Új privát üzeneted érkezett!

Meli!
Hajrá fogyi!Hetente egy simán menni fog! :wink:

Kép
cukigabi
Budapest

Melinda :!:

Tuti, hogy minden hónapban egy kiló minusz meglesz :wink:

Köszi a drukkot lányok, ma nem vagytok nagyon bőbeszédüek :D
Vendég

Sziasztok Lányok!

Angyal! Hajrá Hétfő!!! Drukk! :lol:

Ranita! Azért kér, hogy nem zebra... Megjött már piri?

Meli! Akkor húsvétig szívdöglesztő leszel!!! :lol:

Bocs, de többre nem futja, ma elég szarul vagyok, hányinger és iszonyatos fáradtság... lehet most jön a closty mellékhatása, amit mondtatok?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Hol jártok lányok???
Kép

Kép
cukigabi
Budapest

Köszi Lányok a biztatást!
Mai napra torna letudva! :D
Ja, és ideért piri!
34 napos ciklusom volt, tök jó! :D

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Gabi
hajrá holnap :!: :lol:

Lucuzs
neked is kijönnek ennyire a closti mellékhatások, mint Szuzynál :shock: :?: Ez nem lehet valami jó érzés...

Melinda
Most az egyszer pirinek: Kép

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Ranita
hun vagy ma :?: :shock:

Szuzy igazoltan van távol, mert Kép Kép

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty!
Mostanában ritkán jössz.
Baj van?
Kép

Kép
cukigabi
Budapest

Betty! Eddig ilyen nem volt. Lehet, hogy kezd elege lenni a szervezetemnek, ez már a 3. hónap egymás után... :?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Gabi
neeem, nincs semmi baj, minden rendben van :wink:
Általában napi 2x jövök egyszer délelőtt, meg egyszer este....
Ez nem ritka :P vagy igen :?: :lol:

Lucuzs
akkor lehet, hogy azért, ja... :roll: De reméljük, nem kell már sokáig bombázni a szervezeted ezekkel a sz@rokkal :roll:

betty615

Betty!
Csak régen többet jöttél,biztos azért tűnik nekem kevésnek :D

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
mostanában nekiálltunk a kisszoba "renoválásának", és kis részletekben, de haladunk, sok a dolog, meg minden, közben főzni is, meg mosni, takarítani, vasalni........töttörötöttörö...
Úgyhogy most repülnek a napok 8) :lol:

betty615

Hello Csajok!!

Bocsi, de most csak nagyon rövid leszek, most ertem haza a melobol :?

Angyli- Nagyon örülök a jo eredmenyednek, nem hiaba voltak a drukkok, amiket küldtünk neked :wink: Hetfö az mindjart itt van!!!! :D

Gabi- Holnapra egy nagy zsak szerencset, sikert, eröt es kitartast kivanok!!!Ahogy tudsz gyere a hirekkel, vagy üzenj valakinek, mert nagyon varjuk a jo hireket!! :lol:

Ranita- piri???

Bocsanat a többiektöl, Betty, Suzy, Melike, Ancsu, Ancsy, Zsu, Lucuzs, (remelem nem hagytam ki senkit :oops: )mindenkinek nagy öleles es drukk hegyseg, kinek mire van szüksege :wink:
Holnap jövök bövebben a fogdoki elött!!

Szep estet!

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Gyancsi
holnap várunk :wink:

Én is lépek tv-zni, azt alvás :lol:

Most nézzük, férjecském tv2-re kapcsolt 21:00-22:31-ig adásszünet...valamiért büntiben vannak :lol:

Kép
Jó éjt :!:

Gabi, holnapra
Kép

betty615

Betty!
Akkor jó,teljenek is a napok,neked most ez a jó :lol:
Én is szeretném,ha már 3 héttel később lenne.
Rájöttem,h nem is a sok kiadás a rossz ebben az egész lombik dologban(persze az se utolsó),hanem a lelki teher.Napok óta nem alszom.Te is így voltál vagy csak én rinyálok?

Kép
cukigabi
Budapest

Jó reggelt!

Ilyen hangulatok váltakoznak bennem! :lol: :? :lol: :roll: :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Szép jó reggelt!

Nagyon fáradtan, de hazaértem tegnap, de már erőm nem volt jönni...gyorsan reggel lett, ami azt illeti :shock: a mai hőm "érdekes" lett :shock: :wink: érzek is egy kis szurkálódást :roll: :?

