Új privát üzeneted érkezett!

Muzsi, mindjárt holnap 
Eldöntöttem, hogy holnap tesztelni fogok, az lesz a 10 nap, ha a beülti napját is számoljuk. Annyira izgulok, olyan sokat jelentene, ha most sikerülne… de ugye ezt pont nektek nem kell elmesélnem…
Persze ma nem arra gondolok egész nap, egy kicsit sem…
Én is olyan csíkokat szeretnék, mint ami neked van. A jeleink hasonlóak voltak, a szervezetem elég fitt, nincs most nagy endom, a párom katonái is rendbejöttek… elvileg nagy esélyem lenne… hátha…

csak most olvasom…. Vörösmacs, még ne add fel! Nekünk is csak 3 nap után indult be a második! Addig meg sem moccant!!! Imátkozni fogok értük, hátha! Nagyon sokan nagyon szorítunk, hátha megérzik és mégis történik valami! Még kicsit ne add fel!

Dorkabab, nagyon jól tetted! És mit szólt? Hogy intézted? Azt lehet, hogy átjelented magad? Ez annyira fura, azt hiszem te írtad, hogy a dokinéni azt mondta, hogy csak K. jóváhagyásával mehet…

Heni, most már akkor nagypihi!!! Semmi ugribugri! Minden rendben lesz!

Kubu: nem tudom, hogy kettő lombik között van-e védelem, ennek nem tudtam utána járni…

babe, nekem kellene egy drukk, ha már így osztogatod…
mieza

Mieza,
hát hogy a fenébe ne! Küldök Neked egy hatalmas gigamega DRUKKOT! Kívánom, hogy sikerüljön.
Nekem nem lombikom volt, úgyhogy nem nagyon értek hozzá, de nem lesz még korai az a teszt? Bocsi, nem okoskodni akarok, csak nem szeretném, hogy letörj. De bizti + lesz.
:lol: :lol:

Mindenki nagyon eltűnt. :cry:

Kép

Kép

Babe:)
babe3

Babe!

Dolgozom, ami abból áll, hogy átmegyek a szomszédba, ott van egy kis közért, néha betéved 1-2 vevő is. Pihenek, max annyi, hogy nem fekszek, hanem széken ülök. Nekem 2 szer nem jött be a szigorú fekvésesdi!!!

Macsek!
Annyira sajnálom, de ha jól értettem 2 rendben van, nem??? :shock: :oops: És az bőven elég lesz. na főleg egy laptetővel!!!!! 8)

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

mieza

még szerintem korai a teszted, én a vv előtti napon csináltam reggel és az már ++++ volt.

heni
remélem nem dolgozol és szoritok érted sok pihi fehérje és ásványvíz tudod.

macsek
nehogy már feladd, 1 babához 1 is elég és a babák mindent éreznek, úgyhogy pozitivan !!!!!

sajti meg a maiak szoritok és
a holnapiaknak is nagyon.

holnap én is megyek reggel uh-ra. majd este felrakom a képet remélem kapok.

jó pocakosodást mindenkinek.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Mindjárt írok...csak megpróbálok visszaolvasni...

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Ja!

Szolgálati közlemény :)

19-én tuti nem lesz a doktornő Lehet egész héten, azt nem tudom, de aznap tuti nem, mert már mondta, hogy aznap nem ő közli majd a hírt!!!
Végülis nekem mindegy ki mondja el a hcg eredményemet :) :) :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára heni77 2010.02.09 11:02-kor.

heni77

Köszönöm babe!
mieza

Csajok, lombik esetében mikor lehet tesztelni?
mieza

Maccs: Nagyon drukkolok holnapig, ne feledd mindig van remény :!:

mieza: vv előtt 2-3 nappal megpróbálhatod.

Heni: 8 és 6 sejtesek: hiper-szuper :P

Vaya: szorítok a 25.-re!

Zsu: neked nincsenek ilyen kisebb görcsölgetések, szurkálások a hasad alján?

Janka

Kép

Kép
janka78

Muzsi!
Nagyon gratulálok neked!

Vörösmacs!
NAgyon sajnálom! Hátha kicsit lusták még és holnapra beindulnak! A biológus csaj ennyire reménytelennek mondta, vagy te láttad, érze így a telefonhívás után?

Navi!
Fel a fejjel, ebből még akármi lehet! MÉg addig van idejük megnőni, szép nagyra!

Miezo!
Nagyon megy a drukk!

rodina74

Janka,
szerintem ezek a kis görcsök, meg szúrkálások tök normálisak, dolgozik a Babácskád. Úgyhogy ne ijedj meg.

