Új privát üzeneted érkezett!

Laptető! Hát átadom Navarednek!!!

Vörösmacs ez is egy jó hír. Legalább nem kell a b...ó fejét nézni. Ezért fog sikerülni. Lazits és kényesztesd magad!!!
pancsi76

sziasztok csajok!

egy pár napra eltűnök és mik történnek itt! :lol:

Vörösmacs: gratula a petikékhez és mennek a drukkok hogy a másik kettő is belendüljön és be is fog!!!

Muzsika: gratulálok egyenlőre halkan de szerdán már ordítva :wink: :lol:

Vicky: hát ez a Barbus gyönyörű egy csajszi!!!

Ancsyka: üdv itt nálunk és mielőbbi pocakosodást!!!

Angyalka: gyere majd!

Heni Vayacon: gyertek a beszámolóval

Kép
sztyopane

sziasztok csajszikák

köszönöm szépen mindenkinek a drukkokat nagyon drágák vagytok. segítettek, minden rendben volt, megrepedt mind2 tüszőm és a párom eredménye is jó lett. számot nem mondtak csak h jó és ez nekünk pont elég :lol:

iszonyat sokan voltak ma kicsit nehezen bírtam idegileg a várakozást. 7 után már ott voltunk és fél 1kor került ránk a sor. Szegény Heni lombikos létére még később mehetett

szval eléggé elfáradtam picit gyenge vagyok van egy kis pocifájás is de ez a legkevesebb az ügy érdekében. azt még nem tudom lesz-e eksün este megpróbálok addig még pihengetni. de ha nem holnap reggel rásegítünk

Én Navival és Henivel tudtam beszélni tök ari mindkét csajszi. akkor már azt is tudom ki Vörösmacs és lehet Angyalt is láttam :lol: Mindenki tündérbogár :wink:

Muzsi csúcsszuper hirek gratula! úgy látszik a betegség jó ómen. én is beteg akarok lenni :wink:

Navi sajnálom a híreket de el ne csüggedj be fognak azok indulni! minden rendben lesz meglátod. figyi próbáld csinálgatni az arwent nem csodaszer de hátha beindítja. én esküszom érzem utána a petefészkeimet olyan mintha beindítná bent a dolgokat de legalábbis helyre teszi vmennyire az biztos. ja és hangulatcsinálónak is jó mert vannak benne jógás elemek kicsit helyretesz

Macs szuper h felébredtek a petécskék a közepesek is beindulnak meglásd. tuti minden rendben lesz

Sajti drukkhegyek holnapra!

később ha még lesz erőm probálok a többieknek is válaszolni csak már alig tudok írni de ha nem holnap jövök
vayacon

Muzsi: Nagy-nagy gratula++!!

Zsu: mi is jól vagyunk és remélem akkor csütörtökön talizunk, nekem azt mondták, hogy 10 és 12 között menjünk.
Hát kitaláltam a dokinak viszek egy piát és a biológus csajszinak egy kis pipere csomagot. Most viszem nekik, mert aztán nem biztos hogy már talizunk, mert a kisfiamnál is úgy volt, hogy az 5. heti uh-n írt a doki a szülészdokimnak egy levelet az átvételemről. Te eddig adtál pénz a dokinőnek?

Janka

Kép

Kép
janka78

Pancsi, először is nagyon szépen köszönöm a laptetőt, másodszor, hát talán nálam olvastad...? :D
Nem igazán tudom pontosan mennyien vannak, jobban 3-4 és balban is kb. ennyi, de elég picik voltak még reggel, de most már érzem, h. izegnek-mozognak odabent, azaz növögetnek :wink: Amúgy az 5. stimus napomon vagyok, de a ciklusom 11. napján.

Vaya, örülök, h. minden szuperül ment!!! Azért ha ma nem is, de holnap akciózzatok, még az sem késő...sőt!
Igaz én már most is eléggé érzem a fészkecskéimet, de tornázom egy kicsit. Viszont azt nem tudod, h. bármikor lehet? Úgy értem a ciklus bármely időszakában, csak mert a Aviva tornának megvan, h. melyik gyakorlatot mikor lehet végezni... Belenéztem... ez a nő elég rezignáltan és gépiesen dumál, szerintem nem fogom kibírni röhögés nélkül :lol:

És még1x nagyon köszönöm mindenkinek a bíztatást! Aranyosak vagyotok... majd meghálálom!

