Na végre!
Muzsi!
GRATULÁLOK!!!!!
ez szép erős lett...
csak nem ti is dupláztok?
Vörösmacs!
jogos, hogy para vagy....már az én gyomrom is görcsben van miattatok
azonnal írd meg, amint tudsz valamit
addigis hipermegadrukkok!!!!
CSAJOK!
NAGYON NAGYON DRUKKOLUNK MINDENKINEK AKI ÉPP MOSTANSÁG ÜGYKÖDIK A BMC-BEN!!!! Aztán gyertek az eredményekkel!
Heni!!!
Nagyon pozitívan kell hozzáállni mindenhez...én tőled tanultam
nagyon várunk, hogy gyere mesélni
puszillak!
Lányok!
nagyon belejöttetek ebbe a kekszelés témába...
erről csak annyit, hogy mi le vagyunk tiltva a szülés utánig... és már július óta...
...ha újra ügyködhetünk, addigra egészen olyanok leszünk mint a totál kezdők...
Vicky!
gyönyörűséges csodaszép Barbus!
nagyon gratulálok Nektek mégegyszer! teljesen el vagyok varázsolódva...
Sajt!
Nektek is nagyon nagyon hajrá!
Minden rendben lesz...már mindjárt eléritek a célt
Kiss Angyal!
ezt neked írtam válaszként még pénteken, de be volt szarva a netünk itthon
nekem is volt hogy fájt a derekam, azaz beállt az egész oldalam délutánra! na az nem tályog! csak hát az izmok közt csinált magának helyet a lötyi!
azzal segíthetsz esetleg, hogy miután kihúztátok a tűt, utána egy fél-egy percig körkörösen masszírozod...akkor hamarabb megtalálja a helyét a folyadék! ez ezzel jár! később lesz olyan is, hogy úgy viszket majd, hogy ki akarod kaparni az oldalad!!! de az majd hónapok múlva, mikor már tésztaszűrő az oldalad!
nézem a tűket.... 2 félém van amivel kaptam...az egyik sárgászöld, a másik zölz zöld.
sárgászöld: 20g-s, 0,9x40mm a tű része,
zöldzöld: 21g-s, 0,8x40 mm a tű része.
...de hidd el tök normális amit érzel!
ha tályog lenne, akkor nagy fel nem szívódó csomót éreznél, ami 2-3 nap múlva is ugyanakkora mint az elején, és nem csökken, és egyre jobban fáj, és keményedik! de ha ezekkel a nagy tűkkel kapod, ne izgulj, olyan mélyre megy, ahol nem nagyon jellemző a tályog. ott már túl ér a zsírszövet tartományon, és tisztán izomba megy!
állva adjátok be? vagy fekve?
nekem az jött be legjobban, ha álltam. mert akkor tudtam legjobban ellazítani a derekamban az izmokat! csak az éppen szúrt oldalon jól rogyaszd be a térded...és próbáld meg nem összehúzni az izmokat...lazaság kell oda
KITARTÁS
Eszter