Heni,
akkor jó, csak nehogy megemeld Magad vagy ilyesmi. Vigyázz nagyon!

Lukácsné,
Te mikor még Down-kór szűrésre? Esetleg holnap már azt nézik. Én nem tom, de Én tisztára para vagyok tőle. Nekem jövő hét pénteken kell majd mennem erre. Remélem minden OK lesz.
Ja, és Rajtad már tényleg látszik? :lol: :lol: :lol:
De jó, bár már az Én gatyóim is kezdenek "összemenni".
Hol fogsz szülni? Bár már tuti kérdeztem. :oops: :oops:

Kép

Kép

babe3

Lukácsné!

Gratulálok a betöltött 12.héthez!!!!
Köszi, ne aggódj vigyázok nagyon, SEMMIT NEM CSINÁLOK!!!!!

heni77

mieza!

Nekem lombik volt, és a beülti szerdán volt és rávaló héten kedden már kimutatta, de azért hozzá kell tennem nekem 5 naposak voltak a kicsit mikor megkaptam őket :)
ancsyka

Vörösmacs nem szabad feladni...nekem is azt mondták anno, hogy csak 2 db maradt meg fagyasztásra, és láss csodát másnapra mégis beindult még egy...
Tudom ez nem ugyanaz, de ezzel azt akarom érzékeltetni, hogy még sok minden történhet holnapig is :roll:
ancsyka

Ancsyka,
üdvözöllek Én is itt Köztünk. Ez egy nagyon jó kis csapat. Tényleg Mindenki nagyon rendes, aranyos és segítőkész.
Drukkolok Neked is, hogy minden úgy sikerüljön, ahogy szeretnéd. :lol: :lol:

Kép

Kép

babe3

Nahh,itt vok...

Muzsi: gratulálok :D :D :D

Mieza: még ne tesztelj szerintem...

Vörösmacs: ne keseredj el...hátha...tényleg csak lusták :roll: Szorítok NEKTEK NAGYON :!: :!: :!:

Vayacon: küldtem privit..tegnap a szobába jött egy lány..öltözött át..nézem,rózsaszín hálóing,rózsaszín zokni,virágos papucs...áhhh,gondoltam megvagy :D kérdeztem,hogy fórumozol..nézett hülyén...nem Te voltál..nem hittem el..mondom inszemre jöttél,mondja nem...hát szégyeltem a pofám rendesen :oops:

Ha láttatok miért nem jött oda senki :?: :oops: :?: reggel 8 előtt értünk oda...fehér kabátban és farmerszoknyában voltam...

Kép

kiss angyal

Angyalkám: azt a mellébeszélős mindenedet :))

Meséjjé má a tennapról.... pls...... :)
andrea-1

Helloka!!!!!!!

Henikém:örülök hogy jól vagy!nagyon sokat gondoltunk rád(is) :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Angyalom:02.16.-án csak +++++tesztnek kell lenni!!!!!!!érthető?!!!!!!!! :twisted: :twisted:
remélem te is jól vagy!puszika :lol: :lol:

Vayacon:szuper hogy te is túl vagy "nehezén" :lol: :lol:
csak nyugalom!!!!!!!!!és semmi emelgetés!

vörösmacska:azért még ne add fel kérlek

:!: :!: :!: :!:

Lukácsné:puszka nektek is!ugye minden ok nálatok?
várjuk majd a képet!!!!!!!

Babe:kicsik lassan a nacik????????tyűűűűűűű de jó!!!!!!!!! :lol: :lol:

Kép
sting1982

Eszter: köszi a választ :D már belejöttünk...megtaláltuk a legnagyobb tűt és azzal nincs gond :D

Rólam: 2 blasztóbabát kaptam vissza..egy már ki is bújt,amire azt mondta a biológus csajszi,hogy nagyon-nagyon jó..tegnap d.u-ra és mára mondta a beágyazódást :D 2 maradt még,ma reggel kellett telcsizni,hogy mi a helyzet velük..lefagyasztják őket,de mondta Kanyó dr.Nő,hogy a fagyasztásnál nem tuti az eredményes ébresztés...ezt tudtam nem lepődtem meg rajta...van fotóm is de én nem tudok képet felrakni,mert lövésem sincs,hogyan kell...elég kalandos volt a tegnapi napom...szét idegesítettem és zokogtam magam...remélem ezzel nem csináltam nagy bajt...