Kép
Kép
navared
Szfvár

vicky: Én a Zekére gondoltam, hogy adtál-r neki zsét?, mert nekem is a W most pedig a Z a dokim. Nagyon gratula a babacshoz, hogy bírod az éjszakázást? A szüléssel kapcsolatban pedig igazad van, az ember nagyon hamar elfelejti azt a pár óra vajúdást és már szeretné is egy következőt :P A legcsodálatosabb dolog az életben, amit ember el tud képzelni!!! :!:

Pancsi: Igazad van a hitellel kapcsolatban, a bábácskák minden pénzt megérnek, nekünk is Norcsi 400eFt-ba lett, de ez mind nem számít, mert megéri! Nagyjából össze is szedtük magunkat, hogy jöhet a következő, de azt nem gondoltam, hogy kétszeresére nőttek az injekció árai 2-3 év ezelőtthöz képest :(

Janka

Kép

Kép
janka78

Sztyopane, Pancsi, Vayacon, Janka nektek is köszi a gratukat. Majd szerdán megtudjuk a tutit.

Vayacon! No, te is remek hiirekkel jöttél! Az tényleg nagyon szuper, hogy mind a két tüszike megrepedt! A várakozás biztos kimeriitő volt. Ha lesz még egy kis enerdzsi, akkor azért este még dolgozzatok rá egy kicsit. Gondolom csak belekezdeni lesz nehezebb :)

"...minden nehézség csak álcázott lehetőség..."

M
muzsi

Vaya minden megvan a sikerhez!!! most már csak pihi pihi és minden ami neked jó.
pancsi76

Maccs: írtam vissza!

Navared: Szorítok hogy óriások legyenek a tüszik!!!

Vaya: Ma is és holnap is tessék szorosan összebújni!!!

Janka

Kép

Kép
janka78

Macs visszajelöltelek. Tényleg naon szép vagy te vörösnő.

Janka pénzben nem mérhető a gyerek. Nem tudja semmi sem pótolni. Annyi örömet tud nekünk szülőknek okozni. Nem is tudom mi lenne velem nélküle. Érdekes a férjemmel megbeszéltük nagy családot szeretnénk. Én is nagy családban nöttem fel.Nagyon nagy hittel. A nagymamám azt mondta nem kell ahoz gyereket szülni hogy nagy családba élj. Ő nagyon bölcs mindig.De én azért megpróbálom hátha sikerül. Akármibe is kerül!!!
pancsi76

Kép

Sziasztok! :)

Pancsi:
Van az iwien más fotóm is, mint ovis. Az egyi "ovis" csoportképen nem a gyerekek között keress, hanem a legmagasabb óvónéni vagyok/voltam. :lol:
Sajnálom, hogy ilyen dinka a főnököd...

Vörösmacska:
Azt hittem, már rendeződött a viszonyotok a főnököddel egy picit...
Nagyon sokat gondoltam a bébikéidre, biztos sikerült, de majd K2 ügynök megmondja a jó hírt - érzem! :)
Ááá, mire végigolvstalak titeket, látom, hogy tényleg okés minden. Szuper! Holnapra is így lesz!!! :wink:

Janka:
Szerintem a pia tökéletes ajándékba.

ZsuzsiBMC:
Naná, hogy emlékszem rád! Miért nem kérsz gyogyót, hogy megjöjjön? Mondjuk egy uhu sem ártana, lehet, h. ciszta miatt nincs bládi.

Ancsyka:
Kép Gyors pocinövesztést! :)

Muzsi:
Fránya nátha! Ugye már jobban vagy? Ami nem ízlik, azt nem kell erőltetni. Én imádom a tengeri herkentyűket, te nem - ez nem baj, ne egyed. A lényeg, hogy elmondhatod - megkóstoltad, tehát tudod, milyen az íze és nem vakon húzod a szád. :)
ÁÁÁÁ!!! Persze, hogy igen!!! Micsoda tesztelés, nagyon gratulálok (halkan)! :lol: Én értemmem ám a sírós emójaidat is! :)

Csucsu:
Jobbulást! Aztán nemám apával pingpongozni a vírusokat, bacikat!
Lajcsikát átküldöd nekem? Kösszike! :)

