Új privát üzeneted érkezett!

Ja, azt elfelejtettem írni, hogy nem az egészségpénztár rézse, hanem az önsegélyző része adja ezt a szolgáltatást. Annak is tagja vagyok a cég jóvoltából...
Táppénzt 15 nap után kiegészítik 95%-ra, max havi nettó 45.000 Ft-al és ugyanezt adják tgyes alatt is, azaz a gyerek fél éves koráig...

zsuzsi
vzsuzsi

Anett,
én is így voltam a kislányruhákkal! Azért is drukkolok most, hogy lány legyen. De juszt se kérdezem meg előre!!! Kép
Imi meggyógyult.Kép

Cicmerák,
a védőnők különös állatfaj. A mienk most viszonylag jó fej, de vannak nagyon durvák. Bár még egyszer az életben 55 kiló lehetnék!...Kép
Az én dokim is az első félidőben tartja fontosnak az Elevitet, most 20 hetesen átállít vasra meg folsavra. De mi elég egészségesen eszünk.
Különben Imivel félidőig szedtem az Elevitet, és 4 kg lett. Most azért nagy, mert túl sokáig szedtem, vagy annak ellenére volt nagy, hogy nem szedtem sokáig??!! KépKép

Tüni,
te a Gyári úti Tüni vagy? Meg talán a gyarapodásos topikban is találkoztunk?

Pusz: Vica
mvica

sziasztok!
mostanában költözködni készülünk, az új lakásban lesz net, de addig csak néha.néha jutok géphez.

köszi mindenkinek a megnyugtatást hízáááással kapcs.!! én maternát szedek, de kb heti 1db-ot, ha úgy érzem nem ettem elég zöldséget-gyümölcsöt, télen úgyis gyakrabban kell majd! de azért szedek ilyen keveset mert elég rossz volt tőle a közérzetem az elején, meg a vasam is sok! -ilyet..

és folsavval hogy álltok? én még az eleje óta napi kettőt szedek, reggel meg este egyet. de azt meg meddig kell???? olyan trehány mostanság a dokim hogy már váltáson töröm a fejem, így még nem tudtam tőle ezt megkérdezni...
-edwig! a barossba jársz dokihoz is?? kihez, ha megkérdezhetem, mert nekem mostanság elég rosszak a tapasztalataim! már aug. 19-én vették le az afp-met, és azóta sem tudom hogy mennyi lett!!!!! Kép hívtam az orvost amikor kérte, nem volt egész nap elérhető, hívtam következő nap is (kedden) és elég ingerülten közölte, hogy már nincsen bent, hívjam jövő hét (!!) hétfőn, akkor bent lesz egész nap! dehát az én idegeimmel ki törődik??? szerencsére eddig nyugodt vagyok e-témában, dehát mégis!!! szóval szerintetek mit tegyek? váltsak? vagy ez normális így??
köszi,
bagzi

KépKép

KépKép
bagzerka

Bagzerka!

Ha az AFP érdekel, kérdezd meg te is a laborban, Monik és én is megkérdeztük, és megmondták. Legalább azon nem fogsz aggódni. 476-4400 már ha neked is a Shöpf-Méreibe küldték.
Hát, mindenesetre a dokid elég fura Kép

Üdv. cic
cicmerák

Sziasztok!

Vica,
Örülök, hogy meggyógyultatok. JÖvö héten hívja a férjem az uradat, hogy akkor pontosan milyen idöpontban néz felénk!
Neked már látszik a pocakod? Mert szerintem az enyém már igen, de eddig nemigen vették észre, pedig már mindjárt 5 hónaposak leszünk!

Sys,
megvagy?

Lányok, érdekel valakit, ha csinálok egy gyerekruhás-turkálós címlistát? Most gyüjtögetem magamnak, szóljatok, ha érdekel valakit, és akkor elküldöm a mail címére, v. felteszem ide.

Mindenkinek puszi!

Anett és Barni
21+1
anettka

Engem érdekel, AnettkaKép, tedd fel nyugodtanKép
cicmerák

VicaKép

Igen, stimmelKép (bár úgy emléxem, hogy a gyarapodásos topicba nem igazán írtam, pedig lett volna mirőlKép)

AnettkaKép
Engem is érdekelne!

BagzerkaKép
A folsavat én 2in1 szedem vassal (Maltofer Fol tabletta), és abból napi kettőt.

Pussz
Tüni
tüni

Sziasztok!

Megvagyok csak nagyon sok a munka és ritkán jut idő netezni.

Lááta valaki tegnap a Fábrit? Azon belül is a Deutsch Anitát? Egy kicsit meglepődtem amikor megtudtam, hogy csak 19 hetes és ekkora hasa van, mert én még 21+6 naposan sehol sem vagyok tőle. Aztán megnyugtatott az uram, hogy a lányunknál én is így néztem ki ennyi idősen és már 10 kiló plusszal. Most csak 5-nél tartok.