Navi:nem elkenődni,úgyis annyi hormont kapsz ,hogy ha lassan is de elindulnak a növögetésben :!: :!: :!:

Hencsikém: vigyázz magadra nagyon...pihizz sokat :D :D :D

Kép

kiss angyal

Andikám: :D :D :D

Sting és a többiek:köszi a drukkokat :D tényleg jó kis csapat ez :D :D :D

Kép

kiss angyal

Sting: de szép vonalzód van :D

Andikám: és a TE vv-d hogyan is áll :?:

Kép

kiss angyal

Dorkabab, remélem a ciszták távoznak és jó lesz a vv eredménye is. Akkor neked a fogigátló csak akkor kell, ha a ciszták maradnának? Remélem minden ok lesz.

Heni kismami!!! Szerbusztok!!Akkor most tényleg sok pihi, ha már ilyen jó sokan vagy! :) Küldj ki mindenkit a boltból!! Remek, hogy nem kellett a hatching, pikk-pakk befészkelik magukat a pocidba!!+++++++
Mikor kerültetek sorra? Ha fél 4 kor a szobába vitte a zárót, akkor tudtatok az eksön után pihizni is, ugyi? Bizony, bizony HeniZT, elég jó előjelünk van arra, hogy most mindketten bebabásodjunk!!!
Ja, és köszi, hogy van enerdzsid a táblázathoz!

Kubus, a párom velem együtt győződhetett meg a + tesztről. Reggel felébredtem, kirohantam a wc-re, megmeriitettem a tesztet, aztán berohantam vele az ágyba, ahol a kislámpával megvilágiitottuk és vártuk az eredményt. Aztán jött az eredmény. :) De komolyan mondom, hogy azért annyira parásak vagyunk még iigy is. Azt gondoltam korábban, hogy aki pozitiivat tesztel otthon, az már azért nyugisabban várhatja a BMC-s tesztet. No nem mondom, hogy nem nyugisabban várjuk, de alig-alig. Szal az arcunk mosolyog, de még kérlel is, hogy holnap is minden úgy legyen, ahogy hisszük, hogy lennie kell…
Hogy megy amúgy a nyelvtanulás? Hogy van eszperantóul, hogy „Babát várok!” ? Tudod, ez feltétlen szóba kell kerüljön a vizsgádon! :)
Nagyon durva, amit Pancsinak az ismerősöd babájáról iirtál. Iszonyat kemény lehet. :(

Angyal, mizu veletek? Várjuk az infókat a sok babaragacsért cserébe! :)

Sajti, nagy drukk, hogy jó sok, de főleg érett petesejtecskéd legyen!!! Gyere majd az infóval, ha nem vagy túl fáradt!

Vayacon, mennek a babaragacsok ezerrel!Látom, hogy a fáradtság ellenére is munkálkodtatok rendesen!!Ez az++++!

Mieza, hozzátok is!!Mindjárt itt a holnap!!!De izgi!!Addig is (és attól kezdve végig) csak +an!!Látom, hogy tényleg csak ekörül forog az agyad…De hát hasonló helyzetben kié nem?! Nagyon szoriitok!!!!Ja, amit akartam mondani! Nem tudom, milyen teszted van, de nekem a clearblue sokkal erősebben mutatta ki, mint a HCG-line.(pedig egy helyen azt olvastam, hogy a kettő érzékenysége ugyanolyan, illetve egy másik helyen, hogy a clearblue-é kevésbé érzékeny-25 helyett 50.)
Én a beülti utáni 10. napon teszteltem, reggeli 1. vizeletből. (A tüszőrepi utáni 14., punkció utáni 12. napon).

Csucsu, örülök hogy jobbultál. Aztán azért tényleg gyógyulj meg, nehogy hátramaradjon valami. A meló gondolom megvár!

Babe, köszi a nyugtatást, de egyre kevésbé tudok nyugodt maradni. Bár már holnap ilyenkor lenne… Ti hogy vagytok? Remélem minden ok!Látom, kicsit torkos lett a disznótor.
A terhes torna bizti nagyon hasznos. Ha egyszer eljutok odáig, akkor tuti menni fogok én is.

Navared, remélem ma már jobban ébredtél? Hogy vagy?

Vörösmacs, jajj, nagyon rossz lehet. Annyira nagyon sajnálom. Nagyon nehéz lehet biizni, de azért még van egy kis remény. Hátha.
És ha tényleg ki kell várni a „legközelebb”-et , akkor az egy teljesen más helyzet lesz, teljesen más körülmények.

"...minden nehézség csak álcázott lehetőség..."