Navi drága!
Csak beindulnak azok a tüszők, nagyon drukkolok nektek!!!
Ha jobban érzed magad tőle, akkor duzzogj, tombolj - majd utána lenyugszol. Ne akarj másoknak megfelelni, csak magadnak. Én nem várom el, hogy állandó vigyorral és jókedvvel légy jelen a fórumon, szerintem a többiek sem. Akkor is bírlak, ha épp rossz a kedved - ami teljesen megérthető, de majd megjavul - én tudom. Önmagadért kedvellek és nem csak az általános jókedvedért Pusszantás az anahatha csakrádra!!! :)

Mieza:
Mire jó egy kis hószünet? :)

Eszter:
Köszi, kicsit sem izgulok (ma még...).
Nálatok jó hosszúra nyúlik a cölibátus, de meglesz az eredménye, a csoda! :)

Lukácsné:
De csini lehet már a hasid! Kapsz szerdán képet?

Sztyopika:
Nektek mikor kell kontrollra menni? Gondolom a gyógyszert már beszedte apa, nem?

Vaya:
Ezek szuperjó hírek!
Köszi a holnapi drukkokat! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Amit ígértem:
Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Heni, Angyal???

Pá Drágáim!
sajt@

Lányok!

Örömmel jelentem, hogy a a statisztikánk összesen 3 pozitív teszttel gyarapodott, ezért a

"Minél több pozítív tesztet" kampány jelenlegi állása: 35!!!

Kép

Gyerünk nyuszikák, zugolvasók és nem regisztráltak, turbózzátok fel ezt a számot!!!

Pá Drágáim!
sajt@

Janka, köszike... már érzem, ahogy nőnek :wink: vagy legalább is valamit nagyon csinálnak odabent!

Sajti, ma már annyit bőgtem, de nem egyfolytában, mire jobban lettem hazajött a párom és akkor újrakezdtem, ez nálam mindig így működik... holnapra meg nem lesz semmi bajom :D Kösz, h. bánatosan is szeretsz/szerettek :wink: Nem lehetek mindig vigyorka :roll:
Holnapra megy a drukk ezerrel!!!! Azt tudod, h. kb. mennyi tüsződ van?

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sajti látom elégé fel vagy pörögve.
Bocsi de nem is néztem az ovónőket hát tényleg ott vagy.

Nem is láttam a másik albumodat hogy te is milyen csini vagy.
Neked a puncióóóóhoz holnapra egy kalappal. Ügyike legyél és este gyere várunk a fejleményekkel.35 és még most mennyi van kialakulóban :D :D
pancsi76

Sajtocska: holnapra mennek a drukkok ezerrel. Mi majd pénteken megyünk, de még csak a receptért :cry: Neked zurad mennyit szedett a sumetrolimból?

Kép
sztyopane

Sajti jó a beporzós hálórucid!!!
Na pá drágáim! :D :D :D
pancsi76

Navi:
Pontosan nemtom, mindkét fészkemben focicsapat. Kíváncsi vagyok mennyi domináns ebből... :roll:
Pityeregj, ha jól esik. Nem gáz, legalább kijön belőled.

Pancsi:
Nagyon igyekszem holnap (kívül-belül)! :)

Sztyopika:
2*1-et szedett. Ha holnap szívnak, vajon mikor kapom vissza őket?
Lehet, h. én is péntekezek?

Lyányok!!! Holnap csak én megyek? :?

Pá Drágáim!
sajt@

sziasztok,

Muzsi és MuzsiPapa, gratula a pozitív teszthez! :D
Mieza, drukkolok hogy Muzsi teszted :-) legyen Neked is!

Heni és Vayacon, mennek a drukkok a beágyazódáshoz, Vörösmacs, Neked meg a megtermékenyüléshez!

köszi a bíztatást Csajok, de a menzi hiánya nem babát jelent nálam, pco miatt van, csináltam már tesztet, hogy ne is reménykedjek feleslegesen. :-(

kismamáknak boldog babavárast, Vickynek boldog babázást!
nekünk többieknek meg hinnünk kell benne, hogy előbb utóbb mindannyian a babások sorába lépünk! :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Sajti, most látom holnap mész Te is, természetesen drukkolok, de ilyen szuper pizsi mellett drukkra van még egyáltalán szükség?! :-D :-D

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Sziasztok!
Olvasok-olvasok... de nincs időm írni!

