Sziasztok,
Zsuzska,
meg is csókolom a szüleim kezét-lábát, le a kalappal előttük, mert nagyon sokat segítenek nekem a baba mellett.
Danika nagyon jól érezte magát náluk, amikor reggel 9-kor mentem segíteni anyunak főzni, Danci még aludt
Aztán addig-addig puszilgattam, hogy csak felébredt, de hát annyira hiányzott.
Itthon főképp a kutyák voltak elszomorodva, mindenhol a babát keresték az este.
Linácska,
babakocsi nálunk is a kocsiban alszik, én már be nem hordom a házba,.. Itt az utcában nem tudom sétáltatni mert homokutca van 1000 gödörrel, én mindig bemegyek kocsival a városba és ott korzózunk.
Úgy néz ki, hogy közelítünk a névválasztáshoz, a legvalószínűbb:
Dávid,
Ami még tetszik :
Zoltán,
és a férjem még akarná mert őt is így hívják, de nekem csak a holttestemen keresztül:
Sándor.
Nekem még a Félix és a Zsombor is tetszett, de úgy ahogy van leszavazta a család.
Te milyen nevet álmodtál meg? Mostmár elárulhatod
Twist,
teát Danika kb 4-5 hósan kapott először. Újszülött korában próbáltuk, de nem itta meg, így hanyagoltuk.
Most meg imádja a gyümölcsteákat, annyira aranyosan issze, persze cumisüvegből.
DIta,
örülök, hogy Miló már nem nyűgi. Az utóbbi napokban nekem is sokat fájt a hasam, a hóra nagyon érzékeny vagyok, és hát Danika is, mivel őt a hó hozta. Lehet, hogy Milót is a havazás viselte meg.
AZ idén nem megyünk Keszthelyre, ebben az időben nem indulunk el. AZtán felajánlottuk a testvéreméknek a lehetőséget, de a havazás miatt ők sem mentek el, most szombattól szombatig kellett volna menni. Sajnálom nagyon , de a biztonság fontosabb. Úgyhogy most nem találkozunk