Új privát üzeneted érkezett!

Hát persze, kicsit előre ugrottunk! :lol:

chrissy81

Chrissy: tetttttűűűű!!!

sok szerencsét!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Leticia: csakis pozitívan, ahogy Csibuc mondta, mert ha a baba akar, akkor marad :D és marad is!!!!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Tetűűűűűű, enyém! :wink:

chrissy81

Hát remélem, marad, mert ha még 1x elmegy én nem tudom, hogy állok talpra. Most is csak azért sikerült, mert tudtam, hogy hamarosan próbálkozhatunk.

Mi az a tetűűűűűűűűűűű? Meg a tetttttűűűűűűű valami kabala szöveg?:))
Vendég

azért lassacskán mindenki babásodni fog itt is,bizzunk benne :wink: :)

KépKép
bettike83

Leti, ez egy kis babona... akié a laptető annál kopogtat hamarabb a gólya. :D

chrissy81

Mares, Chrissy, Csillagom Köszönöm Nektek!

Bridget: Fogalmam sincs, de majd hét vége felé megyek kontrollra és megkérdezem. Nekem is érdekes volt, hogy miért ott kell indítani. Nem értem ezt a szisztémát esküszöm. :?

szleticia: Ilyenre nem is szabad gondolni. Nekem a mostani a második volt, valamivel "könnyebben" megy hogy elfogadjam. De tudom azt is, hogy bármivel állít szembe az élet küzdeni fogok az erőm végéig, hogy egyszer lehessen egy gyermekem.
Nem okoskodás, beleszólásképp, de én kivárnám a javasolt időt...

Csibuc: Te pedig nagyon vigyázz magadra! Jövök mindennel:)
recon

Szia recon,

Igen, én is ki akartam várni... :wink:

De ahogy Chrissy fogalmazott: "a szervezetm megtréfált".

Amúgy meg mi a javasolt idő? Kb. 3 féle verziót hallottam: a 2 mensit mondták a kórházban, 3-at mondott az én dokim (aki már nem az sajnos), és olvastam 6 hónapról... Ez olyan, mint a H1N1 oltás: az ember nem tudja, kinek a véleményét fogadja el.

Kíváncsi leszek, holnap megyek az új dokihoz, majd meglátjuk, ő mit mond...
De azért tényleg köszi. Minden véleményt szívesen veszek.

nekem is kell tettttűűűűű:)
Vendég

recon

igy kell felfogni,ha küzdeni is kell de egyszer biztos lesz gyereked,nagyon szoritok neked h minél előbb teljesüljön az álmod.

KépKép
bettike83

Igen, Recon, nagyon jó hozzáállás. Nyilván én sem fogom feladni. Csak ugyebár a 2. vetélés után szerintem többet kell várni, ott már a fél év alap, ha jól sejtem...

Na, az a nem mindegy. Mondjuk én alapban türelmetlen ember vagyok...az az "adj Uramisten, de rögtön" típus...

Neked közel volt egymáshoz a kettő?
Vendég

szleticia
Én az első műtét után is 6 hónapot vártam! Ennyi a minimum ajánlott. Sokan mondanak 3 hónapot is, kevesebbet is, de szerintem (utólag már tudom), hogy kellett a regenerálódáshoz az a fél év és ahoz hogy ne rettegjek annyira minden egyes olyan tünettől amit én nem tartok normálisnak. Most nem tudom mennyit kell várni, mert erről még nem beszéltünk, de úgy vagyok vele, hogy ha azt mondja 1 év akkor annyit fogok várni. Sok múlik ezen is szerintem, hogy mennyire hagyod megpihenni a szervezeted. De ez a Te döntésed :)

bettike83
Köszönöm! Remélem Neked is megoldódik a gondod és lesz egy olyan orvos aki a megfelelő kezelést adja majd Neked.
recon

recon

én is ebben bizom,remélem aki most van dokim nem csak a pénzért tartja a markát.

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Remélem emlékeztek még rám! :) Olvasgatlak titeket szorgalmasan, de inkább meghúzódom a háttérben. LH-zok szorgalmasan -, eljutottam 3. ciklusra odáig, hogy a controll sötétebb lett, mint a teszt, volt ovufájdalom, minden! Most viszont olyan görbét produkálok, hogy nem tudom értelmezni:?

