Új privát üzeneted érkezett!

Konkri,
sztem is inkább az ujját szopja, mint a cumit, ugyanis az anyaméhben is így nyugtatja meg magát, illetve a cumit azt ember adja, el is veheti, de az ujja mindig ott van 
persze tegnap vettem két Aventes játszócumit, biztos ami biztos 

Foltivspicur,
a barátnőm nyáron hasznákta a folyékony hintőport, amikor nagyon izzadt(terhesen) és állítólag jót tett neki.
egyes babák nagyon szeretik az olajat, kisöcsémet pl 5-10 percig kellett vele masszírozni fürdés után, mert imádta 
de az első napokban/hetekben masszázs nélkül is elég a babát a nedves fürdetéshez szoktatni..
amúgy én fürdés utáni olajat használok, amit a vizes bőrre kenek, és úgy törölközöm meg, lehet a babánál is ezt fogom tenni
a februári listám(rakok fel majd róla képet is a hónap végén, ha a leütött cuccokat meghozza mind a postás): vízforraló, mesekönyv, fürdőlepeő, babaerszény, cumi, 260ml-es cumisüveg, 125ml-es cumisüveg, pólya (betéttel), angolpólya, harisnya, zokni, hordozókendő, gumis lepedő, csecsemőalátét, hálózsák, sapi, pléd(vastag és vékony), szobahőmérő, és akkor a kórházi cuccok:tányér, bögre, evőeszköz, ásványvíz, szőlőcuki, konyharuha, konzervnyitó, táska, törölköző, tisztálkodási szerek, könyv, mp3, papucs, fényképező, garmastan kenőcs, hasszorító, gátmetszős brendonos párna, személyi, TAJ, házassági anyakönyvi, kiskönyv, jégzselé, pelus(ha kell nekünk vinni és nem ad a kórház).
hát ennyi 
csak sajnos rengeteg ruhát vettem most, majd ezekről is rakok képet, ha megérkeznek 
biztos nincs baja, ha ennyit mocorog, nekem is megszokott néha őrülni, és bugizik egy nagyot 
Vendég

Mi egész hétvégén csempéket néztünk, meg most voltunk ebédelni anyósoméknál, és folytatjuk a lakástervezést.
Vendég

A cumit te adod, el is veheted... es lepucolhatod ha kell :) Az ujjat mar kevesbbe :) (nekem egyik sem szopta az ujjat sosem, a hugom volt az ujjcumis meg a tesom gyerekei kozul ketto)
En sosem kentem a bebiket furdes utan automatikusan, szerintem most sem fogom. Na persze ha kell mert van valami rece vagy nyavaja az mas, de nem is hasznaltam bolti kenceket, a gyogyszertari furdeto sokkal olcsobb volt es minden borgondot (ok, a legtobbet :D) elore lerendezett :) Na most leszek bajban, mert itt ugye ilyen nincsen.
Geooo, mit ertesz az alatt, hogy babaerszeny es csecsemoalatet? (valtozott a rendszer es mar nem kell 3 honapnal frisebb hazassagi a korhazban? vagy ezt csak arra irtad, hogy ez megy majd a pakkba? amugy en csak az oldalvonalrol erdeklodom ugye, mert nalam ez most nem tema)

luna6

Hát nem nagy a termés. De hétvége van, ilyenkor nem is szokott.
Én még mindig be vagyok tojva, már várom a holnapot, hogy mehessek megnézetni a toxoplazmámat :lol:
Igazából tuti biztos vagyok benne, hogy régi, úgyhogy nem izgulok azért annyira, csak bosszant, hogy potyára kell szednem egy antibiotikumot addig is. Egyrészt mert nekem attól felborul az anyagcserém, másrészt azért mégsem a legjobb terhesen az antibiotikum. De azért annyira nem vagyok biztos a dolgomban, hogy önhatalmúlag ne szedjem.
Na mindegy, most már csak az estit szedem be, a holnap reggelit kihagyom a kórházig. Aztán meglátjuk ott mit mondanak.

Ujjszopás: nálunk nővérem kislánya szopta, de már néha sebesre. Nagyon nehéz volt leszoktatni róla (bár nem is tudom, hogy sikrerült-e már). Ráadásul minden bacit benyelt, ami a kezére került és csúnya látvány is volt szegénynek a szétázott ujja.
Akkor már inkább a cumi. De a legjobb, ha egyik sem. Persze ez ne kívánságműsor :lol:

Kép
Kép
hari

Hari, szerintem azon az egy szem antibigyon a terhesseg szempontjabol nem mulik semmi. Ellenben az antibigyo hatekonysaga mulhat rajta... en nem vacakolnek egy szemmel, bizony bevennem a reggelit is :)
(mondja ezt egy nem gyogyszeresz de gyogyszeresz familia tagja, akibe ezt beleneveltek, lehet anyatejjel toltottek belem :))
Remelem en is, hogy negatov eredmenyt kapsz! (erdekes amugy, az en leletem is pozitiv de abbol latszik alapbol, hogy nem friss a fertozes hanem regi, ezek szerint maskep csinaltak neked)

luna6

Tudod mit Luna? Beveszem. Valamiért elnyerted a bizalmamat, úgyhogy hallgatok rád :lol:
Neked honnan lehetett látni, hogy nem friss? Vagy a doki mondta?

