nem indult meg eléggé a teje. Hangosan bíztatta a babát és felkapcsolva hagyta a villanyt. Egész éjjel ezt mondotta a lány fennhangon, hogy "Ne aludjál baba, itt a cici, szopizzál, cupp-cupp-cupp, nyam-nyam, cupp-cupp-cupp". Ő cuppogott, ami pont az a frekvencia, hogyha aludtam is pár percig, erre a hangra tuti felébredtem.
Másnap új szobatársat kaptam, akit szintén császár után hoztak be (mint engem előző este) és első éjjel aludhatott, mert még ilyenkor nem adják oda a babát éjjelre. De bennem volt annyi tapintat, hogy amikor sírt folyamatosan Dorka, akkor éjjel 2-kor kivittem a csecsemősökhöz, hogy a csajszi is és én is hadd aludjunk pár órát.
Vendég

Dorottyának boldog névnapot utólag is!

Monic édes a kisöcsi! nekem a Dávid név nagyon tetszik..

Linaboszi
hangolódj ránk is aztán majd szólj ha súgnak neked valamit ....

:lol:

Dita
én nem fogadtam volna el idegentől tejet mert nem tudom mi van benne :oops:

Viki jobbulást Nektek is!

mi most egyenlőre nem tesózunk.. spontán nem lesz, a másik lehetőségre meg nincs most keret...
Vendég

köszi lányok, és bocsánat hogy ide már nem írtam be..

sajnos elég bonyolult azt esete, most tanakodnak hogy maradhat e vagy viszik Pécsre.. remélem meg lehet mondani, hogy akkor inkább ide hozzák...
Vendég

Boni!
Műteni kell még a tesódat ezután is?

Ölelés és sok kitartást nektek!
20150601134430

Boni, köszönjük a köszöntést.)
JObbulást kívánok szegény tesódnak, sajnálom a balesetét:(

(Most ment el az ablakunk előtt egy kismami, tolta a babakocsiját. Ma aszem pár percre kiviszem Dorkát a teraszra a karjaimban (eszkimónak öltöztetve):)
Vendég

twist nyugodtan vidd ki! most olyan szépen süt a nap .. én télen általában a 12-15 közötti napfényáradatban vittem ki :lol:

Viki igen kell műteni... de még nem tudjuk mikor.. várom hogy hívjanak.
Vendég

Móni, hát, a Dávid név tetszik, csak túl sok van belőle, bár nem több mint a Dánielből. Végül is szimpi, mert ha már egyszer adtál Dánielt akkor lehet Dávid is.
Mindig azt nézem hogy melyik név lenne a legjobb a vezetéknévhez. Pl. eddig a Dominik név annyira nem jött be. Baromi sok is van belőle stb. De most hogy egyre többet mondom egyben vezetéknévvel igy már szimpi. Szerintem nagyon fontos, hogy hogyan cseng egy név egyben. HIába tetszik nekem egy fiú név nagyon, ha a vezetéknévhez abszolút de nem passzol, attól teljesen kitudok akadni amikor ilyen neveket olvasok a helyi lapokban , hogy Járóka Marchelló meg Raffael Makszim stb. :oops: :roll:
Szóval sztem a szépen csengő neveket. Zoltán név nekem teccik, de soha nem adnál férjem is az, talán azért is mert meg számomra, picit idejemúlt.
A Félix név nekem is bejön nagyon, ha ikreink lettek volna egyik Félix lett volna a másik Olivér. De adnám második névnek is.

Tényleg a Dávidot hogy becézik????,

Viki, magunknak hát, tudod ami késik nem múlik :oops: :oops: :oops:
Kistesó beköltözése jövö februáról esedékes addig nevelem Olcsa boyt.

Linácska, Kérdezted mekkora a bébink. Ma mérték le, 13400 dkg és 80 cm. Ma volt itt a védőnőnk egy éves szülinap végett, pedig az még arréb van.

Tényleg Móni, lesz szülinapozás, DAnci mit kap??

