Új privát üzeneted érkezett!

Szasztok :!:

Ehcs
sajnálom, hogy nem nyert a fiacskád, de azért remélem nagyon jól érezte magát. :wink:
Biztos jó lehetett a jégszínház is :!:

Mares
hőd gyönyörű, nem teszteltél még esetleg :?:
13. DPO.-n vagy, már kéne hogy mutassa..
Vagy az, hogy "bíztató" arra vonatkozott :?: :?:

Többieknek pussz :!:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Ehcs örülök, hogy jól éreztétek magatokat :)
Szegény picúr, tényleg elgondolkozhatnának már az ovoda egész működéséről, mert úgy rossz, ahogy van. Régen engedték, h szülők is menjenek, meg a kretív ötleteket díjazzták, nem azt ki mennyi időt töltött olyan jelmez készítésével, amiben mégcsak egy fotot sem készíthet az ovitársaikkal a szülő... De az egész rendszer egy nagy kalap ka....
Tegnap hallottam például, hogyha Manót nem íratom most be oviba, hogy szeptembertől mehessen, akkor utána már nem mehet, csak az utolsó évre, mivel agusztusban kistesója lesz... Sztetek??? Mintha nem lenne így is bajom azzal, hogy április végén betölti a 3-at így rohangálhatok majd állapotosan tb-t intézni, hogy legyen a szülésemhez, gyerekkel a hátamon, mivel oviba még nem veszik fel... Ez a magyar állam... Ha meg nagy nehezen elérem, h majd ovis legyen, élete legszebb élményeiből kimaradhatunk, mivel nem engednek be... :( Felháborító

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Jól vagyok lányok, köszönöm a kérdéseteket, nincs semmi gond... Nem vagyok magam alatt, szóval tényleg minden rendben. Egyszer eljön az én időm is! No para. Most csináltatok egy hormonvizsgálatot, ha van valami probléma kiderül. Jó kezekben vagyok, szóval nem izgulok. Túl nagy bajom nem lehet, görbém alapján van pé-m...

chrissy81

Chrissy: ne is legyel letörve, előtted a hónap!!!!

CSillag: hát igen fura hogy szülők nem mehettek, ilyet nem hallottam még soha!!!!!!!!

Gita: ha tutti valami szólók :D :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Kérdezgetek itt, néha jövök is, de nem mindig, mert válaszra sem méltattok, akkor meg minek jöjjek :?: :twisted:
Na páá :!:
Én legalább nem akkor jövök csak, ha történik velem valami, hisz magamról nem is írok, direkt ezért :!: :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Bettyyyyyyyyyy tőlem nem kérdeztél nerm tudtam mire válaszolni :(
De remélem jól vagy, csak nem merek kérdezni tőled a babókról...

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Betty, hát ezt nem nagyon értem, mármint írtál most nekem, meg Maresnak, na jó, Mares éppen nem írt neked perpill, de én nem is voltam gépközelben sem, miért rohansz ki ezen? Ahogy tudok, mindig neked, meg Bridgetnek írtam először válaszokat, vagy kérdést, pedig ti vagytok itt a legkevesebbet, próbálok mindig mindenkinek írni, csak egyszerűen nem megy, majd ha lesz 2 gyermeked, egy ehhez való háztartásod, egy bosszantó anyós-após páros, meg miegymás, plusz a munka, stb, biztosan megértesz, legalábbis azt hittem eddig. Néha van, hogy én sem tudok mit írni, de azért próbálkozom, igyekszem másoknak segíteni több-kevesebb sikerrel. Azt meg már meg sem írtam, hogy most is hulla beteg vagyok, mert minek panaszkodni, inkább próbálok másokra koncentrálni, nem a saját nyomoromra, pedig elhiheted, lenne miért panaszkodnom.
Szóval ne megsértődni tessék, hanem gyakrabban jönni, és kommunikálni, különben miért várod el, hogy bárki is észrevegyen?! És ha most ezen megbántódsz, megeszem a füledet :twisted: Itt igazán kedveljük egymást, ne szítsd a dolgokat légyszíves, hanem gyere, és dumcsizzunk!