Princzi
Kitartás a munkához és sztem ez nagyon jó, hogy ilyen sokáig tudsz dolgozni,ügyi vagy és a pocaklakónak egy nagy dicsi, hogy anyukáját engedi dolgozni :!: :wink:

Angyli
Nagyon híreid vannak és Én ennek örülök és továbbra is drukk a szép eredményeidhez++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++, hétfőn pedig beindul a mandula :wink:

Meli
Drukkolok a fogyáshoz, valóban nem sok a heti 1 kg, de sztem a legfontosabb, hogy Te ezt eldöntötted és kitűztél egy célt...ehhez kívánok Neked sok erőt és kitartást+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :!: :wink:

Lucuzs
Sajnálom, hogy elértek a mellékhatások, de reméljük, hogy nem kell többet szedned és hamarosan :!: drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Remélem mára egy kicsivel is, de jobb :!: :roll: :wink:

Betty
Babaszoba hogy halad :?:
Sikerült a bordűrt megvenni :?: milyen színű vagy van esetleg egy fotód róla :?:

Vidám, szép napot Mindenkinek :!:

Ranita
miért nem gyüvöl :?: :?: :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Látom mindenki megvan, most gyors leszek, csak le jelentkezek, hogy élek. Tegnap a dokinál nem volt semmi várom a mesit, hogy lehessen kezdeni.

Röviden ennyi, ja meg, hogy lenyugodtam, ezt az évet rászánjuk és kész.

Puszi csajok és köszönök mindent majd jövök.

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Gabi Drukk mára!!! :D :D :D

Ranita! Na mi van veled? Mensi? Mikor mész Tapolcára? Mert én kedden, tudod. :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Ancsu
Ez a beszéd, nyugi van és...

Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Kép

Húúú, lányok kész vagyok :cry: .
Hanna olyan rosszul van.... Reggel 5-kor kiabál, hogy hánynia kell, és azóta egyfolytában. Csak futkoztunk a WC meg a fürdő között, mert aztán még hasmenése is lett. Nem tudom megmondani hányszor öltöztettem át, meg ágyat húztam, szőnyeget pucoltam. Hiába is adtam neki bármilyen gyógyszert, kihányta :cry:
Anyukámnak szóltam, kérdezze már meg a doktórnőt, hogy mit csináljak, mert nagyon megijedtem. De a rendelőben meg sokan voltak, nem tudott kijönni.... Azt mondta, ha egy óra múlva nem javul, akkor kijön, ad neki szurit. De most elaludt, talán jobban lesz, mire felkel. Még az a szerencse, hogy azért ivott, bár az is kijött belőle.

Ráadásnak meg tegnap délután óta fáj a fejem, már két gyógyszert is bekaptam, de nem használ :evil:

Nem jött meg, hogy még teljesebb legyen a boldogságom, de tegnap óta barnázok, úgyhogy majd csak lesz valami. Soha nem szokott késni, miért ne pont most :evil:
Tegnap felhívtam Tapolcát, azt mondták, ha ma vagy a hétvégén megjön akkor hétfőn menjek.

Gabi,
neked mennek a drukkok ezerrel.

Ne haragudjatok, hogy most csak magammal voltam elfoglalva, majd még jövök.

Kép

Kép
ranita1979

Ranita
Sajnálom a kislányodat nagyon, jobbulást neki :!:
Drukk, hogy végre piri megjöjjön rendesen :!: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok :!:

Kellemes napot, szép hétvégét kivánok Mindenkinek :!:

Melinda :!:

Örülök, hogy piri odaért Hozzád, sok sikert a fogyókurához :wink:
Drukk a márciusi lombikhoz++++++++++++++++++++++

Gabi :!:

Várunk a jó hirekkel sok tüszőcskét kivánok drága+++++++++++++++++++++++++++++++++++++3

gyancsi :!:

Köszi a drukkokat nagyon sokat jelent és számit továbbra is nekem :wink:
Már csak 3 hét 3 nap és indul a mandula++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy :!:

Hiszem, hogy a kincsed keresgéli a helyét és, azért szurkálódsz :wink:
Megy a beágyazódáshoz a drukkom++++++++++++++++++++++++++++++++++

igen hétfőtől mégjobban beindulnak az események köszi a sok +++++++++++++++++++++++++++++++++++++

lucuzs :!:

A clostytól én is mindig vacakul voltam,a fejem fájt állandóan tőle, de a cél érdekében sok mindent ki kell birnunk :!:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ranita :!:

Mielőbbi gyógyulást kivánok kicsi Hannának :!:
Mennek a pirit meghozó drukkok, hogy hétfőn tudj kezdeni+++++++++++++++++++++++++++++

Puszi Mindenkinek :!:
Vendég

Angyli
Neked is szép napot és hétvégét :!:

Ranita
Hogy van Hanna :?: kiment a doki :?:

További szép napot, pusszantás...megyek haza, vége a hétnek...hurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrááááááááááááááááá :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy,
végül nem jött ki.
Aludt 2-3 órát, utána úgy kelt, mint akinek semmi baja nincs/nem volt. Úgy látszik valamennyi gyógyszer azért maradt benne.Ezek a gyerekek igen hamar regenerálódnak(jól írtam?) :D :D :D :D Igaz enni nem hajlandó, csak iszik, de az is valami.

Angyal,
köszi a drukkot, rám fér :D .

Meli,
most is kapsz majd fogigátlót?

Ancsuka,
figyeld meg, nem is kell az egész év, hamar itt lesz a baba.
De ugye nem akarsz eltűnni? Mert az utolsó mondatod mintha ezt sugallná.
Írok privit!!!

Gabi,
:?: :?: :?:

Kép

Kép
ranita1979

Sziasztok Csajszik!!

Jövök en is mindjart, csak kirugom az embert ( megy vissza a ceghez meg letenni a ceges kocsit) :wink:

Pusszantas

KépKép
gyancsi

Melike- Szerintem is siman menni fog a heti 1 kg, az realis!!Allitolag nem is egeszseges nagyon hirtelen fogyni, mert az mindig visszajön, inkabb több idö alatt fokozatosan!!Ugyhogy menni fog, hajra!! :lol: Ja es eljen az aprilisi lombik!!! :wink:

Gabi- Abszolut megertem amit irsz, a lelki teherröl.....Amikor nekem csak a konzultaciora megkaptam az idöpontot en mar akkor is egy-ket napig alig tudtam aludni, majd kiugrottam a börömböl, hat eltudom kepzelni, hogy mit erezhettek ti Csajok, akik mar ennyire benne vagytok!! :wink: De azert probalj meg pihenni majd a punkcio utan!!Es gyere a hirekkel, mert nagyon varlak!!!!!!! :lol:

Suzy- A mai höd tenyleg nagyon erdekes :shock: Lehet csak most lesz pe-d?????Vagy ez a beagyazodas miatti höleeses is lehet??

Ancsu- Biztos, hogy iden sikerrel jartok, vagy is, vagy ugy de meglesz az a hön ahitott baba :wink:

Lucuzs- Veled most mi van??Hanyadik napon tartasz?Bocsi, de elfelejtettem :oops:

Ranita- Nagyon sajnalom ami a kislanyoddal törtent de a lenyeg, hogy mar jobban van!!!Ez a szemet piri mindig akkor szorakozik mikor nem kene neki :evil:

Angyli- Jo hetveget, pihenj es ügyesen a tüszörepi beadassal!!! :wink:

Bettikem- Nalad mi a helyzet??Barnamedve ott van meg??

Zsu-???