Boni, köszi ötletet és neked is Viki, épitőkocka mellett vogsolt a család. :roll: :roll:

Csajok, és még egy kérdés????? Milyen tortát érdemes csináltatni, Olcsa tegnap evett életében elöször cukrosat!! :oops: :roll:

Kép
pgsuska

Bocsánat 13400 grammot szerettem volna irni, sorry :oops: :oops:

Kép
pgsuska

Zsuzska!
Öcsi tortája az egyik túrórota volt, a másik erdei gyümis. A túró jobban bejött neki.

Olcsi Lalóval egysúlyban van, na jó Laló 13,5 kg és 88 cm volt legutóbb.
20150601134430

BONI
Féligmeddig ismerem a csajszit. Inkább a férjét. Nem teljesen idegen.

Bocsi nem tudom folytatni mert nyügösködik a drágám. Kicsit felveszem mert nem akar aludni sztem megfájdult a pocakja egy picit mert az előbb jó nagy adag puki hagyta el az alsó fertályt! :shock:

dita75

Dita akkor adhatta volna :wink:

Suska nálunk sült bécsi túrótorta volt illetve sima túrótorta receptek is vannak ha érdekel !

:wink:

ami nagyon megható számomra hogy keresztfiam ugye nem a mostani párjától van a tesómnak.. szóval a párja akivel anno lelépett felhívta nővéremet, hogy ma szívesen elviszi magával a kisebbik fiát ( Dádi nagyinál van mert beteg) ő úgyis otthon van, és így a nővérem párja vele lehet.illetve annyit főzött szívesen visz fiúknak is belőle..

ráadásul keresztfiamat ha meggyógyult elviszi magukhoz,és majd ő behordja suliba kocsival minden nap.. csak legyen a nővérem nyugodt! :shock:

szóval emberségből jeles a csajnak!
Vendég

Dita,
én is akartam írni, hogy idegen tejet soha nem adtam volna Levinek, akkor már inkább tápi. Nekem végül beindult, olyan 6 hetes koráig tápizott igazán Levi.
És nekem tudod mi vált be? Hogy sz*rtam bele. Én nem tudok 4 litert inni, be kellett érnie a szervezetemnek egyel, szedtem homeobogyót, az ideig óráig jó volt. A more milk nem csinált semmit, a babylove szopitea talán. Amióta semmit sem használok, na azóta van tejem :lol: SMS átment? Azt a telcsim nem nagyon használom, úgyhogy lehet, hogy jó későn válaszoltam, mire észrevettem. Én mindig iratok Sinlacot is (azt is 90%-ra kapjuk, minden tejmentes cuccot), meg Pregomint is, jó lesz az arra az időre, ha véletlen visszavonják a támogatást.

Boni,
kaptál újabb híreket? Lehetőleg jókat? Na majd álmodok veled is. Ikerpár megfelel? :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Ja, Zsuzska,
Lili kb 3 évesen volt ekkora :lol: Na jó, akkor már 82 cm volt, és olyan 14 kiló. Szerintem Levi sem lesz végül nagy, csak jól bekezdett.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Boni, Viki, Némó, Évi, szerintetek a répatorta gáz?????????
Mert lehet hogy én arra voksol, vagy akár lehetne túrós is egyben???

Kép
pgsuska

suska a répatorta nem gáz!!!! sőt nyami nyami! :wink:cak az én félémben olyan fűszerek szerepelnek amiket még nem adtam addig... én azért döntöttem a túrós mellett mert Zsiga imádja a túrós cuccokat!

Lina hát persze!
:wink:

véletlenül kitöröltem amire Viki reagált..

:oops:

kb annyi volt a lényege hogy
bocsi lányok, de kicsit kivagyok. mindenki sorba jelenti be körülöttem tesóbabát. ismertek én mindig örülök mások boldogságának, de azért elszomorodok. nekünk miért nem sikerül könnyen
ráadásul anyagi helyzet miatt KAáliba sem megyünk mostanában.
így most a szervezetem hiába is küldi a Pé jelzéseit, nem örömködünk, csak azon kívül, mert kezdek besokalni és az nem jó

ktöröltem tesós vonit is, de már attól is lelkiismeret furdim volt nomális vagyok?