Csá

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Ehcs
nem neked szólt, és nem ez az első eset :!:
Múltkor is CSAK TE írtál vissza nekem, amit köszönök is.
Én nem azt mondtam, hogy legyen időd jönni, hisz mindenkinek van fontosabb dolga is.
Nem vagyok sértődős, így nem is sértődtem meg, csak őszintén leírtam amit gondolok :wink: csupán ennyi az egész, nem akarok én szítani semmit, s nem is fogok...csak görgessetek tovább, és mehet a trécs :lol: mintha mi sem történt volna :lol:

betty615

Bettym: te nem az a fajta drága őrangyal vagy akit tovább lehet görgetni, de tény, ma a kényes kérdésedre nem adtam, nem mertem választ adni... :oops:

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

na megjöttem.sok jót nem mondott,cisztákat látta petefészekben,meg a bal petefészkem nagyobb mint a másik..

elküldött laborba az első napon,közép időben uh,aztán a vége fele pedig megint labor.

aztán apát kell vizsgáltatni a katonákat :lol:

aztán nekem átjárhatósági és a végén laporoszkopiai műtét..

ennyit tudok egyenlőre,majd a labor után többet tudok.

KépKép
bettike83

EHCS köszönöm...megkaptam:)

Mares nagyon titkolózol.........

Szedett vki közületek Clostyt....bevállt? Ha igen mennyi petétek ért meg belőle???????????

Szi Bettyke.....hogy vagy??? képzeld meggyógyult Danikám suliba jár már .....és írtak isköszönő levelet a helyi újságba benne volt a nevem ( megható volt, csakhogy cseszegetés lett e vége az osztályon---mert ugye én a kis fital benne a cikkbe míg a nagy főorvosok nem) hát ide jutottunk hihetetlen nem?

pussz mindenkinek
Vendég

szia

én jól vagyok,most kicsit szomorú de majd túl leszek rajta.

és hogy tetszik a suli a fiacskádnak?

KépKép
bettike83

Mares
Szerintem bekaptad a legyet 8)

Csillag
Anyosek sosem vigyaznak a gyerekekre? :shock: Azert normalis az ha eljarogatnak a parok erre arra anyos meg vigyaz a gyerkocokre...nem minden nap gondolom de azert az a par neves nap az evben kijar nektek is :roll: En az idoeltolodas miatt alapbol sem tudok tobbet jonni...
Jelmezes dolgot nem ertem...a szulo ugyessegen mulik a gyermek eredmenye? :shock: :roll: Milyen hulyeseg maaa :twisted: Jegszinhazert irigy :twisted: :lol: mi meg hokimeccsre megyunk ma ott is tuti jo hideg lesz es parom azt mondta 3oras :shock: Ugyhogy tundrabugyiban megyek :lol: :lol:

Bettike
Nem szeretesnek nyoges a vege....latod milyen jo,hogy elmentel dokkerhez!!! 8) Cisztakat latta a petefeszekben?Hogyhogy cisztakat?pcos vgy?Nem ertem lehet lemaradtam valamirol :oops: A vv-knek pedig nagyon orulok!!!Legalabb az alapvizsi meglesz ez mar sokkal tobb eredmenyre visz majd teged :wink: majd ne felejtsd el megkerdezni mindig az eredmenyeidet!Felirni szepen kis paperra aztan hozni nekunk 8) :lol:

Nomina
Mire szedsz clostit?Doki mondta? :roll: uhuzas nelkul veletlen se merd szedni na meg csak ugy magadnak...bar te tudod :? Azt hiszem errol beszeltunk mar. :roll: Nekem beverzett a petefeszkem a 2.clostis honap utan :? pedig 2-3naponta nezegettek uhu vv minden!!!Es meg igy is ugyhogy bentkaracsonyoztam a korhazban :twisted: Es lelett mondva az evvegi utazas :evil: Jah 2het szigoru fekvessel mert belso verzes volt es akar barmi is tortenhetett volna....tudom ez csak velem tortent meg de mintha mar lett volna szo a clostirol es akkor lebeszeltunk rola :roll: a masik topikban is van egy lany annak is clostit irt fel a dokija arra hogy nbem jon meg neki csak 40napokra...most elment egy masik dokihoz es az meg tok leszidta es kerte adja meg az orvosa nevet aki se vv se uhu minden nelkul clostit irt fel neki :twisted: Bar en ugy erzem te beakarod venni ezt a bogyot barki barmit is mond :?

