Új privát üzeneted érkezett!

Moncsi, várjuk a híreket:) Tök izgi!
Vendég

pgsuska: Köszi. Az aláírásomban van az oldalának a címe. Ott meg tudod nézni a képeket róla. De dobok fel ide is egy párat.

Kép

Kép
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok,

megjöttünk, éééééééééééééééééééés ismét

kisfiunk lesz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Linácska,

nem kerestelek, mert már Kecskemétre menet kapott a férjem 2 telefont, hogy nagyon sietnie kell haza, így elő sem mertem hozakodni, hogy nekem más programom is lenne. :cry:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Sziasztok

MONIC
Gratulálok ismételten én éreztem hogy így lesz úgyhogy megy is nemsokára a meglepetés. Ma pont voltam postán mert feladtam az adóbevallásom (remélem idén nem szarakodnak velem) de majd a héten még biztos megyünk a városba!

Bocsi hogy a telefonba egy kicsit szűkszavú voltam de épp Miló a kezemben volt kb. 3/4 órája csuklott már és azt próbáltam elállítani.

Megyek is mert fő a kaja és az uraság is hiányol. Igaz most egész jól elvan. Leteszem a játszószőnyegre és valszeg már marhára únja mert már egy hete a kezét nézegeti, olyan édes amikor közelít vele az arcához bebandzsít. :)

Puszi mindenkinek!

Ja Vicky nagyon szépséges a kis rózsaszín csomagod! :)

Suska Olcsájának pedig nagy gratula az első lépésekhez!

Másra nem emléxem az előző oldalról, sorry.... :oops:

dita75

Dita,

MIló annyira szép és okos kisbaba, hogy szerintem már ezerszer megbántad azt is, hogy valaha lányt akartál :wink:
Szó ami szó, ez a kisfiú igazán jól meg lett csinálva :lol:

Vicky,

gyönyörű kislány Barbus!
És te is nagyon jól nézel ki, büszke anyuka :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Monic,
gondoltam volna, hogy felhívsz, ha ráértek, de emlékszem még mikor Danikával voltál, akkor is rohantatok. Valami sztárfotó?????
És gratulálok, tudom, Te kisfiút szerettél volna megint.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Jó reggelt!

Moncsi!
Gratulálok Ketteske Tökihez!!!!

Neveken gondolkodtatok már?

Viki!
Nagyon szép a kislányod!
20150601134430

Jó reggelt!

Monic: Gratula a kukishoz! :) Akkor kinek lesz itt kislánya? Valakivel álmodtam itt a fórumon, hogy kiderült, hogy kislánya lesz, de nem volt egyértelmű, hogy ki volt az. Ezért mondtam Neked, hogy szerintem kislány lesz. Lehet, hogy Boni vagy Viki? :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
Budapest

Denika,
én is kérek egy kislányt!!! Egy Kata még hiányzik a leltárból :lol:

Monic,
annyira kíváncsi vagyok, hogy hogy fogják hívni a kistesót, mert én éjszaka álmodtam valamivel. Mármint az álmomban volt neve már a kisfiúnak. De nem mondom meg, majd csak ha kiderül, hogy egyezik-e vagy sem :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok,

de jót nevettem az álmokon! :lol: :lol:

Denika,

én úgy tudom, hogy Viki mami és Boni mami is a fodros bugyinak örülne a szíve mélyén :wink: És mivel ők is komolyan neki fognak kezdeni a babaprojektnek akármelyiküknek lehet. Vagy az is lehet, hogy mindkettejüknek kislánya lesz :wink: :lol:

Viki mami,

még nincs nevünk. :oops: Bár a férjem tegnap mindenkinek úgy küldte az sms-t, hogy fiunk lesz Rezső :shock: Amit a fél csád komolyan is vett. :lol: :lol:

Linácska,

kíváncsi leszek, hogy megegyezik-e az általad megálmodott név azzal amit majd mi választunk :wink:
Nekem a Zsombor pl nagyon tetszik, de a legjobb barátnőmnek ez az álma, ha egyszer fia lesz, tőle nem vehetem el a nevet. Aztán nagyon remélem, hogy egyszer lesz fia :wink:
A férjemre egy kicsit haragszom, hogy állandóan csak rohanva tudunk eljutni valahova.
:? Tegnap előtt Pestről is rohanva jöttünk haza, harmadát sem néztük meg annak amit szerettem volna.
Tegnap is alig tudtam rávenni, hogy legalább a Brendonba menjünk be, mert akciósak a kabátok és Dancinak venni kellett mert a mostani már kicsi rá.
Ráadásul alkalmi kismama ruhát is vennem kell, mert bálba megyünk február végén, de esélyem sem volt szétnézni, holott itt nálunk biztos, hogy nem lehet kapni.
Esetleg ha Kecskeméten tudsz olyan kismama üzletet ahol árulnak ilyesmit azt szívesen venném nagyon.