és elkezdődtek a lesz tesó? mikor? útban van? kérdések is... az se segít
:oops:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.09 07:22-kor.
Vendég

Jó reggelt!

Zsuzska!
Én még nem ettem répatortát. Anno IKata tette fel vmilyen répás sütit (talán muffint?), az nagyon jól hangzott.

Boni!
Kép
Csacsi Öreg Medvém!

Igenis van jogod szomorkodni, keseregni, sírni, panaszkodni. Sokkal jobb, ha kiadod magadból, mintha csak lenyelnéd ezeket a sírámokat. Tudom mit érzel, az én környezetem is ilyen, elég, ha vkire ránéznek már ott a baba a pocakjában. A babás fórumonkon hamarosan érkeznek a tesóbabák.

Én ezeknek nagyon örülök, tudom, h jó helyre születnek majd. A másik oldal persze az, h kesergek a saját nyomoromon. Most ezt igyekszem változtatni. Muszáj előre nézni.

Élvezem Lacibogyóval a napokat, minden egyes nap új erőt ad a folytatáshoz, egyre jobban érzem, h lesz majd tesó. Fog jönni, lehet, h csak évek múlva, de jönni fog. Nagyon hiszek ebben.

Tőlünk is kérdezik,h tesó? Mondjuk, h tervezzük és kész. A többi nem rájuk tartozik.

Az, h van Pé-d már egy jó jel (nálam ez is hibádzik). Higyj ennek, magadnak.

Sírd ki magad, aztán nézz előre!!!!!!
20150601134430

VIkimami köszönöm, tudom hogy teljesen átérzed azt, amit én érzek.és igen én is elvagyok nincs időm keseregni,

"Én ezeknek nagyon örülök, tudom, h jó helyre születnek majd. A másik oldal persze az, h kesergek a saját nyomoromon. Most ezt igyekszem változtatni. Muszáj előre nézni.

Élvezem Lacibogyóval a napokat, minden egyes nap új erőt ad a folytatáshoz, egyre jobban érzem, h lesz majd tesó. Fog jönni, lehet, h csak évek múlva, de jönni fog. Nagyon hiszek ebben. "

én is így gondolom, csak vannak nehéz helyzetek amikor elfelejtem ezt és nyomorgok magamban :roll: :D
Vendég

de most eszembe jutott,hogy nemsokára Húsvét..így neki is fexem tojásokat festeni!
:lol:
Vendég

Sziasztok,

Boni mami,

a nőgyógyászod is csinál inszemet a SOTE II-n, nekem volt, hogy ő csinálta és nem a Gimes.
Mert tb alapon nem kell fizetni, ha péd is van akkor meg elég az uh követés ami megint ingyenes és max az utrót kell majd felírnia az inszem után.

Zsuzska,

én megkérdeztem a védőnőt és azt mondta, hogy csokitortát nyugodtan ehet a gyerek
:shock: Na az én fiam azt még nem fog kapni, mivel még soha nem evett csokit, és egy darabig nem is szeretném, főleg, hogy mindjárt itt a kisöccse és utána nehéz lenne elkülöníteni, hogy Danci ehet de Dávid még nem. :? Meg hát inkább 100 gyümölcs mint 1 csoki...
Én a répatortát nem ettem még, mi is inkább túrósban gondolkodunk.
BÁr ha belegondolok nem a tortával fog jóllakni Danci, max az a kicsi amit lenyal az ujjáról. Nálunk lesz pörkölt, rántott húsok, sült húsok, saláták, rizs, szerintem mire a tortáig jutunk már nem eszik belőle Danci.

Linácska,

idegen anyatejtől én is tartok, engem még arra sem vitt rá a lélek, hogy a sajátomat megkóstoljam (7,5 hónapig még csak meg sem nyaltam), egy idegenét nem tudnám a gyerekemnek adni.