Kép
Kép
hari

Jo kerdes :) Nekem a doki mondta, de most eloszedtem megnezni. En ebbol nem latom, ezek szerint o latta, de van itt tobb ertek is, es van egy olyan, hogy AcIgM Negativo... talan ebbol latja, hogy ez nem aktualis fertozes... meg oda van irva, hogy komment: immunitas (amugy meg maga a pozitiv resze az AcIgG 41... es ez pozitiv ha a szam egyenlo vagy 8-nal nagyobb)

luna6

Szep napot!!

Tähti gondolom most (es lehet kesobb sem) nem olvas minket, mindenesetre sokat gondolok ra, ez ma 'jelentos' nap lehet neki.

Mindemelett mas miatt is sokkolva lettem. Muszaj kimeselnem, es hat ugyis a vilag vegen vagyok es nem tudni kirol irom. Van egy darab itteni (ugy ertem ide szuletett szal benszulott :)) baratnom. Tegnap este felhivott, hogy tudnank e vigyazni egy kicsit a lanyara. A kislany egy evvel fiatalabb az enyemnel, egyutt jartak oviba es most heti ketszer tornara is, meg kolcsonosen be szoktuk valalni a ket gyereket hetvegi jatszasra, szoval ilyesmi ismerettseg. Mondtam, hogy persze, idehaza vagyunk, jojjenek nyugodtan (nekem is akarmikor kellhet hirtelen segitseg es nekem sincs az eg vilagon senki mas ismeros akit hivhatnek, ugyhogy ebben persz,e hogy segitek)
Kepzeljetek, megerkeztek a telefonra ra vagy 5-6 percre... a baratnom alig tudott jarni, nemhogy feljonni a lepcson :( Nagyon rosszul nezett ki, lattam rajta hogy valami iszonyu nagy gaz van, mondtam nyugi, itt vagyunk, a gyerek itt is lahta ha ugy alakul (mert mondta, hogy azonnal be kell mennie a korhazba) es ugye ma sem melozom, szoval nem problema, korlatlan ideig tudok ra vigyazni. Es kerdeztem, hogy de megis mi tortent... azt hittem valaki meghalt, valami nagy tragedia... es hat az, de maskepp. Erre nagy nehezen emlitette a ferje nevet... rogton azt hittem annak volt valami balesete, meghalt akarmi... es nem. Kepzeljetek, megutotte :( Na de komolyan, ez a lany vagy no vasaggyal egyutt nincs 50 kilo es ha 160 centi magas mar sokat mondok, es jarni alig birt :( En ilyet eletemben nem lattam meg... oke persze, teveben meg hirekben, de ez valami brutalis latni :( Ugyhogy azota is teljesen sokkban vagyok. Elment a korhazba egyedul (nem akart segitseget, pedig az uramat kuldtem volna vele, mert hat mondom, lepcsozni alig birt) aztan ott valami gyogyszereket kapott es azt most szednie kell, valoszinu akkor nem tort semmilye, de hat ez nem is szamit, a fizikai fajdalom az ennek a mulekonyabb resze. Este fel tiz utan aztan jott is a kislanyert... hat en fix, hogy haza nem mentem volna egy ilyen eset utan, bar ki tudja hol volt a ferj akkor. Es belegondolni, hogy vele ott az a 7 eves kislany... egyszeruen nem terek magamhoz :cry:

luna6

SZIASZTOK!
Most, ha nem haragszotok, csak TAHTI-NEK írnék pár szót.

TAHTI: Most olvasom mi történt.
Kívánok neked sok testi , lelki erőt, kitartást neked és a férjednek.
Kívánom, legyen melletted sok-sok angyal és azok vezessék az orvosok kezeit.
Szavakat nem találok arra, ami történt, de nagyon együtt érzek veled.
Remélem a Jóisten veled lesz és fogja a kezed, elveszi a testi és a lelki fájdalmaid nagy részét...
Ha van kedved, lelki erőd, azért írj, hogy vagy.
Nagyon megszerettelek, szeretném tudni mi van veled, hiszen nemcsak a jót, de a rosszat is megbeszélhetjük szerintem.
NAGYON SOKAT GONDOLOK RÁD ÉS IMÁDKOZOM ÉRTETEK!!!!
Küldök neked pár verssort, hátha elolvasod:

"Kívánok érző szívet, Szent erőt, mely próba köztkitart.
Békét, csendet, mely elűz vihart.
Örömöt, mely napsugárként tud felhők közt is szórni fényt.

Bátorságot, mely meg nem remeg,
Skész odaadni kincset és mindened.
Hitet, mely mint a samadár,
Fölfelé tart és az égig száll."