Kép}
monic80

Képet majd csak délután rakok mert most Ringatóba megyünk, aztán az anyósomhoz.
Jó képek lettek, Picurka szinte az egész dvd-n a lábait tette szét és libegtette a kukiját :lol: Annyira megmutatta magát, hogy ezt nem lehet összetéveszteni semmivel :lol:

Kép}
monic80

Sziasztok!

Monic,
Gratulálok a kisfiúhoz, és hogy teljesült az álmod! :D Pedig nagyon jó lányos anyukának is lenni! :wink:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Jánykák!
Nekem mindegy, h pöcörője, v. puncója van, csak jöjjön. :wink:
20150601134430

Vicky, de gyönyörű kislánykád van!!!:))) Gratula hozzá, tetszettek a képek is. Cuki az első fürdetés fotó-sorozat:) Nálunk is nagy sírás volt fürdetéskor.

Monic, gratula a kisfiadhoz:) Akkor a fiús cuccokat kiválóan tudod majd használni, szuper:)

Ma képzeljétek, hogy nem kelt fel éjszakai etetésre a kiscsajom, csak reggel 1/2 5-kor ébredt. Most apával aludt, biztos ez volt a titka. :-)
Vendég

dita: Irigyled azért a kis hercegnőt egy kicsit? :) Majd ha már szoknyácskába fogja mórikázni magát. Bár lehet hogy akkor majd inkább én fogom irigyelni Milót, hogy nem kell cicomázni állandóan. Mondjuk most még utál öltözködni.

monic: Gratulálok az újabb trónörököshöz. Az a kép azért jó, mert apa úgy lekicsinyítette, hogy nem látszik a képem. Még jó, mert tiszta lila volt az arcom, a vállam és a hátam is! Rosszul nyomtam és elpattantak az erek a bőrömben. Úgy néztem ki, mintha szeplős lettem volna. Az állam meg átment lilába. De szerencsére elég hamar elmúlt. A csecsemősök azt hitték hogy allergiás vagyok valamire, amit szülés közben kaptam. Legközelebb már ügyesebb leszek. :D (A szülőszobán még azt mondtam hogy nem szülök még egyszer. Most már nem egészen így gondolom.) Te nem tartasz a szüléstől most hogy már tudod mivel jár?

twist: Mi is várjuk már hogy átaludja az éjszakát. Ha az éjféli és a 7 órási etetés közötti kimaradna, az már jó lenne. De most még növögessen csak.

Köszönöm a baba-dicséreteket. Gyönyörű baba, de nagyon sírós tud lenni. Majd csak beáll a napirendünk, már alakulunk.
vicky79
Budapest III. kerület

Csak gyorsan felteszek valamit, mert indulunk sétálni.

Ma sikerült felvennem, ahogy Niki mondja, hogy baba. Megosztom veletek is, mert nagyon büszke vagyok rá. :) Amikor először mondta, majdnem elsírtam magam. :roll:
Videó! Katt ide!

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
Budapest

sziasztok

DENIKA
Jajj de édes Niki. A dumálás mellett azért látom a pakolás is a kedvenc időtöltése. Tényleg büszke lehetsz rá nagyon ügyes kislány!

VICKY
Hihetetlen de nem! Egy kicsit talán a pink cuccok miatt. :?
Valahogy onnantól kezdve hogy egy éjszakát átbőgtem amiatt hogy nem teljesült a vágyam már megfordult a világ és imádtam a kisfiamat. Aztán azóta meg mióta megszületett hát szavakba nem lehet önteni milyen elégedett és boldog vagyok vele. Ahogy Monic is mondja nagyon jól összerakták nekem a BMC-ben! :)
Sőt már lemondtam arról is hogy valaha legyen egy lányom. Pedig eddig el sem tudtam képzelni kislány nélkül az életemet, hisz mindig filmként pörgött a szemem előtt hogy egy kis farmerszoknyás hosszú copfos csajt hintáztatok.