Most be kell fejeznem, de majd még jövök.
Sys
sys

Sziasztok!

Voltunk UH-n és KISLÁNYUNK lesz!!!!! Minden OK Vele, az adatok szerint is 24 hetesek vagyunk. Kép
Mindenki fiút jósolt, de azért én kislányra is készültem, úgyhogy nagyon boldog vagyok!!!! Apa még szokja a gondolatot, ő jobban hitt a babonáknak meg a jóslatoknak, de bevallotta, hogy mindig is kislányra vágyott, inkább a nőuralomtól retteg. Kép
Teszek fel képet is.

Most ennyi,
Katinka és Lili
katinka

Sys!

Én itt új vagyok, mert még le vagyok maradva tőletek az én 9 hetemmel.
Ide csak be szoktam olvasgatni.

Most azon buzdultam fel, hogy én is tegnap ki voltam akadva Anita hatalmas pocakján. Úgy belegondoltam, hogy 2,5 hónappal idősebb, mint az enyém és, hogy ekkora óriási méretbeli különbséggel jár ez.

Na de nem vagyunk egyformák.

Szia

Muki
KépKép
KépKép
mukika

Sziasztok!

Nem tudom, valahogy az én hasam is a vártnál gyorsabban nő, már a negyedik hónap elején átadták a helyet a villamoson. Most vagyok 19+3 és nekem is kb akkora, mint az anitáé, mindehhez csak 2,5 kg plusszal. (55-ről indult)
Amúgy a védőnővel nekem nagy szerencsém van azt hiszem, nagyon aranyos. 23 éves, teljesen fel volt dobódva, mikor először mentem, hogy egyidősek vagyunk.
Viszont én azon vagyok kiakadva, hogy nekem eddig senki semmit nem írt fel - se vitamin, se folsav, se vas. Úgyhogy szorgalmasan eszem a brokkolit, hátha segít.

puszi
orbis

Sziasztok!
Én is jól el vagyok itt maradva, jó sokáig nem volt időm írni, merthogy dolgoztam sokat, de így péntek du, hazamenetel előtt 10 perccel gondoltam írok is. Kép
Én is jól állok pocakügyben, épp most kedden adta át először egy néni ellentmondást nem tűrően a helyét a metrón, eddig inkább tüntetőleg félrenéztek, mert amúgy sem vagyok egy vékony alkat és ugye van esélye, hogy egy ekkora fenékhez tartozik egy ekkora pocak Kép Na, mindegy. Egyébként pont ma kezdem a 19. hetet. Már 14 cm-t nőttem körbe. Igaz ebben van 5 kiló plusz is, ami csak azért kétségbeejtő, mert az utóbbi 6 hétben szedtem fel, és ez nem tetszik, főleg azért nem, mert nem is eszem sokat, ráadásul semmi édességet, mert egyátalán rá sem tudok nézni... na, mindegy.
És nagyon jó védőnénim van, épp ma látogattam meg, és nem ijeszteget hülyeségekkel, és nem kezel hülyeként, és azt az elvet vallja, hogy minenki akkora segget növeszt magának, amekkorát akar, csak akkor szól, ha a babára is veszélyes lehet Kép és elfogadja, ha mondom, hogy ezt már tudom. És ami a legszebb, hogy középkorú. És látott már egy-két dolgot. Egyik elég megdöbbentő volt, épp ma mesélte, hogy a legkisebb baba, aki hozzá tartozott, 70 deka volt, és 24 hétre született. Most 3 és fél éves, igaz nem nagyon beszél még, de mindent ért, és 5 kilós volt 11 hónaposan, mikor elindult Kép Csak ez olyan fantasztikus volt, hogy muszáj volt megosztanom.
Orbis, szerintem örülj neki, hogy nem kell semmit szedned, mert az azt jelenti, hogy minden rendben van. Kép Bár nekem sem kellene... De hiába zabálom a spenótot meg a többi vastartalmú kaját, mit sem ér...
No, most hirtelen ennyi Kép remélem jövő héten többmindenhez hozzá tudok majd szólni, elég sokmindenről lemaradtam most is Kép
Jó pocak- és baba növesztést mindenkinek

kikocska

Katinka!

Kepzeld mi is ugyanugy jartunk, mint ti! Mindenki fiut josolt nekunk, nem tudom miert, de rogton elsore mindenki azt mondta, hogy ok erzik, hogy fiu lesz... En titkon nagyon remenykedtem, hogy hatha tevednek - eleg lanyparti az egesz csalad - es tegnap voltunk UH-n ahol kiderult, hogy nincs semmi a laba kozott igy KISLANY!!!! Annyira orulok, persze a legjobban annak, hogy egeszseges es jol fejlodik (most vagyunk 21 hetesek)
Szoval ennyit az emberek joslatairol...

