Új privát üzeneted érkezett!

Sziaztok!
Beugrottam megnézni, hátha szült valaki :D

Nem kell rohangálni semmiért!!! Házasságit vagy apaságit , meg a mama személyiét, lakcímkártyáját kérik, kitöltenek egy papírt és postán jön az anyakönyvi, lakcímkártya, meg a taj kártya. Nekünk már meg is jött az anyakönyvi, meg a lakcímkártya.

Igen, nagy a fejetlenség. Amikor jöttem haza, 4 szülőszobára 6 szülő nő jutott. 6-an jöttünk akkor haza, és már délbe 6 újszülött volt. Ugye, ha a frontok beindulnak... :D

Most megyek, majd jövök és írok, addig meg néha bekukkintok.
Puszi, mindenkinek kitartást és drukkolok!

Kép
Kép
Kép
szonja77

Sziasztok!
Én ma egész nap főztem, ill. csak délután. Délelőtt vásárolni voltunk... Nagyon nem bírom már a talpalást, nem bánom, hogy be kell feküdnöm... Ma már olyan érzésseim vannak, hogy nem lesz ebből 15.-e sem... szerintem hamarabb jön a pincúrom...
Szonja! Jó, hogy benéztél, írj majd, hogy hogy vagytok! :) Remélem van sok tejcsid és szopizik szépen a babácskád! :)
Twist! Dorottya babának nagyon boldog névnapot kívánunk! :)
Kattkat! Csörögj, ha bennt vagy, találkozhatunk! :)
Katák??? Mi újság??? Ne tűnjetek el! :)
Vendég

teszti! Szerintem normális, hogy sokat alszanak, használd ki, mert hamar eljön a szaladgálós időszak.
Viszont: figyeld a pisis/kakis pelusok számát, a kutacsukat, és hogy van-e gyarapodás. Nagyon picik még (gondolom), és hamar visszaeshet a súlyuk, sárgulhatnak, stb...
Írok pü-t, egy e-mail címmel, hogy gyorsabban tudjak válaszolni, ide sajnos ritkábban tudok jönni.

adrienn! Kitartás a kórházhoz! Amikor én szültem, akkor is oltári nagy káosz volt... Nem részletezném. Ez szerintem ott inkább általános, mint ritkaság.

Kép
ribizli85

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2012.01.28 22:51-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

kattkat! Azért a folyosón biztos nem fogsz szülni.
Amikor én voltam, akkor aznap 6 kisbaba született, abból ugye 2 az enyém. :D És az egy átlagos, frontmentes nap volt. (na jó mindenkinek átlagos volt, csak nekem nem. Abban az egy napban rimánkodtam, hogy csak akkor ne szüljek...) Én a káosz alatt nem a szülőszobára gondoltam, az az osztályhoz képest a béke szigete. Addig minden tutira rózsaszín volt, amíg nem maradtam tök egyedül a szobámban. A legdurvább az volt, amikor hiába csengettem az éjszaka közepén, senki nem jött. De nem akarlak ijesztgetni.

Kép
ribizli85

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2012.01.28 22:52-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Keressük az év legjobb szülésznőjét
Az Év Bábája díj

Az Országos Bábaszövetség minden évben a kismamák és a szakma javaslatai alapján odaítéli egy szülésznőnek az Év Bábája díjat.
Kérjük, ha van szülésznő, akire szívesen emlékeztek, aki megkönnyítette a vajúdás-szülés folyamatát, írjátok meg e-mailben vagy levélben nekünk, hogy Szövetségünk vezetősége a javaslatok alapján a legjobb szülésznőnek átadhassa a díjat.
A levélben írjátok meg akár nekem privátban, akár az endomed@t-online.hu címre:
- a neveteket (bizalmasan kezeljük, senkinek tovább nem adjuk),
- hogy mikor szültetek – az sem baj, ha évekkel ezelőtt szültetek, de most jutott eszetekbe, hogy szavazzatok rá –
- a szülésznő nevét és a kórházat, ahol dolgozik
- és az is jó volna, ha írnátok róla néhány sort, miért őt választottátok, miben segített…
A Nemzetközi Bábanapon, vagyis a Szülésznők Napján, május 5-én adjuk át a díjat, mely ünnepségre szeretettel várunk minden kismamát.
A Bábanapról, a helyszínről és a díjról olvashattok még a Kismama újságban is.
nováky_rita

Jó napot!