Gitka
En azt mondom aki nem mer az nem nyer :roll: Sot van egy mondas..."Ha olyan dolgokat szeretnel elerni amit eddig meg soha,ahoz olyan dolgokat kell tenned amit eddig meg soha" :wink:
Persze atkell gondolni meg ragni a dolgot...de ha en is mindig csak filoztam volna meg maradok a biztosban otthon sesem jutok el idaig ahol most vgyok... :roll:

Babagoa
A kutyusom egy Bichon Bolonese :lol: Igen orulok,hogy megyek (hisz a lombik miatt megyunk 8) ) Hideg van de marhara viszont semmi ho alig varom,hogy hazamenjek egy kis havazasba 8) Latom te is novogetsz :P Pocifotot viszont meg nem lattunk :idea:

Na most jo sokat irtam menek is mara :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!!

Nomina: nekem egyszer adták de a jófej doki nem uh-zott meg így fogalmam sincs mennyi petét és mekkorát csinált.... ( azóta a gyogyikról lemondtam a cicka teát és a palástot iszom ezen bajokra...) De örülök hogy Danika jól van és persze annak hogy híres lettél :D

Bri: hmmmm,,, meglátjuk :D :lol: :oops:

Bettike: a történet hosszúnak látszik, de az eredményért szerintem megéri, lesz pocidban baba hipp-hopp!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

bridget

pco gyanus vagyok,ezért látta a kis cisztákat a petefészekben.de még semmi nem biztos,majd a labor után többet tudnak mondani,de én gondolom h pco lehet :? :(

KépKép
bettike83

Briiiiii
Az olyan édes kis cukorborsó kutyus :) nagyon szeressem őket, mondjuk az összes kutyust imádom, de a picibbeket jobban :P:)
A pocimról 2 kép van idág, mégcsak most kezdett rohamosan látszódni, a gatyóimat is le kellett cserélnem :)

Kép

Pocaklakóról még nincs sajna. nem kaptam sehol sem, de a 18 héten elmegyünk magán uh-ra ott kapok :)

Mares remélem minden okés :)

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

baba

ez igen,szép nagy pocakod van már :)

KépKép
bettike83

Betti

Igen nő is, meg puffad is :) Nekem folyton azt mondogatják, hogy a 20. hétig nem látszódik semmise, dehát nálam ezt meglehet cáfolni... Egy kilót híztam eddig, és a combomból fogytam le, ami a hasamra ment... Egyébként a dokid nem küldött el inzulin rezisztenciára? Vagy semmit sem javasolt a cisztákra? Nem utalt a Pco-ra?

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Sziasztok!

Köszönöm Mindenkinek az együttérzést!
Túl is vagyok mindenen, hétfőn befeküdtem, kedden délután már haza is jöhettem. Meglepően most nem fáj annyira fizikailag a beavatkozás,mint első alkalommal. Bár most más van, elég erősen kezdtem vérezni, de ez nem annyira kellemetlen.
A orvosom genetikai vizsgálatra küld majd minket 4 hónap múlva.
Nem tudom, ez hogyan történik?

Hatalmas puszi Mindenkinek!!
recon

baba

majd megyek vizsgálatra,de még meg kell várni még legközelebb megjön.aztán indulhatunk.

KépKép
bettike83

REcon: örülök hogy jobban vagy!!!!! Nagyon!!!! És minden jót-jobbat-legjobba!!!

Baba: pocid még mindig határzottan szép

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

mares

te hogy vagy?mizujs veled?

KépKép
bettike83

Bettim: köszönöm, én jól vagyok.. eszek-iszok-- és most már jó lenne hazamenni és aludni :D :lol: ( bébi üzemmódba léptem eszik-alszik)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!