Kép}
monic80

twist: Nálunk is fáj Barbus hasa mind a két tejfakasztó teától. Ma vetetek apával homeós bogyót. Ha ettől sem lesz több, akkor naponta egyszer tápot kell majd kapnia. De a többi tejcsi.
vicky79
Budapest III. kerület

sziasztok

elszállt amit írtam hülyét kapok!!!!!!!!!! :twisted:

akkor most csak gyorsban:

Először is

(((BONI)))

türelem. lesz nektek még fodros szoknyásotok, én látom magam előtt a hugit. Amit Monic ajánlott azért megérné utánaérdeklődni.

Én pont azon gondolkoztam amikor Monic bejelentette a tesóbabát hogy tuti nekünk is össze fog jönni természetes úton bár mi nem szeretnénk. Igaz mindkét petevezetékem el van záródva és ezért mondtam is a dokimnak hogy nem látom értelmét a védekezésnek ő azt állítja hogy a 9 hónap alatt bármi történhetett. Ahogy fél év alatt elzáródott úgy a terhesség alatt simán bekövetkezetett az ellenkezője is. Márpedig én gyógyszert nem akarok szedni a "zokni"tól pedig mindig írtóztam. :roll:

Tejcit én megkóstoltam nem is egyszer, nagyon fini édes volt.
A tápi amit Miló kap hát.... brrrrr.... anyu is próbált főzni magának belőle hogy ne kelljen lemondania egy-egy ételről teljesen de olyan rossz utóíze lett hogy ki is öntötte.
A barátnőmnek van teje de pont annyi amennyi kell, tőle simán elfogadnám, a kórházban csak addig kértem volna a szobatársamtól amíg nekem nem indul be. igaz őt csak látásból ismerem a férje alvállalkozónk évek óta. Mindketten káros szenvedélyektől mentes normális emberek semmi baja nem lett volna Milónak.... de egy vadidegentől én sem.
Még tejleadó központtól sem mert nem mindent tudnak kiszűrni arról nem beszélve hogy agyon van sterilizálva és minden értékes anyag kivész belőle mire hozzánk kerül. Szóval marad szegénykémnek a tápi márcsak azért is mert senkit nem kérhetek meg hogy miattunk tejmentes diétát folytasson.

dita75

Zsuzska,
Lilinek tejmentes gesztenyetortája volt. Alapja keksz margarinnal összekutyulva, meg cukorral, aztán rá a gesztenyemassza és a tetejére csokimáz kakaóporból. Egy kapcsos tortaformába belenyomkodtam az alapot, rá a töltelék+máz, és be a hűtőbe. Még sütni sem kell.

Boni,
na majd szugerálom az ikreket. Amúgy én is TB-s inszemen voltam, és Levi úgy sikerült, hogy még csak gyógyszert sem szedtem.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska

most látom a vonalzódon, hogy Levi épp ma lett fél éves nagyfiú! Minden jót kívánok neki :wink:

Kép}
monic80

Sziasztok!

Köszönöm szépen a köszöntéseket a Dóri nevében! Nagyon aranyosak vagytok, hogy még számon tartjátok az elveszett báránykát is :) Twist, Dorkát is isten éltessen első névnapján!

Monic!

Gratula a kis kukishoz, jól érezted Te, hogy fiús anyuka vagy! Szép neve lesz a csávónak :)

Boni!

Nővérednek mielőbbi felépülést, a családnak pedig kitartást kívánok! Tesó pedig jönni fog oda, ahol ennyire várják már!!!

Zsuzska!

Esztinek túrós-barackos tortája volt. Az Ádámnak gesztenyés.

Viki!

Tök jó, hogy ilyen pozitív vagy :) Nehéz kivárni a sorunkat, ez biztos... Utólag már azt mondom, hogy egy nappal se kellett volna előbb beköltözniük a pocimba, épp így volt ideális :)

Linácska!

Boldog felediket Levinek!

Kép

Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Monic, Évi
köszönjük.