Jól vagyok,nem szeretnék nagyon eltűnni...:)

Kezd lefelé szállni a hasam,ez nagyon érdekes...most már jól tudok levegőt venni...:)
Állandóan tüsszögök...nem vagyok megfázva....miért van ez?

A mai hó se esik jól,fáradtnak érzem magam ezektől a frontoktól...

Adrienn,hajrá odabent...de jó neked,lassan találkoztok Angélával...:)
Kattkat,szerintem a héten te is babázol már...:)
kata35

:D
Sziasztok! Ma megyek vissza, már csak néhány óra.... :(
Kata! Ki az az Angéla??? :shock: :lol:
Ha valaki jön utánam, értesítsen... :)
Vendég

Abigél...

Bocsánat...:)

Már olvasni sem tudok..!

Adrienn,írj,ha hazatérsz!!!!!Szorítok nagyon!!!!!
kata35

Írok én előbb is! :)
Elfoglaltam az ágyamat... Nagyon nehéz volt az elválás az én gyöngy fiamtól... Ma amúgy is, különösen ragaszkodó volt egész nap... Millió puszit kaptam Tőle, segített, egy Tündérke volt... Nehéz lesz nélkülük, Apa is hiányzik már most :(
Valaki jöjjön "mellém", mert elég gáz itt! :)
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2012.01.28 22:53-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Jó reggelt!

Milyen volt az első éjszaka a kórházban,Adrienn?

Kattkat,te vajon mit csinálsz hajnali negyed2kor,amikot írtál ide?
Nem tudsz aludni?
És már csak 3 nap?
jajj,de jó nektek!!!!

Én már elég türelmetlen vagyok,pedig még egy hónap papíron...
Tegnap egész nap pizsamában glasszáltam itthon...
kata35

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2012.01.28 22:55-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2012.01.28 22:56-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

...k:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2012.01.28 22:57-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Szia Kattkat!

Adrienn nagyon eltűnt...
Remélem jól van...

És neked már csak 2 napod van?
Nem fektetnek be?Hogy szem előtt légy?
Mi lett a sztrptokokuszokkal???
Mindennap mész nst-re?
Jön a front pedig....Bármi lehet....:)
kata35

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2012.01.28 22:59-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Kattkat!

Mi jól vagyunk,Bogi rugdal ezerrel,néha már fáj is....
Dehát már nem sok helye van és próbálkozik szegénykém...

megmutatták a szülőszobát a kórházban.
Nagyon helyesek...El is képzeltem,hogy szülünk valamelyik ágyon...brrrrr..:)

Te hogy vagy ezzel?
Félsz kicsit?
Nálam ez nagyon érdekesen alakul,a félelem szó nem jut eszembe,inkább izgi...remélem kibírom....ha meg nagyon fáj:ott az EDA.

De te előbb átéled,majd mesélj..:)
kata35

Sziasztok!
Nem tűntem ám el, csak elért minket a hasfájás....
Úgy kezdődött, hogy megfogadtam a tanácsot: tegyem mellre, amikor csak kéri. Na, kérte óránként, fél óránként, éjjel csak a cickón volt hajlandó elaludni. Naná, hogy hagytam, én is szerettem volna egy kevéskét aludni. A vége az lett, hogy egy hetesen 100-140 grammot evett. A védőnő és a dokinéni el volt képedve. Most szigorúan 3 óránként ehet. Akkor azért fájt a hasa, most meg elért a "klasszikus" hasfájás. Napközbe még csak-csak elviselhető és valamit azért alszik: kb. egy-másfél órát, de előtte ugyanennyit van fenn, és sírdogál. Viszont este 8-tól indul ám a haddelhadd: akkor akármit csinálunk vele (ami egyébként napközbe használ) torka szakadtából üvölt 2-3 órát. Már totál kivagyok: a fáradtságtól is, meg már előre rettegek az estéktől. A tegnapi volt a csúcs: este 6-tól éjfélig gyakorlatilag nullát aludt, az éjféli etetés után még másfelet ordított... úgyhogy reggelre kezdett csappani a tejem. Akkor meg ettől voltam ki.