M
muzsi

Angyalkám:persze hogy gondoltam(tunk )rád!!!!!!!!!!
remélem nincs baj otthon és csak a tegnapi"türelmetlenség miatt"voltál ki!!!!!!!!!!!de nyugi jó!!!!!!!!puszika a pofidra!!!!!!!

Kép
sting1982

[quote]n írta:ehogy már feladd, 1 babához 1 is elég és a babák mindent éreznek, úgyhogy pozitivan

[quote]d írta:e ha jól értettem 2 rendben van, nem??? És az bőven elég lesz. na főleg egy laptetővel!!!!!

Egy sem kezdett osztódni, egy sincs, ami beültethető :cry:

Miezának a pozitív teszthez: Kép

Heni, Vayacon, Angyal babaragacs Kép

Sajt@: megtermékenyítő és osztódó por Kép

[quote]A írta: biológus csaj ennyire reménytelennek mondta, vagy te láttad, érze így a telefonhívás után?

Személyesen Kanyó doktornő csinálta és vele beszéltem, és kerek perec rákérdeztem és ő mondta, hogy a remény, hogy bármi is történik velük holnap reggelig, az szinte egyenlő a nullával. De azért persze, reggel protokollból felhívom.

Angyalkám, ez kísérteiesen hasonlít Eszter :lol: :lol: :lol: :lol: esetéhez. Nagyon örülök, pihizgessél :D :D Úgyhogy hajrá ikrek!
vörösmacska

Angyal, a két blasztobabád biztos jól bebugyolálja magát a hasidba! Ez nagyon jó hiir! Az már nem annyira, hogy szétidegelted és siirtad magad. :( Mesélsz erről, ha nem rossz felidézni?

M
muzsi

Sziasztok!

Muzsi kismami:Szívből gratulálok Nektek :)

Heni,Angyal,Vaya:Sokat gondoltam Rátok tegnap,Küldöm a babaragacsokat .

Navi:mennek a drukkjaim a tüszőidnek,bizti beindulnak ám.

Macsek:nagyon szorítok és imádkozom a két megtermékenyített pedidért hogy beinduljanak és veled lehessenek,ne add fel kérlek,én és a többiek is bízunk és hiszünk bennük :!:

Mieza:én vvt. előtti napon teszteltem,és akkor is elég halovány volt!

Csajok Én nemsokára indulok a genetikai uh-ra és vvt-re,izgulok rendesen,de a párom is jön és így talán nyugisabb leszek.
Már nagyon várom hogy láthassam Őt,remélem kapok fotót is,és megtudom osztani veletek a látottakat :)

Sajti:Már bizti túl vagy a leszíváson és pihengetsz!
Remélem minden rendben zajlott,majd gyere ha erőd engedi....pusssz!

Kép
marianna82

[quote]. írta:..aztán berohantam vele az ágyba, ahol a kislámpával megvilágiitottuk és vártuk az eredményt.

de cukik lehettetek!!! :lol: :lol: :lol:
vörösmacska

Mariannának a genetikai uh-hoz és vérvételhez: Kép
vörösmacska

Macsek,bárcsak lenne egy nagy varázsceruzám és megtermékenyíthetném őket :oops: Én még azért küldöm a pozití energiát :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Sting: már minden rendben :D A vonalzóm alatt ez áll:Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból..ehhez tartom is magam...különben a párom sajtkukac viselkedése csinálta ki az idegeimet..meg persze nem is sokat aludta talán 2 órát...+még a hormonok...ez így már sok/k volt nekem...de már minden jórafordult,mit a Magyar népmesében :wink:

Kép

kiss angyal

Marianna: minden rendben lesz :!: :!: :!:

Macsek: milyen erős vagy,hogy még most is varázsolgatsz nekünk :!: :!: :!: Köszönöm :!: :!: :!:

Kép

kiss angyal

Angyalka, szerinted miért ne teszteljek?
mieza

janka: Nem adtam Zekének pénzt amiatt amit írtam. Már megvettem neki a piát, de nem kellett többet visszamennem. Most ezt adom oda majd a szülészorvosomnak egy kis boríték kíséretében. A babás éjszakáink egyre jobbak, gyerek jól alszik.

sajt: Mennek a drukkok!!!

dorkabab: Én az összes stimulációt kis cisztákkal csináltam végig. PCOS-es vagyok. Nálam nem számított, csak vigyázni kellett a stimulációnál.

vörösmacska: Sajnálom a picikéidet, remélem azért még van remény. :( De ha már nincs, akkor remélem legközelebb sikerülni fog.

