Új privát üzeneted érkezett!

Oks, Andrea tudja a dörgést!
Akkor ez jót jelent!!!
Hurrá! Ügyi vagy! Ügyik vagytok!!!
Nagy gratula!
mieza

Navi: itt ez a tető... legyen a Tied, jó ? :)
andrea-1

Andi, köszönöm szépen... rámfér :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Muzsi, én sem értem a legörbülőst. Gratulálok!!! :lol: :lol: :lol: Deeejó, na ez ad erőt! Minden egyes pozitív teszt erőt ad!!!! :lol: :lol: Éreztem, azért csak megerősítő varázsport küldtem reggel!!!!! :wink: :wink:
vörösmacska

Macsek, nagy-nagy drukk az egyesülésekre!!!
mieza

mieza!

A kémiai terhesség az, hogy megtapadt a baba, el is kezdte termelni a Hcg-t a szervezetemben,nálam még a vérvétel ki is mutatta, hogy terhes vagyok , de aztán valamiért nem fejlődött tovább és felszívódót :cry:
Most ez miatt ki kell hagynom egy ciklust és csak utána kapom vissza a fagyikat ha minden rendben lesz...
fizetni azért kell, mert nem szeretnék ápr-máj.-ig várni a következő beültivel, amit az OEP támogat, így 100. 000 Ft-ot be kell fizetnem és megcsinálják a transzfert előbb. Valamint így nem számolják bele az 5 db ingyenes OEP-es beültihez. Az a baj, hogy nekünk augusztusban még a szocpolunk is lejár, ezért sem nagyon tudok várni :roll:
ancsyka

Muzsiiii én is gratulálok a pozitív teszthez :P
ancsyka

Köszönöm Anchy!

Mindenkitől kérdezem, aki már tesztelt, milyen tesztet vettetek? Több helyen azt mondják, hogy 10 UI érzékenységűt kell, máshol meg azt, hogy 25 UI-t… Ti mivel teszteltetek?

Légyszi aki már volt benti bmc-s lombikos vérteszten, leírja, hogy hogy működik? Gondolom korán odamegyünk, és egyből vérvétel? Aztán mennyit kell várni? Találkozunk a biólógussal?
mieza

csucsunak hatalmas jobbulást!
mieza

Anchy, az jó lettek fagyik, nekünk nem sikerült, remélem, hogy nem is lesz rá szükségünk...
Hajrá a következőre!
mieza

Muzsi,
banyek, már nem tudtam mi van. Mosolyogj, én is azt teszem.
Hipermegadejó !
Nagyon gratulálok !

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Na végre! :)

Muzsi!
GRATULÁLOK!!!!! :D ez szép erős lett... :) csak nem ti is dupláztok? :D

Vörösmacs!
jogos, hogy para vagy....már az én gyomrom is görcsben van miattatok :)
azonnal írd meg, amint tudsz valamit :) addigis hipermegadrukkok!!!!

CSAJOK!
NAGYON NAGYON DRUKKOLUNK MINDENKINEK AKI ÉPP MOSTANSÁG ÜGYKÖDIK A BMC-BEN!!!! Aztán gyertek az eredményekkel! :)

Heni!!!
Nagyon pozitívan kell hozzáállni mindenhez...én tőled tanultam :)
nagyon várunk, hogy gyere mesélni :)
puszillak!

Lányok!
nagyon belejöttetek ebbe a kekszelés témába... :D :D :D
erről csak annyit, hogy mi le vagyunk tiltva a szülés utánig... és már július óta... :( ...ha újra ügyködhetünk, addigra egészen olyanok leszünk mint a totál kezdők... :D

Vicky!
gyönyörűséges csodaszép Barbus!
nagyon gratulálok Nektek mégegyszer! teljesen el vagyok varázsolódva... :)

Sajt!
Nektek is nagyon nagyon hajrá!
Minden rendben lesz...már mindjárt eléritek a célt :)

Kiss Angyal!

ezt neked írtam válaszként még pénteken, de be volt szarva a netünk itthon :?