MONIC
Faterom Rezső volt! :)
Amikor Miló megkapta a Csaba nevet sokan kérdezték hogy ez honnan jött én meg mondtam hogy a nevelőapámat hívják így.
Sokan furcsállották hogy akkor már miért nem a vér szerinti faterom nevét kapta Miló másodiknak? Az igazat megvallva még ha a világ legszebb neve lett volna az övé akkor sem, de így hogy Rezső meg végképp.

Köszi a fiam dícséretét. Mindenki ajnározza aki ismeri mert még hangját nem hallották és vadidegenekre is vigyorog mint a vadalma. Ma is átmentünk a szomszédba a kis haverunkat meglátogatni rögtön mondták a szülők hogy egy-két hónapra nem lehetne hogy cserélnénk mert Miló olyan jó baba.
Állítólag már két éjszaka nem alszanak, én meséltem hogy nappal is jókat alszik a tündérkém. Este pedig beteszem a kiságyba cumi a szájába és magától elalszik hajnalig. Csak azzal cseszem el hogy fürdés után kb. 7-8 között eszik pedig ha 10 körül etetném akkor reggelig is kibírná. De végülis mindegy mert már 8kor hulla vagyok úgyhogy jó hogy akkor minden gond nélkül már le tudom fektetni. Amúgy is azt mondják hogy az éjfél előtti alvás számít a legtöbbet így én már 10kor általában alszom. KB. 4-5 körül van ébresztő de aztán megint alszik evés után reggel 8-ig majd még a reggeli után is kb. egy órát rajtam! :)
Tök jó alvókája van!

dita75

Sziasztok

Gyorsan adok életjelet magunkról.

Sok minden történik mostanában lakás rendezés mosógép vásárlás szönyeg vásárlás férjem munkahelyi gondjai.diszkózik és nem akarják megfizetni rendesen de ő csinálná két napja veszekszünk ezen

Vicky nagyon szép baba Barbus

Mi tegnap oldalra fordultunk

ha lesz időm visszaolvasok és irok mindenkinek.

Puszi

Kép

Kép
vius
Baja

Bonikám!
Isten éltesse a 1,5 éves nagy Legényedet! Kép
20150601134430

Vius, gratula az oldalt forduláshoz, ügyik vagytok!:)
Sajnálom a veszekedést, a diszkózás kemény meló lehet, mármint egész éjjel fent lenni, fárasztó. Ő DJ, vagy inkább más tagja a csapatnak? (nem nagyon értek hozzá)

Mi rátaláltunk a büfiztetés áldásos hatásaira, azóta egy bukás sem volt, tiszták maradtak az ágyneműk, a fotel, a babaruhák, mama-ruhák stb. Jó dolog a büfiztetés:)
Vendég

Hali

Twist Dj a kedvesem de már béke van!

Kép

Kép
vius
Baja

Vius, akkor jó:)) Vius, te szoktatod már a kinti levegőhöz Darinkát?

Ditus, te hogy csináltad?

4 hetes lesz Dorka vasárnap és még nem vittem ki a levegőre, pedig már volt +5 fok is napközben. Egyszerűen nem tudom, hogyan kezdjek hozzá. Nehogy megfázzon itt nekem és folyjon az orra! Jövő héten még hidegebbek lesznek, akkor esélyem sem lesz kivinni a picit. Francba már ezzel a sarkvidéki hideggel!
Vendég

Most csak gyorsan Twistnek mert mindjárt forr a vizem a nokedlinek.

Én már jóval korábban elkezdtem. Alig volt 3 hetes Miló. Először csak 5 percre vittem ki a teraszra aztán másnap már dupla annyit. Majd harmadnap olyan jó melegen sütött a nap hogy majd egy órát voltunk kint. Van hogy 2 órát is sétálunk vagy még többet. Jókat durmol a kocsiban, tátott szájjal azt sem tudja hol van. Muszáj is mennünk mert be kell vásárolni, postán csekket feladni, bankba menni szóval mindig van valami. Minuszban is vittem de akkor nem sokat max. fél órát mert hiába van jól beöltöztetve a hideg levegőt beszívja a tüdejébe.