Kép
rozsa1979

Luna
próbáld nem magadra venni az ő rossz élményét. Persze, ha az ember tud, segít, de ne éld át, mert akkor az neked is negatív energia. Tényleg szörnyű, hogy ilyenek történnek. Én is csak TV-ben láttam még ilyet és olyankor mindig olyan okos vagyok, hogy ott kéne hagynia a nőnek, meg rendőrt hívni, stb. De mikor az ember benne van, akkor már nem ilyen egyszerű.
Engem sose ütött meg emberem, de van másfajta bántás is, ami legalább olyan rossz. Lelkileg kikészülni, vagy testileg, hát nem is tudom melyik a rosszabb...Ne menjünk bele. Most minden rendben nálunk, de olyan mint egy kiszámíthatatlan vulkán, bármikor kitörhet.

Tahti amúgy engem nagyon nyomaszt, mert már úgy éreztem, mintha az ismerősöm lenne. Sírtam sokat miatta és igazságtalannak tartom az életet, de próbálom nem átélni, mert én bele tudok betegedni az ilyen esetekbe. Azzal pedig nem igazán segítek. Remélem azért fog még jelentkezni és hamar talpra áll, már amennyire lehet.

Én ma a biztonság kedvéért felhívtam a kórházat, hogy akkor mehetek-e, erre mondták, hogy szó sincs róla, kell időpont, beutaló. Úgyhogy ma még mehetek a háziorvoshoz beutalóért, és holnap délre kaptam időpontot a Lászlóba. Most aztán még aggódhatok egy sort, főleg hogy a hölgy a telefonban az értékek alapján egyáltalán nem mondta, hogy ez régi fertőzés lenne. :cry:
Gyógyszert beszedtem, úgyhogy ennél többet nem tehetek egyelőre. Azt hittem ma már megnyugodhatok már, hát most még várhatok vele.

Kép
Kép
hari

Hari, nem veszem magamra a dolgot, de nagyon megdobbent (mert hat ugye ismerem az osszes felet). De nem is tudom a reszleteket, nem is kerdeztem, nem az en dolgom. Elmondtam, hogy barmi es barmikor adodik ez okbol vagy mas okbol, sose erezze magat kenyelmetlenul, hogy minket felhivjon, itt vagyok es barmiben az eg vilagon segitek, amiben o ugy gondolja, hogy tudok. Ez a maximum amit tehetek (mas szitujat nem tudom tenyleg megoldani, csak a maximalisat adni amire lehetosegem van) es nekem is akarmikor lehet szuksegem segitsegre, ugyhogy azt se gondolja, hogy ez ez egyoldalu dolog es tul sok tolunk, ne feljen, odzkodjon kerni.

luna6

Luna,
még annyit, hogy az viszont biztos nagyon jó érzés volt az ismerősödnek, hogy számíthatott rád. Ilyen helyzetben talán ez ér a legtöbbet. Legalább is, ha nekem bajom van, mindig azzal küzdök, hogy nincs hova mennem. Anyuékat nem akarom terhelni, főleg, hogy anyu is belebetegedne, ha tudná néha milyen helyzetben vagyok, máshoz meg nem mehetnék egy gyerkőccel. Most meg majd kettővel :shock:

Kép
Kép
hari

Sziasztok!
Mindjárt visszaolvasok részletesen is... cici képekről csak annyit, h nem én készítettem egyiket sem, hanem készíTTeTTem, de persze nem a melleimet fotóztattam, hanem kivágtam egy egész testes képből. 2 a szeptemberi nyaraláson, a nagyobb(!) méret pedig pénteken a fürdőszobában készült. Egyébként a 75 B lehet, h nem a legkisebb méret, de ez azért csalóka, mert nekem attól, h 75B kellett, az csak a melltartó szivacsos, tartós méretet jelentette, ha levettem, vagy leveszem, nagyon pici. Én még most is töksimán elvagyok melltartó nélkül is és szerintem egyelőre nem kell aggódnom, h ettől nagyon megnyúlnak a szövetek... :shock:

detti_10

Hat a lanynak az anyukaja mar nem el... apukaja sem azt hiszem. Vannak anyosek... es nehany tavolabb elo rokon. De lehet ilyenkor jobb kikerulni a rokonokat, mert ok talan jobban rendet akarnanak tenni, pedig ahoz ido kell, hogy az ember egy ilyet megemesszen es tudja mi is az abra. (illetve a legtobb embernek ido kell. nalam ez pont lenne a tortenet vegen, de ez nem altalanos es sokan ilyenkor hetvenszer atgondoljak mi legyen, es leht ok csinalnak jobban. no ilyenkor ha a csalad meg bele is szol lehet nehezebb, nem tudom, en mindenesetre nem kerdeztem semmit, pont annyira folyok bele mint amennyire ez neki az adott pillanatban szukseges. Ha beszelni akar valamikor rola, akkor meg az elol sem zarkozom el, hisz joban vagyunk, de o erzi mire van szuksege)

luna6

Luna,
ugye jól sejtem, hogy nem akarsz visszaköltözni Magyarországra? :lol: Mert ha bajom van, átmennék hozzád. Persze így sem rossz, mert mire odaérnék, valószínűleg már leülepedne a bajom és már fordulhatnék is vissza :lol:

Kép
Kép
hari

Na megyek rendberakom kicsit a lakást, mert olyan mintha egy bomba robbant volna benne. Pedig este még egész rendben volt, de párom fent volt egész éjszaka és ilyenkor nem tudom mi üt bele, teljes kuplerájt képes alkotni reggelre. De majd még jövök.