Üdv az újaknak és ezer drukk a most izgulóknak! Ha jó a felsorolásom: Heninek, Vayaconnak, Miezának, Vörösmacsnak!

Muzsinak halk gratuláció a teszthez!

Kép
avarka

Holnapiaknak nagy hajrá!!!
Aztán majd gyertek beszámolósdozni :)

Köszönöm a sok szurkolást, annyira jól esik, szinte teljesen fel vagyok dobódba, jó ide benézegetni ha az ember lehangolódásra adná a fejét :)
mieza

navi, azért még ugye nincs minden veszve? Még lehet őket növesztgetni nem?Különben leállítottak volna. Tessék szépen magadnak varázsolgatni most szép nagy érett tüszőket, petécskékkel benne!

pancsi, képzeld összeszedtem minden bátorságomat és elmente Sz ügynökhöz, hát nagyon köszönöm a bíztatást megérte!!! Nagyon rendes volt, mindent megnézet és elmagyarázott és a legfőbb, szerinte nincs akadálya a lombiknak. :) :) :)

macsek, ez izgalmas nagyon, tisztára mint egy kém film. Micsoda nagy viháncolás lehet ma éjjel abban a petricsészében! :wink:

mieza, ez elég durva, amit veled is művelnek, ezek után a minimum hogy most sikerül a lombik és csak vigyorogsz rajtuk nagyokat, ők meg főhetnek a saját levükben! :wink:

muzsi, GRATULA, SZUPEREK VAGYTOK!!!!és no para, ha ez most ilyen erős, akkor tuti van bent valaki, vagy valakik… 8)

vaya, ezek tök jó hírek!

sajti, állat ez a porzós ruci!
dorkabab

Varázslányok, kérek szépen egy kis varázsport én is, mert tele vagyok kis cisztákkal és ha csütörtökig nem szívódnak fel akkor még várnom kell a folytatással, nem tudok menni vv-re
dorkabab

Sajti, jópár érett petesejtecske lesz ott, nyugi!!Holnap, ha nem vagy túl fáradt, akkor gyere és mesélj!!

Angyal, Heni, ma már nem jöttetek, de sebaj, a lényeg, hogy pihizzetek jó sokat!!!Küldjük a ragacsokat ezerrel!!

Mieza, neked is mennek folyamatosan a ragacsok ám!!Aztán holnapután már itt is a teszt ideje akkor?!!

Vörösmacs, a 4 kis picur meg szépen osztódik, amiig anyu és apu aluszik :) Holnap gyere a hiirekkel!!

Vayacon, nálatok meg mostanság van a nagy tali odabent!Megy a drukk!!

Navared, látod, máris növögetnek odabent a tüszikék!+++

Dorkabab, hát ez remek hiir!!És mi a terv? Előreláthatóan mikor kezdetek?

Jó éjt!

M
muzsi

Dorkabab!! ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))o(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Kép

Sztem Navared talpmasszázsa segiithet!

M
muzsi

muzsi, most azon múlik hogy a ciszták mit csinálnak maguktól. Jó lenne, ha nem kéne fogigátló, akkor következő ciklusban mehetne vv és ha az jó, akkor indulhat is a lombik. A tavalyi leletemen picit magas az FSH, de ezt csak most vették észre. Ja meg rákszűrés is kell, de azt mondta Sz. ügynök, azt csütörtökön megcsinálja.

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

köszi-köszi a varázsport, tényleg talpmasszázs jó ötlet, azt én is tudom magamnak csinálni :P

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Jó reggelt - jó éjszakát.
Nem tudok aludni, három óta virrasztok. Mindig csak Ők járnak a fejemben, hogy minden rendben legyenek velük.

Sajti mennek a megadrukkok a mai leszíváshoz: Kép

Dorkabab tünjenek a francba a ciszták: Kép és FSH csökkentő: Kép

Zsuzsi.bmc - mensimeghozóű: Kép

Mindenkinek minden széphez és jóhoz : Kép
vörösmacska

Angyalnak és Heninek babaragacsok: Kép
Jó lenne tudni róluk valamit.

Dorkabab nem tudom hogy kerültél Sz ügynökhöz, de nagyon jó döntés volt! Gondolom akkor mostmár hozzá fogsz járni.