Már két és fél hónaposok vagyunk de még semmi baja nem volt. ....leszámitva a tej allergyt. ..... de az más

dita75

Viki köszi sajna beteg a nagylegény! :cry: meg én is.. láz, torokfájás..Zsiga antibiotikumot kap.. :cry:
Vendég

Boni, gratula Zsigának hogy másfél éves, és jobbulást, sajnál hogy beteg a nagylegény.

Moncsi, gratula a Kisfiúnak, újabb Danci születik majd, irigy nagyon én is fiút szeretnék megint, jaj de szerencsés vagy, Istenem

Ditus, Olcsa két hét múlva egy éves, és még nem volt beteg soha. Amikor hazajöttünk a kórházból akkor szivtam az orrát porszivóval mert folyt azóta a pocakfájáson kivül nem volt semmi baja. Még soha nem hányt, és nem volt lázas sem. Doktornéni aszondja vasból van ez a gyerek, hát sztem is mert baromi nehéz :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
pgsuska

Ditus, köszi szépen a tippeket! :wink: Tök jó, hogy tudtok menni postára és közértbe stb. Én is ilyesmikre vágyom!:) Mindig a páromra vagyok utalva etéren. Mondjuk, nálunk a faluban semmi sincs, tehát kocsiba kéne vágni magunkat és lecsúszkálni Veresig, vagy Gödöllőig, ott kivenni a babakocsit az autóból, összerakni, bele a gyereket és úgy menni.

Boniko, sajnálom a betegséget. Mit kaptatok el? Influenza, vagy valami más? Szegény, biztosan te is rosszul érezheted magad:(
Vendég

Halihó!

Boni!
Jobbuljatok meg!

Én is dögrováson vagyok, szerencsére Öcsinek semmi baja.

Zsuzska!
Olcsa egy VasGyurka!

Twist!
Hű és te is kibírtad, h 4 hétig ne menj emberek közé? Én már rég megzöldültem volna.
20150601134430

Sziasztok,

Twist,

nekünk úgy kellett kezdeni a levegőztetést, hogy felöltözteted a babát mintha ki mennétek, a babakocsit odaállítod az ablak elé vagy az ajtóba és 5 percre kinyitod rá.
Azért nem ajánlom rögtön kivinni a mínuszba, mert ha szellő éri az arcát akkor azonnal visszatartja a levegőt, és Danika is nagyon furcsán lélegzett az elején emiatt. Az ablakban és az ajtóban pedig zavartalanul tudná szokni a hideg levegőt.
Bár ha belegondolok, hogy ennyi idősen Danikát már tanácsadásra is kellett vinni akkor nincs más választás.
Nekem minden napom abból áll, hogy gyerek be az autóba (a babakocsi mindig a csomagtartóban van, már ki sem veszem onnan) aztán ha odaértünk a célhoz, babakocsi ki, gyrek bele és már mehetünk is. MI nagyon a város szélén lakunk, ha egy kiflit akarok venni akkor is autóba kell ülni.

Kép}
monic80

Viki mami,

Danika 1 hetes volt amikor én fodrászhoz mentem, és az összes bevásárlást én intéztem inkább, apa addig vigyázott Dancira.
Én szerintem meg is bolondultam volna.ű

Kép}
monic80

Boni mami,

boldog másfél éves fordulót kívánunk Zsiginek, és mielőbbi gyógyulást mindenkinek!

Dita,

mivel sajnos Danika örökölte a férjem családjától a bronchitist, ha fejre állok akkor is lebetegszik, eddig 3-szor volt komolyan beteg.
De nemsokára 1 éves és el lehet kezdeni az immunerősítést, amitől én nagy javulást várok.

Zsuzska

szívemből kívánom, hogy minél előbb nektek is legyen egy kisöcsitek, Olcsa nagyon értékelné a kistestvért. :lol:

Kép}
monic80

Sziasztok

CSak gyorsan mert most is nyekergés van két napja nyügős .

Twist mi majdnemkét hetesen jöttünk haza a kórházból akkor nem volt pár napig szép idő de utánna 16 -18 20 fok is volt én kivittem 5 perc másnap 10 perc harmadnap hosszabbra sikerült és én azóta minden hová viszem ha nagyon fúj a szél akkor persze nem meg mikor nagyon hideg van akkor sem.mi tanácsadásra is babakocsival járunk pedig jó 20 perc séta oda és 20 perc vissza.

Tegnap előtt is voltunk a városban a dokinőnél széjpenészre kapott gyogyit remélem ok lesz.