Íme a fél éves nagyfiú...
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Egyem a szívét, de szépséges az ünnepelt :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Dita,

biztos, hogy egyáltalán nem szeretnétek kistesót Milónak? Ha nem akkor tényleg vigyázzatok, mert akármi lehet, tapasztalatból mondom 8)
Fogamzásgátlót én sem szednék semmi pénzért, szerintem az én szervezetem már 10 ember hormonjait beette az évek során.
Mi lehet, hogy majd pár év múlva tervezünk harmadik gyereket, de ez még nem biztos, egyenlőre az tuti, hogy 3-4 évig teljesen elég lesz Danika és Dávidka. :lol:

A Norbis könyvet visszapostázom neked, mert én megint nem veszem hasznát.
Ahonnan rendeljük a menüt amit korábban írtam (a vendéglő itt van az utca végén), hogy szenzációsan finom van fitness menü is, én minden nap azt rendelem magamnak, mert sokkal jobban tetszik nekem mint az alap. Ma pl kapros joghurtos csirkemell volt párizsi bundában sült zöldségekkel, nagyon finom volt. De mivel ennek csökkentett a CH tartalma ezért megettem mellé egy zsömlét, mert nem akarom, hogy Dávidka hiányt szenvedjen. Szóval a lényeg az, hogy szoptatás után is ugyanezt a menüt fogom enni csak kenyér és zsömle nélkül, egy csomó barátnőm így fogyott le, remélem nekem is sikerül majd.

Linácska,

gyönyörű Levi baba, annyira formás kisfiú, már lassan ő is inkább kisfiú mint kisbaba :lol:
Ti terveztek harmadik gyereket ugye?

Évi,

gyönyörűek a gyerekek, Dórika ügyesen felmászott a hó tetejére. Gondolom ők nagyon élvezik a havat.
Látom, hogy Esztike egyedül áll, és már írtad, hogy megy is. Ádám hogy áll ezen a téren?

Kép}
monic80

Monic,
igen, tervezünk 3. gyereket, de úgy, hogy ha jön, akkor örülünk neki, ha nem, akkor valószínű az inszemes mizériát már nem járjuk végig.
Na meg még meg sem jött, különben már rajta lennénk. Bár őszintén szólva amióta Levi megszületett már néha nem is emlékszem, hogy hogy is kell azt :oops:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

MONIC
Tuti hogy nem szeretnénk kistesót és az is tuti hogy fogigátlót sem szeretnék szedni már csak azért a havi egy eksönért sem érdemes.
Majd legközelebb megkérdezem a dokit hogy milyen módszert ajánlana ami biztonságos. Esetleg kalmopirin? :wink:

LINA
LEVINEK BOLDOG FELEDIKET! :)

Bocsi tegnap elfelejtettem mondani hogy igen megkaptam az sms-t és köszi hogy válaszoltál.

ÉVI
Hirtelen azt hittem hogy Dóri van a 2. fényképen is annyira egyformák ezek a gyerekek. (csak egy kicsit összement a mosásban) :) Ádi igazi pasi a háttérben lustul a babakocsiban! :)
Esztinek nem fázik a kis keze kesztyű nélkül?
Én Milóra szoktam adni annyira édes benne.

Kép

Ma találkoztunk egy másfél éves babával ugyanolyan sapija volt mint Milónak. Tudom hogy ez a sapi csak 1-es méretben létezik meg is kérdeztem az anyukát kiváncsiságból és tényleg az. Tök jó mert akkor még jövőre is jó lesz rá. Imádom ezt a sapiját jó meleg és puha és nagyon dögös benne Miló. :)

LINA
A gesztenyetortát majd leírhatnád a receptesbe pontosan hogy készült. Mármint hogy miből mennyi kellett. Köszi. Igaz még odébb van az első szülinapunk. :)

dita75

Sziasztok!

Boldog névnapot a Dóriknak!

Lina,
Boldog 6. hónapot Levinek! Nagyon édes!

Zsuzska,
Rékának is túrótortája volt.

Dita,
Nagyon édes Miló!
A koraszülött táp is borzasztóan büdi volt... :?

Boni,
Nagyon sajnálom a testvéredet! Remélem, hamar meggyógyul!

Évi,
Nagyon szépek a lányok, és Eszti milyen kis ügyes!

Viki,
Drukk, hogy hamar beköltözzön a pocakodba tesó-baba!

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Reggelt!

irtó szépek a gyerekek!