Kép
Kép
hari

Egyelore a konkret terveimben nem szerepel a hazakoltozes :) De nincs is teljesseggel kizarva, hogy majd egyszer (neha elonti az agyamat a mereg a nagyon szar oktatasi rendszer miatt es olyankor eszembe jut mi lenne ha a gyerekeket kicsit megregulazna a magyar oktatas), ilyen vegleges elhatarozasokat en nem hozok, minek is :) Ellenben van odahaza ures lakasom, szal kvazi barmelyik pillanatban megoldhato lenne a dolog, ha eppen ugy ebrednek :D De ha erre tevednel itt is van hely boven :)

luna6

Uramatyám Tähti, nagyon-nagyon sajnálom a történteket. Amikor nem jelentkeztél, sejtettem, hogy talán mégis baj van :( ez rettenetes, remélem lesz, ami/aki átsegítsen ezen a fájdalmon :( :( A mai naphoz erőt, kitartást kívánok, bár most ezek a szavak töküresnek tűnnek :(

detti_10

Visszakerestem hogy Tähti mikor volt utoljára dokinál, jan.25-én és pont azt írta, h a méhet, magzatvizet, és méhlepényt nézték, minden O.K. volt. Érthetetlen.
detti_10

Sziasztok!

Hát sztem a cumi, a kiku húzogatás, a hason-háton alvás... stb... mind olyan dolgok, amit ki így, ki úgy csinál és egyikről sincs kimondva, hogy ez v az jó v rossz... mindenhol van pro és kontra.

Geo: én sem kenném a gyerek bőrét, ha csak nem indokolt. 1. mert a fürdető krém amúgy is "zsíros", nem szárít. 2. nem tömném el az ő pórusait semmivel. neki még nem kell testápoló.

Én torkom és gyereké is vacakol. Voltunk dokinál, aki ma szabizik, aki meg van az meg egy kontár, gyógyszert se ír fel. Anno nekem is azt mondta h ne szoptassak, mert lázas vagyok, de tápot nem írt fel...
Úgy hogy marad a nurofen a mucopront és a Luna féle mézes hagyma tea.

Luna a bébi erszény az egy hordozó eszköz, az alátét pedig sztem az ágyba való gondolom gumi szerűség. de majd Geo megírja pontosan.

Szegény Tahti! nehéz napáll előtte!

Kép
Kép
Kép
konkri

Na d emilyen hordozo eszkoz? :) Le vagyok maradva :) Az alatet mas lehet, mert Geoo emlegetett gumilepedot is, gondolom azt tervezi az agyba a lepedo ala... vagy ki tudja :)

Jart nalam a postas, mindjart megmutatom milyen jo is ez :)

luna6

Ez az egyik pakk, ezt igy egyben keritettem egy eladotol, az egesz pakk kerult postaval egyutt ugy 3200 forintba kb. 12 euro volt. (a 3 hosszuujju rugi az Next, a 3 feher bady az mas teszta de azok meg vadi ujak)
Kép
a masik pakkocska, 1100 Ft korul postaval :) Az egyszinu kek allitolag hasznalt (next... fillerekert had legyek mar markasznob :D) de ennek nyoma nincsen, a masikon latszik, hogy nem vadonat uj, de meg csak nem is bolyhos, kifogastalan.
Kép
Meg vagyok elegedve ezzel a korrel is :)

Jahh, az arakat amugy azert irtam oda, hogy aki csak kacerkodik az ebay-el pl es meg nem vagott bele lassa, hogy en pl kifejezetten sporolasi cellal hasznalom jelenleg :) (bar teny, hogy van egy csomo vadiuj es alomruci is, de most sajna nagyon csehul allunk, ellenben nem banom az erkezett rucik lattan :))

luna6

Luna,
a babaerszény az az Infantino-féle, amit Konkri mutatot régebben, nagyon megtetszett, meg hátha nem kendőzök majd mindig, és az elejn jól jön majd.
a csecsemőalátétet akkor fogom majd használni, ha nem otthon teszem tisztába a babát.
a rendszr még mindig ugyanaz, hihetetlen, hogy az apát ennyire biznygatni kell még akkor is ha házasok vagyunk... :twisted:
a barátnődet sajnálom, ez szörnyű..
nálunk most nemrég volt ilyen, a 6éves öcsém szeme láttára... persze feljelentés lett belőle, mert ilyet mégsem lehet csinálni.. még jó h anyáék már nem házasok.. :?