Majd jövök és vissza olvasok csak most mennem kell mert ha nincs kézben és olyan kedve van akkor üvőlt és most is ezt műveli

Elkényeztettem.na de mindegy.

Sziasztok

Kép

Kép
vius
Baja

Hát, csak úgy voltam kint, hogy autóval mentünk valahova, vittük Dorkát is. Aztán a párom maradt a kocsiban, én meg vásároltam, rohangáltam és élveztem, hogy végre emberek között lehetek. Mentünk hosszú útra is egyszer, akkor az autóban szopiztattam kétszer is a kiscsajt (én vagyok az élő cumisüveg neki).
Amúgy heti egyszer tudok kimozdulni, amikor elvisz minket a párom vásárolni.
Meg ugye, ellentmondásos dolgokat hallottam, hogy 2 hetesen már levegőhöz lehet szoktatni, aztán azt, hogy csak 4 hetes kortól. Végül is maradt a 4 hetes kor....
na sírás van, megyek
Kép
Vendég

NA, sikerült, tehát a képek Öcsiről (egyenlőre így szólítjuk, mivel még mindig nincs nevünk:

Kép

Ezen a fotón látszik a lába között a "pöcök" :wink: :
Kép

Kép

Kép

Kép}
monic80

Én sem tudom hogy mikortól kezdjük a szellőzést, mert a 4 hetes vizsgálatra már le kellene vinni a dokihoz. Viszont még most is nagyon hideg van és azt mondta a védőnő, hogy még ne vigyem ki. De akkor a vizsgálatra meg majd kiviszem? A jövő hét végén lehet hogy egy kicsit már levegőztetem.
vicky79
Budapest III. kerület

Dorka is és Öcsi is nagyon édes.
vicky79
Budapest III. kerület

sziasztok

A múltkor néztem a Reggelit és ott is azt mondta a védőnő hogy kb. 4 hetes korban lehet elkezdeni a levegőztetést és úgy be kell öltöztetni mint egy eszkimót. :)
Mi egy kicsit könnyebb helyzetben voltunk mert december elején tavaszi idő volt. Minuszokban én is kivártam volna a 4 hetet bár mivel magamra vagyok utalva menni kell. Mivel jogsim nincs kocsiba nem ülhetek ezért ha szar idő van akkor megkérünk valakit hogy vigyen el.

BONI
Sajnálom hogy betegek vagytok, gyógyuljatok meg hamar!

SUSKA
Jó anyagból van Olcsa az tuti! :)
Remélem lesz fiú kistesója neki is..... remélem szorgalmasak vagytok e téren! :wink:

MONIC
Nagyon aranyos Öcsike! :)

Emléxem amikor Czinkiékre vártunk hogy válasszanak nevet nagyon nehezen találták ki és én addig "Izékének" hívtam szegény Nándust. :)

Szted megsértődne a barátnőd ha lenyúlnád a nevüket? Nem hinném, ha annyira tetszik simán adhatod. Családon belül más tészta ... ha esetleg nővérednek ez lenne a favorit.... de barátnőnél.....

TWIST
Nagyon szép a kislányod. Vidám elégedett babának tűnik. :)

VIUS
Sztem az idő miatt nyügös Darinka. Miló is egész nap alszik. Reggel már nagyon türelmetlen voltam hozzá mert evett, kibüfizte magát, kiszedtem a kakiból, pisiből, játszottunk is, semmi oka nem volt az elégedetlenkedésre de csak ment a hiszti pedig ez nem jellemző rá. Viszont már tegnap is ezt csinálta és amikor felvettem 1 perc alatt bealudt rajtam de ahogy letettem felriadt.
Kicsit kezdett telelenni a hócipőm hogy ma újra kezdődik az egész hercehurca és még egy rohadt falatot sem tudtam lenyelni meg a vécén is azt hallottam hogy nyüglődik. Felvettem a játszószőnyegről és már rákiabáltam hogy fejezze be vagy adjon már valami jelet hogy mi a frász baja van. Szegény olyan kis bűnbánó arcot vágott a kis könnyes szemeivel. Utána egész nap babusgattam tök lelkifurkám volt a történtek miatt de már tényleg ki voltam egy kicsit. Imádok vele lenni de azért mégsem csimpaszkodhat egész nap rajtam. Az volt a baja hogy álmos volt mert betettem a kiságyba betakargattam cumi a szájába és már csukta is le a szemét. Szinte egész nap aludt ma is de úgy hogy vagy rajtam vagy mellettem. Első alkalom volt nekem is hogy születése óta délután aludtam. Szerencsére semmi dolgom nem volt mert a nagy otthon van. ISTEN ÉLTESSE AZ A VALAKIT AKI FELTALÁLTA A FARSANGOT!!!