Csajok ma nalunk megint zajlottak az esemenyek.....Azert nem tudtam jönni a fogdoki elött, mert itt volt az itteni legjobb baratunk, egy 50 eves faszi, Charly-nak hivjak, ö segitett itt nekünk mindenben, allast szerezni stb.....Es kepzeljetek jön es kerdezi, hogy odaadhatja-e most a szülinapi ajandekomat ( 2 het mulva lesz), mondom neki, hogy persze....Erre elöhöz a kocsibol egy vadi uj LCD monitort, egy 51 cm-eset, hogy mivel mar 30 eves leszek en is es Csabi is ( csak ö oktoberben), biztos nem olyan jo a szemünk mar, ezert vett egy nagyobb monitort, hogy jol lassuk :shock: :shock: Ez a kettönk ajandeka....Normalis???? :D
Nagyon cuki, komolyan mondom!!
Aztan elmentem a fogorvosdhoz, nagyon szimpi volt a rendelö is, aszisztens is, egyböl panorama röntgennel akart kezdeni, csak mivel peteeres utan vagyok es mondtam neki, hogy hat nem tudom, hogy terhes vagyok-e ( bar nem tul valoszinü), igy azt nem csinalta meg, viszont kicserelte a tömest a fogamban , raadasul feher tömest tett bele, sokkal szebb. Erzestelenitöt is adott egyböl, semmit sem ereztem, mondjuk ki kellett fizetni az erzestelenitöt, de nem volt veszes, 12 euro,ha azt mondta volna, hogy 120 akkor is kertem volna :D ...Viszont mikor kiment a hatasa, na akkor baromira elkzedett fajni az a fogam...Szerintetek ez normalis???Bar mondjuk nagyon sokat furt rajta, lehet azert...Bizom benne, hogy holnapra elmulik :roll:

KépKép
gyancsi

Ja es Bridget mindenkit puszil, remelem nem haragszik meg ha elarulom, hogy jön haza februarban lombikozni :wink:

KépKép
gyancsi

Gyancsi,
köszi a hírt :D .

Bri,
és nekünk meg sem írod :?:

Megjött piri Kép

Zsu,
ha írnak fel még hétfőn decát, akkor hívhatlak?
Hűtőben tartottad, ugye :oops: ? Csak attól félek nehogy gond legyen esetleg a szállítással. Már ha kell :roll: .

Kép

Kép
ranita1979

Helló lányok!
Na magamhoz tértem,ugyanis lekellett feküdnöm aludni ahogy hazaértünk,mert rosszul lettem haza fele jövet.
Ott még semmi bajom nem volt.

Szóval a sok tüszőből 5 pete lett :?
ICSI-zni fogják őket,egyet már ma,mert szép érett. :lol:
Holnap hívnak mi a helyzet a többivel.

Eléggé fáj a hasam alja,remélem holnapra enyhül,mert csomó dolgom van itthon.

Kép
cukigabi
Budapest

Ranita- Eljen piri Kép

Gabi- Vegreeeee :D Az 5 pete az teljesen jo, föleg ha jo minösegüek, böven eleg :wink: Nagyon drukkolok , hogy mind megtermekenyüljön+++++++Pihenj!!

Jo hetveget Csajok!!
Pusszantok mindenkit!

Ancsa

KépKép
gyancsi

Ranita, persze nyugodtan hívhatsz, hűtőben tartom, nekem van ithhon hűtőtáskám, abban is hoztam el a gyógyszertásból! Remélem a kislányos jobban van már!

Gabi, szerintem pihenj és ne csinálj semmit sem, hogy rendbe jöjjön a pocid a beültire! Valószínű, hogy hétfőn megkapod őket, annyira izgulok! És drukkolok, hogy mind az 5 megtermékenyüljön!!!

Gyancsi, akkor így előre is boldog szülinapot, tök jó ajándékot kaptál!!! Nekem a névnapom lesz majd két hét múlva!

Mi tegnap egy kicsit csaverogtunk a férjemmel, így estére már nagyon elfáradtam, azért nem jöttem, ma is voltnuk megint pesten a telefonomért, jól fel is háborodtam, mert a szervíz visszaküldte, hogy nincs semmi baja, mondom nekik, hogy nem viccből hoztam ide! Erre azt mondják, hogy a központi szervíz 3 napig ellenőrizte és nem csinált semmit a telefon! :twisted: És, hogy ha van vele problémám, akkor vigyem a nokia szervízbe! :shock: De úgy az imei szám nem egyezik a jótállás imei számával, erre kézzel írtak egyet :shock: Remélem beveszik a nokiánál így, ha nem akkor megyek a fogyasztóvédelemhez!
Na bocs, hogy kipanaszkodtam magam!
Vendég

sziasztok!

Ranita, dehogy..... jönni fogok, csak írtam majd jövök, vagyis este :lol:

Gabi, az 5db nagyon jó!!!! reméljük mind meg is termékenyül. kopp-kopp

Ancsi, ezt a mákot, az nagyon jó, nekünk is lcd van igaz kisebb, de a széles, nagyon szeretem.