Szerintetek, lehet ebből még vmi!?

http://www.fertilityfriend.com/home/266938
cimpulusz

én nem értek hozzá sajnos,de majd a többiek biztos tudnak mondani rá vmit :)

KépKép
bettike83

Szia Cimpulusz,

nekem is hasonló volt a görbém. Aztán jött a tréfa, újabb ovuláció - vagyis ezek szerint előtte nem volt...:)
Vendég

lassan 2 honapja iszom a cickafark,palásfű teákat.most nagyon kitartó vagyok,pedig soha nem volt teás,nem szerettem a teát.azért most nagyon jól birom.mellette zöld teát és kamillát is iszok.kamillát az esetleges gyulladásokra,zöld teát meg emésztés segitésre,és nem mellesleg finom ize van :lol:

KépKép
bettike83

És Bettike, úgy iszod, hogy a cickát az ovu előtt, a palástot utána?
Én is iszom kamillát vele, meg körömvirágot és citromfüvet. Meg vettem barátcserje kapszulát.

Neked is vannak ezek? Ja és azóta is szedem a femibiont.
Vendég

14.napig a cickát,utána pedig palásfű,kamillát én is.mást egyenlőre nem.körömvirágot máshol is olvastam,meg a citromfű teát..asszem ezekből áll a fogamzás tea keverék.

KépKép
bettike83

Igen, igen! Akkor képben vagy!

Ez olyan szinten fogamzás teakeverék, hogy még a fertility-t is übereli....) Na majd aztán még meglátjuk... Lehet, hogy január vége óta folyamatosan ovulációm van a teától. Csak nem teszteltem...Na jó, ennyire nem vagyok hülye...
Vendég

Mares, köszi, megtaláltam a fertility-m linkjét. Már be is szúrtam.

Valaki ránézne 1 kicsit??????????????

Bocsika, ha ma túl sűrűn vagyok.
Vendég

Bettike
Nem a p.feszket fujjak at hanem a p.vezeteket az ultrahangos ugy tom tb-re megy es altalaban mindenkinek azt csinaljak.(Ha asztmas vgy akkor ultrahangosat)Nekem is az volt mondjuk kulfoldon jobban bevett dolodg lehet az ultrahangos...nekem 2is volt ha jol tom azert otthon viszont fizetni kell :? A p.vezetek atjarhatosagiank semmi koze a hormonalis zavarokhoz se a pcohoz es semmi mashoz attol tuti nem leszel jobban :roll:

Leticia
Ha menzi elott 10 nappal van pe az azert nem a legjobb...a luteralis fazis 13-14napos...de ha most volt pe-d lehet kitolodik es normalisan jon avagy nem jon meg 8)

Recon
Nem rossz dolog a genetikai vv mert ugye mar 2szer veteltel el es elkepzelheto a kromoszoma rendellenesseg ami okozhatja mivel nalam is erre gondolotak de mint irtam teljesen mas miatt...szal jo az ha megnezik de nem 4honap mulva :shock: Majd kivancsi leszek mit mondanak :roll:

Csillag
Te most anyosekkal lax vgy anyudekkal?Vgy anyudek is oda valosiak?Hat azert jo,hogy vegre kimozdultatok :roll: En is epp ma betegedtem le...meg nincs nagy gaz de faj a torkom mikor nyelek es a fejemben erzem a betegseget :x pont mielott megyunk ezt ugy utalom :twisted:

Babagoa
En is legalabb felidosnek mondanalak 8) De az nem baj legalabb buszken mutogathatod a pocidat :lol: Most olvasom csak a kis titkod 8) na hat akkor meg jobban ertheto minden :)

Mares
Ha nem mondod is ki mar mindenki tudja...mlost vgy titok vgy nem :roll: Es amit a doki mond se biztos...szerintem meg egyaltalan nem volt kesz a szervezeted egy uj babara de ezt most csak halkan mondom mert kapok a fejemre :oops: 12.hetig meg barmi tortenhet es az meg ugymond bele is fel a paklib mert a nem eletkepes babak addig tavoznak... :? szal a 12.hetig azert nem szoktak mondani :roll: es meg a 12.het sem biztos de az mar mas teszta...Utrot meg akkor irnak fel ha valaki barnazik es sargatest elegelensege van...azaz lesz egy vv es abbol kiderul...

csibuc
8)

Ancsi
Asszem nem ugyanabban az idoben merted a hot :roll: :idea:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Szleticia, ha nem lenne annyira alacsony a hőd, azt hinném, már volt ovud, és most vagy a 10. DPO-n, de rendesen színtiszta pozi lett az ovuteszted? És gondolom nem reggel csináltad, hanem napközben! Elképzelhető, hogy most lesz az az ovu, hőd alapján meglátod.