Monic megkérdem mindenképp :P
Vendég

Nemone,
köszönjük szépen neked is!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Hali

Élünk még csak Lánykám nem alszik napközben sőt még nyűgi is volt pár napig.

Holnap tanácsadás meg itthon rendezkedünk hogy minden hely ki legyen használva praktikusan.

Majd jövök és olvasok!

Kép

Kép
vius
Baja

Sziasztok!

Évi porontyok (főleg a kisbarátném) és Levi nagyon édesek!!!!

Levinek boldgo feledik évfordulót!
20150601134430

Sziasztok!

Köszönjük szépen :)

Monic!

Ádám le van maradva a csajoktól, mint a borravaló, ő még csak ott tart, hogy kapaszkodás nélkül meg tud állni. Eszti meg már gyalogbajnok. Igaz, hogy 1 hónapja jár már, de pl. kint most tette meg az első lépéseket, eddig csak ácsorogni volt hajlandó az udvaron.

Dita!

Én is szoktam kesztyűt adni a gyerekekre, nem tudom, itt pont miért nincs az Esztin... Na most jól lebuktam, fagyasztom a kölköket :twisted: :twisted: :twisted:
Nagyon dögös Miló a téli menetfelszerelésben :)

Azt hiszem nekem ennyi volt a szabdidő mára, ébredeznek a zsiványok :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok! Én is csatlakozom a kép-feltevők táborához:)
Kép
Kivittem 2 percre ma Dorkát a teraszra. Végig sírt, ezért be is rohantunk gyorsan. A környéken mindenki hallhatta, hogy itt kisbaba van, zengett az egész falu:) :wink:
Vendég

Jó reggelt!

Levinek utólag is boldog felediket :lol:
tényleg Lina mi a helyzet ovival?

Twist
lehet erős volt neki a levegő 8) de nagyon gyönyörű a lányotok!

ÉVi gondolom úgy ahogy Csigusz is szokta levette a kezéről.. :lol:

Ditus mindig eszembe jut a hordozóról, hogy még alig idős voltál amikor taliztunk és cipelted át a városon..megmutattad neki a Lehel teret, Mária bababoltot, troliztunk is és a városligetet is látta :wink: :lol:

tesómat még mindig nem műtötték.. senki nem tudja mikor fogják..

:twisted:
Vendég

Boni,
hát nincsenek jó hírek az oviban. Úgy nézett ki, hogy pozitív fordulatot vett a dolog, kemény két napig. Jó volt a kaja, normális volt az óvónő, és állítólag az alkalmazottakat sem cseszegette.
Tegnap reggel az egyik anyuka (akit nem kedvel), megkérdezte, hogy a fiának holnap lesz a szülinapja, és azon a napon szeretné, ha a kedvenc óvónéni is ott lenne délelőtt, mikor köszöntik. Ezen állítólag kiakadt, hogy ki a szülő, hogy beleszól... De nem ám, hogy ki a gyerek, akinek a kis lelkének ez nagyon kedves lenne. Önző, buta. Erre csak ezt tudom mondani.
Aztán áprilistól elküldte az óvónőt, azzal az indokkal, hogy túlságosan kötődnek hozzá a gyerekek és a szülők. A marhája, ahelyett, hogy meglovagolná a lehetőséget, hogy ennyire ragaszkodnak a szülők is, és akkor ittmaradnak, és hozzák a pénzt.
Úgy van vele majd jön más. Hát persze, de ez egy kisváros, ha egy oviból hirtelen elmegy 10 ember, akkor annak híre megy, na meg van helyi újság is :lol:
Lilinek már pedzegettem a dolgot, már a hallatától is sír, hogy ha nem lesz ott az óvónéni, akkor mi lesz. Lehet, hogy akkor nem viszem, és felfogadjuk bébiszitternek. Nekem a gyerekem kis lelke mindennél fontosabb. Persze szeptembertől kell valami megoldás. De Lilinek csak valami kislétszámú jöhet szóba, mert az angolt is a tömeg miatt kellett abbahagyni, teljesen kikészítette, nem bírja. A borutcából 2 perc alatt kellett kijönnünk.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