Lanyok, ti mikor kezdtek el babanutort nezegetni? Nem mintha nagyon babonas lennek, de ha valami extrat valasztunk annak legalabb 4-6 het a szallitasi hatarideje, nem? Ti hogy vagytok ezzel a kerdessel?

Mindenkinek szep babas hetveget!
Eszi
eszi

SziasztokKép

Hát lányok, irigyellek titeket a védőnénikért, nekem sajna ez a második (az első csak helyettesített), de ez sem valami nagy szám. De, mivel költözünk, ezért megint más lesz Kép , remélem nagyobb szerencsém lesz.

Már én is akartalak kérdezni titeket ezekkel a vásárlásokkal kapcsolatban. Ugyanis én az első 12 hét után már elkezdtem vásárolni. Egyenlőre még csak kis ruhácskákat és egyéb kiegészítőket, bútorokat még nem. Én úgy gondolom, attól, hogy veszünk a babának dolgokat, nem lesz semmi baja. Elvégre mindene kialakult már, megnyugodtunk a nyakiredő után, az AFP után, akkor miért ne? Kép Elvégre EGÉSZSÉGES LESZ, ÉS SEMMI BAJ NEM LESZ Kép
A másik pedig, az anyagi vonzata sem mindegy. Elvégre kinek van több százezer Ft-ja, hogy míg a mama a kórházban van, gyorsan mindent megvegyen.
Szóval mi apránként megveszegetünk mindent.
Ti hogy csináljátok?

Hm.. remélem nekem is kiderül kedden, hogy ki vaan a pocimban Kép

Jó hétvéget mindenkinek
cic
cicmerák

<font color="0000ff">Sziasztok!
Már régen írtam!Szóval most tartunk a 20.hétben és minden oké,nagyon jól vagyunk,egyszer sem voltam rosszul!Ez az uh kimutatta,hogy a "magzatvíz az átlagosnál kevesebb",de próbálok nem ezen rágódni,mert amúgy meg minden rendben.
Hát az én pocakom sem látszott még eddig,most indult be,de mintha napról-napra nőne,néha feszül is.
Orbis!!!
Mi pont egy napra vagyunk kiírva!
Ja,az uh-s drnő azt mondta,hogy lánynak látja,amíg nem száll el a heréje,pedig az szerintem csak csecsemőkorban szokott.A 3d.-s uh.-n meg mintha kukaca lett volna,hát nem tudom,mindegy csak egészséges legyen!!!
Jó pocaknövesztést mindenkienek!Ha valakit érdekel,ildi:érdekes képek a nagyvilágból címen van rólam és a babáról kép!
Puszi!
Ildi</font>
ildi10

Szió!

Hát az Anita pocakjáról én lemaradtam, mert már ült, mire odanéztem. Most kezdem sajnálni, mert nem tudok hozzászólni. De a férjem látta, és csodálkozott, milyen kicsi a hasa. Szóval lehet, hogy az enyém sokkal nagyobb!Kép Már teljesen látszik. De hátulról állítólag még nem látszom kismamának, és az a lényeg.Kép Különben én nem vagyok mérvadó, mindig óriási pocakot növesztek.

Anett,
sajnos nem merek beruházni, mert nem tudom, lány lesz-e. Pedig nekünk lenne a legegyszerűbb dolgunk, elkísérhetném apucit és lenyúlhatnám a színe-javát...KépKépKép

Nekünk is úgy volt, hogy a Mesit mindenki fiúnak jósolta, és hatalmas meglepi lett, hogy lány lett. A másodiknál már csak az idegenek jósolgattak...Kép De akkor bejött nekik, mert az tényleg fiú lett.

Ruhákat szerintem már lehet venni. Most már kezdik árulni az őszi-téli, hosszúujjú meg vastagabb cuccokat. Sőt jó kis kiárusítások vannak a tavalyi maradékokból.
Aki gazdagabb, nézzen be a La Halle-ba. Ma nagyon édes cuccokat láttam, csak sajnos venni nem tudunkKép Hacsak nem rakjuk le a tetőtérbe szőnyeg helyett! Kép

Bagzer,
én napi 1 Maltofer Folt szedek jövő héttől. De ezeket a doki írja fel, sajnos. Szerintem csak akkor maradj ennél a dokinál, ha nagyon türelmes és jámbor típus vagy.Kép (Én nem vagyok az. Imivel a hatodik hónapban váltottam orvost+kórházat. Áldom érte az eget.)

Puszi: Vica 20+0 !!!
mvica

szassztok lányok!
most a pocak-téma miatt teljesen felbuzdultam, rögvest rakok fel képeket magunkról, lehet hogy le fogtok döbbenni.......
köszi a folsav infókat, nekem a vérképemből az a ritka eset derült ki, hogy nemhogy vérszegény nem vagyok, sok a vasam!!! szóval szedem továbbra is a jó öreg folsavat, meg a heti/kétheti maternámat!
bagzer
19+6...szóval percek múlva 20.