Úgyhogy ez van. Bocs, de én megfogadtam, hogy nem csak a szépet írom le, és nem fogok szép rózsaszín dolgokat írni, csak akkor, ha úgy van.
A rózsaszín: hogy a család sokat segít, nélkülük nem bírnám.
Na megyek....
Mindenkinek drukk!

Kép
Kép
Kép
szonja77

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2012.01.28 23:01-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2012.01.28 23:01-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

kattkat!

Ha beviszed a laptopot,akkor az első élmények megosztása a mienk lesz....ugye?..:)

Nagyon gondolok rád,szorítok ezerrel!!!!!

Ki megy be veled?
Az anyósod?
Nem leszel egyedül,ugye?
Bár,most ahogy bent voltam és végig vezettek a szülőszobákon,nagyon kedves volt mindenki.
Ilyen téren biztos jó élmény lesz....
Van szülésznőd?
Ha kifogod véletlenül Kovács Margitot,jó lesz neked,egy tündér!!!!!
kata35

Sziasztok!
Hát igen, van akinek kijut az eszik-alszik baba, én nem gondoltam egy percig se, hogy az enyém ilyen lesz. De ez már kezd átmenni a másik végletbe. Azt is hozzáteszem, hogyha az elsővel ennyi lett volna....vagy most már rutinosabbak vagyunk. Csak ugye, most van másik, már nem annyira egyszerű, hogy a kicsit álló nap dajkáljuk. Mert akkor a nagy bevadul, vele is kell foglalkozni, ami szintén természetes. Meg főzni, mosni. Mert ezek a nagyon muszáj dolgok. Az ablakpucolást elhalasztjuk egy évvel :D
Bár most nem panaszkodom. Éjjel aludt. Csak a tejem kezdett elapadni. Most a kettőből egyszerre tud annyit enni, mint előtte egyből.

Egyébként én is nagyon utálom, ha jön valaki. Mert igazad van, ez az összeszokás időszaka. És nem véletlenül 6 hét. Az a baj, hogy senki nem tudja, mennyit illik ilyenkor a babás háznál tölteni. Persze ez csak az én véleményem. Mert biztos van, akinél apa dolgozik álló nap, és jól esik, ha valaki rányitja az ajtót és beszélhet valakivel pár szót...

A szülésem röviden (mert ugye rövid is volt :D ): egész éjjel keményedett a hasam, de brutál mód. Hajnali 5-kor éreztem egy keményedés közbe, mintha valaki alulról megrugott volna, nem volt jó érzés. Fel is kelt a férjem és kérdzte, hogy van valami baj. Na ebbe a pillanatba kezdett el folyni a magzatvizem. Hívtam a hugomákat, hogy jöjjenek a kórház elé a gyerekért. Fekve navigáltam apát, hogy mit adjon a gyerekre, mit tegyen a bőröndbe. Aztán egyszer csak kitört a gyerekszobából: a kocsi. Mert azt tudnotok kell, hogy mióta ellopták a kocsinkat, a csotrival az egy km-re lévő parkolóba állunk. Úgyhogy ott maradtam a gyerekkel. Amíg apát vártuk lezuhanyoztam, felöltöztem, ami érdekes mutatvány volt lábam között a törölközőkkel, mert a víz folyt ám rendesen. Kb. 15 perc alatt a kórházba voltunk, addigra a csizmámba is állt a magzatvíz :D Ja, voltak közbe fájásaim, összevissza, volt hogy 10 percig semm, utána meg 2-3 percenként. Nem volt még annyira vészes.
Megvizsgált az ügyeletes (kb. negyed hétkor) 4-5 cm volt már akkor a méhszáj. Mondta, hogy akkor nem riasztják a Kiát, mert úgyis jönnek 7-re az Adriennel. Mire jöttek már 6-7 perces fájásaim voltak (még ez sem volt kibírhatatlan) és 6-7 centi volt a méhszáj. A doki javasolta az EDA-t a gátvédelem miatt, így belementem. Fél 8-kor adta be. A teszt adaganál még éreztem a fájásokat, és még a rendesnél is azt mondta az Adrienn, hogy még kettőt fogok érezni. A harmadikat már lenn éreztem, és úgy hogy mindjárt szétszakadok. Kérdeztem is, hogy ez normális, mert úgy érzem, hogy nyomnom kell. Megvizsgált, és mondta, hogy még ne nyomjak mert van még egy lehelletnyi méhszáj és még kell hozni az újszülött szettet. Ekkor még mindig 3-5 percenként jöttek a fájások.
Na a következő fájásig megtelt a szülőszoba: az ágyat viharos ütemben kapták szét :D és a következő fájásnál már nyomhattam. Na, ez az érzés durva volt: azt hittem szét szakadok. De most - nem tudom, hogy hogy- szuperül ment a nyomás. Nem kellett hasba könyökölni és kb. 5-6 nyomás után kinn volt gátvédelemmel az én kis babóm 8 óra 8-kor.

