Na jött 2 csomagom nekem is! Már délbe mentem postást nézni, de nem is reméltem, hogy most jönne 2.
Így jövök fotókkal... viszont én lefotóztam az összes cuccot, mert én már teljesen átválogattam Marcell ruháit, hogy lássam mit "vehetek". Szóval én komplett kollekciókkal jövök, amit úgy nézzetek, hogy kb 3-4 hós koráig tartó állomány. (ami persze nem jelenti azt, hogy nem veszek mást, még hozzá
)
S lőn:
ezek most jöttek, a kertészgatyók minik nagyon, de azok egy bodyval irtó szuperek lesznek!
és ezek is most jöttek (mivel ugye nyári ruhánk nem volt):
a kedvencem a terep színű, amivel ugye megszenvedtem
és 2 új is van a csomiba. (nomeg most ütöttem le még 2 napozót 50 ft-ért
)
ezek közt vannak pénteki cuccok is, ezek sima felsőcskék.
pamut és plüss rugi tömeg, de a kedvencem ami pénteken jött Next-es Its all me-s rugi. ennek azt hiszem megrendelem a párját is
anno Marcell pamut rugijait alváshoz használtuk. most valószínű első kórházi ruhák lesznek és közép nyári napokra (talán) a plüssök meg természetesen ha hideg nyarunk lenne
a sapi, zokni, harisnya és tutyi halom...
a body és nadrág halom. jó sok gatyónk van, de nem tudtam szelektálni, és még így is rendeltem...
de bodykat akarok 2*3db-ot venni még a tescoba.
és a pulcsik, mellények és egy kocsikabát (ennek kesztyűje is van, bár nem hiszem hogy az kéne
) ja ilyen kapucnis pulcsi szintén jön még
mert hát a színek...
a kesztyűről jutott eszembe, hogy azt a vékony cérnakesztyűt nekem nem javasolták a kórházba és le is vetették velem, mert veszélyes lehet ha bekapja és lehúzza a szájával. megfulladhat. én azonnal vágtam a körmét már a koriba...
a torkom elég ramaty kezd lenni
ha kész a tv és Marcell ágyának dekója, akkor jövök a gyerekszoba képekkel is
már ha érdekel valakit...
azért van még 2 hálózsákunk is, de azt nem vettem elő, ki tudja lehet még szükség lesz rá... azok is novidzsentók...