KépKép

KépKép
bagzerka

.......na, persze nem sikerül mostani fotót találnom, hát marad a 17 hetes, de az se semmi!
bagz

KépKép

KépKép
bagzerka

sziasztok
Bagzerka
Én nem látom a fotódat!!
Egyébként nekem is nagy hasam volt, már 16 hetesen is (2. baba), de főként oda is híztam...Kép
De az Anitán meglepődtem én is, mert körülöttem egy csomó embernek nem is látszik félidősen a pocija...

Ildi Szia!Kép

Cicmerák, Eszi
Én nem mertem az elsőnél vásárolgatni, babonából, de most vettem ezt-azt. Sőt, volt olyan, amit még a megfogantatás előtt vettem, hogy majd jó lesz a másodiknak Kép De az összes bnőm vásárolt tökhamar, s egészséges babáik születtek, úgyhogy szerintem nyugodtan!!!!

Kikocska
Én is irigykedem a védőnénidért, az enyém teljesen a kilókkal van csak elfoglalva. Így csak a 12. héten mentem el hozzá, ugyanis én nem vagyok rosszullevős, s addigra most is, és az elősvel is híztam 3 kilót. Így most, 30 hetesen nála7, nálam 9-10 kilónál tartok Kép Persze mondta,hogy a végére ne legyen több 10-nél ám Kép Hannával 23 volt Kép

Mukika Szia Kép

Orbis
Lehet, hogy teljesen jó volt a vérképed,azért nem kaptál semmit. Meg kb. félidő után szokták felírni, asszem.
üdv,
bringa
bringa

sziasztok!
végre sikerült a profilomba betenni a 17 hetes kepeim....

én eddig nem éreztem ilyet, de kb egy hete főleg reggelente szédülök!!! ez mi lehet? lehet az alacsony vérnyomás miatt??? (105/60) segítség, mennyire lehet ez komoly????????????

bagz
20

KépKép

KépKép
bagzerka

nem ragozom tovább.......
végre sikrült a fotó-ügy, a galériában láthatók a baba uh képei, meg a pocak növekedésem is, annak címe
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=3396

sziasztok!
bagzi

KépKép

KépKép
bagzerka

Sziasztok!
Köszi a megnyugtatást, ezek szerint van rá esély, hogy nem a dokik trehányak. Kép Csak azért aggódtam, mert mindenki azt írta/mondta, hogy minimum vasat meg folsavat szednie kell.

Ruhaügyben: mi akkor vettük meg az első kisruhát, mikor végleg elhatároztuk, hogy babát szeretnénk. Kép Azóta vettünk még néhányat, de most megrekedtünk, amíg nem tudjuk, fiú-e vagy kislány. Már így is túl sok a fehér ruha Kép
Meg amúgy is most lesz az esküvőnk, és fel vagyunk rá készülve, hogy ilyesmiket kapunk. Nem tudom, én érzem-e csak így, de mintha amint elterjed a nagy hír, az ember megszűnik "embernek" lenni, és mindenki szemében már csak kismama. Lehet szülinap, névnap, már semmi mást nem kapunk, csak babacuccot. Kép Ez persze nem panaszkodás!!

Üdv mindenkinek: Orbis (19+6)
orbis

Bagzerka!
Könnyen lehet az alacsony vérnyomás miatt, de az még nem baj, nekem 90/60 ill 105/70 között váltakozik, és aszonta a védőnéni, hogy nem kell megijedni, simán megy így is minden. Egyébként fagyöngy teát lehet inni, ha zavarja a mindennapokat, abban nincs koffein, és nem gátolja a vas-felszívódást, de azért kérdezd meg róla a dokidat/védőnénit, elvégre minden ember más.

kikocska

Sziasztok,

Cicmerák, holnap írd meg légyszi, hogy mi lett az UH eredménye. Nagyon kiváncsi vagyok.

Mi csütörtökön megyünk 4D-re, pénteken meg a dokimhoz, akkor leszünk 19 hetesek.Mi is már nagyon szeretnénk tudni, hogy fiú vagy lány. Valahogy el sem tudom képzelni, hogy lány is lehet...Nem tudom miért...

A vásárlást mi még nem kezdtük meg, de már alaposan körölnéztünk. Ruhákat nem nagyon kell vennünk, mert annyit örököltünk az ágyneműtől a rugdalózóig. De azért veszünk majd neki egy-két újat is.

Eszi, bababútor ügyben mi is körülnéztünk. Magyar bútoroknál 6 hét, külföldi gyártó esetén 8 hét a maximális szállítási idő. Aztán persze még nekünk kell összeszerelni...Mi október közepén költözünk, utánna vesszük meg a bútort.
Ja és gratulálok a kislányhoz !!!

Puszi mindenkinek,

Zsuzsi
vzsuzsi

Bagzerka!

A 20. hét körül nekem is nagyon alacsony volt a vérnyomásom! A doki ajánlotta, hogy reggelente egy nagyon tejes-kávét igyak meg és az rendbe teszi! Ráadásul az emésztésre is jó hatással van!
Azóta már 120/60 körül mozog kávé nélkül is.