Na, most megyek ebédelni, aztán etetni a manót.
Drukkolok nektek!
Adrienn, hajrá!

Kép
Kép
Kép
szonja77

Szonja!

Köszönjük a beszámolót,jó volt olvasni...:)
Egy élménnyel megint gazdagabbak lettünk....:)

Remélem Adrienn jól van,nagyon eltűnt....

Kattkat!
Itt vagy még?
Mármint otthon?
Vagy beindult a dolog?
kata35

Sziasztok!
Írtam Adriennek!
Azt írta jól van, hétfőn lesz a császár.

Kép
Kép
Kép
szonja77

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2012.01.28 23:05-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2012.01.28 23:05-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Kattkat!

Akkor biztos félreolvastam a laptopos dolgot...
De akkor is írj majd hamar,hogy hogyan sikerült...mert utánad én jövök..:)
Vagy talizunk bent...:)
Ki tudja....?
Bár addig azért ne hord.....március elejéig..
Nálad kisfiú lesz vagy kislány....bár biztos írtad már,csak én vagyok gógyis...
Nálunk sem lesz szülésznő fogadva,elég az orvost fizetni....
De Margittal most találkoztam és aranyos volt nagyon....

Szonja,
de jó,hogy gátat védtek...ezt én is nagyon szeretném...
És az Eda nem hatott,mert azt írtad,majd szétszakadtál...?!

Kattkat
te kérsz majd EDA-t?vagy teljesen beavatkozásmentesen szeretnél szülni?
Hú,nagyon izgalmas ez az egész...
kata35

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2012.01.28 23:07-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Sziasztok! Drukk Adriennek a hétfői császárhoz!:)
Én vittem laptopot a kórházba, senki sem fért hozzá rajtam kívül, mivel úgysem mozdulunk ki sosem a szobából, ezért biztonságban volt:) Nekem jól jött, mert néha kellett a kapcsolattartáshoz. Bár nem sok időm volt rá baba mellett. Ezért inkább javarész rádiót hallgattam. Akkor volt a BKV sztrájk, hallgattam a híreket, milyen pocsék a közlekedés, és aggódtam, hogy meg tud-e látogatni engem a család. Szerencsére megoldották:)

Kattkat, neked is drukk, hogy beinduljon a szülés. (Az én babám pont 40. hét + 1. napon született, nagyon pontos volt.)
A 143/74-es vérnyomi kicsit magas, bár a 74 szuper érték:) A 135/74 szerintem rendben van. Bár nem tudom, hogy előtte milyen értékeid voltak. Kitartást, nemsokára babázhatsz! Az meg nagyon jóóóó:)
Vendég

Köszönöm szépen Dorka nevében a Dorottya napi köszöntést, most látom csak:-) Adrienn, a te kislányodnak boldog Abigél napot kívánok utólag is.
Mi jól vagyunk, gyakori védőnői és gyerekorvosi ellenőrzés alatt, így nagyon el sem tudom rontani a kis hercegnőt:) :wink:
Kezd végre elmúlni a vérzésem a szülés után, most már csak ritkán van egy kicsi. Jövő héten lesz a hathetes felülvizsgálatom, ott izgulok, hogy minden rendben legyen. Dorkát is visszük, megmutatjuk a dokinak:)
Nagyon várom már a jó időt, szeretném sétálni vinni a kiscsajt és kimozdulni végre. Jól kifogtam most ezt a sarkvidéki időt folyamatosan január eleje óta.
Sok sikert nektek!:)

Teszti, puszilom az ikerbabókat!!!:)
Vendég

Sziasztok!