Sajti tuti a pizsi!!!
vörösmacska

Vörösmacska: osztódás segítő Kép
vörösmacska

Vörösmacs nem tudsz aludni hát én sem tudnék a helyedben!!
De minden okés lesz meglátod és most neked mennek a varázslatok vagyis a picuroknak hogy talpraesettek legyenek ebbe helyzetben!!!
Küldök nekik energiát :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Dorka látod ezt elöbb kellett volna megtenni. Teljesen más mint S ügynök az bizti én nekem vannak tapasztalataim higgyétek el!
Most már nem is olyan kilátástalan az ügy. Én is küldöm a ciszta űzőket :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Nekem is voltak végül is csak 1 hónap fogigátló nem nagy ügy és kezdés. Nálunk feb 26.án. Nektek is mihamarabb kezdést lehet te leszel a Z társam??Na majd elvállik :D :D
pancsi76

Dorka jó a vonalzód!!! Hozzon szerencsét ám! :D

Heni Angyal babaragacs nektek remélem ma jöttök! :arrow: :arrow:

Sajtinak sikeres punkciót :arrow: :arrow: :arrow:
pancsi76

Sziasztok!

Heni kismami jelentkezik!

Előszőr is önző módon rólam:
Tegnap megkaptam a babáinkat, 3 kis pocok lapul a hasamban. Nem kellett hatching elni őket, mert nagyon szép vékony volt a kis burok ami körülvette őket.2 darab 8 sejtes és 1 darab 6 sejtes a mi kis drágáink.Rengetegen voltunk tegnap fél 4 kor jött be a dr nő a szobába hozta a zárót :shock:

Zsu!
Ha már én így besegítettem a párom szülinapján az eredményhirdetésedhez, marhára nem venném zokon ha a névnapodon visszaadnád ezt a kölcsönt :) Szóval 19-én vv.

Húgomnak is akkor van a névnapja, ill. a sógornőmnek a szülinapja, szóval tuti siker. A drnő is tök ari volt a műtőben, azt mondta, ahogy beszélgetett a biológusunkkal, hogy nagyon sikergyanús az eset. A mhnyh 13 mm!!!! Szóval ennyi!!!! Ja és egy tündéri biológuscsajszit fogtunk ki, annyira kedves aranyos volt, egy csomót beszélgettünk a hatchingről, és mondta, hogy ezen ne aggódjak, nem ezen fog múlni a siker!!!!

Este megpróbálom feltenni a képet a mi kis drágáinkról. Csak 1 kép sikerült, de elég sz@r anya lehetek, mert mindegyik olyan egyforma volt :) :) :)

Na visszaolvasok és jövök!!!

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Morgen,

Mieza,
Két lombik között is van védelem nem ? De mondjuk ez már Téged nem érint :-) ugye ???? Szerdai + teszthez drukkolunk nagyon.
Irodában, asszisztencia előtt: yes.

Muzsi,
Annyira boldog vagyok, párod ? mikor mondtad el neki ?
Korábban én is írtam, a veszélyeztetettségem miatt az első terhesség kekszmentesen telt el, aztán még a 6 hét, és kb mint két kis éretlen ahogy újra ismerkedtünk egymással 8)
Egyszer-kétszer még az elején vétkeztünk, naná hogy kórházba kerültem.
Naná h szerdán is drukkolunk.

Vörösmacs,
Remek hírek, drukk a másik kettőért is. Írd meg mindenképpen h mi van, ha beszéltél velük.

Lukácsné,
Örülök h jól vagytok.

Woody,
Nagyon köszi előre is.

Pancsi,
Jaj dehogy sértettél meg, remélem az én hangnemem sem olyan volt amivel megbántottalak volna.
Marci is nála született, és egyszerűen maximálisan meg vagyok vele elégedve.
Talán írtam múltkor h amikor a genetikai uh-n voltam nála 40 percig vizsgált, addig amíg megnyugtatóan nem talált meg mindent amit keresett. Hány fórumon olvastam h a genetikai uh bizonyos orvosoknál kb. 5 perc sem volt és azt ne is említsem h egy kedves ismerősünk babája a fel nem ismert genetikai rendellenesség miatt 5 hónaposan az életéért küzd.

Vaya,
Nagyon örülök h minden rendben volt, drukkhegyek kiutalva. Huh jó sokat kellett várni, na de a cél érdekében.

Navared,
Naná h meghálálod nekünk először is egy pozitív Navával utána pedig egy pozitív teszttel. :lol:

Sajt,
A mai napom csak a Tiéd. Porzós ruci überkircsi.