Üdv
Barbara
26+4
babar

Bagzerka!

Megnéztem a profilodban a 17 hetes képedet. Hát nem tudom remélem nem velünk van a baj, mert nekem most 22+2 naposan sincs ekkora a pocim.

Nekem nagyon szerencsém van mivel 2.bébim lesz ezért mindenem megvan, igaz, hogy azóta átment már két gyerkőcön, de kit érdekel hiszen semmi bajuk. Csak akkor kell egy-két cuccot vásárolnom ha kisfiú lesz, de akkor sem sokat mert a lánykámnak sem csak rózsaszin cuccai voltak.
Egyedül majd egy szekrényt be kell szerezni, mert körülnéztem otthon és rájöttem, hogy fogalmam sincs, hogy hova fogom tenni a babaruhákat, de ezt is majd csak a jövő hónapban.

Én is szedem a vasat, mert nagyon vashiányos vagyok. Nekem a Ferrograd folicot írja az orvos az elsőnél is végig szednem kellett. Hál istennek nem okoz szorulást, sőt.

Most befejezem. Puszi mindenkinek!
Sys 22+2
sys

Szia Bagzerka!
A Baross utcába nekem a Dr.Bálega János a dokim,akit soha nem lehet elérni,így igazság szerint készülök váltani.Ő mondta azt,hogy egy 3mm-es cyszta,és egy pici vesetágulat miatt a biztonság kedvéért csináljanak magzatvíz vizsgálatot.Csak azt felejtette el,hogy 21hetes voltam megbeszélésre előjegyezve,és 4hét az eredmény.Akkor már egyébként sem hagytam volna,hogy elvegyék,másrészt szerintem egészséges lesz:-)Egy másik orvos azt mondta nyugodjak meg nincs semmi baj,ezek felszívódnak.... Az Afp eredménye miatt hívd a 266-0473/4202mellék. nekem is itt mondták meg név alapján:-) Neked ki az orvosod?

Üdv mindenkinek
Edwig
25 pontosan:-)
Vendég

Edwig!!
nejkem is a Bálega!!! már épp készültem teljesen kiábrándulni belőle, aztán ma egy kicsit helyretette magát nálam.... mondjuk úgy, hogy már vagy egy hónapja mondtam neki hogy csak a 22. hétre kaptam uh időpontot (18-20 helyett) de ma hogy személyesen voltam bent nála, rögtön elintézett nekem egy jövő hétfőt, mainek persze örülök, dehát azért mééégis.
és kihez szeretnél menni? klinikán belül? ha találnál valakit, kérlek tájékoztass, mert érdekelne!

köszi a többi tanácsot is, épp ma lettem jobban szédülés-ügyileg.

a hasam meg csak nőőőő, nőőőőő
szassztok,
bagzerka

KépKép

KépKép
bagzerka

Bagzerka!
az jó,ha helyre tette magát egy picit.... Nálam ez még nem sikerült neki sajnos. Nem kórházon belül szeretnék váltani.Két orvost ajánlottak,az egyik a Margit kórházban van, a másik a Jánosban. Megyek mind a kettőhöz és majd elvállik melyik a jobb:-)
Neked mit mondtak az utolsó uh-n? Nálad minden rendben?

Edwig
25 pontosan:-)
Vendég

ja, a nagy izgalomban elfelejtettem, az afp-hez egy olyan adatom van hogy 38, asszem, a mom meg 1,1
ezek jók, vagy mi???? mert az orvos asszonta igen, téééleg??
bagz

KépKép

KépKép
bagzerka

jééé, én is most voltam éppen az eredményért, és pontosan ugyanez az eredményem Kép Kép vagyis az afp 33, a wafp 38, a mom meg 1,1. nekem aszonta a doki, hogy nagyonjó, sőt, kitűnő, de azért leellenőriztem a neten. 20 és 100 között az afp normális, minél alacsonyabb, annál kisebb az esély a fejlődési rendellenességre, a mom meg 0,7 és 2,5 között. szal asszem, hogy jók vagyunk tényleg Kép Kép szép az élet, nem? azért annak ellenére, hogy nem aggódtam miatta előre, jó ideges lettem, mikor bementem, és most nagyon megnyugodtam... Kép

kikocska

Edwig!