nekem is volt hogy fájt a derekam, azaz beállt az egész oldalam délutánra! na az nem tályog! csak hát az izmok közt csinált magának helyet a lötyi!
azzal segíthetsz esetleg, hogy miután kihúztátok a tűt, utána egy fél-egy percig körkörösen masszírozod...akkor hamarabb megtalálja a helyét a folyadék! ez ezzel jár! később lesz olyan is, hogy úgy viszket majd, hogy ki akarod kaparni az oldalad!!! de az majd hónapok múlva, mikor már tésztaszűrő az oldalad!
nézem a tűket.... 2 félém van amivel kaptam...az egyik sárgászöld, a másik zölz zöld.
sárgászöld: 20g-s, 0,9x40mm a tű része,
zöldzöld: 21g-s, 0,8x40 mm a tű része.
...de hidd el tök normális amit érzel!
ha tályog lenne, akkor nagy fel nem szívódó csomót éreznél, ami 2-3 nap múlva is ugyanakkora mint az elején, és nem csökken, és egyre jobban fáj, és keményedik! de ha ezekkel a nagy tűkkel kapod, ne izgulj, olyan mélyre megy, ahol nem nagyon jellemző a tályog. ott már túl ér a zsírszövet tartományon, és tisztán izomba megy!
állva adjátok be? vagy fekve?
nekem az jött be legjobban, ha álltam. mert akkor tudtam legjobban ellazítani a derekamban az izmokat! csak az éppen szúrt oldalon jól rogyaszd be a térded...és próbáld meg nem összehúzni az izmokat...lazaság kell oda :)
KITARTÁS :)

Eszter

eszter82
Budapest

Muzsi, még csak halkan, de nagyon GRATULÁLOK!
Ez tuti siker, és szerintem ikrek lesznek. :D :D :D

Mieza, én 10-est használtam az elején. Azt mondják, hogy az hamarabb kimutatja. Itt a neten vettem 100Ft-ért darabját (ez olyan amit a BMC-ben is használnak). A 25-nél a legjobb teszt a Clearblue (szerintem muzsinak is ez volt most).

Nagyon drukkolok mindenkinek mára!

Code snippet: HTML, Used for some forums.

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Csucsu, tényleg, gyógyulj meg mielőbb!!!
Baciűző: >>>>>>>>>>>>>>>>>>> :evil: >>>>>>>>>>>>>>>>>>

És ha vkinek nem reagáltam volna a korábbi nagy bánatomban, akkor sorry :oops:

Mieza, reggel (szerintem fél 8 körül, ha jól rémlik) vérvétel, aztán várakozás az eredményre, ami kb. 11-re van meg. Ha pozitív, akkor a biológus is bemegy! Kicsit (azaz k@rvára) idegtépő, ezért is jó tesztelni... (én legalább is fogok!)

Kép
Kép
navared
Szfvár

Muzsi!

reggel megy az ember, leveszik a vért, és kb 2 óra múlva kell visszamenni az eredmény miatt! (az a 2 óra akkor kb 2 évnek tűnik, mikor az ember levegőt nem kap az izgalomtól...nagyon brutál...mi elmentünk sétálni, hogy gyorsabban teljen az idő)
ha sikerült, és pozitív lett, akkor találkozol a biológussal :) bent a dokidnál, mikor közlik a jóhírt :D

tesztből a 10es jobb...az érzékenyebb...hamarabb kimutatja!

eszter

eszter82
Budapest

Eszter, ezt Mieza kérdezte :wink: de persze nem baj ám :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

bocs.... tudjátok a terhesség alatti hülyülés :oops: :oops: :oops:

eszter82
Budapest

Kubus, szal a tesztet csatoltam :)

Csucsu, hát én is megbetegedtem, de már kifele jövök belőle. Ugyhogy, bár nagyon kedves és önzetlen vagy, megtartom magamnak ezt a maradék kis náthát. Jobbulást neked, minél hamarabb! Hol is jártok ti az inszemben most?

Pancsi, szerintem nagyon szerencsés vagy a dokkeroddal. Nekem volt olyan nőgyogyim, aki elfogadta műtét után a zsét, majd varratszedésre és kontrollra is visszahiivott magánrendelésre, ahol szintén perkálni kellett. Durva. Nem véletlen, hogy már csak „volt” a nődokim..

