Dorka, nagyon örülök, hogy úgy érzed, már jó helyen vagy Sz. ügynöknél! S-ke néha kicsit nőcisen viselkedik, a férfiak ennyire nem hagyatkoznak a hangulatukra... remélem szépen fogalmaztam, h. senkit ne sértsek meg
Volt olyan, h. Sz. ügynök sem volt annyira toppon, de hát senki sem lehet mindig egyforma és főleg nem tökéletes...
Szuper, h. semmi akadálya a lombiknak, remélem boldog vagy!!!
A ciszták meg menjenek a búsba... üzenem nekik
Hát nagyon remélem, h. nincs minden veszeve... de holnap majd kiderül. Ennél nagyon mennyiséget már biztos nem fog felírni, úgyhogy mindenképp eldől, h. folytathatjuk-e!
Aaaannnyira szeretném, hiszem, h. van remény, kell lennie!
Már jobban vagyok, de furán rezignáltan érzek a holnappal kapcsolatban, valahogy össze kéne szedni és újra megtalálni magamat, de nagyon gyorsan!
Macsek... nem is tudom, mit mondjak... iszonyatosan sajnálom, de tényleg! Imádkozom értük/érted!!!
Annyira szeretném, ha már holnap ilyenkor lenne és mindketten boldogok lennénk!
Heni, szuper, ügyes vagy
Azért remélem nem egy sámlin ülöd végig a napot? Jobb lenne, ha nem nyomorgatnád a hasidat! Csak óvatosan és minden okés lesz!
Ezt most nem elkeserítés miatt írom, de nekem a 3 naposakból kettő 8, és egy 10 sejtes volt, szóval nem csak az számít, hanem a hit és a hozzáállás is!
Nagyon szorítok!!!!
Ja és bocsi, h. nem kerestelek meg benneteket, de egyszerűen totál kikészültem és ilyenkor egy darabig még tartom magam, de aztán eltörik a mécses...
Kubu, már pozitívodom... de még azért nem az igazi
nagyon igyekszem!
Vaya, olyan gyagya vagyok, legalább egy üres dvd-t vihettem volna...
majd legközelebb!
Tegnap megcsináltam az Arwen-tornát, elég nehéz... de csak azért, mert nem vagyok elég hajlékony. Ez a nő nagyon durvás
Főleg, a végénél, ahol mondja, h. rázzuk ki mindkét csípőnket vagy vmi ilyesmi, akkor olyan a hangja, h. felnyerítettem
Menjen ám az eksön ezerrel!!!
Csucsu, csak akkor menj melózni, ha teljesen meggyógyultál, nagyon kell vigyázni a szövődményekkel!
Babe, nekem is küldjél tüszőnövesztőket, légysziiiii
Ajaj, nem csodálom, h. attól sok "finom" illattól, illetve a zsíros kajától kidobtad a taccsot... vigyázz magadra!
Angyalka, akkor elmondom, miért is nem mentem oda... nos, úgy rohantatok el mellettünk, amikor a sorban álltunk, h. épp csak észrevettelek és abban a 2 mp-ben azért mérget nem mertem volna venni, h. te vagy az.... kellett volna még 1 mp
De a lényeg, h. minden okés volt és 2 szuper babcit visszakaptál! Nagyon sikergyanús...Én mondom
Jut eszembe: ZT, ami azt jelenti, h. nagyon kell igyekeznem!!!
Muzsi, tényleg nagyon helyesek lehettetek, ahogy kislámpával kémlelitek azt a pisis tesztet
Holnap akkor majd tali!!! Ha kicsit idiótán viselkednék, ne lepődj meg, elképzelhető, h. ideges lezsek...
És addig ne merészelj ám elmenni, amíg nem beszélünk, mert akkor lesz enyje-benyje!!!!
Marianna, ha hazaértél, gyere és mesélj, mi volt!
Ne izgulj, biztos teljesen egészséges a babád!
Vicky, gyönyörűséges Barbus, édes formás kiscsajszi!
Olvastak odaát... már jobban vagy?
Mieza! Ne ijedj meg azonnal, ez még semmit nem jelent!!!! Nagyon drukkolok és legyél olyan pozitív mint eddig!!!!
Úgy látom, még nem sikerült megtalálnod iwiw-en...?!