Hali!
Bocsi, de most csak röffenet:
Bridget, anyósék valóban vigyázhatnának a kicsikéimre, csak nem szívesen hagynám rájuk őket, mert a kisebbikhez nincs türelmük, és a picúr is érzi, hogy nem ő a kedvenc, hanem a nagytesó, én ezt nem szeretem, ugyanúgy bánjanak az egyik gyerekemmel is, mint a másikkal. Tény, nem egyformák, de hát nem is ikrek, sőt, még ugye az ikrek is különböznek, más a stílusuk, az érdeklődésük, stb. Szóval ha tehetem, inkább anyumékra hagyom itthon a csimotáimat, jobban megbízom bennük. Ez nem is csoda, mert anyósomék köztudottan nem fogadtak el családtagnak igazán a mai napig, hát gázos a helyzet, nincs mit mondani...
Meg most is készültünk a párommal moziba, az lett volna a szülinapi ajim neki, de lebetegedett a család, így maradtunk itthon.
Milyen volt a hoki? Odafagytál a párodhoz?
Mares, tessék nyilatkozni most már holnap reggel, úgyis tudjuk, mi a pálya, de ez nem fair, hogy húzod az agyunkat.
Recon, örülök, hogy kevésbé fájdalmas a dolog most, remélem, hamar telnek majd a hetek, hónapok számotokra, hogy újra kezdhessetek babaügyben! Addigis próbálj meg lelkileg épülgetni
Baba, arik vagytok, ahogy a fát díszítitek, és gyönyörűséges helyes kis pocikád van
Betty, remélem, most csak rossz korszakodat éled, és meggondolod magadat! Gyere csak, és írj, én ahogy telik időmből és erőmből, szólok hozzád is
Bettike, hát remélem ez a kivizsgálási sorozat meghozza majd a várva várt babát a végén!
Kitartás!
Chrissy, Gitka, ölelés és drukk nektek mindenféléhez
Remélem, nem hagytam ki senkit, ha igen, bocsesz!
Pusszantás, jó éjt, hancúrt és miegymás