Sziasztok!
Én is jól el vagyok itt maradva, jó sokáig nem volt időm írni, merthogy dolgoztam sokat, de így péntek du, hazamenetel előtt 10 perccel gondoltam írok is.
Én is jól állok pocakügyben, épp most kedden adta át először egy néni ellentmondást nem tűrően a helyét a metrón, eddig inkább tüntetőleg félrenéztek, mert amúgy sem vagyok egy vékony alkat és ugye van esélye, hogy egy ekkora fenékhez tartozik egy ekkora pocak
Na, mindegy. Egyébként pont ma kezdem a 19. hetet. Már 14 cm-t nőttem körbe. Igaz ebben van 5 kiló plusz is, ami csak azért kétségbeejtő, mert az utóbbi 6 hétben szedtem fel, és ez nem tetszik, főleg azért nem, mert nem is eszem sokat, ráadásul semmi édességet, mert egyátalán rá sem tudok nézni... na, mindegy.
És nagyon jó védőnénim van, épp ma látogattam meg, és nem ijeszteget hülyeségekkel, és nem kezel hülyeként, és azt az elvet vallja, hogy minenki akkora segget növeszt magának, amekkorát akar, csak akkor szól, ha a babára is veszélyes lehet
és elfogadja, ha mondom, hogy ezt már tudom. És ami a legszebb, hogy középkorú. És látott már egy-két dolgot. Egyik elég megdöbbentő volt, épp ma mesélte, hogy a legkisebb baba, aki hozzá tartozott, 70 deka volt, és 24 hétre született. Most 3 és fél éves, igaz nem nagyon beszél még, de mindent ért, és 5 kilós volt 11 hónaposan, mikor elindult
Csak ez olyan fantasztikus volt, hogy muszáj volt megosztanom.
Orbis, szerintem örülj neki, hogy nem kell semmit szedned, mert az azt jelenti, hogy minden rendben van.
Bár nekem sem kellene... De hiába zabálom a spenótot meg a többi vastartalmú kaját, mit sem ér...
No, most hirtelen ennyi
remélem jövő héten többmindenhez hozzá tudok majd szólni, elég sokmindenről lemaradtam most is
Jó pocak- és baba növesztést mindenkinek