Cimpulusz, most mi a csudin aggódsz? Nagyon tuti a görbuszod, ovu megvolt, beágyikó szerintem most van (feltéve, ha volt ovukörnyéki szeretkezésetek), már csak várni kell a végkifejletre, reméljük, megmarad a bébi! Drukk

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Bridget, jobbulást, öblögesd sós vízzel a torkodat, szerintem még az a leghatásosabb gyógymód. Anyósékkal lakunk, anyukámék sajna messze laknak. :roll:

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Szia Csillag,

A hőm azért olyan alacsony, mert egy nagy sz... digitális hőmérőm van, ami alacsonyat mér szerintem (vagyis egyszer összehasonlítottam egy higanyossal. Vagy az is lehet, hogy ki fogok hűlni:)

A tesztet este csináltam, meg reggel is: a Gábriel hajnalban pozi volt, a tefajtád kb. 2 óra múlva negatív.

A múltkori ovunál a tesztcsíkok nagyon elütöttek egymástól, de azt hittem, az már jó. Mostaztán kaptam ízelítőt a pozitívból.
Vendég

Szletícia: Én is úgy látom, ahogy Csillag, szerintem most lesz , van ovud, mindenképp legyetek együtt. Ha a napokban feljebb kúszik hőmérő, az fogja bizonyítani ezt a feltételezést.Hajra a babáért!!! :D

ancsi28

Olyan rendesek vagytok. Köszi szépen.
Holnap megyek orvoshoz, előadom neki a vetélés utáni 1 mensis próbálkozás verziómat, lehet, hogy azt mondja, nem lesz az orvosom...:)

Dec. 16-án műtöttek, majdnem (sok jóindulattal) két hónap telt el.

De hát ez szerintem sorsszerű.

Én is szorítok mindenkinek, mert bár nem vagyok itt sokat, de a háttérből drukkolok.
Vendég

Bri: tuti recept ha összekeversz 1-2 evőkanál mézet 1 egész citrom levével és azt szépen megeszegeted teáskanalanként. Anyósom mindig ezt diktálta belém korábban ha beteg voltam és mindig használt :)

Magunkról: ma voltunk UH-n, gyerkőc már 4 cm-es, fickándozott jobbra-balra. Mindene megvan, az ujjait nagyon szépen lehetett látni az UH képen. Doki szerint minden rendben van, jövő héten megyünk genetikára.
Vendég

Csillag
Ari vgy de az a sos viz nekem ngyon rosszul hangzik :| pedig olvastam mar sokhelyen hogy jo...en ilyenkor mezet szeretek inni a macis csuporbol 8) De most nana,hogy mez sincs :x mar ngyopn reg nem voltam beteg :roll:

Leticie
A digi homero ahanyszor mered a testhod annyiszor mast mutat :? Reggel csinaltal ovu tesztet? :shock: Hat akkor nana,hogy nem jokat mutogat meg mas teszttel es nem azonos idoben ahhh igy nem jo...delutanonkent kell ugyanabban az idoben es ilyened lesz:

Az also a decemberi a felette levo meg a novemberi
Kép

Csibuc
Edi vgy te is nincs itthon mez :twisted: Jaj de jo lehetett ma neked 8) :D Orulok,hogy minden rendben van veletek es lassan betoltod azt a franya huzos 12.hetet :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

bettike83
Azt én is mert így nem jutsz Te sem egyről a kettőre. Mindenesetre drukkolok Neked!

Bridget
Hát ezt nem értem én sem mire ez a 4 hónap. :shock: Mert szerintem jobb lenne minél hamarabb és akkor kiderülne, hogy mi van vagy mi nincs. A páromnak is jönnie kell, gondolom a biológiai összeférhetetlenség miatt. Vagy én már nem tudom. Megértem az orvost is hogy műtét után nem akart ezzel terhelni (mondjuk ez nem teher) de már hétvégén megkérdem mi a célja ezzel a 4 hónappal... Mondjuk első körben nem is tudom milyen vizsgálat lenne a legmegfelelőbb :?
Torkodra mézes teát tudom ajánlani, nem tudom, hogy nálatok van-e csipke tea, de nekem az vált be :)
recon

végülis igazatok van,ha átfujnak még nem oldodik meg a problémám,szoval azt még huzom addig mig lehet.először derüljön ki mi a baj,amit sejtek,valoszinű pco és azt kezelni kell,és Csibuc példájábol kiindulva,kitartó diétával,kezeléssel már jön is a pici baba :)

KépKép
bettike83

Recon
Jo kerdezd meg a dokcsidat...parodnak azert kell menni mert barmelyikotoknel lehet a kromoszoma rendellenesseg ezt mindket felnel nezik.Nalunk csak nalam neztek mert a petek minosege rossz a katonak kitunoek :roll: Es dokim arra gondolt talan azert lehet ennyire rossz mert hogy hibas...de nem :wink: Levettek a vert es 4het volt az eredmenye pedig fizetos a Kaaliban csinaltattam :shock: csak ez ennyi ido gondolom :? Ugyhogy persze lehet a normal vizsgalodasokkal meg varni mivel a hormonok most felvannak borulva...de kikell vizsgalni mitol mennek el a babak mert ez nem normalis es gondolom te sem szeretnel tobb ilyet :roll: Koszonom a tippet a torokra iszoma mezet 1000rel 8) Csipketea fuj de nem szeretem :x :shock: :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Bridget,

Mindig este szoktam, 7 órakor, amikor hazaérek. Vasárnap is este néztem, 2 féle teszttel és mindkettő pozitív lett. Előtte, amikor az "előzőnek hitt" ovum volt, akkor is teszteltem, de mindig negatív lett, akkor is este. A reggeli teszteket (2 teszttel) csak azért csináltam, mert kíváncsi voltam.