Március 6-ra vagyunk kiírva.....
Az még jó sokára van....
De szerintem 20-ától bármikor jöhet....
Ezt nem tudom miért gondolom,de ez a fixaideám,hogy előbb jön és nem március.
De a tények azt mutatják,hogy marad még,mert a hasam is fent van még,kevés fájásom van,zárt is voltam még legutóbb teljesen,bár ez jövő kedden kiderül a vizsgálaton..

A napjaim most elég jól telnek,nagyon jókat alszom éjjel,most elég könnyűnek tűnik a pocak is - máskor meg alig bírom - pakolgatok,mosok,főzök,vasalok - bár ezek után azért elfáradok...

Ez a magzatvíz elfolyás nagyon izgat,főleg,hogy Szonja írta,hogy a csizmájába is folyt...
Ha beteszek egy tena betétet,az nem elég,lucskosan indulok a kórházba?
Jól meg lehet fázni....nem?

Lányok,ti ittátok a málnalevél teát?
Azon hezitálok,hogy elkzdjem-e,most kaptam a barátnémtól.
Hatásos?
kata35

Sziasztok!
Kata! A tena betét azért eltart egy darabig, de nekem csak hagyományos volt és most nagyon folyt. Az elsővel is a vizem folyt el, akkor azért sokkal kevesebb volt. Csak a gatyám lett tök víz, a csizmámig nem jutott :D

Másik Kata!
Nemsokára írok privit!
szonja77

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2012.01.28 23:08-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

És még egy-két kérdés a tapasztaltabbakhoz...:)

A magam hálóingében szülök vagy kórháziba?
Vigyek egy eldobhatót,mert gondolom utána használhatatlan...ha az enyémbe visszük végbe a dolgot...?

Végülis adnak eldobható pelenkát vagy egyáltalán nem és mi vigyük...?

Kell evőeszköz,jobb,ha van?

WC papír legyen nálam pár guriga?

Ti hány hálóinget pakoltatok?

Akkor elkezdem a málnalevelet,végülis kárt nem okozok,legfeljebb nem szülünk meg.....:)
kata35

Kata!
Saját hálóingbe szülsz. Hát nem tudom, hogy használhatatlan lesz-e, anyukám itthon szépen kihypozta nekem. Persze az is igaz, hogy én gagyit vettem, mert soha többé nem fogom felvenni, utálom a hálóinget. De ha úgy gondolod, vigyél eldobhatót.

Pelust vinni kell, de ruhát nem. Csak angol pólyába, meg kisingbe vannak (tök szívás lesz, én állandóan küzdöttem vele) saját ruhát nem adhatsz rá. Meg popsitörlő kell. Ott van popsikrém, és alkohol is.

Szerintem vigyél evőeszközt. Láttam ott, de szerintem kisebb gondod is nagyobb lesz annál, hogy kanál után kuncsorogj. Automatikusan ugyanis nem adták. Tányért, poharat, meg kést is tegyél. Mert a reggelihez, meg a vacsorához nem árt. Én csak kenőkést tettem. Jó volt vele nyiszatolni a zsemlét :D

Én wc papír hegyeket hordattam be. Azzal teregettem be ugyanis a slozit....de lehet kapni wc-re tehető papírt is. Persze lehet, hogy Te meg tudod oldani guggolva is, nekem komfortosabb volt ülve :D
És napi egy hálóinget/pizsit vittem, és egy pótot.

És amivel még számoljatok a kereskedelmi mennyiségű ásványvíz.
Ja, és betétet is vigyél.