Sajti, fel vagy készülve a holnapra? :)

Andi, neked is nagyon jó hetet ám! :) Szerdán mentek ugye, vv eredmény kiértékelése miatt?

Sting, hááát, remélem, hogy a szerdai is az lesz. A ma reggeli pisiteszt pozinak látszik :)

Huh, Vörösmacs!!Akkor nektek is volt már ma eksön!!!Mikor telezhetsz?Jajj, nagy-nagy drukk!! És hogy varázslat is legyen: a felébredt petesejtek megtermékenyüléséért és gyönyörű osztódásáért:Kép

Ancsyka, ha nem tépek fel sebeket, megkérdezhetem, hogy a kémia terhesség pontosan mit jelent?Meddig jutnak el a picik ilyenkor a fejlődésben?Huh, olvastam már, amit iirtál Miezának válaszul. Borzasztó lehetett ezt megélni. Nagyon sajnálom!!

Navared, tuti kiderül!!Próbáld elhessegetni a rossz gondolatokat!Iszonyatosan szoriitok!!Aztán múltkor is beindultak!!Most is be fognak indulni!!!Úgy látszik a te tüszikéid később térnek magukhoz, de magukhoz térnek!!!És a lényeg, hogy termelnek is szépen petéket is!!Pontosan a legutóbbi stimuból tudhatod, hogy be fognak indulni!!!!! )))))))))))))))))))))))))o(((((((((((((((((((((((((( Kép

Mieza, piciknek tetszeni viigjáték, igaz Zsu? :))) Hát nagyon érdekes ez az egész. Egyszerűen mindig van miért izgulni és van mire várni. El lehessen kezdeni a stimut, nőjön a mnyh, a tüszők, legyen érett petesejt, termékenyüljenek meg, osztódjanak, ágyazódjanak be, maradjanak velünk…Eddig nekem kb ennyi. De gondolom a babások folytathatnák a sort…Bóóóórzasztó. És az aktuálisnál sosincs nehezebb…

Eszter, huh, letiltva a férjedről szülés utánig…??? Huh, bakker…

"...minden nehézség csak álcázott lehetőség..."

M
muzsi

Lánykák, nagggyon köszönöm a gratukat, de tudjátok, csak lenne már szerda...Most attól tartok, hogy nehogy elkiabáljam...

Egyébként tényleg clearblue-t használtam. Ezen egyértelmű. De aztán kicsit később csináltam egy HCG-line tesztet is, no ezen szinte nem is látszik a csiik. (iszonyat halványan csak) Pedig ez is 25-ös érzékenységű elvileg. Gondolom azért, mert nem reggeli 1. vizelet volt.

M
muzsi

Muzsi, köszike, igazad van, nagyon valószínű, h. beindulnak és rem. nem futunk ki az időből, de azért elég boszantó és elkeserítő ez az egész. Párom szerint ez egy újabb "teszt" vagy inkább próbatétel, h. mennyire erős a hitem... hát nem szeretnék elbukni... de még van mit tanulnom :oops:
Szóval szerdán jössz? Akkor tali!!! :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Jah, a görbe száju emotionokat pedig azért tettem be, mert akartam az örömkönnyeimet érzékeltetni...szal a siirás a lényeg, igaz nem lefelé görbülő szájjal, hanem felfelé görbülővel... :)

M
muzsi

Navared, nem fogtok kifutni az időből!!!Én eleve az 5. ciklusnapomon kezdhettem csak a stimut el!

M
muzsi

Csucsu baciűző: Kép
vörösmacska

Muzsi!!!
Az annyááátt!!Ez az!!!Hűűű de nagy gratula!! :lol: :lol:
Hát,konkrétan még sehol sem tartunk.Jövőhéten megyek 3.napi vv-re.Aztán még egy 22.napi is.Aztán utána belecsapunk a lecsóba.Ez kb márc.eleje.Remélem az utána következő ciklusba kezdhetünk is.Kicsit tolnám az időt.