Mares, mikor tudhatunk valamit? :oops:
Baba, pocid nagyon szép!!!!!!!!!!!!!!
Recon, sajnálom a történteket. :cry: Mielőbbi jobbulást Neked és sok-sok erőt!
Bettike, örülök, hogy elindultál a vizsgálatokra. Túlsúly van? PCO odafigyeléssel kezelhető. Terheléses cukorvizsgálatot csinálnak majd? Doki mit mondott, szerinte van pé-d? Ne keseregj, örülj neki, hogy elmentél dokihoz, meg fogjátok találni a megoldást! Fel a fejjel, most már jó kezekben leszel!!!
Ancsi, mizu??? Hol vagy?

chrissy81

Szorítok mindenkinek én is.Azért nem tudok mindig válaszolni mert csak néha jutok a géphez.Apunál vagyunk és ő nem örül ha az ő gépén dolgozunk ugyh csak addig tudok jönni míg nincs itthon.Meg itt a lányka meg a háztartás.Ugyh légysz ne haragudjatok rám.
briget azért nem vállalom mert még van egy kis tartozásunk és ha elbukom az most nagy érvágás lenne.Ha nem lennénk ilyen anyagi helyzetben belevágnék mert érdekel és most emésztem magam emiatt.Plusz ott van a tény h az Avonozás se ment nekem nem tudok eladni olyasmit amiben nem hiszek 100%-ig.Márpedig a biztosításokban nem hiszek.De nagyon vonzó h viszonylag független lehetnék mivel vállalkozóként dolgoznék.De ennek is vannak buktatói.Na mindegy,ekkora kockázatot most nem tudok vállalni.
Májusban visszamegyek dolgozni így a gyessel együtt kijövünk egy ideig.Szeptemberben elkezdem a főiskolát de ez a dolog most megzavart lehet h pénzügyi-számviteli szakra megyek a kereskedelmi helyett. :roll: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Befejeztem.
Vendég

még tul sokat nem tudok mert a vizsgálatokat akkor kezdjük mikor megjön,és az a bj h most mult el,igymajd gondolom a honap vége körül kezdhetem,remélem.gondolom mindenféle vizsgálat lesz..

KépKép
bettike83

Gitka, akkor döntöttél, mert akkor nem írom le a vállalkozáshoz kapcsolódó dolgokat, mert hosszú lenne... ezért is nem kezdtem még bele :oops:

chrissy81

Sziasztok!

Szeretnék LH tesztet rendelni. Hogy működik ez :?:

Betti
betti100

Sziasztok!

Íme a jelenlegi tesztek és áraik:

LH (20 mIU) tesztcsík = 100 Ft/db.

HCG (10 mIU) tesztcsík = 100 Ft/db.

HCG (20 mIU) vizeletsugaras teszt = 270 Ft/db.

Clearblue digitális HCG teszt terhességi hét kiírással = 1700 Ft/db.

Babateszt a pici nemének korai megállapítására = 9000 Ft.

Spermateszt a spermiumok számának megállapítására, külön rendelésre, a szállítási idő 1 hét, ára 6500 Ft/db.

KEDVEZMÉNYEK:

Tesztcsíkok esetén 30-50 db vásárlásakor 95 Ft/db, 50 db feletti tesztcsík vásárlásakor pedig 90 Ft/db az ár.

Vásárlói tájékoztató:

Postázás készlettől függően a pénz beérkeztétől számított 3 munkanapon belül történik bélelt, diszkrét borítékban. Postai díj egységesen 600 Ft. A postaköltség tartalmazza az elsőbbségi ajánlott postai díjakat, a csomagolás árát, és azt, hogy a postára megyek.

A fizetést banki készpénzbefizetéssel, számláról átutalással, vagy rózsaszínű csekken tudod teljesíteni, illetve készpénzfizetéssel személyes átvételkor Budaörsön. Rózsaszínű csekkes fizetéskor plusz 100 Ft-ot felszámolok.
Az utalás banki készpénzbefizetésnél azonnali, számláról átutaláskor pedig 24-48 óra. Rózsaszínű csekkes fizetéskor a postás 3-5 munkanap alatt hozza ki hozzám a pénzt, ezt vedd figyelembe!!!

Tesztet csak akkor küldök, ha már az összeg a számlámra megérkezett, előbb nem áll módomban!