Megfázásra: nem ismeritek a hagymateát??? Jó sz...r de igen hatékony. Mézzel!
Vendég

Sziasztok!

Érdekes felfedezésre jutottam: amelyik topikban megjelenek, az meghal...:)

Mindenkinek szép napot!
Vendég

de én ismerem a hagyma teát,anyukám is nagyon dicséri :)

KépKép
bettike83

Sziasztok!

A hőm még mindig olyan, mint egy vonalzó :shock:
Se föl, se le...

http://www.fertilityfriend.com/home/266938
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára cimpulusz 2010.02.09 10:14-kor.
cimpulusz

cimpulusz

hát jó kérdés,hanyadik napon vagy?

KépKép
bettike83

8. DPO-n
cimpulusz

Sziasztok!Benézek már én is.Hagymateát hogy kell?Én tegnap óta taknyos vagyok de nem biztos h megfázás lehet allergia me reggel nem tudtam abbahagyni a prüszkölést.
Mindenkinek megy a drukk!!!!
Vendég

Az égetett cukros tea is jó a megfázásra, influenzára....
Kis vízben barnára kell a cukrott pörkölni, majd ha barna fel kell önteni vízzel, ilyenkor emhet bele még a hagyma... citromlével nagyon egészséges, és garantáltan 1-2 nap és helyre jöttök :)

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Igen Baba, pont ez a recept! Ez a tuti, bár én régen soha nem tudtam meginni. Mióta gyógynövény teákat iszom, megszoktam a furcsa ízeket.

A hagymának a külső héjai kellenek bele egyébként - én úgy tudom.
Vendég

Igen igen kell bele, én is úgy tudom... hát a cickához és palásthoz képest tényleg más, de kombinálható sztem mindegyikkel, és utána leszűrni :)

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Húúúúúúúúúúúúú micsoda pangás van itt...
Vendég

Mares, lehet tudni, hogy ki az orvosod?

Én most váltottam, vagyis ma megyek először az újhoz, de folyamatosan "piackutatok".

Van 1 doki, akit soha de soha az életemben nem akarok még látni se. Pláne, hozzám ne érjen mégegyszer: Molnár. Pécsett.
Vendég

na én is jöttem kicsit.2 nap mulva kezdem a palástfű teát,remélem mostmár korábban meg fog jönni 46 napnál..

KépKép
bettike83

En csak bekoszonok mert ngyon gyengusz is vgyok na meg pakolnom kell :? de utalok pakolni :x Aztan holnap indulunk haza 8)

En imadom a hagymat minden mennyisegben de teaban nem biztos,hogy megtudnam inni :| tovabbra is kuralom magam aztan remelem jobban leszek holnapra :?

Pusz pusz mindenkinek es hetfoig nem ngyon tudok majd jonni :oops: Legyetek rosszak es zebrasodjatok 8) :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Csajok nekifogtam LH tesztelni meg csak 9cn vagyok ...es mar kezd zebrasodni, de nem az elso 5 percbe jelenik meg a csik ...ez nem gond LH tesztnél ugye?????
:wink: ..persze meg messze jarok a pozi teszttol....de azert mar nezegetem....
Vendég

Hali!

Bridget, de izgi most neked, persze nem csak azért, mert jöttök haza párocskáddal, hanem tudod, a lombik :wink: Ízlésünk hasonló, én is hagymazabáló tudok lenni, akár natúrban, pici sóval tudom enni a büdit, de a fokhagymát nagyon nem komálom ezzel ellentétben. :mrgreen: Nekem a mézes fokhagymát ajánlotta anyukám a légúti problematikáimra, na de én azt nem vagyok képes megenni, mert a róka kerülget, ha csak rágondolok. :lol:

Csibuc, örülök, hogy minden okés a babucival, már igazi nagy baba :D

Szleticia, a hőmérőkkel én is így vagyok, ki nem állhatom a digitálisat, de sikeresen eltörtem az utsó higanyosat is :roll:

esthajnalcsillag

Nomina, 10-30. perc között kell nézegetni az LH tesztet! Drukk

esthajnalcsillag

Lapalja 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?