Dorkabab,
Drukkok h ciszták lépjenek le !
Haláli a vonalzód.

Zsuzsi.bmc,
Naná hogy a babások sorát fogjátok erősíteni !

Heni,
Végre, de jó h itt vagy. Hosszú napod volt akkor, de legalább jót pihentél fél négyig.
Nagyon vigyázni Magatokra !!!!!!!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Sziasztok Lányok! :)

Heni kismami :) Először is cuppantás!!! Hát gondolom ilyenkor még nagyon egyformák, úgyhogy nembaj hogy csak 1 fotó van, ... na de majd ha kintlesznek azok az ikrek... akkor aztán lehet őket fotózni majd :lol: :lol: :lol:
Pihenj sokat, folyadék-fehérje bevitel turbó üzemmódban.. nagyon szorítok Neked!! :)

Angyalkám: Hol vagy?? Remélem minden rendben és csak sokáig alukálsz! Kérjük majd az élménybeszámolót .....

Vaya: Neked is mennek a babsziragacsok, és a pozitív energy :wink: ++++++++++++++++++++++++++

Sajtocskám: Csili-vili-csini hálóingedben a mai napunk innen a fórumról a Tied, Neked is küldöm a pozitív energyt +++++++++++++++++++

Aztán majd mindjárt jön a mi Macsekunk... és jól megvarázsol Benneteket!!! :)))

Pusszantás
andi
andrea-1

Telefonáltam. Nem jó. A két jó petesejtet megpróbálták megtermékenyíteni, de semmi jele az osztódásnak. Persze még nézegetik, holnap reggel még telefonálhatok, de nem sok remény vagyis szinte semmi remény. Kép
vörösmacska

Vicky!
Annyira ari vagy, köszi szépen, hidd el semmi más kívánságom nincs, mint pár sz@ros pelus!!!! :wink: Jajj de szép ez a kis Barbus, tündérke, a kép alapján el sem tudom hinni, hogy sírni is tud, olyan békésen alszik!!!

Macsek!
Jujj nagyon drukkolok a sejtrandihoz. Hát persze, hogy mind felébred, más nem is történhet!!!!!!
Sajna a progi gél ről én semmit nem tudok, nem tudok segíteni benne!De nekem is úgy logikus, hogy este használd!!! Most olvasom, sikerült katonát leadni, istenem, de jó hír!!!! Megerősítő varászpor?!?!? Ez aranyos duma!!!! 2 már tuti?? Jujj de jó!!! Ne félj a másik 2 is beindul majd, és lesz beülti!!!! Nem baj 2 is elég!!!!!!

Navared!
Én is taliztam Vayaconnal, felismertem a Barbi cuccban :) Mondta, hogy ti összefutottatok, sajna, hogy mi nem találkoztunk!!!

Vayacon!
Örülök, hogy taliztunk, nagyon szimpi vagy, drukkolok a + teszthez!! Szerintem eredmény szempontjából, az aznap esti, ill még talán a másnapi huncutkodás a megfelelő, én utána hanyagolnám a kekszet a +++ tesztig!!!! Ja most már mindegy, de barna vagyok, de ezt már kibeszéltük :)

Sajt!
Gondoltam, hogy elírhattad a punci t :) :) :)
Drukk mára, hogy jó sok petikétek legyen!!!!!

Pancsi!
ha veszélyben az állásod kérj a BMC ben egy igazolást, hogy reprodukciós kezelés alatt állsz, így nem tudnak kitenni a melóhelyről!!!!! De már látom, hogy többen megírták ezt!!

Zsuzsi.bmc!
Gyere ide bátran minden nap!!! Tényleg jó, hogy erőt adunk egymásnak!!! Küldöm a mensimanókat :arrow: :arrow: :arrow:

Ancsyka!
Üdv itt, aszem már mesélt rólad cukigabi, én vele voltam mindenen együtt, stimu alatti ellenőrzések, punkció, ET.
Gyere bátran!!!!! Mielőbbi babásodást neked!!! Szűcs doki is nagyon jó, szerintem maradj nála nyugodtan!!! Bízz benne, és minden rendben lesz legközelebb!!!! Fagyis beültinél, egy enyhe stimut kaptam, lazább mint inszemnél. Sajna a megtartásról nem tudok segíteni, mert nekem nem sikerült, de TE nem így fogsz járni, ne izgulj!!!! Mhny erősítsd, akár fagyis a lombik, akár nem!! Rengeteg fehérje, túró, tonhal, folyadék!!!! Utró tuti kell utána!!!