Várom megrendelésedet, üdv: Esthajnalcsillag

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Bettike
Az nem jo DE ha mar rajottek mi a bibi kezelik es nem lesz semmi baj!!!Kepzeld el ha nem mesz el dokihoz es csak probalkoztok nyakra fore :roll: Mennyi idot vesztegetnel el...es vateleshez is vezet a terhesseg ha esetleg igy osszejon!Ugyhogy mindenkepp jo,hogy kiderulnek a dolgok...Csibucunk is pcos es kiderult ez neki tavaly szeptember korul asszem(most lehet rossz honapot mondok) elkezdtek kezelni betartotta a dietat es mindent amit kell!!Es mar decemberben babas volt 8) :D Szoval es ugy latom lassan nalad is megoldodnak a dolgok es meg iden johet a baba :P

Babagoa
Milyen ari pocid van :D Mikori kep ez mert ha decemberi akkor ennel mar tuti nagyobb most 8) Ngyon eeediiiii :D

Recon
Miert csak 4honap mulva? :shock: Nekem volt genetikai vv siman vesznek vert es annyi :roll: 4hetre ra megvan az eredemeny...ebbol kiderul van e kromoszoma rendellenesseg...bar en mast is neznek 4honapig nem egybol a genetikara fogni :roll: Nekem a marha rossz minosegu petek miatt a 2.nemsikerult lombik utan javasoltak :roll: Persze jo ha megvan de ez olyan,mintha az abc-t a kozepetol kezdene tanulni az ember :? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Hali!

Bocsi, de most csak röffenet:

Bridget, anyósék valóban vigyázhatnának a kicsikéimre, csak nem szívesen hagynám rájuk őket, mert a kisebbikhez nincs türelmük, és a picúr is érzi, hogy nem ő a kedvenc, hanem a nagytesó, én ezt nem szeretem, ugyanúgy bánjanak az egyik gyerekemmel is, mint a másikkal. Tény, nem egyformák, de hát nem is ikrek, sőt, még ugye az ikrek is különböznek, más a stílusuk, az érdeklődésük, stb. Szóval ha tehetem, inkább anyumékra hagyom itthon a csimotáimat, jobban megbízom bennük. Ez nem is csoda, mert anyósomék köztudottan nem fogadtak el családtagnak igazán a mai napig, hát gázos a helyzet, nincs mit mondani...
Meg most is készültünk a párommal moziba, az lett volna a szülinapi ajim neki, de lebetegedett a család, így maradtunk itthon. :roll:

Milyen volt a hoki? Odafagytál a párodhoz? :lol:

Mares, tessék nyilatkozni most már holnap reggel, úgyis tudjuk, mi a pálya, de ez nem fair, hogy húzod az agyunkat. :evil:

Recon, örülök, hogy kevésbé fájdalmas a dolog most, remélem, hamar telnek majd a hetek, hónapok számotokra, hogy újra kezdhessetek babaügyben! Addigis próbálj meg lelkileg épülgetni :wink:

Baba, arik vagytok, ahogy a fát díszítitek, és gyönyörűséges helyes kis pocikád van :wink:

Betty, remélem, most csak rossz korszakodat éled, és meggondolod magadat! Gyere csak, és írj, én ahogy telik időmből és erőmből, szólok hozzád is :)

Bettike, hát remélem ez a kivizsgálási sorozat meghozza majd a várva várt babát a végén! :wink: Kitartás!

Chrissy, Gitka, ölelés és drukk nektek mindenféléhez :wink:

Remélem, nem hagytam ki senkit, ha igen, bocsesz!

Pusszantás, jó éjt, hancúrt és miegymás :lol:

esthajnalcsillag

Briii a pocim talán kicsit nagyobb, de nem feltűnően, a karácsonyi képen is inkább a puffadás látszódik :) Tegnap este csinált képet, belinkelem neked :) Bár ezen is puffadt vagyok, mint mindig. Úgy érzem magam, mint aki nem 4, hanem 24 hónapos :)

Ehcsillag úgy igazán most vettük észre, hogy Manót érdekli ez a karácsonyi láz, tavaly annyira még nem fogta fel, vagy nem érdekelte, de Idén :) Rá sem lehetett ismerni, nagyon élvezte az egész ünnepet :) Még most is szokta emlegetni, hogy "Hol van a Karácsonyfám??" :)

Kép

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Baba, csodás a pocid!!! Nagyon szép! És milyen nagy már! :D
Kisfiad nagyon édes!

Mares, gyere már, hadd lássuk a mai hődet, meg persze már valami kinyilatkoztatásra is számítanék! :D :oops:

chrissy81

Sziasztok!