Ranita, nagyon sajnálom Hannát, de remélem már sokkal jobban van.
A folyadék a lényeg.
Holnap is csak valami kímélős ételt, de úgyis tudod.

Suzy, reméljük sikerrel jártok, nagyon vigyázz magadra, sok pihi!

Jó éjt lányok.

A többieknek+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Megigérem ügyi leszek holnap a tüszőrepi beadásánál :wink:
Köszi a hirt Briről :!:

Gratulálok, ez nagyon jó hir, hiszem, hogy mind az 5 meg fog termékenyülni :wink:
Megy a drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Pihenj sokat, egyed a sok fehérjét és igyad a folyadékot

Örülök, hogy megérkezett piri és hétfőn tudsz menni a dokibához:D

További szép estét, jó éjt kivánok :!:
Vendég

Óvasok vissza 8)

betty615

Gabi
Nekem nem voltak úgy lelki terheim lombik alatt, inkább az ára viselt meg, sírva adtam ki a kezeim közül a patikusnak azt a rengeteg zsetont :lol: :lol:
Gratula az 5 petihez, azért ne ne erőltesd annyira meg magad az otthoni teendőkbe, inkább feküdjél, amennyit tudsz :!:
Kíváncsi leszek a holnapi jóhírekre :wink:

Szuzy
ahogy beszéltük is, húzzatok bele most aztán :lol: 8)
A bordűrről majd rakok fotót, de még nincs kibontva :wink:

Ancsuka
örülök, hogy már jobb minden, de remélem nem csak írod, hanem így is gondolog...mert az a legfontosabb, hogy el is hidd, amit mondasz :wink:
Minden tuti lesz, ne aggódj :!:

Ranita
ÁÁÁ, szegény Hanna, reméljük hamar meggyógyul :!:
Gyógymanókat küldöm felé
Kép Gratula pirihez :!: :wink:

Gyancsi
kötsög barnamedve ma piros színben pompázott...úgy néz ki, most estére visszabarnult :twisted: úgyhogy még brummog keményen :twisted:
Vazze, nekem is kéne ilyen barát :lol: :lol:

Zsu
nekem is 2 hét múlva lesz a névnapom, csak egy nappal előbb, mint a tied :P
Qrva telefonosok :twisted:

Angyli
te nem akarsz véletlenül vonalzit készíteni :?:
Vagy babonából nem csinálsz :?: :wink:
(kérdezted a másikban Csoki-vanit---sztem csak beülti után fog jönni, mert addig netmentes :wink: )

betty615

Hát persze,hogy amikor lehetne nem tudok aludni.1 órája fent vagyok. :twisted:

Kép
cukigabi
Budapest

Ranita!
Éljen piri!!!
Örülök,h lánykád máris jobban van.

Princzi!
Jó neked,h tudsz dolgozni én eg ideig biztos nem megyek a pozi teszt után.

Betty!
És végül milyen lesz a kisszoba színe?És a bordűr az milyen mintájú?

Lucuzs!
Sajnos a clostynak sok mellékhatása van,de már nem kell szedned sokáig
:wink:

Ancsu!
Biztos nem kell az egész évet erre szánni.

Gyancsi!
Szupi ajándékot kaptatok!!!
Remélem fogfájás elmúlt.

Zsu!
Te is pihenj,ne csavarogj sokat.

Angyal!
Kívánok neked is sok szép petikét!!!
Hajrá tüszőrepi szuri.

Suzy!
Jó pihit a hétvégére!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Most hívtak!
1 már megtermékenyült,3 mára beért és ma termékenyítik.1-et sajnos elvesztettünk.
Hétfőn beülti :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Szép napot!

Gabi,
Kép
Ezek szuper hírek :D .

Lucuzs,
sajnos a kedd így nekünk nem jön össze, de remélem még lesz alkalmunk összefutni. Kár, hogy te nem hétfőn jössz :roll: .

Hétfőn akkor Angyalnak és Gabinak is lehet drukkolni. Az egy jó nap lesz :D , érzem.

Ancsu,
úgy látszik paranoiás vagyok :D .

Gyancsi,
nem akarod kölcsönadni a barátod :D ??? 51- es lcd monitor? Én olyat még nem is láttam. Miénk is lcd, na de nem ekkora.