heni: Várunk végre odaát. Gratula addig is. Barbusom tud ám kajabálni, ha beindul. Bár nem rossz baba. Remélem neked is ilyen jó gyerekeid lesznek, mert 3 babánál kell anyának a pihenés rendesen. :D

vaya: Drukkjaim neked is mennek persze.

mieza: Drukk holnapra, bár szerintem is egy kicsit még korai.

lukacsne: Drukk az uh-hoz. Most nekem is eszembe jutott, mikor én láttam a gyereket 12 hetesen. De régen is volt. Terhes akarok lenni!!! (Persze most elég ez az egy gyerek is egyszerre, de a terhesség hiányzik.) Várjuk a képeket.

angyalka: Neked is megy a drukk.

muzsi: Nem tudom hogy neked gratuláltam-e már, de most halkan azért megteszem.
vicky79
Budapest III. kerület

Mieza: 12.-én kell menned vv-re :?: Ha igen,akkor max előtte 2 nappal teszteljél...akkor sem tuti,hogy megvan a megfelelő mennyiségű hormon...

Kép

kiss angyal

Vicky: köszi a drukkot...Nagyon szép Barbus :D :D :D :D kis formás baba :D :D :D :D :D :D

Kép

kiss angyal

Marianna, én is szoriitok a mai uh-ra és vv-re!!Gyere majd a jó hiirekkel no meg a képpel is!
Te is holnap, Lukácsné!

Vicky, köszi a gratut, hát holnapig még szétizguljuk magunkat...
Olyan jó hallani, hogy szeretnél terhes lenni megint! A környezetemben én azt hallottam inkább, hogy a terhesség végére már mindenki szerette volna lezárni ezt a korszakot. De jó, hogy pozitiiv ellenpélda vagy!

Rodina, neked is köszi, de még nagyon izgulunk a holnap miatt.

M
muzsi

Angyalka:
VV köszi jólvan, holnap este megyek vissza endokrin dokihoz... azt akkor ugrik a majom a vízbe..... véééégre már legalább ez is valami történés.. :)))
Majd azzal amit mondd, felír, azzal megyek vissza a béemcébe. megkonzultálni a továbbiakat.... ott aztán kiderül hogy mikor és hogyan tovább... Hú, azt a nyögvenyelős mindenit.... :roll:

Addig meg itt olvasok, hol zugba, hol élesbe.. azt szorítok az egész bandáért!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Hálistennek mostanában annyi történés van itt, hogy eltereli a saját nyomoromról a figyelmet :)

andi
andrea-1

pancsi, köszi és jó lenne Z társ lenni, szeretnék kezdeni márciusban, ha lehet

heni, ezek nagyon jó hírek

macsek, a francba!!! Hát nem tetszettek nekik azok a csinos kis fiúkák a levesben!?!?! Olyan meg nincs, hogy nincs legközelebb! Biztos csak meghűltek szegények a fagyasztóban, hátha még kell nekik egy kis idő, amíg van kedvük viháncolni a levesben. Ha meg most nagyon-nagyon nem akaródzik nekik, akkor, lesznek igenis újjak és fogsz te még azért könyörögni, hogy legyen egy kis nyugi a pocakodban!

vaya, bládi megvan, azt ne fokozzuk, csak kis tüszőmaradékok szívódjanak fel gyorsan

csucsu, csak gyógyulgass, ne siesd el a melóhelyet, nehogy valami maradjon benned

Rólam, mivel többen is kérdeztétek, így csak röviden és tényleg nem akarok senki lelkébe gázolni: nagyon sokat vajúdtam, hogy mi legyen, mert mint tudjátok én már eljöttem egy másik helyről és gondoltam csak én vagyok túl érzékeny, de a fél év alatt nem volt egyetlen olyan találkozásunk doktornővel, hogy valamivel ne borított volna ki és sajnos ezek között több szakmai dolog is volt. Eljutottam oda, hogy már féltem menni hozzá és nem tudtam megbízni benne és így nem lehet együttműködni a babáért. Így úgy döntöttünk párommal, hogy vagy sikerül másik orvoshoz kerülnünk, vagy megint intézetet váltunk. Tegnap voltam a Káaliban is és BMC-ben is, mivel átengedtek Sz. ügynökhöz így maradok BMC-s. Recepción őszintén megmondtam, hogy mi a helyzet és kértem időpontot Sz. ügynökhöz. Ennyi a történet és nagyon bízom benne, hogy most már megtaláltam én is az orvosomat, akiben megbízok és jöhetnek azok a babócák.