Muzsi ZT m!
Annyit de annyit gondolok rád, nap, mint nap, remélem rászolgálsz a nevünkre!!! Jujj laptető is? Ez egy jel a teszthez, az tuti!!!!

Csucsu!
Jobbulást neked, én is ismerem a Lajcsi szeletet, szoktam csinálni. Bár a mézes lap kinyújtásával szoktam szenvedni, káromkodni :)

Tyú látom vártatok, bocs, hogy nem jöttem, de beájultam az ágyba délután, és reggelig nyomtam a szunyát!!! :shock:

Andikám!
De jó, hogy jössz néha, de benézhetnél sűrűbben is, imádom olvasni a soraidat!!!!

Navared!
NO PARA BABY!!! Nőni fgonak a tüszik, ezért kellett menni UH ra, hogy tudjon emelni az adagon, ha kell!!!! Éljen a gatyábarázódás!!!! :) :) :) ( ismerős ) Ha már Sting mondja :)

Mieza!
Nagyon drukkolok nektek is, igaz, jeleket nem figyelni!!!!!

MUZSI!!!!
Bammeg a hideg kiráz, hát menten besz@rok!!! Gondolom te is ezt érezted mikor megláttad!!!! Jajj édesem annyira nagyon gratula ( de még csak halkan ) na látod még a végén rászolgálsz a ZT névre, tehát már csak a társ hiányzik :) :) :) Nemsokára jövök!!!! :wink:

Esztikém!
Most már én is úgy vagyok vele, hogy nem baj, hogy új dolgok történnek. Nekem a blasztók nem jöttek be, így a 3 naposak a tutik!!!! És sikerülni fog!!!! Puszillak!!! Következő UH ra Lacit is vidd!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kubu!
Ma 5 ig aludhattam :) Picikét elrámoltam, mert a párom tegnap húslevessel várt, aztán otthagytunk mindent, mint eb a szarát!!!!

A jelfigyelgetésről annyit, hogy nekem a punkció óta fájdogál, feszülget a pocakom, szóval ennek a jelnek lőttek :evil: :lol: :lol:

Na befejezem, mert velem lesz tele az oldal!!!

Angyalka? velem mi volt? Mesélj!!!

heni77

Sziasztok!

Heni örülök, hogy ilyen szuper híreket kaptál. Most már csak pihi, pihi, pihi. Gabival is minden rendben volt?

Andi köszi a babaragacsokat. Még este és reggel küldtünk egy kis utánpótlást ;)

Kubu köszi a drukkhegyeket. Elkezdtem gondolkodni azon, ki az a Morgen :P Na remélem a meghülyülés nálam is azt jelzi, hogy már babás vagyok. :D

Vörösmacs te szegény nem sokat aludhattál. Mikor tudsz meg újabb (pozitiv) hireket?

Dorka küldök bládimeghozót +++++++++++++++++

Muzsi neked is köszke a drukkot. Avarka neked is :) Meg Zsuzsinak. Bocsi nem sorolok fel mindenkit aki drukkolt, olyan sokan vagytok, de mindenkinek nagyon köszönöm!

Sajt ZT még egyszer drukkjaimat küldöm, majd írj ha lesz egy kis energiád rá.

Navi remélem már jobban van a kis lelked. Az Arwent tudtommal bármikor lehet csinálni, de azért esetleg nézz után a neten. Ja a nő nagyon vicces de én már megszoktam.

Angyal, mizu veled?

Ancsyka üdv itt. Sajnálom a kémiai terhességet, borzasztó lehetett. De ez már a múlt, csak előre nézz, sikerálni fog a baba.

Mieza mikot tesztelsz?

Csucsu jobbulást! MOst már hamar eltelik az a kis idő, amíg kezdhettek.

Velem minden oké, este még fájdogált picikét a hasam de ma már semmi. Remélem teszik rendesen bent a fiúk a dolgukat. Úgyhogy most már nincs más dolgunk mint várni. No meg az utrot dugdosni. ;)
vayacon

Sziasztok!!

