Vicky!
Annyira ari vagy, köszi szépen, hidd el semmi más kívánságom nincs, mint pár sz@ros pelus!!!!
Jajj de szép ez a kis Barbus, tündérke, a kép alapján el sem tudom hinni, hogy sírni is tud, olyan békésen alszik!!!
Macsek!
Jujj nagyon drukkolok a sejtrandihoz. Hát persze, hogy mind felébred, más nem is történhet!!!!!!
Sajna a progi gél ről én semmit nem tudok, nem tudok segíteni benne!De nekem is úgy logikus, hogy este használd!!! Most olvasom, sikerült katonát leadni, istenem, de jó hír!!!! Megerősítő varászpor?!?!? Ez aranyos duma!!!! 2 már tuti?? Jujj de jó!!! Ne félj a másik 2 is beindul majd, és lesz beülti!!!! Nem baj 2 is elég!!!!!!
Navared!
Én is taliztam Vayaconnal, felismertem a Barbi cuccban
Mondta, hogy ti összefutottatok, sajna, hogy mi nem találkoztunk!!!
Vayacon!
Örülök, hogy taliztunk, nagyon szimpi vagy, drukkolok a + teszthez!! Szerintem eredmény szempontjából, az aznap esti, ill még talán a másnapi huncutkodás a megfelelő, én utána hanyagolnám a kekszet a +++ tesztig!!!! Ja most már mindegy, de barna vagyok, de ezt már kibeszéltük
Sajt!
Gondoltam, hogy elírhattad a punci t
Drukk mára, hogy jó sok petikétek legyen!!!!!
Pancsi!
ha veszélyben az állásod kérj a BMC ben egy igazolást, hogy reprodukciós kezelés alatt állsz, így nem tudnak kitenni a melóhelyről!!!!! De már látom, hogy többen megírták ezt!!
Zsuzsi.bmc!
Gyere ide bátran minden nap!!! Tényleg jó, hogy erőt adunk egymásnak!!! Küldöm a mensimanókat
Ancsyka!
Üdv itt, aszem már mesélt rólad cukigabi, én vele voltam mindenen együtt, stimu alatti ellenőrzések, punkció, ET.
Gyere bátran!!!!! Mielőbbi babásodást neked!!! Szűcs doki is nagyon jó, szerintem maradj nála nyugodtan!!! Bízz benne, és minden rendben lesz legközelebb!!!! Fagyis beültinél, egy enyhe stimut kaptam, lazább mint inszemnél. Sajna a megtartásról nem tudok segíteni, mert nekem nem sikerült, de TE nem így fogsz járni, ne izgulj!!!! Mhny erősítsd, akár fagyis a lombik, akár nem!! Rengeteg fehérje, túró, tonhal, folyadék!!!! Utró tuti kell utána!!!
Muzsi ZT m!
Annyit de annyit gondolok rád, nap, mint nap, remélem rászolgálsz a nevünkre!!! Jujj laptető is? Ez egy jel a teszthez, az tuti!!!!
Csucsu!
Jobbulást neked, én is ismerem a Lajcsi szeletet, szoktam csinálni. Bár a mézes lap kinyújtásával szoktam szenvedni, káromkodni
Tyú látom vártatok, bocs, hogy nem jöttem, de beájultam az ágyba délután, és reggelig nyomtam a szunyát!!!
Andikám!
De jó, hogy jössz néha, de benézhetnél sűrűbben is, imádom olvasni a soraidat!!!!
Navared!
NO PARA BABY!!! Nőni fgonak a tüszik, ezért kellett menni UH ra, hogy tudjon emelni az adagon, ha kell!!!! Éljen a gatyábarázódás!!!!
( ismerős ) Ha már Sting mondja
Mieza!
Nagyon drukkolok nektek is, igaz, jeleket nem figyelni!!!!!
MUZSI!!!!
Bammeg a hideg kiráz, hát menten besz@rok!!! Gondolom te is ezt érezted mikor megláttad!!!! Jajj édesem annyira nagyon gratula ( de még csak halkan ) na látod még a végén rászolgálsz a ZT névre, tehát már csak a társ hiányzik
Nemsokára jövök!!!!
Esztikém!
Most már én is úgy vagyok vele, hogy nem baj, hogy új dolgok történnek. Nekem a blasztók nem jöttek be, így a 3 naposak a tutik!!!! És sikerülni fog!!!! Puszillak!!! Következő UH ra Lacit is vidd!!!!!!
Kubu!
Ma 5 ig aludhattam
Picikét elrámoltam, mert a párom tegnap húslevessel várt, aztán otthagytunk mindent, mint eb a szarát!!!!
A jelfigyelgetésről annyit, hogy nekem a punkció óta fájdogál, feszülget a pocakom, szóval ennek a jelnek lőttek
Na befejezem, mert velem lesz tele az oldal!!!
Angyalka? velem mi volt? Mesélj!!!