Se a Margitról, se a Jánosról nem hallottam túl sok jót. Tipikusan az a hely mind a kettő, ahol az orvosok az istenek, a babákat meg telenyomják teával meg tápszerrel. (Bocs az általánosításért, de ez az általános szemlélet. Aki mást tapasztalt, attól előre elnézést kérek.) Javasolnám, hogy olvasgass bele a kórházas topikokba is, mielőtt döntesz. Bár lehet, hogy ott csak a tiszteletdíjakról kapsz felvilágosítástKép

Én nagyon ajánlanám, hogy ha még úgysincs fix bizalmi orvosod, akkor olyan kórházban keress, ahol a babákra is tekintettel vannak. Tudtommal Pesten a legjobb az István, az Imre (Tétényi út) meg a MÁV. Szóval nézz körül!!!Kép

Vica (aki a Rókusból menekült az Istvánba)
mvica

Apropó, dokik, én eléggé félek tőlük valami miatt, talán nevelés kérdése, talán csak mert sose volt velük igazán dolgom hála Isennek. és bár a Szabó György tényleg nagyon aranyos, azért még meg se mertem kérdezni tőle, hogy szülhetek-e nála, meg hogy egyátalán hogy kell ennek nekilátni, és különben is egyátalán... Kép Szóval nem bánnám, ha valaki mesélne róla, akár privát emilben is (kikocska@freemail.hu) vagy javasolna egy topicot, ahol van ilyesmiről szó. Ha van időm, nézegetek, de valahogy munkaidőn túl nehezemre esik ülni... ott meg ugye többnyire dolgozni kell sajna Kép

kikocska

Sziasztok!

Már nagyon rég óta nem irtam, elsősorban nethiány miatt! Remélem mindenki jól van, látom vannak újak is. Ha eddig más nem csinált táblázatot, akkor felteszem a régit, de frissen csatlakozottaktól majd kérek adatokat!

/table{Anyuka neve
marica69

Hu, ez most nagyon nem jött össze!
Mivel itthon más a klaviatúra, mint a munkahelyen volt, lehet, hogy valamit elütöttem. Megpróbálom még egyszer elküldeni.
Közben rájöttem mi a hiba! Még egyszer:

<pre>
Anyuka neve Kora Szülés várható ideje baba s.sz. Neve Kórház neve
Marica 35 nov. 9. 2 (Róbert) Mariann Szeged/ Klinika
Márti05 31 nov. 20. 1 ? Bp./ Bajcsy K.
Kriszti 29 nov. 28. 1 Zsombor/ Luca Bp./ Schöpf-Mérei
Eszti ? dec. 1. 1 Laci/ ? Bp./ Schöpf-Mérei
Feketebárány ? dec. 8. ? ? Bp./ Szent István K.
Smille 23 dec. 10. 1 ? Gyula
Beatron 27 dec. 12. 1 Milán/Viktória Miskolc/ Szentpéteri K.
Diána 28 dec. 15. 1 Dominik/Dorka Bp./ Szent István K.
Barbara 28 dec 16. 1 Dániel Tamás/ Szonja Barbara Bp./ Szent István K.
Csilla 29 dec. 16. 2 ? ?
Hulcsi 28 dec. 16. 1 Nándor/ Dorottya Bp./ Szabolcs u. Klinika
Saxi 31 dec. 16. 2 ? Esztergom/ Vaszary K.
Manós 29 dec. 18. 1 Barnabás/Virág v. Lili Bp./ Szent Imre K.
Constanze 28 dec. 20. 1 ? ?
Katinka 21 dec. 23. 1 Olivér/ Lili Székesfehérvár
Zsófi ? dec. 24. ? ? Bp./ Margit K.
Claudia 26 dec. 31. 1 Roland/ Claudia Bp./ Szent Imre K.
TAndi 29 dec. 31. 1 Tamás/ Enikö Bp./ Szent István K.
Rumpusz 26 dec/jan? ? ? Bp./ Schöpf-Mérei
Rita ? jan. 4. ? ? Bp./ Máv K.
Judit 30 jan. 5. 1 László Dániel/Zsófia Csenge Bp./ Szent István K.
Tüni 28 jan. 6. 2 ? Bp./ Máv K.
Rékacs 30 jan. 7. 1 ? Bp./ Schöpf-Mérei
Márti 28 jan. 8. 1 ? Bp./ Schöpf-Mérei
Fabrika ? jan. 2 ? ?
Kire 33 jan. 11. 2 ? ?
Szilvia 30 jan. 12. 3 ? Bp./ János K.
Esbib 30 jan. 12. 2 Ákos/ Flóra Bp./ Bajcsy K.
Andi 25 jan. 13. 1 ? Gyöngyös/ Bugáth P.K.
Sys 29 jan. 16. 2 Réka, Petra Bp./ Jahn Ferenc K.
Brigi 30 jan. 18. 3 ? Bp./ Bajcsy K.
Dorye 25 jan. 21. 1 Vilmos/ Johanna Bp./ SZOTE II. Nöi
Anettka 27 jan. 22. 2 ? Bp./ Jahn Ferenc K.
Kátya 29 jan. 26. 2 Gergely/ Anna v. Sára Bp./ Kútvölgyi K.
Ildi 27 jan. 28. 1 Martin/ Szimonetta Lia Szeged/ Klinika
Bubborka 29 jan. 30. 2 ? Bp./ Szabolcs u. Klinika
Vica 29 febr. 2. 3 ? Bp./ Szent István K.
Bagzer 26 febr. 2. 1 ? Otthon
Cicmerák 24 febr. 11. 1 ? Bp./ Szent István K.
Móni 24 febr. 16. 1 Bence/ Dóra Bp./ Máv K.
Enikö 26 febr. 19. 2 ? Szeged/ Klinika
Böbe 28 febr. 24. 1 Géza/ Lilla Bp./ Margit K.
Zsuzsa 28 febr. 26. 1 ? Bp./ Bajcsy K.</pre>

Marica
marica69

Szia Marica!