Macsek!!
A fene vinné el,de azért van még remény.Ns sírj!! :cry: :cry: Ölelünk!!!!

Mieza!!
Holnap tesztelsz???Drukkkkkkk.

Vaya!!
DE jó,hogy minden rendben ment!!!Jó sokat kellett várnod.Addig feküdhettél???Jajjjj,olyan izgatott vagyok,majd mesélsz??Mi,hogyan volt????? :lol: 8)

Dorka!!
Én is indítom a ciszta űzőket!!!

Sajti!!
csuda jópofa a hálóing!!!Küldöm majd a receptet. :) ügyes leszel ma.

Én ma láztalanul ébredtem,ma még itthon,aztán ha nem lesz lázam honap megyek dolgozni.
csucsu99
Budapest

Sziasztok!
Nagyjából visszaolvastam, és a lényeget leszűrtem:

Muzsi,
GRATULÁLOK, már csak 1-et kell aludnod, és hivatalosan is megtudod, hogy Kismami vagy. Minden OK lesz.

Heni,
hogy vagy? Remélem minden OK. Mikor kell visszamenned? Fogsz tesztleni előtte?

Többiek,
remélem Mindenki jól van és minden OK. Veletek. :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Babe:)
babe3

Ó Macsek, HP vagyok előbb kihagytalak... :(

Figyelj, holnap reggelig ne adjuk fel, történhet még bármi, bízzunk!!! Veled vagyunk. Ölelés ((((((((( + )))))))))
Nagyon szorítok Neked +++++++++++++++

andi
andrea-1

Macs basszus ezt nem hiszem el, ilyen nincs. Pedig annyira szorítottam Nektek. :( Jaj még hátha történik valami csoda holnap reggelig. Annyira sajnálom. :cry: :cry:
vayacon

heni77

Heni,
tök jó, hogy feltetted a táblit, most már tom, hogy Kinek mikorra kell drukkolni még jobban.
Dolgozol vagy otthon pihizel?

Vörösmacska,
még bármi megtörténhet. Tudod, csodák mindig vannak. :lol: :lol: :lol: És a remény hal meg utoljára.

Kép

Kép

babe3

Henikém, beírnád majd, hogy 02.25. eredményhirdetés? köszke előre is

Csucsu, mire vagy kivi?
vayacon

Vaya,
akkor Neked megy ezernyi babaragacs, és nagyon nagy drukk 25.-ére.

Ja és Heni,
persze Neked is mennek babyragacsok. Te Kismamai!!! :lol: :lol: :lol:

Kinek kell még drukk meg ragacs, meg minden ilyesmi?
Mindent küldök, válogassátok ki.

Én 19.-én megyek majd megint Dokihoz, remélem utána már terhesgondozásra járhatok, és mehetek a Védőnénihez is.
Ja és 2 hét múlva meg már szeretnék menni terhes tornára is, mert a 12. héttől a Szent Imrébe van ilyen lehetőség, keddenként 16:30-tól 17:30-ig. Már alig várom. :lol: :lol:
Képzeljétek, szombaton Anyuéknál disznó vágás volt, meg ünnepeltük Anyukám szülinapját, és Én úgy bedisznólkodtam, hogy este aztán kijött még a Jó Isten is Belőlem :cry: :cry: :cry:
Baromi rossz volt, dehát miért is voltam, olyan telhetetlen, nem?? :? :?

Kép

Kép

babe3

Köszi lányok az együttérzést, de ne pazaroljátok rám az energiákat, pontosan hallottam doktornő hangján, hogy semmi remény. :cry: :cry:
Sőt még azzal nyugtatgatott, hogy nem biztos, hogy legközelebb sem fognak megtermékenyülni. Micsoda? Utána gondolkodtam, hogy lehet, hogy nem is a fagyasztás miatt van, hanem úgy egyébként sem termékenyültek volna meg :shock: :( :cry: :cry: Legközelebb? Vajon mikor kerülhet rá a sor?
vörösmacska

Heni, naná, hogy a névnapom szerencsét fog hozni, másképp nem is történhet!!!!

Vörösmacs, én nagyon bízom benne, hogy elkezdenek osztódni!Addig is nagy ölelés!!!

Vayacon, drukkolok 25.-ére!!!

Sajt, nagyon izgulok érted, biztos, hogy minden rendben lesz!!! Majd ha tudsz gyere a hírekkel!!
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?