Köszi mindenkinek a baciűzőket!!Iszom a forró teát,meg neocitránt(lehet nem így kell írni :oops: :roll: )
csucsu99
Budapest

Macsek!!! Tetszett telefonálni? Vagy lemaradtam vmiről? :oops:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Muzsi, tényleg.... hát én most vagyok az 5. stimus napomon.... de a doki arcát nézve.... hááát nem volt elragadtatva, de mind1, csak előre, nem hátra :D
Szal tali?

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navared,persze, hogy tali!! :) Mi sztem 8 körül fogunk érkezni. De szerintem majd még beszéljünk erről, mert hóhelyzettől is függünk. De mindenképp korán akarok odaérni.

Vörösmacs, vedd elő a tükörképed, és telefonálj, de hamar!!És gyere az infóval!!

M
muzsi

Muzsi, nem térek magamhoz annyira örülök! Gratulálok még egyszer és mindjárt itt a szerda!
Micsoda sikerszéria. Csak így tovább az összes beavatkozás hozzon ilyen eredményt: Kép

Telefonáltam :lol:, beszéltem K2 ügynöknővel. Sperma teljesen rendben volt amit reggel leadtunk. :D :D :D
Petesejtek: 2 jól van, 2 közepes állpotban, 2 pedig nem sikerült. De olyan ideg voltam :( , hogy semmi sem jutott az eszembe, egy csomó mindent akartam még kérdezni, pl. hogy ez csak a a petesejtek állapota vagy már találkoztak a fiúkkal, meg hogy alkalmaznak-e ICSI-t vagy ilyesmi.... Hát jobban vagyok, de szerintem holnap reggel 9-ig lerágom az összes körmömet. Ha még nem találkoztak a fiúkkal, akkor van miért izgulni.
De így is nagyon boldog és hálás vagyok, hogy idáig eljuthattam!!! :D :D :D
vörösmacska

Muzsi!

:( hááát igen, nem kevés idő ez a szűzies élet nekünk most... nagyjából egy év kihagyás :oops: :oops: :oops:
...de még a végén te is megtudod, ha a kis pozitív jelednek a teszten egyből 2 vagy3 eredménye is lesz :D
...mi is azért kerültünk ennyire tiltólistára, mert veszélyeztetett lettem a hármak miatt! már kettőnél sem engedték volna a szexet...
de ez a legkevesebb...valamit valamiért...és ha ennyit tudunk tenni azért, hogy minél tovább pocakban maradjanak, akkor megtesszük! csak minden rendben legyen!

jajjj, nagyon örülök ám, hogy siker nektek is :D
kíváncsi vagyok a hcg szintedre :)

Vörösmacs!
telefonáltál már?
mit mondtak?
kifúrja az oldalamat a kíváncsiság!!!!

eszter

eszter82
Budapest

Okés, akkor majd megduma, de gondolom Te/Ti vv. után nem maradtok... vagy igen? Csak mert kb. 11-re van eredmény, akkor viszont meg kell keresned (nem lesz nehéz :wink: ), mert 11-ig nem hinném, h. nem végzünk...?!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Vörösmacs!

:D :D :D
ne aggódj!
ez jó!!!
2 már tuti, a két kérdőjeles is tuti teljesen felébred!!!!
ne aggódj! rendben lesztek ti is :D

...tudod, te mondtad heninek, hogy nem baj az ha új dolgok történnek, vagy másképpen mint eddig, mert most akkor sikerülni fog!

de reggel is mindenképpen írd meg hogy mit mondanak!!!

...ez olyan pocsék, mikor az embernek lányos zavarában nem jut eszébe, hogy mit akart kérdezni :? :? :?
én is így voltam annó....utána meg azon görcsöltem, hogy milyen ciki újra visszahívni őket, hogy bocs az előbb elfelejtettem ezt-azt... :oops:

puszi:eszter

eszter82
Budapest

Macsek, nagyon szuper!!!! Szorítok még a másik kettőcskéért, h. jobban legyenek!
Tuti, ICSI-vel csinálják, no para! Lesz itt beülti 1000000% :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Woody,
Afp-hez kell időpontot kérni ?

kubuspace

Na, Macsek, juhuhú, hát ezek jó hiirek!!A két kis gondolkodó is magához tér majd, ne aggódj!!Minden rendben lesz, csak anyuka ne őszüljön meg holnapig! Megy a szoriitás, tudod, innen ezerrel!!