mieza K. jóváhagyása S. ügynök szerint a lombikhoz kellett volna, de azt hiszem dokinként is változik hogy ki miben dönt maga és miben kéri ki K. tanácsát/jóváhagyását.
A teszttől meg tényleg ne keseredj el, ha semmit sem mutat 10 nap még elég korán van. Hány napja volt a leszívás, inkább onnét számold.

kis angyal, semmi baj sem lesz, de remélem, most már megnyugodtál és kényezteted magad. Babácskáid majdnem maguktól másztak be a pocidba! Tuti jó lesz neki odabent és ne lesz szükség már a kis fagyisokra!

muzsi, igen, de bízom benne, hogy felszívódnak, mert inszem előtt is így volt, de akkor sem bánkódom nagyon, ha most picit többet kell pihizni, a lombik nagy megterhelés lesz a szervezetnek úgy is

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

sziasztok

mieza
én vv előtti reggel csináltam 25ös tesztet, belemártottam és először nem volt semmi második csík már majdnem pánikoltam és 1-2 perc volt mire nagyon halványan előjött a másik is.
Aztán reggel mikor a férjem is felkelt 8 utánra már jól látszott hogy kétcsíkos.
ha előző nap csinálom nem bizti hogy látszik, de előző nap már tuti hogy kell neki.

holnap megyek a 12 hetesre down szűrésre és majd írok hogy minden oké volt-e, remélem

babe
nem kérdezted még, de vszínű ha a dokim bevállal és nem akkor lest szabin akkor a szent imrében tervezem de addig még sok minden lehet.

kismamik vigyázni magatokra meg a babákra,
heni te is.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

kicsit megijedtem....
picit görcsölök és kaptam 3 cseppet. se többet, se kevesebbet, most vettem észre...
:((((
mieza

Lukacsné,
Én is a Szent Imrébe fogok szülni, Dr. Tasi Róbertnél. Neked ki a Dokid? Nagyon kivi vagyok.
Húha, még az is lehet, hogy együtt leszünk? Nem lehetetlen, mivel 1 hét és 1 nap különbség van a két Picúr között. Az tök jó lenne, persze, ha megbocsátottad már a táblis ügyet? :cry: :cry: :cry: :cry:

Mieza,
na NEEEEEEEEEEEE!!!!!!! Ez a 3 csepp, ez vért jelent? Remélem csak beágyazódás. :? :?

Kép

Kép

babe3

muzsi: Nekem elég sok kellemetlenségem volt terhességem alatt (cukorbetegség, nyíló méhszáj, kórház, kötelező fekvés) mégis tényleg életem legszebb időszaka volt. Amikor mocorog a baba az ember hasában, az felülmúlhatatlan érzés. Nagyon drukkolok, hogy mindenki megtapasztalhassa ezt az érzést. A szülés persze nem leányálom, de nekem már most az is szép élménynek tűnik, pedig azt hittem ez csak később jön el. A szülőszobán eddig még tényleg azt mondtam hogy nem szülök többet. Sajnos lehet hogy tényleg így lesz, de már nem bánnám az ellenkezőjét sem.
vicky79
Budapest III. kerület

Mi ez a "3 cseppet"? 3 csepp micsodát? Vér? Az még nem feltétlenül jelen rosszat!!!! Egyelőre ne ijjedezzél, pihizzél, biztos csak a beágyazódás... vagy ilyesmi. Nyugi. Pussz :)
vörösmacska

Dorka, nagyon örülök, hogy úgy érzed, már jó helyen vagy Sz. ügynöknél! S-ke néha kicsit nőcisen viselkedik, a férfiak ennyire nem hagyatkoznak a hangulatukra... remélem szépen fogalmaztam, h. senkit ne sértsek meg :oops: :wink:
Volt olyan, h. Sz. ügynök sem volt annyira toppon, de hát senki sem lehet mindig egyforma és főleg nem tökéletes...
Szuper, h. semmi akadálya a lombiknak, remélem boldog vagy!!!
A ciszták meg menjenek a búsba... üzenem nekik :lol:

Hát nagyon remélem, h. nincs minden veszeve... de holnap majd kiderül. Ennél nagyon mennyiséget már biztos nem fog felírni, úgyhogy mindenképp eldől, h. folytathatjuk-e!
Aaaannnyira szeretném, hiszem, h. van remény, kell lennie!
Már jobban vagyok, de furán rezignáltan érzek a holnappal kapcsolatban, valahogy össze kéne szedni és újra megtalálni magamat, de nagyon gyorsan! :roll:

Macsek... nem is tudom, mit mondjak... iszonyatosan sajnálom, de tényleg! Imádkozom értük/érted!!!
Annyira szeretném, ha már holnap ilyenkor lenne és mindketten boldogok lennénk!