dita75

Dita,

nálunk is csend van ma, ráadásul annyira, hogy Danika is anyuéknál alszik ma, el kell kezdeni a szoktatást. Esküszöm, mintha a szívem otthagytam volna, pedig nagyon jó kezekben van, imád ott lenni, de nekem akkor is hiányzik.
Úgyhogy most ki is használom a helyzetet, könyvelek, mert úgy nehezen haladok amikor Danika rángatja a nadrágom szárát :oops:
Ne legyen lelkiismeret furdalásod, mert rászóltál Milóra, mindenkivel megesik, velem is előfordult, már nem is egyszer :oops:
Amúgy érdekes, ha én szólok rá, nagyon ritka, hogy elpityeredik, még akkor is képes kinevetni ha rácsapok a kezére mert pl megtépte a virágot, de ha az apja megemelt hangon szól rá olyan keserves zokogásba kezd, hogy alig tudom megnyugtatni. Mondtam is a férjemnek, hogy minden apróságért nem kell annyira rászólni a gyerekre, mert Danika nagyon a szívére veszi, és a sírás után még fél órát hüppög a kezemben.

Kép}
monic80

Ditus, szegénykém, elhiszem, hogy amikor már nem tudod, hogy mi baja a picinek, akkor türelmetlen voltál. Te mindent megtettél, mégsem lehetett segíteni a hisztin sajnos, van ilyen. Ugye, azt "tanultuk", hogy éhes lehet, tele lehet a pellus, stb. stb. minden igényt ki kell elégíteni, de aztán mi van. Aztán megáll a tudományunk....

Monic, de jó képeket hoztál! Tök jól látszik minden! Nagyon szép a kisöcsi, formás bébike:)

Mi ma névnapoztunk, mármint a pici első névnapja volt. A rokonok azt mondták, hogy túl korai még megünnepelni, de mi azért buliztunk. Tortát közösen kaptunk, mert nekem jövő héten van a szülinapom, de Dorkáé is lett a torta. Néhány aranyos rokonnak eszébe jutott a névnap és hívtak minket, hogy adjuk át Dorkának a névnapi üdvözletet:) Végül is kapott egy csomó szép ajándékot, mert megint nagy rokonlátogatás volt és amúgy is hoztak neki szép dolgokat:) Imádom, ha a kiscsaj ajándékokat kap, olyan megható: főleg a játékoknak örülök, mert abból szűkösen állunk:)
Vendég

Twist,

én nem is néztem ma a naptárat :oops: (mivel az utalásokat is abban vezetem, pénteken áthajtottam már a jövő hétre, hogy lássam mi mindent kell elutalnom a cégnek

A kislányodnak nagyon sok boldog névnapot kívánunk!

Kép

Évi,

Dórinak is nagyon sok boldog névnapot kívánunk!

Kép

Kép}
monic80

Dóriknak boldog névnapot. Én nem szoktam nézni a naptárt mostanában sorry.... :oops:

MONIC
Én nem tartom helyesnek hogy így viselkedtem. Sajna már eléggé tönkre vannak menve az idegeim így megfogtam az isten lábát hogy Miló ilyen jó baba mert ha sírós lenne valszeg már a hárshegyen lennék.

TWIST
Ezzel én is így vagyok. Százszor jobban örülök ha Miló kap helyettem is ajándékot. Ahogy elnézem párom is mert nagy buzgón pakolta karácsonykor a kocsi csomagtartójába Miló új holmijait.
Nálunk rengeteg játék van igaz ezeknek vagy 80 % plüss. Épp ma gondolkoztam rajta hogy hová teszek majd ennyi porfogót ha már Milót nem érdeklik ezek a dolgok. Egy kiscsaj szobájában sokáig "elférnek" az efajta holmik mert a tesóm lánya is imádja őket alig akart valamit is adni Milónak közülük pedig nem túlzás ha azt mondom hogy kidől a szobájából.

dita75

Móni, hogy Te mekkora mázlista vagy, anyudnál alszik Danci, mekkora szerencse vagy, bassszuskulcsos. Nekem anyum hallani sem akar ilyenről, csak 1-2 órára vállalja Olcsát azt is megadott napokon. Csókolgasd meg kezét-lábát!!! :lol: :lol: :lol: :lol: és ez nem vicc. :oops: :oops: :roll: :wink:

Kép
pgsuska

Twist! Évi!