Navared, hát amint levették a vért, megyünk megkeresni! Gondolom fent fogsz csücsülni Sz ügynök szobájának várójában. Egyébként az iwiwhez képest már barna a hajam. De a férjem nem változtatott hajsziint és fazont sem. De majd én jól rádismerek!!

Eszter, hát igen, persze hogy a picúrokért képesek vagytok mindenre!! Meghát gondolom leginkább neked kell önmegtartóztatni, apának azért kicsikével könnyebb. :) Majd ha a picúrok felnőnek, jól elmesélitek nekik, hogy mit vittetek véghez érettük!!

M
muzsi

Muzsi, ez fantasztikus!!!! Annyira örülök! :D :D Szerintem tuti többen vannak, mert nekem ennyire nem erős a csík, biztos magasabb a HCG-szinted! Nagyon vártam már a jó hírt!!! :D

Navared, miből kell neked duplát szúrni? mert nekem úgy volt ősszel, hogy a deca miatt alakult ki ciszta, erre dupla decát kellett szúrni, és utána nem akartak nőni a tüszik és a mnyh.Ne szomorodj el, mert, ha reménytelennek látta volna a doki, akkor leállítja.És mehetsz tovább.A mostaninál, a 6 szuri az úgy volt, hogy 4 menpour, 1 cetrotide, és 225gonal.

Vörösmacska, nagyon izgulok érted! Biztos minden rendben lesz!!!

Mieza, szerintem vedd a clearblue-t, nekem ezen volt a legerősebb a csík az 5közül! :D

Még valamit akartam írni... mindegy majd eszembe jut...
Vendég

Köszönöm mindenkinek a válaszokat!

És mindenkinek nagy drukk!!!
Én pénteken megyek tesztre, szerdán fogok itthon egyet próbálgatni :) Van olyan, aki pénteken jön vissza?
mieza

Annak aki ad Sz.-nek, az irodában, az asszisztens előtt teszi? Bocsi, én még ebben nem vagyok nagyon jó. Sosem adtam SZ-nek, de ha sikerül, esküszöm meghálálom 
mieza

kubu, a doki azt mondta, hogy telefonálnom kell a terhesgondozóba a nőnek (ha jól emlékszem Adrienn).
Szerdán telefonálok majd, mivel nekem jövő héten kell menni (kedd v. szerda). A lényeg a betöltött 16. hét eleje.
Ha kell szám (nekem a mobilt adta meg a kombináltnál) elküldöm neked holnap, csak szólj!

woody

Woody,
rendben ha beszéltél vele, pls add meg utána nekem is a számot, mert amit hívok nem veszik fel.
Nekem 22-25 között kell mennem valamikor.
Köszönöm, de ugye oda mész a szülészet földszintre Te is ?

kubuspace

Muzsikám:Hatalmas gratula!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

mieza:hajrá péntek!!!!!!!!!!!!!

vörösmacska:nah látod nincs baj!az a két kicsit lassabb sejtecske is be fog indulni!!!!!!!!!!!
puszi neked is!!!!!!nyugika....

Eszter:remélem jól vagytok mind a 4en :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
sting1982

sziasztok

muzsi
gratula, nem lesz semmi gond, csak fel a fejjel.
nekem már nő a hasam rendesen de még mindig olyan furcsa és nem nagyon tudom elhinni hogy itt a pocaklakó.
majd szerdán uh után ha látom akkor már biztosan más lesz.

macsek
szoritok nagyon.

heni
neked is meg drukkok mennek
holnap reggel siess írni, mert tudom hétfőn nem dolgozol és nem vagy netközelben.

bocs ha valakit kihagytam, mindenkinek drukkolok :)

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Muzsi, okés, Vaya szerint simán rámismerni, mert olyan jellegzetes a fejem :lol: Ha megnézed páromat is, akkor nehéz lesz nem megtalálni! :wink:

Zsu, én Merionalból kaptam 6-ot :oops: Gonlaból kicsit visszavett és maradt az egy Deca...
Akkor a te példádból is okulva: van remény!!! :D
Viszont én a 6-ot kétszerre adom be és nem 6 szúrással :wink: úh. így "csak" össz. 4 bökés kell!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navared, persze, hogy van remény!!!Nem szabad feladni, zárj ki minden negatívumot magad körül és csak magaddal és a tüszikkel foglalkozz! Nekem ez bejött, én tök sokat dumáltam hozzájuk!!! :D
Vendég

Olyan jó, hogy a babások is visszajárnak ide, jó a sok pozitív példát látni, erőt ad :D
mieza

Heni beágyazódáshoz: Kép

Muzsi a vérvételhez Kép

Vayacon: megtermékenyüléshez és a beáágyazódáshoz: Kép

Mieza a pozitív teszthez: Kép

Vörösmacska: megtermékenyüléshez Kép
vörösmacska

segítsetek, szét van esve az agyam, kinek még ?
vörösmacska

Vörösmacs, te olyan kedves vagy! :) Mindenkinek minden széphez és jóhoz? :)

Lukácsné, nagyon jó érzés lehet, hogy a pocid is nő már!Szerdai uh-n újabb bizonyiitékod lesz :) Aztán te már holnap bele is lépsz a második trimeszterbe!!Nagy gratula!

Jajj, mindannyian annyira kedvesek vagytok, hogy velem örültök!! De azért még szerdán nagyon kell majd a szoriitásotok!

Heni, Vayacon, remélem zsiirul ment minden. Ha van egy kis erőtök és merszetek, akkor várjuk az infókat!

M
muzsi

kubu, igen a földszinten van és küldöm majd.

woody

Hát lányok kicsit elmegy otthonról az ember és mik történnek?

Muzsikám nagyon gratulálok de csak halkan!!! A legszebb nap nektek. Mindenki eljut ide egyszer!!

Ancsy mi is feb 26.án kezdünk lombikot Sz ügynöknél lehet még találkozunk. A pirinek meg üzenem hogy ne késsen !!!!

Navi drágám nagyon vártam a híreket, már csak azért is mert mi egy cipőben járunk. Nagyon sajnálom hogy az ügy egy kicsit megnehezedett, de te ezt az akadályt is venni fogod. Sőt!! Mit mondott hány petike van? És hanyadik napon vagy? Minden rendben lesz ettöl a nagy dózistól bizti elindulnak!!
És sosem tudhatod mit hoz a holnap ezt valahol olvastam!!!
De Muzsinak is nagyon jó a szövege!! :D

Vöröscicus hát jól belekavarodtam a dolgokba de most meg ezerszeresítem a drukkjaimat. Most látom hogy elég jól beindultak!!!
A kis közepes állapotuaknak meg hiperszuper életerőt varázsolok :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Lehet hogy ők fázosabbak kicsit mint a többiek. De a bébihez te is tudod egy is elég!!!

Kubu bár csak azon törhetném a fejem hogy mi legyen a hálapénzel
Remélem azér nem sértettelek meg mert nem az volt a szándékom. Szóban jobban el tudnám magyarázni.De itt leírva más az értelme.
Nyilván meggondolandó hogy tényleg számithatsz rá akár húsvét akár hétvége nem fog at passzolni. Hát igen ennek ára van. És remélem zökkenőmentes lesz a szülésed!!! Te az első gyerköcöt is nála szülted? Az én orvosom akinél Laurát szültem nagyon jó volt, ö is szabiról jött be a szülésre és tényleg el sem mozdult mellölem.Igaz pikk pakk kint volt 3 óra alatt. Csak sajna nem vette észre a 16cm
-es cisztámat.
Pedig jártunk hozzá meddöség ügyben is.
pancsi76

Köszönöm mindenkinek a szorításokat, varázslásokat. Még dolgozom, összeszedem magam a munkahelyemen aztán megyek haza, holnaptól nem dolgozom.
vörösmacska

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?