Elnézést kérek Mindenkitől hogy nem vállalom "tetteim" következményeit!!!!!

de értsétek meg óvatos vagyok..... :oops:

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

bridget

persze,igazad van,és mostmár én is belátom h ezt kell csinálni,csak kár volt ennyi időt kihagyni,várni...de mostmár mindegy.megkezdtem és ez a lényeg....

lányok az peteéfszek átfujás milyen,?mennyibe kerül egy ilyen művelet?állitolag elég sokba kerül..

csillag

mostmár én is bizakodom :)

KépKép
bettike83

Bettike:nagyon nagyon nagyon szorítok neked!!! megvan ami a "gondot" okozhatta, mindjárt babó is lesz!!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Helló mindenkinek! Remélem jól vagytok!

Bettike: Nekem ugyan (még) nem volt ilyen vizsgálatom, de több barátnőm már túl van rajta. Az egyikőjüknek teljesen átjárható volt, ezért ő nem is érzett semmyilyen fájdalmat, a másik csajszinak el volt záródva, pár másodpercig erős nyomást és viselhető fájdalmat érzett, szószerint azt modta, hogy a dugulás megszüntetésével ez a feszítő érzés is rögtön elmúlt. Árakról nem tudok.

Baba: Nagyon nagy és csodaszép a pocakod!!! Hogy érzed magad mostanában? Jobb a közérzeted?

Mares: Kár, hogy nem osztod meg velünk, hogy mi történik. Azt hittem, azért vagyunk itt egymásnak.

:?: Ha tudja valaki, légyszi írja már meg, hogy a ferttilityn, a hőgörbén, ha a napi hő nem kék, hanem fehér ponttal van bejelölve, az mit jelent???

Köszönöm a segítséget, mindenkinek jó lustálkodást.

ancsi28

Ancsi: igen azért, de előző babónál korán mondtam és keveset volt velem a kis drága.... szerintem jogosan félek még..... orvoshoz kedden megyek... amit akkor ő mond az lesz a BIZTOS!
A hőd nagyon szép, talán hogy azoikat az értékeket nem akkor mérted időben mjint a többit?!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Kedves Ancsi
Köszönöm jobban vagyok egy fokkal, 3 napja nem volt RókaRudi, csak az inger :)
Mares megértelek, tudom félsz, de higyj, hogy most minden rendben van :)

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Doki asszisztens azt mondta ennnyi nap késés még "elfogadható" és Utrot csak akkor írhat fel ha a doki megállapítja a terhességet...

addig is kicsit félek és remélem

Remélem nem haragszik rám senki én csak félek és félek és félek.... család se tudja... nem akarom hogy megijedjenek....

pusssszika Nektek!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares: Megértelek, hidd el!!! Csak itt mind egy cipőben járunk, és minden jel, tapasztalat fontos lehet. Ígerd meg, hogy jövő héten mindent elmesélsz! Addig is pihenj sokat, eza legjobb, amit tehetsz!

ancsi28

Mares, én is megértem, hogy félsz, de ez nem nagyon korrekt... Mi itt együtt izgulunk, lessük a hődet, aztán amikor már nyilvánvaló, hogy nem jött piri, hőd is fent van, gondolom teszteltél is pozit, akkor meg visszatáncolsz és nem mondasz semmit. Pedig elég egyértelmű, hogy babó van, hála Istennek, mert nagyon megérdemled, de akkor miért nem mondod? A múltkori eset csak egy szerencsétlenség volt, nem fog megtörténni még egyszer, hidd el. És nem azért történt, mert itt elmondtad... De ehhez az kellene, hogy bízz benne és ne azt mond, hogy félek...

chrissy81

Sziasztok Csajszik!

EHCS: szegénykém, rendesen Rátok jár a rúd. De elég optimista meg víg kedélyű csajszi vagy és ez sok mindenen átsegít :wink:

recon: sok erőt és kitartást kívánok Nektek :!: Majd gyere légyszíves a fejleményekkel....