sziasztok

LINA
sajnálom az ovis dolgot. nővérem is oviban doglozik és ott is elmebeteg a vezető. Nővérem elég erős idegzetű de teljesen kikészíti úgy hogy még sírt is. Otthon sem leányálom neki és a munkahelyén is csak szekálják. Baromi szar lehet én tudom mert nálam is hasonló volt a szitu míg dolgoztam. Hétfőtől péntekig bent idegeskedtem, péntektől-vasárnapig meg itthon a gyerek miatt.
Akkor mentek tropára teljesen az idegeim.

Amúgy ez is magánovi, de itt sérült gyerekek vannak és akkora lehúzás az egész. Mindenféle programot szerveznek a gyerekeknek de nem engedik hogy szülő is menjen mert akkor kiderül hogy pl. a lovaglás annyiból áll hogy kb. 2 percig van rajta a lóháton a gyerek aztán csak lesi ahogy a többiek paciznak sorban. Minél kevesebbet kelljen kifizetni. Nagyon szemét.
A terhes nőkről olyan véleménye van hgoy le sem merem írni ide a fórumba.

MONIC
Azt elfelejtettem írni hgoy sajnálom hogy nem jöttök errefelé.
Esetleg tavasszal vagy nyáron? Lehet hogy mire újra találkozunk megint nem lesz szerencsém pocakosan látni téged mert addigra meglesz Dávid is.

BONI
Igen sokat látott hordozó! :)
Rékát és Zsigit is megcsodálhatta. :)
Amúgy lassan vehetünk újat. Már nézegettem az auchan újságba volt egy jó. Ha ilyen ütemben nő a gyerök akkor nem lesz nagyon kihasználva.

TWIST
Ablak rányitást próbáltad már?

Bakker nálunk megint akkora hó van nem tudom hogy megyünk így sétálni. Sílécet kéne szerelnem a kocsira. Sajnos még nem jött meg a kenguru. Ha itt lesz ilyen időben majd abban megyünk el a boltba meg ahová muszáj mert tönkremegy a kocsi a fél méteres hóban.

ÉVI
Bezony lebuktál! :)
Nagyon ügyesek a csajaid.

NEMO
Ti jól vagytok? Nálatok lesz tesóprojekt?

VIUS
Miló sem alszik két napja valami jól. Éjjel is kétszer kelek, mondtam a páromnak visszafelé haladunk ahelyett hogy előre.

dita75

Lenne egy kérdésem azokhoz akinek van/volt pihenőszéke.
BONI, SUSKA, TWIST, ÉVI nem tudom kinek van még.
Hová tettétek a széket ha pl. a konyhában vagytok? Az asztalra ha teszek egy plédet hogy ne csússzon el az jó vagy minden esetben a földre kell tenni? Úgy húz a hideg a földön, nem szívesen tenném oda nehogy megfázzon. A játszószőnyege is a sarokgarnitúrán van.
Kb. mennyi ideig jó? Boni, Zsigi mikor nőtte ki?
Elvannak benne akkor is ha nincs rajta játszóív? Etettek is benne?

dita75

Ditus én a pihenőszéket mindig a nappaliban hagytam, mert a mi lakásunk amerikai konyhás.. szerintem ha viszel a kőre egy futószőnyeget, kis szőnyeget, és arra teszed nem érheti baj.. asztalra én sosem tettem féltem hogy ha megbillenti

a játékokat cserélgettem rajta..

ezt használtam etetőszéknek, én most már biztos nem vennék drága etetőszéket.. szerencsére sikerült megválni tőle.. egyrészt egy ideig jó ez, másrészt, később ha veszel egy olyant amit az asztalhoz lehet tolni a gyerkőc is sokkal jobban fogja szeretni . legalábbis nálunk Zsiga imádta,hogy velünk ehet..

bár most már kis asztal kisszékkel a favorit, mindig ott eszik, játszik.. :lol:

Lina az ilyen ember minek megy ovónőnek.. menjen el p...ba :twisted: szgeény kis lánykád!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?