Bettike
Nem a p.feszket fujjak at hanem a p.vezeteket az ultrahangos ugy tom tb-re megy es altalaban mindenkinek azt csinaljak.(Ha asztmas vgy akkor ultrahangosat)Nekem is az volt mondjuk kulfoldon jobban bevett dolodg lehet az ultrahangos...nekem 2is volt ha jol tom azert otthon viszont fizetni kell
A p.vezetek atjarhatosagiank semmi koze a hormonalis zavarokhoz se a pcohoz es semmi mashoz attol tuti nem leszel jobban
Leticia
Ha menzi elott 10 nappal van pe az azert nem a legjobb...a luteralis fazis 13-14napos...de ha most volt pe-d lehet kitolodik es normalisan jon avagy nem jon meg
Recon
Nem rossz dolog a genetikai vv mert ugye mar 2szer veteltel el es elkepzelheto a kromoszoma rendellenesseg ami okozhatja mivel nalam is erre gondolotak de mint irtam teljesen mas miatt...szal jo az ha megnezik de nem 4honap mulva
Majd kivancsi leszek mit mondanak
Csillag
Te most anyosekkal lax vgy anyudekkal?Vgy anyudek is oda valosiak?Hat azert jo,hogy vegre kimozdultatok
En is epp ma betegedtem le...meg nincs nagy gaz de faj a torkom mikor nyelek es a fejemben erzem a betegseget
pont mielott megyunk ezt ugy utalom
Babagoa
En is legalabb felidosnek mondanalak
De az nem baj legalabb buszken mutogathatod a pocidat
Most olvasom csak a kis titkod
na hat akkor meg jobban ertheto minden
Mares
Ha nem mondod is ki mar mindenki tudja...mlost vgy titok vgy nem
Es amit a doki mond se biztos...szerintem meg egyaltalan nem volt kesz a szervezeted egy uj babara de ezt most csak halkan mondom mert kapok a fejemre
12.hetig meg barmi tortenhet es az meg ugymond bele is fel a paklib mert a nem eletkepes babak addig tavoznak...
szal a 12.hetig azert nem szoktak mondani
es meg a 12.het sem biztos de az mar mas teszta...Utrot meg akkor irnak fel ha valaki barnazik es sargatest elegelensege van...azaz lesz egy vv es abbol kiderul...
csibuc
Ancsi
Asszem nem ugyanabban az idoben merted a hot