Zsu,
azért én reménykedem, hogy már nem lesz rá szükség, nem tudom mennyit szoktak abból adni.
De szállításnál ugye nem lehet baja? Bár elég hideg van... :roll: :oops: . :D

Suzy,
hőd?

Lányok, az mitől függ, hogy ICSI-nek e vagy sem :roll: :oops: :?:

Kép

Kép
ranita1979

Sziasztok!

Gabi! Szuper!!! :lol: Drukk tovább a másik 3 petinek!!! :lol: :lol: :lol:

Ranita! Gratula pirihez! Hurrráááá!!!! :lol:
Hát akkor nem futunk össze:( , na majd legközelebb!!! :wink: :lol:

Nekünk fetrengős reggelünk van.:lol: Tegnap este apával a kanapén aludtunk el, reggel fél 7-kor ébredtünk. Akkor megfürödtünk, aztán gondoltuk még összebújunk mielőtt Bogi felkel.:oops: :wink: Hát ő volt a gyorsabb...
Azóta is itt fetrengünk a kanapén.:lol:

Mindenkit puszilok!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Gabi, ez nagyon jó hír!! Szorítok, hogy a többi is sikerüljön! És hétfőre küldöm a pozitív energiákat!++++++++++
Vigyetek fényképezőt! :D

Angyal, neked is nagyon drukkolok hétfőre, biztos minden rendben lesz!!

Ranita, ha majd szükséged lesz rá akkor megbeszéljük, hogy hol találkozzunk, és akkor nem lesz semmi baj!De egyébként az van írva a dozra, hogy 1 hónapig jó hűtés nélkül! Szóval semmi bajanem lehet!
Az ICSI-t áatlában akkor használják, amikor kevés a pete, vagy nem mozognak a spermák! Asszem :roll:

Lucuzs, kellenek az ilyen fetrengős napok, mi is szoktunk ilyeneket beiktatni! :D
Vendég

Zsu,
találkozni? Az úgy nekem drága mulatság lenne :D . Csak a posta marad :roll: , de akkor majd megbeszéljük :roll: .

Nekünk is olyan semmitevős hétvégénk lesz. Vagyis apának nem, ő ma dolgozik. Esik a hó, de a Hannát nem tudom rávenni egy kis szánkózásra :? .

Kép

Kép
ranita1979

Sziasztok :!:

Betty :!:

Csinálnék én vonalzót van is olyan oldal, ahonnan lehetne szednem, de nem tudom, hogy hova kell beilleszteni :!:
A profilomhoz vagy a hozzászóláshoz :?:

Egyébként nem vagyok babonás, soha nem is voltam :wink:

Tuti, hogy eltávozott messzire a cisztád és ennek nagyon örülök :wink:

Megy a további drukk a következő beültihez++++++++++++++++++++++++++++++++++++++3

Pihenj ezerrel remélem mára jobban érzed Magad :!:
Szép az eredmény nagyon szoritok, hogy a további 3 petikéd is megtermékenyüljön :!:

Hétfői ET-hez is megy a drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zsu :!:

Köszi a drukkot kismama, Értetek is megy továbbra is+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

lucuzs :!:

Jó is az, amikor fetreng az ember :D
Már nem kell sokáig szedned a clostyt, kitartásodnak meglesz a gyümölcse :!:
+++++++++++++++++++++++++++++

Suzy :!:

Mizujs :?:
Spontánbébihez megy a drukk+++++++++++++++++++++++++++

Örülök, hogy jól van kicsi Hanna :wink:
Drukk a sikeres projektért++++++++++++++++++++

gyancsi :?:

Melinda :?:

Ancsuka :?:

Ancsyka :?:

Vendég

Hello Csajok!!

Gabi- Nagy Gratula a szuper petijeidhez, tuti, hogy a masik 3-om is szepen megtermekenyül :D Hajra hetföi beülti :D

Zsu- Igen, nekem is 2 het mulva van a szülinapom,mint neked a nevnapod ugyanis Zsuzsanna napon születtem :D Együtt ünneples?? :lol:

Ancsu- Nekünk is eddig is LCD monitorunk volt, csak kisebb, negyzet alaku, ez meg nagyobb es teglalap :roll: Huu remelem erted amit irok :D De eddig nagyon szuperul funkcional az uj :D A regit meg odaadjuk az itteni baratainknak,nekünk ugy sem kell, teljesen oda vannak, mondjuk az sem volt rossz, azt hiszem 17 " colos :wink:

Betty- Nyomod meg a felüleseket, vagy a rohadt macid miatt szünetelteted?? :wink: Amugy en is nagy Szüli Feli Fan vagyok :D Csak sajnos mikor kiköltöztünk akkor elvesztettem a fonalat, mert nem volt ugye tv-nk.....Most kezdtem el megint nezni, azt hiszem a 3-ik evadot most fejeztem be, töltenem a következöt de a torrent oldal mar vagy 2 hete nem müxik :shock: ( technikai hiba)...Nekem a masik kedvencem meg a Jobaratok, 100000-szer is megtudom nezni :D

Angylikam- Ügyesen a tüszörepivel, gondolni fogok rad :wink:

Ranita- Te messze laksz nagyon Zsu-tol??Mert akkor tenyleg nem eri meg talizni, bar legalabb latnatok egymast elöben :D Ugye hetfön mesz??

Lucuzs- Fetrengjetek csak, mi minden vasarnap ezt csinaljuk altalaban :oops: :D Kell az az embernek :D

Suzy- Mi ujsag a mai höddel??

Meli-??
Ancsy-??
Ancsu-?

Itt esik a ho mar megen :shock: uuuuutalom mar!!!Ma vettem egy lampat a fürdöbe, kivancsi vagyok, mikor lesz felszerelve :roll: A vendegszobaba a lampatest mar meg volt majus 1-en, azt hiszem iden januarban szereltek fel a fiuk :wink: Ez elmond akkor mindent a gyorsasagarol az en kis Szerelmemnek :D A fürdöbe majus ota egy kabelen log a villanykörte :D

Mindenkinek nagyon szep hetveget csajok!!

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Ari vagy, hogy gondolsz rám, igérem ügyi leszek a szurival :wink:

Itt nálunk még nem esik a hó de az előrejelzés szerint estére ideér.
Még mindig jobb ha a villanyakörte a zsinóron lóg mintha sötétben lennétek drága :D

Bár sötétben sok mindent lehet ám csinálni :wink:

Már csak 3 hét és 2 nap++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Mondasz valamit :roll: :D Lehet megmondom Csabinak, hagyja a francba a lampat es szerelje le a körtet is :D Nem hiaba volt regen minden csaladnal vagy 20 gyerek, nem volt aram, tv meg semmi, csak AZT tudtak csinalni :D
Ne is mond, mar nagyon nagyon izgulok, hogy csak 3 het van hatra :D El sem hiszem!!

KépKép
gyancsi

Sziasztok! Olyan fél 11 tájban vetettünk véget az egész napos fetrengésnek.:lol: Kitaláltuk mi legyen apa hétvégi melója a ház körül (rengeteg van, és már olyan régóta halasztjuk őket...), így apa elment beszerzőkörútra, én meg nekiálltam kidzsuvázni a lakást. Aztán főztem, most lettem kész, így csak most ebédeltünk. :oops:

Nálunk csak egy kicsit esett a ó, remélem már nem is fog többet! Mert tegnap végre megint előbújtak a hó alól a hóvirágaim.

Már úgy várom a keddi uh-t!!! Úgy érzem ez az inszem lesz a befutó!!! :lol: Meg mintha már nehezülne a méhem, ami azt jelenti megint vastag nyh-m lesz!!! Ebben bízom!!! Meg 2-3 szép tüszőben!!! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs- Drukk a keddi UH-hoz++++ :wink: Az hanyadik cilusnapi Uh lesz??Na na, hogy ez az inszem lesz a befuto :D :D Pont ugy, mint nekem :wink: Na akkor nem is lustalkodtatok sokat, mi egesz napokat kepesek vagyunk :oops: :wink: ....Ma en is voltam a Baumaxban, Möbelix-ben, Hofer, gyogyszertar, felmostam, most fözöm a tejberizst, Apjuk meccsen van, csak 1 ora mulva er haza, addigra remelem kesz lesz, meg van meg tegnaprol gulyasleves :wink:
Jo hetveget

KépKép
gyancsi

Gyancsi! 10. napi lesz. Bízom benne, hogy most szebbek lesznek a tüszők, mint múltkor. Akkor elég kicisk voltak, így a doki visszarendelt mégegyszer, hogy meg tudja mondani az inszem napját.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?