Melike- Szerintem is siman menni fog a heti 1 kg, az realis!!Allitolag nem is egeszseges nagyon hirtelen fogyni, mert az mindig visszajön, inkabb több idö alatt fokozatosan!!Ugyhogy menni fog, hajra!!
Ja es eljen az aprilisi lombik!!!
Gabi- Abszolut megertem amit irsz, a lelki teherröl.....Amikor nekem csak a konzultaciora megkaptam az idöpontot en mar akkor is egy-ket napig alig tudtam aludni, majd kiugrottam a börömböl, hat eltudom kepzelni, hogy mit erezhettek ti Csajok, akik mar ennyire benne vagytok!!
De azert probalj meg pihenni majd a punkcio utan!!Es gyere a hirekkel, mert nagyon varlak!!!!!!!
Suzy- A mai höd tenyleg nagyon erdekes
Lehet csak most lesz pe-d?????Vagy ez a beagyazodas miatti höleeses is lehet??
Ancsu- Biztos, hogy iden sikerrel jartok, vagy is, vagy ugy de meglesz az a hön ahitott baba
Lucuzs- Veled most mi van??Hanyadik napon tartasz?Bocsi, de elfelejtettem
Ranita- Nagyon sajnalom ami a kislanyoddal törtent de a lenyeg, hogy mar jobban van!!!Ez a szemet piri mindig akkor szorakozik mikor nem kene neki
Angyli- Jo hetveget, pihenj es ügyesen a tüszörepi beadassal!!!
Bettikem- Nalad mi a helyzet??Barnamedve ott van meg??
Zsu-???
Csajok ma nalunk megint zajlottak az esemenyek.....Azert nem tudtam jönni a fogdoki elött, mert itt volt az itteni legjobb baratunk, egy 50 eves faszi, Charly-nak hivjak, ö segitett itt nekünk mindenben, allast szerezni stb.....Es kepzeljetek jön es kerdezi, hogy odaadhatja-e most a szülinapi ajandekomat ( 2 het mulva lesz), mondom neki, hogy persze....Erre elöhöz a kocsibol egy vadi uj LCD monitort, egy 51 cm-eset, hogy mivel mar 30 eves leszek en is es Csabi is ( csak ö oktoberben), biztos nem olyan jo a szemünk mar, ezert vett egy nagyobb monitort, hogy jol lassuk
Ez a kettönk ajandeka....Normalis????
Nagyon cuki, komolyan mondom!!
Aztan elmentem a fogorvosdhoz, nagyon szimpi volt a rendelö is, aszisztens is, egyböl panorama röntgennel akart kezdeni, csak mivel peteeres utan vagyok es mondtam neki, hogy hat nem tudom, hogy terhes vagyok-e ( bar nem tul valoszinü), igy azt nem csinalta meg, viszont kicserelte a tömest a fogamban , raadasul feher tömest tett bele, sokkal szebb. Erzestelenitöt is adott egyböl, semmit sem ereztem, mondjuk ki kellett fizetni az erzestelenitöt, de nem volt veszes, 12 euro,ha azt mondta volna, hogy 120 akkor is kertem volna
...Viszont mikor kiment a hatasa, na akkor baromira elkzedett fajni az a fogam...Szerintetek ez normalis???Bar mondjuk nagyon sokat furt rajta, lehet azert...Bizom benne, hogy holnapra elmulik