Konkri,
én nem írtam, hogy testápolóval kenném a baba bőrét majd, csak annyit, hogy a kisöcsém imádta az olajos babamasszázst :P
Vendég

Én voltam ma védőnőnél, persze a vizeletemet itthon hagytam az előszobában :lol:
rájöttem h a kiskönyvemben az van h hepatitisre vettek le vért, de eredményem nincs, ennek utána kell járjak :roll:
néztünk szívhangot, meg nekem vérnyomást 100/60, meg már nem tudom mi volt :D

most meg megyek latinozok.. :?
Vendég

Luna, tényleg cukik a cuccok! Én közben dűlőre jutottam az Ebayen az eladómmal, végre visszaírt, h csakis Paypalon kerezstül fizethetek, úgyhogy most egy nem saját bankkártyával nekiesek, annyira szeretném már én is a nyereményeimet...

detti_10

Bocs Geo, azt hittem így gyorsan h te írtad.

Geo: sztem a hepatitis eredményt a védőnőnek küldik meg, de nem biztos, kérdezd meg tőle... neki kell beírni is.

Kép
Kép
Kép
konkri

Sziasztok!

Csak gyors bekukk, látom, Hari, most nézik neked a toxot. Nekem Igg és IGM pozitiv lett mindkettő, tehát friss és régi fertőzés is. Andrisnál már nézték, ott az jött ki, hogy régen fertőzött voltam, frissen nem. ELküldtek a SoteI-re, genetikai tanácsadásra. Az ottani dokit pl. nem érdekelte, hogy van 2 évvel ezelőtti leletem, tehát nem lehetek friss fertőzött. Először adni akartak antibigyót, mondtam, hogy egy lelet nem lelet, az alapján nem kezdem el szedni, majd ha megismétlik, akkor rendben. Kaptam időpontot a gyereknek szívUH-ra, meg magam bejelentkeztem már előtte a Lászlóba. A dokinő nagyon aranyos volt a Lászlóban, azt mondta, hogy nagyon jó, hogy nem csináltam semmit és nem is hagytam, mert a leleteim azt jelentik, hogy régen fertőződtem és folyamatosan kis mennyiségben állandóan ellenanyagot termel a szervezetem, tehát esélyem sincs elkapni. A szivUH-ra ma megyek vissza, ha már van beutalóm, nem merem kihagyni babonából :-)

Kép

KépKép
eszterxx

Na en meg levelezesben allok az itteni TBvel, kb hasonlo kaliber am, mint az otthoni :) A mult heten jott egy ertesites, csak arrol, hogy milyen adatokkal szerepelek naluk. Most komolyan, az adatokat januar kozepen szemelyes bemutatassal rogzittette/frissitette az emberem, ehez kepest kikuldtek egy olyan papirt, hogy csaladi allapotom elvalt :D (hogy ez itt miert allpot? szerintem odahaza ilyen nincs, vagy hazas vagy egyedulallo es csokolom... de hogy elvalt?! na mindegy, mara mar hazas lettem :)
Naszoval jott levelem toluk, hogy mennyi sok let fogok kapni, mondjuk ugy, hogy csaladipotlek cimszo alatt a nagyra. Hat komoly havi 11.29 euro a fejpenze :D van vagy 3000 forint, bar a vasarloerteke nincs annyi. Na de orom ez is, ez is penz, es nagyon jol jon, csak ugye a magyar csaladival osszehasonlitva haaat... ja es ez korral elore csokkeno is am :) Ugyhogy ez most meg sok is :) Na es kb 3 eve itt is bevezettek, hogy mar terhesen is adnak valamicsket, 13. hettol van havi jaradek (szerencsere ez alanyi jogon) es most megirtak, hogy havi 33.88 eurot kapok. (ez meg olyan 9000 penz korul van) A szulesig. Utana majd bebire is kalkulalnak valami alanyi jogon csaladi potlekot. Ezzel ugye ki is merult a csaladtamogatasi rendszer, mert gyes meg gyed errefele nincs, szoval olyanra ne varjak :) (Hari, itt egy pluszpont a hazakoltozesre, es mindjart kapnek alanyi jogon legalabb gyest... es a boltig nem jutnek el vele :D)

luna6

TAHTI! most olvastalak! szívből sajnálom a történteket! biztasson a jövő! és ne a múlt ha lélekben túl leszel csak arra koncentrálj hogy igenis lesz még baba NEKED egészséges ! sokat gondolok rád! ahogy a többiek is! ha erőt érzel gyere néha közénk adj hírt! tényleg összeszoktunk már! hiányoznál nagyon! ...
Várunk...
Vendég

sziasztok lányok....
hogy vagytok??
Én is ma voltam a védőnőnél minden rendben volt.megkaptam a beutalót a terheléses vércukor mérésre.holnap már megyek is letudom a dolgot.
Vennem kellett a patikából 75 g. szőlőcukrot amit 2-3 dl vízben vagy teában kell majd feloldani és egy húzásra meginni.
vérnyomásom is 110/70.
súlyom pedig 59.5 kg.
vizelet negatív.
megjött egy újabb adag vizsgálat eredménye az is negatív.
ha minden jól megy a továbbiakban is akkor majd márc.8-án kell ismét menni.