Heni, szuper, ügyes vagy :wink: Azért remélem nem egy sámlin ülöd végig a napot? Jobb lenne, ha nem nyomorgatnád a hasidat! Csak óvatosan és minden okés lesz!
Ezt most nem elkeserítés miatt írom, de nekem a 3 naposakból kettő 8, és egy 10 sejtes volt, szóval nem csak az számít, hanem a hit és a hozzáállás is!
Nagyon szorítok!!!!
Ja és bocsi, h. nem kerestelek meg benneteket, de egyszerűen totál kikészültem és ilyenkor egy darabig még tartom magam, de aztán eltörik a mécses...

Kubu, már pozitívodom... de még azért nem az igazi :oops: nagyon igyekszem!

Vaya, olyan gyagya vagyok, legalább egy üres dvd-t vihettem volna... :oops: majd legközelebb!
Tegnap megcsináltam az Arwen-tornát, elég nehéz... de csak azért, mert nem vagyok elég hajlékony. Ez a nő nagyon durvás :D Főleg, a végénél, ahol mondja, h. rázzuk ki mindkét csípőnket vagy vmi ilyesmi, akkor olyan a hangja, h. felnyerítettem :lol:
Menjen ám az eksön ezerrel!!! :wink:

Csucsu, csak akkor menj melózni, ha teljesen meggyógyultál, nagyon kell vigyázni a szövődményekkel!

Babe, nekem is küldjél tüszőnövesztőket, légysziiiii :)
Ajaj, nem csodálom, h. attól sok "finom" illattól, illetve a zsíros kajától kidobtad a taccsot... vigyázz magadra!

Angyalka, akkor elmondom, miért is nem mentem oda... nos, úgy rohantatok el mellettünk, amikor a sorban álltunk, h. épp csak észrevettelek és abban a 2 mp-ben azért mérget nem mertem volna venni, h. te vagy az.... kellett volna még 1 mp :lol:
De a lényeg, h. minden okés volt és 2 szuper babcit visszakaptál! Nagyon sikergyanús...Én mondom :wink:
Jut eszembe: ZT, ami azt jelenti, h. nagyon kell igyekeznem!!!

Muzsi, tényleg nagyon helyesek lehettetek, ahogy kislámpával kémlelitek azt a pisis tesztet :D
Holnap akkor majd tali!!! Ha kicsit idiótán viselkednék, ne lepődj meg, elképzelhető, h. ideges lezsek... :? És addig ne merészelj ám elmenni, amíg nem beszélünk, mert akkor lesz enyje-benyje!!!! :lol:

Marianna, ha hazaértél, gyere és mesélj, mi volt!
Ne izgulj, biztos teljesen egészséges a babád!

Vicky, gyönyörűséges Barbus, édes formás kiscsajszi!
Olvastak odaát... már jobban vagy?

Mieza! Ne ijedj meg azonnal, ez még semmit nem jelent!!!! Nagyon drukkolok és legyél olyan pozitív mint eddig!!!!
Úgy látom, még nem sikerült megtalálnod iwiw-en...?! :o

Kép
Kép
navared
Szfvár

igen, vér :(
fekszem pihenek és próbálok nyugodt maradni, de inkább csak olyan megőrülés előtti ürességet érzek...
csak pozitivan, csak pozitivan....

más fórumon hallottam, hogy volt aki vérzett és mégis babás lett..., de a beágyazódáshoz már késő nem? az nem aza 3-4. napon történik?

nekem mindig nagy görcsökkel jön meg és egyéb "leszakad a derekam" érzéssel és olyat most nem érzek, hogy meg akarna jönni...

jaj, csak most tudjak pozitív maradni!!!
mieza

Vicky, aranyos vagy. Igen, a tiéd tényleg nem volt egyszerű terhesség. Ezért még jobb olvasni, hogy neked mégis milyen pozitiiv élmény. Gondolom azért az, hogy mennyit kellett küzdened Barbusért, máshogy láttatja a terhességgel járó kellemetlenségeket is. Illetve eleve az ember személyisége is sokat számiit abban, hogy mit hogy él meg. Én azt gondolom, hogy ha nekünk is sikerül, akkor a 9 hónapot nem akarom majd siettetni. Minden percét meg akarom majd jegyezni. Hihetetlen, hogy mi zajlik az ember sziive alatt, és én annyira szerencsésnek érzem magam, hogy nőnek születtem, és esélyem van arra, hogy átéljem ezt.