Nagyon boldog névnapot kívánok a lányaitoknak!

rodina74

Köszönjük a köszöntéseket!:) Évi, boldog névnapot kívánok a te Dóridnak is!!!

Vicky, végül is voltatok levegőzni a Barbussal? Én most is csak úgy, hogy a kocsiig lementünk és annyi.
Azon agyaltunk még, hogy a bevásárlóközpontba be lehet-e vinni a babát, sok fertőzés lehet ott? Mert más babákat bevisznek hordozóban, a bevásárlókocsi tetején ott alszanak. Én meg inkább kint hagytam a picit apával a parkolóban. Szerintetek be lehet vinni ilyen helyre?

Gratula Monic, ma vagy 19 hetes!:) Mindjárt félidő. Teszel fel pocakfotót? Most nagyobb a pocid, mint előző terhességnél?

Jaj, van egy kérdésem: hogy szoktatok teát adni a picinek? Édeskömény teát adnék neki, csak nem tudom, hogyan adjam. Mi nem használunk még cumisüveget. Lehet mondjuk kanállal adni? Még poharat sem használtunk. Kanál már volt, mert a K vitamint úgy adtuk be.
Vendég

Zsuzska,
tegnap Lili is anyunál aludt, még nem is mentünk érte :lol:
Mekkora már Olcsa? Szerintem Levi csak bekezdett, de nem lesz nagy baba. Két nap múlva fél éves, és még jók a 68-as ruhák, kb. 8700g lehet, és olyan 69 cm. Lili ilyenkor már rég 74-est hordott, igaz azt 10 hónapon át. Ja, és még mindig inkább a 3-as pelenka jó, olyan kis keskeny, pasis csípője van.

Twist,
nekem Lili dec. 20-i volt, 24-én mentünk haza a kórházból, de már 25-én nyitottuk rá pár percre az ablakot. Kb. 12 naposan jöttünk el anyuéktól, akkor utazott 20 km-t kocsiban, de az tuti, hogy 4 hetesen már együtt Tescoztunk :lol: Levivel egyszerűbb volt augusztusban, 10 naposan már borutcáztunk :oops:
Boldog névnapot Dorkának, meg Évi Dorcijának is.
Én láttam a naptárban, de erőm nem volt írni. Fokozódik az ovihelyzet, és most minden gondolatom e körül forog, hogy mi lenne a jó megoldás.
Amúgy én is kocsival megyek mindenhova, babakocsi a csomagtartóban lakik, és szerelgetem a gyereket ki-be.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Halihó!

Moncsi!
Tesóbaba nagyon jóképű!!!!!

Danci jól aludt a mamiéknál?

Nálunk is apa, ha Lalóra rádörrent, akkor jön a megszeppenés.

Ditus!
Szerezz be te is egy hordozód. Ha nyügi napja van a legénynek kösd magadra. Elhiszem, h fárasztó a folymatos nyöszi, de neki te vagy a mindene.

Dórikának és Dorkának Boldog névnapot Kép

Boni!
Javultok már?

Twist!
Én nem szívesen viszem Lackót ebben a trutyis-takonykóros időszakban bevásárlóközpontba. Igaz néha a muszáj nagyúr, és nem tudom nélküle intézni a vásárlást.

Azt a kevés teát, amit Laló kapott cumisüvegből nyomta.
20150601134430

twist: Még nem voltunk levegőzni, mert a védőnéni még nem mondta rá az áment. Én meg nem akarom hogy megfázzon. Szerintem jövő héten majd megpróbálom kicsit rányitni az ablakot felöltöztetve. Bevásárló központba én szerintem még egy darabig nem nagyon viszem. Meg bérletem sem lesz már, 10-én jár le. Én nem adok teát Barbusnak, mostanában a víz sem kell már neki csak a tej.
vicky79
Budapest III. kerület

sziasztok

TWIST
Anyatejes babának nem kell más, ha fáj a pocakja adjál neki espumit vagy infacolt azok amúgy is hatásosabbak mint a tea.
Miló teázik de ő más mert egyrészt sokat csuklik és olyankor azt kap, másrészt tápos baba úgyhogy a cumisüveg neki már 2 napos korától jáccik.