viszont egy kicsit megijedtem szeretém a tanácsotokat kérni ha esetleg volt már valakinek ilyen tapasztalata...
pár napja (2-3)kicsit több folyásom van mint szokott de eddig tiszta volt mikor megszáradt fehér vagy halvány krémszinű.
Ma miközben jöttem hazafele a védőnőtől éreztem hogy folytam megint na alig vártam hogy hazaérjek mert mindig parázok ezektől a folyásoktól.És most a rózsaszín és a halvány barna közötti szín játszott a fehérneműmön.hát a szívroham azért elkapott se perc alatt mert nekem se túl kellemes emlékeim vannak a szines folyásról.de szerencsére eddig csak 1x volt pedig már többször voltam wc-n..vettem be a biztonság kedvéért 2 magne b6-ot is meg azóta pihenek semmi megterhelőt nem csinálok.
már figyeltem a kicsikémet is mocorgott szóval semmi görcs nincs.
de mégig aggaszt egy kicsit mi lehet.még nem tudtam elérni a dokimat de mindenképp fel akarom hívni.
valakinek esetleg volt ilyen vagy ehhez hasonló tapasztalata????
bibócska

Bibó! sztem azért beszélj a dokival mindenképp. Én nem mernék semmit se mondani. A folyás természetes dolog, de a színéhez nem értek. Te láttad.
Ha nem éred el a dokit, hívd vissza a védőnőt, hátha ő tud vmi bíztatót.

Kép
Kép
Kép
konkri

A rozsaszin vagy halvanybarna szerintem nem veszes dolog, jelenti, hogy a folyasban van nemi ver is de nem ver folyik... szerintem lehet valami megpattant ott, ahogy novekszik es feszul a rendszer (raadasul azt mondod egyszeri es nem is tartosan folyik, ne aggodd tul), de akkor fogsz megnyugodni (es ugye en sem meg senki sem szakmeber itt) ha sikerul beszelned a dokival :)
(szerintem ilyen esetre a magneB nem hasznal semmit, az izomlazitasra valo leginkabb, de hat ha nincsenek konktrakciok sem, akkor az nem segit... amde artani persze nem art :))

luna6

Eszter,
Köszi a hozzászólást, én most már péntek óta szedem a gyógyszert, úgyhogy abbahagyni nem merem, de holnap remélem kiderül végre, hogy mi a helyzet. Hiába nem akarok aggódni, addig amíg nem mondanak biztosat, mélyen legbelül be vagyok tojva. De örülök, hogy nálad jól végződött, mert így nagyobb a reményem, hogy nálam is jól fog. Nem akarok semmi miatt aggódni, főleg nem feleslegesen.
Azt sem értem, hogy ilyen esetben miért nem fogadnak rögtön a Lászlóban, beutaló meg időpont nélkül. Ez nem lehet egy olyan hosszú procedúra. Így viszont igen, mert ma csak délután van háziorvosom, ott is várni kell majd, ráadásul mire odáig elkecmergek... aztán holnap is csak délben mehetek a Lászlóba, addig megöl az ideg :cry: Na mindegy, tényleg befejezem a témát mert nem ér ennyit az egész.

Lili is csak itt idegesít szegény, mert állandóan unatkozik. Ideje lenne már oviba mennie. Ráadásul nem akar menni, nagyon megszokta már itthon. Úgyhogy az is egy külön harc lesz. Annyi játéka van, de ő azt szeretné, ha én is játszanék vele. Nekem viszont most nem nagyon van hangulatom.
De ráveszem magam, mert biztos rossz lehet neki. Úgyhogy most lefoglaljuk a számítógépet játékilag, majd este benézek.

Kép
Kép
hari

hát köszönöm lányok...
szerencsére azóta sem tapasztaltam a helyzet tiszta....
a dokim még ki van kapcsolva de próbálkozom mindenképp beszélni akarok vele....
kismanóm most is megbögdösött szóval nagyon bízom benne hogy nincs vele gond.
bibócska

Sziasztok!

Most jövök a dokitól. Megkérdezte, hogy hanyadik baba? :shock: Mert olyan a méhszájam, mintha már szültem volna. :shock: A külső ki van nyílva. Most feküdnöm kell, ennyit a munkáról. :roll: És no emelés, no sex.