Nekünk csak annyi a változás, hogy tudunk esetleges fiú nevet Gergő, Ádám vagy fordítva, mert ezen még egy kicsit folyik a vita.
Köszi

Sys 22+3
sys

Sziasztok,

Tudnátok segíteni abban, hogy hova érdemes tornázni járni ? Egyenlőre itthon nyomom Rubint Réka kazira, valami hasonló stílusú közösségi élményre vágynék...
Ti jártok valahová ?

Marica
Az adataim a kovetkezők, 19 hét, február 13, Bp. János korház, Marcell/Zsófi, Ágnes.
Köszi, hogy vezeted a táblát. Hogy telnek az utolsó hetek ? Olyan keveset írsz magadról...

Puszi mindenkinek,
zsuzsi
vzsuzsi

Sziasztok!

Kedves Zsuzsi és akit a torna érdekel!
Én tudok ajánlani kismama tornát, ami szeptember utolsó hetében fog elindulni!
A gyógytornászom Szabó Ágnes tartja, a torna Király utcában lesz (hétfői 18.30. és csütörtöki 16.30. napokon).
Képzeld örömmel vettem észre a napokban, hogy megvan intimtornára is a képesítése,(illetve az intimtorna.hu-n is hirdeti a tornát) úgyhogy biztos + olyan gyakorlatok is lesznek a tornán!
A telefonszáma: 06-30-280-7382
Én évek óta ismerem, és nagyon jónak tartom!

Szia Marica!

A mi adataink a következök!
Katy/27/február 3/1/?/Leona,Lea/Bp.Schöpf-Mérei kh.

Most látom csak a táblázatból, hogy vagyunk egy páran a Schöpf-Méreiből!Ti tudjátok, hogy elkezdődött-e a szülésfelkészítő tanfolyam és milyen napokon van?Nagyon szeretnék járni rá!

Puszi mindenkinek!
Katy
Katy

Sziasztok!

Megjöttünk a genetikai uh-ról, és képzeljétek, KISFIÚÚÚ Kép Nagyon örülünk neki, bár a kislánynak is nagyon örültünk volna. Szépen mozgolódott, megmutatta mindenétKép

Sziasztok!
cic
cicmerák

Sziasztok,

Köszi a tornát Katy. Egyenlőre körülnézek, aztán majd eldöntöm mi legyen. Sajnos a Király utca nagyon nem esik jó helyre, de azért még lehet, hogy benevezek.

Gratula CICMERÁK !!! Hol voltatok az ultrahangon ? Ez hasi vagy hüvelyi ? Rendesek voltak ?

zsuzsi
vzsuzsi

adatok részemről: Kikócska/26/február13/1/Réka Ilona vagy Áron vagy Ábel/Bp. Schöpf-Mérei?
Cicmerák, gratula a kisfiúhoz. Mi jövő héten megyünk pont uh-ra, talán nekünk is kiderül, hogy mink lesz Kép
szülésfelkészítő szept 9-én kezdődik/dött schöpfiben, , és hetente egy-egy előadás, ugyanazokon a napokon.Következő turnus nov 4-én. ja, 16.30-kor kezdődnek. ha van rá érdeklődés be tudom írni a témákat is... mindenesetre holnap a szülés folyamatáról lesz szó.

kikocska

Vzsuzsi, Kikocska, köszi, aranyosak vagytok Kép

István kórházban voltunk, a dokim ott rendel. Rendes volt, mert voltak előttünk, és mégis minket hívott be (kicsit hőbörgött is a másik pár)

Hasi uh volt. Részletesen megnézte a gerincét, fejét, szívét, máját meg hát a kukiját isKép)

Lelkendezve mondta, hogy jó lett az AFP, s erre mondtam, hogy én már tudom egy heteKép MOndta, hogy élelmes vagyokKép

Tök nagy már a baba, a CRL értéket már nem is mondta, a többit meg majd megnézem holnap, ha érdekel valakit. Nektek is megy a drukk.
JóccakátKép

cic 18+3
cicmerák

Sziasztok!

Köszi az új adatokat! Beirtam őket, de most még nem teszem fel, hátha lesznek még jelentkezők.

