Móni, hát, a Dávid név tetszik, csak túl sok van belőle, bár nem több mint a Dánielből. Végül is szimpi, mert ha már egyszer adtál Dánielt akkor lehet Dávid is.
Mindig azt nézem hogy melyik név lenne a legjobb a vezetéknévhez. Pl. eddig a Dominik név annyira nem jött be. Baromi sok is van belőle stb. De most hogy egyre többet mondom egyben vezetéknévvel igy már szimpi. Szerintem nagyon fontos, hogy hogyan cseng egy név egyben. HIába tetszik nekem egy fiú név nagyon, ha a vezetéknévhez abszolút de nem passzol, attól teljesen kitudok akadni amikor ilyen neveket olvasok a helyi lapokban , hogy Járóka Marchelló meg Raffael Makszim stb.
Szóval sztem a szépen csengő neveket. Zoltán név nekem teccik, de soha nem adnál férjem is az, talán azért is mert meg számomra, picit idejemúlt.
A Félix név nekem is bejön nagyon, ha ikreink lettek volna egyik Félix lett volna a másik Olivér. De adnám második névnek is.
Tényleg a Dávidot hogy becézik????,
Viki, magunknak hát, tudod ami késik nem múlik
Kistesó beköltözése jövö februáról esedékes addig nevelem Olcsa boyt.
Linácska, Kérdezted mekkora a bébink. Ma mérték le, 13400 dkg és 80 cm. Ma volt itt a védőnőnk egy éves szülinap végett, pedig az még arréb van.
Tényleg Móni, lesz szülinapozás, DAnci mit kap??
Boni, köszi ötletet és neked is Viki, épitőkocka mellett vogsolt a család.
Csajok, és még egy kérdés????? Milyen tortát érdemes csináltatni, Olcsa tegnap evett életében elöször cukrosat!!