Luna, szépek a kis cuccok!
foltivspicur

Na jött 2 csomagom nekem is! Már délbe mentem postást nézni, de nem is reméltem, hogy most jönne 2.
Így jövök fotókkal... viszont én lefotóztam az összes cuccot, mert én már teljesen átválogattam Marcell ruháit, hogy lássam mit "vehetek". Szóval én komplett kollekciókkal jövök, amit úgy nézzetek, hogy kb 3-4 hós koráig tartó állomány. (ami persze nem jelenti azt, hogy nem veszek mást, még hozzá :lol: :lol: :lol: )
S lőn: Kép ezek most jöttek, a kertészgatyók minik nagyon, de azok egy bodyval irtó szuperek lesznek!
és ezek is most jöttek (mivel ugye nyári ruhánk nem volt): Kép a kedvencem a terep színű, amivel ugye megszenvedtem :) és 2 új is van a csomiba. (nomeg most ütöttem le még 2 napozót 50 ft-ért :) )
Kép ezek közt vannak pénteki cuccok is, ezek sima felsőcskék.
Kép pamut és plüss rugi tömeg, de a kedvencem ami pénteken jött Next-es Its all me-s rugi. ennek azt hiszem megrendelem a párját is :) anno Marcell pamut rugijait alváshoz használtuk. most valószínű első kórházi ruhák lesznek és közép nyári napokra (talán) a plüssök meg természetesen ha hideg nyarunk lenne

Kép a sapi, zokni, harisnya és tutyi halom...
Kép a body és nadrág halom. jó sok gatyónk van, de nem tudtam szelektálni, és még így is rendeltem... :( de bodykat akarok 2*3db-ot venni még a tescoba.
Kép és a pulcsik, mellények és egy kocsikabát (ennek kesztyűje is van, bár nem hiszem hogy az kéne :) ) ja ilyen kapucnis pulcsi szintén jön még :oops: mert hát a színek... :)

a kesztyűről jutott eszembe, hogy azt a vékony cérnakesztyűt nekem nem javasolták a kórházba és le is vetették velem, mert veszélyes lehet ha bekapja és lehúzza a szájával. megfulladhat. én azonnal vágtam a körmét már a koriba...

a torkom elég ramaty kezd lenni :(

ha kész a tv és Marcell ágyának dekója, akkor jövök a gyerekszoba képekkel is :) már ha érdekel valakit...

azért van még 2 hálózsákunk is, de azt nem vettem elő, ki tudja lehet még szükség lesz rá... azok is novidzsentók... :)

Kép
Kép
Kép
konkri

Folti nyugi! ha a külső nyitott az még nem olyan gáz!
Vigyázz a fürdéssel, és tényleg nyugalom, mármint mozgás terén, semmi megerőltető! De nem lesz gáz!
Amúgy mennyit mondott hány 1000-es a méhszájad?

Kép
Kép
Kép
konkri

Konkri, köszi! 2100, ez nagyon gáz?
foltivspicur

Konkri, klasszul fel vagy mar szerelkezve :) Nagyon edik a rucik, amiket most kaptal azok is tetszenek :)
Nekem vannak heppjeim amiket igyexem kikerulni, de valoszinuleg egyedi dolgok mert pl latok ezer es egy edesebbnel edesebb kapucnis pulcsit... szerintem meg egy meg boven fekvonek eleg maceras a kapucnis, hacsak az nem elmenos setalos amikor kell is a fejere a sapi... bar akkor is kapucnimeret fuggo, hogy jo e. Amugy meg meg a 8 evesemet is zavarja idonkent a kapucnis felsoje. Es edesebbnel edesebb belebujos pulcsikakat is lattam.... na de hogy en nem szuszakolok at egy egy-ket hetes meg parhonapos fejen kapucnis es belebujos cuccot, az biztos (ami nem zarja ki azt, hogy nalunk nem figyel majd be ilyen tevedesbol, de igyexem kilerulni oket, pedig ollllyan edik vannak!) Mondjuk ugyanilyen bajom van a mikromeretu derekban szabott farmergatyakkal... ha treningszeru az meg hagyjan... de en inkabb kerteszgatyo parti vagyok, az tuti sokkal kenyelmesebb (bar tagadhatatlanul csinosak a minimeretu farmerek, de mindig raulok a kezemre ha olyat latok ennivalot eladot :D)

luna6

Dehogy is! ez még szuper! a 3000 a plafon. :) Nyugi!
Egyébként a méhszájnak is 3 "kapuja" van, ez csak a külső!
Nyugi! úgy szülés előtt 4-5 héttel már van akinek 1000-es a méhszája. nekem mondjuk még az első fájáskor is 3000-es volt :)
nyugi! semmi baj!
most pihizhetsz, netezhetsz, olvass utána! :)

Kép
Kép
Kép
konkri

Luna: a kapucnis cuccokat én is utálom, magamnak és Marcellnak is, mert erre már mást nem tudok adni. (férjem meg imádja ezeket).
Én azért vettem/veszek, mert/viszont a fekvő bébi korban nekem bejött... pontosan ahogy írtad: este elmenős, v hűvösben elmenős... ezt még babakocsiba is komálom. egyébként lakásba nem.
én ezért is utálom ha más veszi a cuccokat, mert nagyobbam is kapott több tréninget- nem szólva arról h kínai, a nadrágja egy béna szabás (répa) (így téli gatyó alá adom neki) meg a kapucnis felsői tényleg bénák, kicsi a kapucni és max a lakásba tudom ráadni, mert hát kabátot se tudok ráadni...
a kisgatyók úgy Marcell 3 hós korától nekem nagyon bejöttek. én akkor már nem szerettem rugizni és a pelusozás is könnyebb volt nekem így, mert lehúztam és nem csövelte/fosizta össze :) a derekukkal sincs semmi baj, kivéve ha laza gumi.
ezek bodyval, felsővel jók és nem is csúszik se föl se le.

viszont a kint pulcsinál én arra ügyelek, hogy tényleg ne belebújós legyen. elöl zippzáras, a kapucnik meg a bébik esetében inkább nagyok szoktak lenni, így fekve szuper, de ha kézbe van, akkor is jó.