M
muzsi

Mieza, pihenj, ne foglalkozz a vérrel sem, használd az utrót, minden rendben lesz! Ettől még bármi lehet. Lehet te ezt fogod majd megnyugtatásként másnak mesélni, már babásan. Szerintem az őrület az jó jel!:)
Nagyon szoriitok!!

Dorkabab, remélem Sz ügynöknél megtalálod a számiitásod! Valahol azért ez lenne a természetes, mármint, hogy ha az ember nem jön ki teljesen a dokijával, akkor nyugodtan válthasson. Hisz hol van az megiirva, hogy a doki és a páciens biztos egy hullámhosszon lesznek?! Sehol. Nagyon örülök, hogy nem kellett intézetet váltani ezért. Cisztaűző manók pedig folyamatosan mennek!

Navared, tuti hogy ideges leszel! De én is!! Jól ki fogunk jönni egymással, nyugi! :wink:
Tudom, hogy csak holnap fogsz megnyugodni az eredmények alapján, de addig is próbálj meg el nem csüggedni. Kétségeid lehetnek, megengedem, de le nem mondhatsz a tüszikékről. Én annyira biztos vagyok benne, hogy beindulnak!!Legutóbb is beindultak!))))))))))))))))))))))))))))))))))o(((((((((((((((((((((((((((((((((

M
muzsi

sziasztok!

akik tegnap voltak, nagyon ügyesek voltak!!! :)
pihizzetek és töltsétek magatokat sok sok +++++ energiával!
nagyon jól hangzik mindenki akciója! :)
Heni, Kiss Angyal, Vaya!
amiket leírtatok, az alapján mindennek rendben kell lennie mostmár! :)

Vörösmacs!
reménykedni azért még szabad!
nekünk a lefagyasztás előtti napig nem nagyon akartak mocorogni azok a babák, akik az fagyi oviba voltak szánva, és mégis az utolsó pillanatban belehúztak! úgyhogy azért az esélyt ne vesd el!

Woody, Kubu!
nekem ma reggel azt mondták, hogy nem kell időpont, csak kismamikönyvvel odamenni a földszintre a terhesgondozóba!
éhgyomorra, reggel 7 és fél11 közt!!!
a 16.héten, lehetőség szerint a betöltött 16. hét elejéhez közelebb.
pl nekem csütörtökön kell mennem, és épp aznap töltöm be a 16-ot!
ja, és a péntek kivétel!!! pénteken nincs ott afp!!!

Mieza!
Ne parázz 3 cseppen, ...sok oka lehet!
nekem is volt ilyen, és semmi oka nem volt, csak ahogyan változik a test, a méh, akár csak egy hajszálér megpattan, vagy bármi ilyen apróság!

Az egész terhességre azt mondják, hogy kis nyomások, szúrkálások, "fájdogálások" normálisak...ami az elviselhető tartományban van! ha nagyon nagyon hosszú, intenzív, tényleges fájdalom, akkor érdemes telefonálni a dokinak, illetve az alhasi nagy görcsök és az erős piros színű vérzés lehet intő jel! nekem nem győzték mondani mindenhol, hogy még akkor sem kell bepánikolni, csak szépen felöltözni és bemenni a kórházba, nem pedig várni napokat hogy vajon mi lesz!

Eszter

eszter82
Budapest

Navared,
mennek ám a tüszőnövik ezerrel. Bizti minden OK lesz. Ne izgulj. Nagyon szorítok.

Mieza,
no para. Nálad is ott az a Baba.

Kép

Kép

babe3

Köszi Babe!!!! :D

Muzsi, na akkor jól elleszünk... két idegroncs :lol:
Hát az Isten(nő) szóljon belőled!!!
Írok privit, h. holnap ne legyen nehéz megtalálni egymást!
Annyira szép volt, ahogy írtad, h. szerencsés vagy, amiért nőnek születtél, mert így van esélyed átélni a babavárást és majd az anyaságot!

Mieza, ha Eszter is azt mondja, h. ez normális, akkor tessék elhinni, hát ha valaki, akkor ő aztán tudja!!!!!
(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((O)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Légyszi, próbálj nem kiakadni!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Gratu, Navared, gyűjtöd ám a tetűket rendesen. :lol: :lol:
Már tiszta tetűs vagy! :lol: :lol:
Ez nagyon jó jel ám. :lol: :lol:

Kép

Kép

babe3