Zsuzsi: ha nem titok, akkor a korod is add már meg lécci! Kép
Hát, nekünk már csak kb. 7 hét van hátra, ami nem sok, de szerintem ez lesz a leghosszabb. Eddig nagyon jól telt a terhességem, eltekintve apróbb nyavalyáktól: rengeteg gyomorégés, láb- és kézdagadás. Ez utóbbi már nem annyira problémás, mivel nincs az a nagy meleg, meg már otthon vagyok, nem pedig az irodában ülök 8 órát. Az, hogy többet jövök-megyek, kifejezetten jót tenne a lábamnak, csak mostmár a hasam nehéz cipelni. Pedig szinte nem is hiztam, igaz nagyon nagy súlyról kezdtem! Mennyi nyügöm van! Kép
Na, dióhéjban ennyit, de ha van kérdésed akkor szivesen válaszolok rá, már ha tudok! Kép
Különben azért jövök ilyen ritkán, mert már lassan 3 hete nem dolgozom, itthon meg csak hétfön lett kész az internet-csatlakozás.
De majd igyekszem többször benézni!

Marica
32+2
marica69

Sziasztok Lanyok!

Kepzeljetek voltunk a Praxisban hetfon es azt mondta a doki, hogy tuti kislany!!! Nagyon orulok, foleg annak, hogy nagyon jol van, tok reszletesen megvizsgalta mindenet. Sajna a videoval nem ertunk tul sokat mert vegig szunyokalt a kis draga!! Kép Azert kepekkeszultek rola, bar mondta a doki, hogy ha kesobb mentunk volna ugy a 27. het korul akkor szebben latszodott volna az arca, mert most meg nincs nagyon rajta se husi se zsir... bezzeg az anyukajan Kép

Lassan megyunk mi is bababutort nezni, tudtok valamit ahol igazan szepeket lehet kapni?

Marica! megteszed, hogy minket is beirsz a tablazatba? Eszi/30/elso baba/jan.22/Anna v. Luca/Kutvolgyi Korhaz

Eszi
22
eszi

sziasztok Kép

Marica, jó neked!! már közel a cél KépKép
addig is kitartást a pocak-cipeléshez!!!

az adataim:

Rita/23/első két baba/hivatalosan: január 4. ( de az iker miatt dec. 15 körül inkább)Balázs v. Bence és Emma v. Anna + ezek variációi Kép / MÁV-kórház

Láttam még Tüni az, aki MÁV-kórházban szül ez idő tájt....esetleg még valaki ott??

Üdv:
Rita
23+3
trus

CicmerákKép
Gratula a kisfiúhozKép

EsziKép
Neked meg a kislányhozKép Remélem most nekünk is kislányunk leszKép

RitaKép
Átkukkanthatsz a MÁV kórházas topicba is, mert van olyan, aki oda ír, de ide nem. Kinél fogsz szülni a MÁV-ban, ha nem titok?

Én tegnap voltam dokinál a szokásos havi ellenőrzésen. Kb. 5 perc volt az egész, de mindent rendben talált. Megígérte, hogy köv. alkalommal UH-n is megkukkantjuk, hátha felfedi kilététKép Holnap meg belgyógyászhoz kell mennem a cukor miatt, bár a most mért eredmények jók. Nagy élmény lesz 3 órát tömegközlekedni egy 20 hónapossal súlyosbítva azért, hogy azt mondja, hogy minden OK.

Pussz
Tüni
tüni

Szia TüniKép

átnézek majd, mert kíváncsi lennék mik a tapasztalatok...
egyébként Szabó Gy. a dokim...nem titok
És a Tiéd?

Ha nem lennék ikres, majdnem egy napra lennénk kiírva Kép

Rita
trus

Sziasztok,
Marica: 29 éves vagyok. Köszi az infókat. Mégis kb. mennyit híztál ?
Kitartást az utolsó hetekhez...

Eszi: nektek gratula a kislányhoz. . Bababútor ügyben nekem a Madrina pláza jött be a legjobban. De kb. mindenütt ugyanazok az árak, meg az áruk. A Madrinában van egy nagyon kedves 50-es úr, aki sokat segített nekünk infók terén. Ha egyenként szeretnétek vásárolni, akkor talán érdemes még az Üllői út 115/b-ben a Brendont megnézni, ahol kifutó termékek vannak viszonylag olcsón.

Mi holnap megyünk 4D-re, már rettentően várom az eredményt...

Addig is puszi mindenkinek,
Zsuzsi
vzsuzsi

RitaKép

Én a Harsányinál. A Máv-os topicban van egy lány, aki jan. 15-re van kiírva, és szintén a te dokidhoz jár. Egyébként nekem a táblázatban szereplő dátumot a dokim UH alapján jan. 12-re módosította, úgyhogy most már teljes a káosz a kiírást illetően. Egyébként attól, hogy ikres vagy, még előfordulhat, hogy végig húzod. Jó lenne összefutni a kórházbanKép

ZsuzsiKép
Holnap jelentkezz, hogy mit láttatokKép

Pusssz
Tüni
tüni

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?