Kép
Kép
Kép
konkri

Gratula a félidőhöz Luna!

Kép
Kép
Kép
konkri

Sziasztok!
Kulcsár Bogi vagyok,4.éves dietetikus hallgató.Most írom a szakdolgozatomat:Gyermekvállalás örömei és veszélyei 35év feletti várandósok körében címmel.Segítséget szeretnék kérni,hogy akinek lenne kedve kitöltené-e a kérdőívemet.Kérem olyanok írjanak,akik jelenleg várandósak.
emailben küldeném el a kérdőívet.címem:bogibogarka26@gmail.com
előre is köszönöm
bogibogarka

TAHTI!

Nagyon sajnálom a történteket!
Sok erőt és kitartást kívánok!
Minden rendbe lesz!

Detti

Kép
bhdetti

Konkri,
semmi gond, sztem ha jól emléxem Folti írta.. :roll:
amikor ma voltam a védőnőnél, ő kérdezte, hogy nem hoztam e a hepatitis leletemet, én meg :shock: majd megnéztük a kiskönyvemben, és a doki asszisztense, aki levette a vért AFP-re, bejegyezte, hogy hepára is le van véve.. remélem csak késik az eredmény.. :roll:
nagyon jó kis ruháitok vannak :lol:

Luna,
a sok negatív támogatási mellett ez a terhességi járadék, ez azért jó, ha nem is nagyon, de fura h ott van olyan :)

Bibócska,
osztom a lányok véleményét.

Amúgy tök fura a rendszer 8) nekem a védőnő semmit sem ad, sem bautalót, se semmit, sőt a doki által már átnézett leleteimmel szöszmötöl csak. most is csak annyit mondott, hogy a terheléses cukor, meg a következő vérvétel folyamatban van. Mondom igen, 3hét múlva kell mennem :D ennyi :P

Hari,
tudom könnyű mondani, de a holnap is eljön jó gyorsan :lol:

Luna,
az én rendelt cuccaim közt asszem van egy terepgatyó, ami derékban szabott, de az előző tulaj másik gumit rakott bele, remélem így nem lesz gáz.
az öcsém, ő nagyon pocakos kisbaba volt, az ÖSSZES gatyóját vinni kellett varrónőhöz, hogy cseréljen rajta gumit..
Vendég

jha, és nekem semmit sem hozott a postás... :cry:

még azt a fránya cipőcskét sem :twisted:
Vendég

Geoo, ez a jaradek valami nagyon uj dolog, par eves csak, mar itt voltam mikor bevezettek, es az unokaocsinkre aki lassan 4 eves meg nem is jart. (es jovedelemfuggo, nalunk csaladi jovedelemrol van szo) Es hat semmi extra, odahaza is van csak adojovairas formajaban vagy hogy... legalabbis anno en meg tuti kaptam, paprit a dokitol amit a munkaugyon kellett leadni es a fizetesben mutatkozott meg a kulonbseg. Mintha csaladit kapna az ember, a meg meg nem szuletettre, es ugy remlik, otthon is 12. hettol adtak.

luna6

Tahti

Nagyon sajnálom, ami veled történt, sok erőt és vígaszt kívánok neked a mai napra és az elkövetkezőkre.
talinn

SZIASZTOK!
Akkorát aludtam Lilikémmel...
Most keltünk fel nemrégen!!! :oops:

[/b]FOLTI:Nekem is Lilivel 22 hetesen pont ennyi volt.
A hossza 2000 nem gáz, van , akinek rövidebb a méhszája.
Nekem hetente nézet az orvos, mert ha tovább nyílt volna a belső is-25.hétig összevarrják.Vett le 22 hetesen méhszájkenetet, csomó mindent megnézett, nincs-e fertőzés, mert attól is nyílhat.Elküldött fogorvoshoz gyorsan és emelte a Magnézium adagot.
Nem lett semmi baj.
38+2 hétig hordtam végül Lilit.
Arra figyelj, ha keményedik a pocak, dobj el mindent, kapj be a szokásos adag MG.mellé még 1 szemet és pihizz le.

Babarucik:Nagyon szépségesek!!!

CUMI Én már vettem egy Mam-osat Balázsnak, ha kell legyen.
Nem vagyok cumiellenes.
No, pusszantás!!!!

Kép
rozsa1979

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?