Mi is már régóta vásárolunk Milóval. Én mindennap megyek boltba igaz kb. 3-4 perc alatt lerendezem és ezalatt a kis idő alatt nem melegszik be.
A tescoba is gyorsan végigrohanok mert ott meg minden sorban más - más a hőmérséklet és nem szeretném ha emiatt megfázna.

LINACSKA
Ez durva! Miló már most javarészt 68-as cuccokat hord. :)
Én nem tudom hová nő ez a gyerök. Jan. 7-én mérték 63 cm-re akkor még csak 1,5 hónapos volt. :shock:
Súlyra tegnap 5700-at mértem, sztem nem sok, pont jó.
Ettől a tápitól nem igen lehet meghízni.... nem csodálom baromi szar íze van. A Sinlac az finomabb? Mert írod hogy mennyire szereti Levi. Mikortól kedted adni neki és mikor eszi este?

VIKI
Köszi a tippet! Ha hiszed ha nem pont tegnap nézegettem a teszveszen hogy mennyiért varrnak kendőt vagy hogy milyen kenguruk vannak mert szeretnénk elmenni egy-két helyre itt a városban ahol nem tudom mit kezdjek a babakocsival. Sajnos már két ismerősünknek is ellopták a babakocsiját. A múltkor is félve hagytam ott az SZTK földszintjén, sajnos az emeleten volt dolgunk. De azon a baromi hosszú lépcsőn én fel nem cingölöm.
Ja és vége a nyüginek ma semmi baja nem volt, aludni sem akart olyan sokat.

VICKY
Még hideg van egy két hetes babónak én is a szellőztetést javaslom. Most már lassan kitavaszodik és mehettek a BMC-s csajokkal ti is sétálni.

dita75

Köszi a válaszokat csajok!
Vicky, nagyon jók a február 6-ai fotók az albumodban!:) Egyre szebb Barbus! A sorozat végén már kicsit nyitva van a szeme. Nekünk is nagy kincs volt eleinte, ha nyitott szemű képet tudtunk csinálni:)
Vendég

Sziasztok,

Zsuzska,

meg is csókolom a szüleim kezét-lábát, le a kalappal előttük, mert nagyon sokat segítenek nekem a baba mellett.
Danika nagyon jól érezte magát náluk, amikor reggel 9-kor mentem segíteni anyunak főzni, Danci még aludt :shock: Aztán addig-addig puszilgattam, hogy csak felébredt, de hát annyira hiányzott.
Itthon főképp a kutyák voltak elszomorodva, mindenhol a babát keresték az este.

Linácska,

babakocsi nálunk is a kocsiban alszik, én már be nem hordom a házba,.. Itt az utcában nem tudom sétáltatni mert homokutca van 1000 gödörrel, én mindig bemegyek kocsival a városba és ott korzózunk.

Úgy néz ki, hogy közelítünk a névválasztáshoz, a legvalószínűbb:

Dávid,

Ami még tetszik :

Zoltán,

és a férjem még akarná mert őt is így hívják, de nekem csak a holttestemen keresztül:

Sándor.

Nekem még a Félix és a Zsombor is tetszett, de úgy ahogy van leszavazta a család.

Te milyen nevet álmodtál meg? Mostmár elárulhatod

Twist,

teát Danika kb 4-5 hósan kapott először. Újszülött korában próbáltuk, de nem itta meg, így hanyagoltuk.
Most meg imádja a gyümölcsteákat, annyira aranyosan issze, persze cumisüvegből. :wink:

DIta,

örülök, hogy Miló már nem nyűgi. Az utóbbi napokban nekem is sokat fájt a hasam, a hóra nagyon érzékeny vagyok, és hát Danika is, mivel őt a hó hozta. Lehet, hogy Milót is a havazás viselte meg.
AZ idén nem megyünk Keszthelyre, ebben az időben nem indulunk el. AZtán felajánlottuk a testvéreméknek a lehetőséget, de a havazás miatt ők sem mentek el, most szombattól szombatig kellett volna menni. Sajnálom nagyon , de a biztonság fontosabb. Úgyhogy most nem találkozunk :cry:

Kép}
monic80

bocsi eltűntem, oka a hőmérősben olvasható most nem tudom bemásolni :cry:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?