Sziasztok!
Ezer bocsánat, hogy így eltűntem
Gépemet kölcsönadtuk a fiam keresztszüleinek, meg külföldön voltunk.
Bmaas, ezek a sztorik... Igazatok van, pszichológiai teszt nem lenne egy butaság - jómagam tanári végzettséggel is rendelkezem, remélem, nem derül majd ki, ha bevezetik, hogy valami freudi mélységben nem stimmel valami
Gratula az uh-okhoz, Clárika, meg Évi! Már én is várom, bár még messze van febr.25...
Diéta: anyósom most olyan diétára esküszik, hogy tejterméket és cukros dolgokat nem eszik, de minden mást igen (sorolta, hogy szalonnát, mindenféle zsíros ételt stb. bármilyen mennyiségben igen). Csak álmélkodom az új trenden
Nem értem a "fizikáját", hogy ha zsírt viszek be a szervezetbe, hogyan megy le a zsír?
Magzatmozgás: párom születésnapján pár órán belül 3 olyan rúgást éreztem, hogy szabályosan beleszédültem. És persze majd frászt kaptam, mert erre azért nem számítottam
Azt hittem, nekimentem a törölközőtartó rúdjának a fürdőszobában, amikor kis töprengés után konstatálnom kellett, hogy a fürdőszobában nincs ilyen alkalmatosság. Este már "jajistenemeztem" a zuhany alatt, utána lefekvéskor meg azt hittem, a párom szórakozik velem. De nem!
Tényleg igaza lesz a fiamnak és a kistesó huncut egy természet lesz ... illetve már most az!
Azóta megkímél az ilyen frásztól és csak kíméletesen mocorog, nagyobb időközökkel.
A csúcs a két dédi volt, amikor elmeséltük nekik: az egyik közölte, hogy az nem lehet, hogy mozog, mert csak 4,5 hónaposan lehet érezni a mozgásukat (3 gyermek édesanyjáról van szó). A másik dédi pedig megállapította, hogy egészen bizonyos, hogy elszámoltuk a terhességet és előbb fog jönni a baba. De végül azért megnyugtatott minket, hogy nem baj, ha előbb jön
Csillagfény, nagyon szép babás, formás a pocak!
Nekem is van pocakom, azt hittem, milyen nagy, de be kell látnom a gmail-es fotókat is nézegetve, hogy lemaradtam az első helyről itt a csapatban
Most már megyek, mert ki fogok kapni, hogy ilyen későn még itt lógok...