Bocs, ha olyat írtam, ami evidens volt, csak szerettem volna teljes körű tájékoztatást nyújtani :D
Ha tudtok, kérjetek alapítványi szobát!
Mindenkinek drukk!
szonja77

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2012.01.28 23:08-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Kattkat, a zárójelentéshez kapsz egy csekket és azt kell befizetni utólag.
WC papírt vigyetek, nekünk elfogyott, elég sok fogy belőle, szóval én azt mondom, hogy 4 tekercs kelleni fog (nekem kellett).
Én saját hálóinget vettem fel szüléshez, de a magzatvíztől totál elázott, kaptam kétszer is kórházit. Adtak ott nekem, nagyon rendi-bendik voltak.)

Nekem 5 hálóingem volt, de így is haza kellett küldeni mosatni. A végén már nem is kellett hálóing, hanem két napig melegítőben és pólóban éreztem jobban magam, amikor már jobban tudtam járkálni. Jobb érzés volt úgy bemenni a dokihoz, hogy átnézze a sebemet. Úgy fogadni a látogatókat. Szóval, nekem a melegítő is jól jött:)
Vendég

Jól mondja Szonja, evőeszköz kell. Ja még lapos tányér is a reggelihez. Ezek nekem nem voltak, úgy kellett a rokonokkal behozatni.
A kaja szerintem nagyon-nagyon finom volt, imádtam a friss zsömlét és kenyeret reggel, hmmmmm! Én ott mindent két pofával ettem, komolyan nagyon ízlett. :wink:
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2012.01.28 23:09-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Igen, igen, csatlakozni tudok Twisthez. A férjemmel körbejárattam a környékbeli pékségeket, hogy olyan zsemlét hozzon, mint amit a Péterffybe adtak. De nincs sehol :cry:
szonja77

Sziasztok!

Dorka tényleg gyönyörűűű baba,gratula hozzá...
És nagyon aranyos,kiegyensúlyozott az irományok szerint...
Szerencsések vagytok!!!!
:)

Kattkat!
Hol vagy?
Tán nem szülsz végre..:)
Naaagggyon hajrá,ha igen...
kata35

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2012.01.28 23:12-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Sziasztok!

Most jövök a kórházból...
Terheléses cukor-vérvételről.Úgy volt,hogy nst is lesz,de tele volt az nst szoba és a szülészeten káosz és őrület...
Állítólag - a szülésznő mondta,aki onnan jött ki - rengeteg munka van,sokan szülnek ma...
Babák sírtak fel,műtősfiúk rohangáltak..
Húúú...

Adrienn is ma szült....HAJRÁ

Kattkat,te is ott voltál a sorban...?

naaagyon el van tűnve mindenki!
kata35

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2012.01.28 23:12-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Sziasztok!
Adrienn írta: 9 óra 58-kőr megszületett Abigél, 3370 g és 55 cm. Mindeketten jól vannak!

Gratula, jó egészséget és sok tejcit kívánok!

A többieknek drukkolok!
szonja77

Adrienn!

Igaz,nem vagy net-közelben,de naaaagggyon gratulálok!!!!
Amikor bent álltam a szülőszoba előtt ma háromnegyed 10 felé,te akkor voltál biztos a műtőben...brrrr....misztikus a dolog!!!!
Még így fél-ismeretlenül is...:)

Szép,seb-gyógyulós napokat és sikeres szoptatást!!!!

Kattkat,
jelentkezz,ha otthon vagy és nem maradtál kórházban...
Bár most már jöjjön az a gyönyörű Domonkos!!!!
:))))

És lassan kikopnak az emberek mellőlem...mindenki megszül,itt maradok egyedül..:)
Holnap megyek nőgyógyászhoz,kíváncsi vagyok mit mond...
Végülis 3 hét van hátra....
De már nagyon nehéz a pocak és hamar elfáradok...
Nem is tudom,hogy csinálom végig a szülést,ha ilyen hernyó maradok...:)Remélem kapok erőt fentről....:)
kata35

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2012.01.28 23:14-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Kattkat!

Akkor még esélyes,hogy talizunk odabent...
Vagy akár együtt csináljuk végig....:)
Neked is leszakad a derekad?Vagy te tök jól bírod az egészet és én vagyok ilyen erőtlen....

Legszívesebben feküdnék egész nap....

Jön a melegfront,hátha az majd belöki Domonkost!
:)
kata35

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?