baba.goa: aztaaa mekkora pocak :shock: :shock: :shock: Nekem még semmi sem látszik, igaz első bébink és álllítólag a másodiknál már hamarabb látni a pocinövekedést :)

mares: kis óvatoska, de teljesen érthető. Drukkolok Nektek! :)

bettike: a PCOS-ra elég nagy az esélyed, ezt Te magad is tudod. Átfújásról én sem tudok sokat, de azt igen, hogy az UH-os verzió sokkal kíméletesebb minden szempontból. Arra sajnos számítani kell, hogy ha hathatós eredményt akartok elérni, akkor mélyen a zsebetekbe kell nyúlnotok. Persze lehet reménykedni, de egy PCOS beteg nőnél csak a megfelelő kezelés vezet eredményre. Ezt mutatja a tapasztalat :(
Az árakról és költségekről meg csak annyit és ezt nem panaszkodásként írom, hogy nekem nem a PCOS kezelése volt a nagy kiadás. De amióta kiderült nálam a terhesség, a PCOS és a szükséges kiegészítő kezelések miatt már jóval százezer fölött járunk kiadásban röpke 2 hónap alatt. De örülök annak, hogy ki tudjuk fizetni és hogy eddig minden rendben volt. Sokan vannak olyan lányok, akik ennek a többszörösét költik el lombikra meg egyéb stimulációs kezelésekre, baba meg sehol sajna :(

chrissy: nem tudom miért, de naon izgulok a hétfői eredményeid miatt. Valahogy én is így kezdtem anno a kivizsgálást, ráadásul ugyanarra a helyre is járunk. Szóval nagyon drukkolok Neked!

Bri: totál egyet értek minadazzal, amit bettikének leírtál :wink:

Rólam csak annyit, hogy én is átmentem bébiüzemmódba, ráadásul megérkezett a zabálós korszak is. Lassan átmegyek mormotába annyit tudnék szundizni egy nap alatt, kajából meg gyakorlatilag órás adagokat tudnék legyűrni, de a CH diéta miatt visszafogom magam. Súlyügyileg stagnálok, az első 8 hétben fogytam egy kicsit, de azóta tartom a súlyomat stabilan 71 kg körül.
Kellemes hétvégét mindenkinek!
Vendég

Csibuc nekem is első bébi, a kisfiam isten ajándéka, meg férjemé, aki előző házasságából hozta, és hálás vagyok, hogy én nevelhetem, mint az anyja csecsemőkora óta. Nem tudom miért de nekem már a második hónaptól látszódik, mondjuk folyton puffadok :) Te is tegyél fel képet a pocidról, nagyon kiváncsi vagyok ám... nem hiába érzem, h nem 4, hanem 14 hónapos terhes vagyok :P

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Mares!

Én nem írok mást csak enyit!++++++++++++++++++++++++++++++ :wink: Ugye érted :?:
Vendég

Baba, ezt nagyon szépen fogalmaztad meg! Csodállak érte. És puszillak. Eddigi hozzászólásaidból egy pillanatig sem lehetett arra következtetni, hogy nem Te hoztad a világra azt a csöppséget. Anyukájával mi történt?

chrissy81

Esthajnalcsillag!

Hogyan lehet tőled lh és hcg tesztet rendelni???

mazsola
rita314

kedves chrissy
Manó édesanyja balesetben elhunyt, mikor kismanó 1 éves volt, így került hozzám. De ugyanúgy szeretem, mintha én szültem volna. Nem emléxik semmire, még pici volt, engem tekint az anyukájának, úgyis hív. Persze a nagymamával tartja a kapcsolatot, minden héten csütörtökön ott van annál a családnál, majd ha nagyobb lesz tudni fogja, hogy nem én hoztam a világra, de úgyis az számít amit érte tettem, vagy teszek, míg felnevelem. Szóval ő az Enyém :)

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Igen, Baba teljesen igazad van, az számít, amit érte teszel. És Nálad jó helyen van, látszik, hogy nagyon szereted. Szeretetben és egy szép családban fog felnőni, ez mindennél többet ér. Másnak élnek a szülei, mégsem tudják megadni ugyanezt... Nagyon örülök, hogy kistesót tudsz neki adni. Megérdemlitek ezerszeresen. Puszillak.

chrissy81

Sziasztok Csajok!!!

Chrissy: bizakodva állok természetesen a jövő előtt, de néha szomorka vagyok, mert sokan "leszúrnak" a titok miatt.. pedig csak óvatos és persze babonás vagyok, mert nem az volt az ok múltkro hogy elkiabáltam, de mindent rá tudok fogni...most fekszek, még nagy sétákra és szánkózni sem merek menni .... talán túl óvatos vagyok???

holnap remélem korábban jöhetek :D ha géphez enged uram lánykája :D

pussszika

addig vigyázok a "bentlakóra"

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?